INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Nëse ju të regjistroheni këtu, ne ofrojnë këtë faqe interneti për të liraNëse ju jeni regjistruar tashmë me FG Xpress dhe dëshironi të përdorni këtë faqe për qëllime të tuaja, dërgoni një e-mail në adresën e mëposhtme: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Në dispozicion në mbarë botën në mbi 190 vende
www.my-strip.com- Albanian, Albania, Shqipëria, shqiptar
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Albanian, Albania, Shqipëria, shqiptar - FG-Xpress PowerStrips - Kliko këtu për të parë video, komente, përvojat, opinionet në lidhje me produktet në provë.
Invest in Cannabis - shqiptar
Invest in Cannabis - shqiptar
Your Cannabis-Business in shqiptar
shqiptar - Staking in Krypto
Staking in Krypto

FG Xpress Powerstrips


Me PowerStrips ju të merrni më shumë energji, durim dhe më shumë përqendrim dhe palestër mendore. FGXpress PowerStrips ndihmojë në detoxification dhe të pastrimit dhe të sigurojë qelizat e shëndetshme dhe për mbështetjen e sistemit kardiovaskular. Ju ndihmuar në reduktimin e nivelit të stresit dhe ndihmë për një gjumë të shëndetshëm dhe më të mirë. Të PowerStrips shërbejnë për të forcuar sistemin imunitar dhe një përmirësim në funksionin seksual.

PËRFITIMET E POWERSTRIPS ™
• PowerStrips janë të shënuara me FDA si Klasa 1 Pajisja medicinale, dhe gjithashtu si një OTC (mbi counter) klasifikuara produkt.
Ka një miratim CE për tregun evropian.

• PowerStrips përmbajnë substanca aktive dhe një shtresë ngjitëse që ka një shtresë e jashtme me një përzierje të veçantë, të cilat kontribuojnë në lehtësim dhimbje të përkohshme.

• Ata mund të jetë i veshur për deri në 48 orë dhe mund të dorëzohen dhe dërguar në mbarë botën.

Si funksionon kjo gjë

Si të përdorni

Para dhe Pas imazheve infra të kuqe

Dëshmi

Analiza live gjak

FG Xpress Powerstrips


Veçanërisht të përshtatshme për PowerStrips FGXpress dhimbje-lehtësim, lehtësimin e dhimbjeve dhe që vuajnë me probleme të përbashkëta, dhimbje kronike, dhimbje të përbashkët, dhimbje të trupit, reumatizmi, tensionet dhe artritit. Ajo vjen në një pretenduar për të përmirësuar djegur dhjamin dhe ndihmon në çrregullime të qarkullimit të gjakut, dhimbje koke. PowerStrips mund gjithashtu të përdoret për të reduktuar venat merimangë dhe venat me variçe. Ata janë gjithashtu të përshtatshëm për Regenetation shpejtë pas ushtrimit. Të PowerStrips mund të përdoret në fytyrë për trajtim rrudhë dhe reduktimin e rrudhë.

POWERSTRIPS PËR Pain Relief
PowerStrips përmbajë germanium - një komponent me pronat optike që kryen ngrohjes - të ngjashme me dritë të bardhë me një prizmi qelqi. Germanium kthehet nxehtësinë e trupit dhe mjedisit - mbrapa në zonën ku PowerStrips është aplikuar. Germanium gjithashtu thyen rrezatimin e nxehtësisë në pjesë përbërëse të saj, shumë si një prizëm thyen dritën e bardhë në ngjyrat e spektrit.

Kjo është "valë të gjatë", komponent i të nxehtit që kontribuon përqindjen më të lartë për lehtësim dhimbje. Siç është treguar imazhe infra të kuqe, ngrohje gjatë-valë depërton deri në 10 cm në trup. Në këtë rajon, ka një zgjerim të enëve të gjakut. Kjo nxit rritjen e fluksit të gjakut dhe formimin e ngrohjes natyrore. Ky zgjerim punon me proceset e tjera plotësuese biokimike dhe neurologjike që kontribuojnë në lehtësim dhimbje ndërsa PowerStrip është në lëkurë.

PËRBËRËSIT KRYESORE

Në zhvillimin e PowerStrips 5 përbërësit kyç dhe teknologjitë janë përdorur: Çdo PowerStrip aplikuar ka dy shtresa. Shtresa e jashtme përmban germanium thelbësor.Shtresa e brendshme ose ngjitës përbëhet nga një përzierje e: thartuar xhensen Korean kuq, Detare fitoplankton (Alpha 3 CMP ™) dhe një ngjitës të ujit-shpjegueshëm.Përdorim të përditshëm është e lehtë dhe të rehatshme, si dhe i butë në lëkurë.
Detare fitoplankton
Korean Red xhensen
Germanium thelbësor | Far Infrared Teknologji

Shqyrtime produktit

çdo ditë e më shumë njerëz në mbarë botën të mësuar në lidhje me efektin unik të shirita të energjisë dhe të publikojë përvojat e tyre në internet.

Këto Testimonials janë perceptimi individual i një personi të vetëm. Procesin e shërimit mund të sillen ndryshe në secilin person dhe një kurë apo përmirësimin e shëndetit efekt ose nuk mund të premtuar.
Kthehu pas aksidentit
Dorë fryrë pas operacionit
gju
Toes
sup përbashkët
spider veins
prapa
pickim Spider
Prapa, shpatull, Fjetur
Fibromyalgia
rritje
këmbët
këmbët
sytë
i njëanshëm ngarkesë
diabet
Gjirit, nervore (Gjermanisht)
shpatullDallimi në mes të arna e ngrohjes dhe PowerStrips FG Xpress

Patches ngrohje komerciale nga farmaci

Kur flasim për arna të ngrohjes, kështu që ajo është quajtur suva ngecëse që është aplikuar drejtpërdrejt në lëkurë për të trajtuar dhimbjet. Shumë ngrohje pads përdorni capsaicin aktiv përbërës, i cili është nxjerrë nga fruta të thata e piper i kuq.

Për më tepër, ka edhe hekur pluhur me bazë ngrohjes patch. Ajo nuk vijnë në kontakt të drejtpërdrejtë lëkurë me përbërësit aktiv dhe një acarim të mundshëm të lëkurës. Pluhur hekuri reagon me oksigjenin nga ajri dhe kështu gjeneron nxehtësinë, e cila është dorëzohet trupit. Këtu, megjithatë, duhet të kihet kujdes sepse pluhur hekuri mundet në asnjë rrethanë nuk vijnë në kontakt me lëkurën. Pra, patch nuk mund të shkurtohet. Në të dyja versionet, lehtësim dhimbje është arritur nga gjenerimin e nxehtësisë.

Ngrohjes gjeneruar nxit qarkullimin e gjakut, e cila çon në një furnizim më të mirë të indeve me oksigjen dhe ushqyesve.PowerStrips FG Xpress

Të PowerStrips e FG Xpress janë patch multifunksionale me një të ashtuquajtur teknologjisë hibride. Të PowerStrips kombinuar një përzierje e patentuar të bimëve të lashta, minerale dhe elementeve me një teknologji të novator të re. Në fushën e dhimbje dhe parehati muskujt dhe indet janë përdorur për të ndërtuar energji shtesë. Kështu, shëndeti dhe shërimi janë aktivizuar në trup. Të PowerStrips të jetë e shënuar në SHBA nga FDA si një klasë pajisje mjekësore 1.

PowerStrips përfshijnë komponentët kryesore të mëposhtme:
 • Red xhensen Korean
 • fitoplankton Detare
 • germanium thelbësor
Germanium thelbësor nuk vjen në kontakt me lëkurën, si ajo është e vendosur në anën e jashtme. Substancat tjerë aktivë janë aplikuar në brendësi të PowerStrips.
Patch Heat

Lehtësim dhimbje në njollat nxehtësisë arrihet ose nga një droge të tilla si capsaicin, e cila është e derivuar nga piperin kuq, ose nga pluhur hekuri që është ngrohur nga reaksioni me oksigjen.PowerStrips FG Xpress

Në PowerStrips ngrohjes është e gjeneruar nga germanium thelbësor. Kjo germanium është aplikuar në shtresën e jashtme dhe nuk është në kontakt me lëkurën. Germanium ka aftësinë për të absorbuar ngrohjes vet trupit për t'u bashkuar me këtë të ri dhe pastaj të reflektojnë përsëri në trup. Gjithashtu, ngrohjes në mjedisin tonë është zhytur nga germanium dhe pasqyron deri në 10 cm thellë në indet tona. . PowerStrips janë patch multifunksionale me teknologji të re hibride.Në të dy format, enët e gjakut janë zgjeruar nga të nxehtit dhe kjo nxit qarkullimin e gjakut.Transport oksigjen të qelizave është stimuluar.
Patch Heat

Arna ngrohjes janë bashkangjitur në zonën e dhimbshme në lëkurë. Arna nuk duhet të jetë prerë, pasi që përndryshe përbërësit aktiv janë të humbur.Pluhur hekuri i hekurit pluhur me bazë arna të ngrohjes do të shkaktojë dëmtimin e lëkurës.

Efekti zgjat për 10-48 orë, në varësi të llojit të patch. Megjithatë, është e nevojshme që të prisni të paktën 12 orë para patch i ardhshëm mund të zbatohet, pasi që lëkura është e irrituar nga substancave aktive.PowerStrips FG Xpress

Si arna të ngrohjes, të PowerStrips jetë ngjitur direkt në zonën e dhimbjes. Megjithatë, është e mundur për të prerë PowerStrips në pjesë më të vogla. Kjo ofron fleksibilitet më të mirë në zbatimin dhe frekuencë.

Prodhimin e ngrohjes arrihet natyrshëm nëpërmjet ngrohjes rrezatuar trupit dhe të nxehtit nga mjedisi.Lëkura nuk është e irrituar nga një drogë. Për këtë arsye, PowerStrips mund të vishen çdo ditë dhe nuk është e nevojshme, si në arna të nxehtësisë, të marrë një pushim në mes të aplikacioneve.

Kohëzgjatja e veprimit të PowerStrips është 48 orë. PowerStrips ofrojnë shumë më tepër se vetëm lehtësim dhimbje. PowerStrips janë, në kontrast me arna ngrohjes, ashtu-quajtur patch multifunksionale me cilësi të tjera të shumta pozitive.

Xhensen Korean kuqe është përdorur për mijëra vjet në mjekësi tradicionale kineze si një kurë për shumë sëmundje. Ndër të tjera, xhensen Korean kuqe mund të çojë në më shumë energji dhe për të përmirësuar gjumin.

Fitoplankton detare ofron qelizat e trupit tonë me të gjithë përbërësit jetike. Trupi merr nga patch pikërisht atë që ai vetëm ka nevojë në këtë moment. Qelizat e trupit tonë mund të rigjenerohet dhe të shëruar trupin tonë vetë vetëm duke siguruar kujdes optimal.
Patch Heat

Përbërësit aktiv mund të irritojë lëkurën dhe shkaktojnë kruarje. Gjatë përdorimit, ju nuk duhet gjithashtu të ekspozuar burime të tjera të ngrohjes të tilla si ngrohje pads apo fasha. Kjo mund të çojë në acarim shtesë të lëkurës dhe të dëmtimit të shëndetit.

Një copë toke ngrohjes nuk duhet të zbatohet për të hapur plagët ose vijnë në kontakt me mukozës. Kjo mund të çojë në inflamacion të rëndë.PowerStrips FG Xpress

Prodhimin e ngrohjes është arritur pa asnjë substancave aktive. Kështu, rreziku i acarim të lëkurës është e përjashtuar. PowerStrips të bëhen shumë të lëkurë-miqësore dhe janë të dizajnuara për përdorim të përditshëm. Nuk ka efekte anësore të njohura. Në rast të alergjisë ndaj çdo përbërës, megjithatë, kujdes duhet të ofrohet.
Patch Heat

Çmimi i një copë toke të ngrohjes nga farmaci është, në varësi të produktit, rreth 2-4 euro.PowerStrips FG Xpress

PowerStrips janë shitur nëpër rrugën e shitjeve direkte. Kjo do të thotë që ju mund të blejnë direkt nga kompania dhe jo nga një tregtar ose një farmaci. Të PowerStrips të transportohen në mbi 190 vende. Ajo ju merr në një zarf të bukur me postë. Kostoja anijeve është 4,95 $ në mbarë botën.

15 PowerStrips të kushtojë 59,95 $. Përfshirëse e shpenzimet e transportit detar janë kostot e përafërsisht 3,50 EUR secili PowerStrip (në varësi të kursit të këmbimit).
Detare fitoplankton
Shtresa e brendshme e FG Xpress PowerStrips gjithashtu përfshin fitoplankton detare. Përgatitja kryhet sipas një formule të patentuar (Alpha 3 CMP).

Një nga këto produkte të rralla që përmbajnë pothuajse gjithçka që ju nevojitet për jetën (dhe rindërtimin e qelizave) është fitoplankton.

   

Fitoplankton janë organizma të vetme-qelizor që janë kaq të vogla që ata të mund të shihet vetëm me ndihmën e mikroskopit. Për shkak se ata janë mikroskopike, qelizat e trupit mund të thithin atë menjëherë (bioavailability) dhe për të marrë të gjitha ushqyesve të vlefshme në të njëjtën kohë - për efektivitetin maksimal.

Fitoplankton, i njohur gjithashtu si "Super Food" është parë nga NASA dhe shumë studime shkencore si kulture më të rëndësishme të ushqimit në botë. Fitoplankton furnizon tokën me më shumë se 90% të oksigjenit të kërkuar. Fitoplankton nuk është vetëm një burim i rëndësishëm i oksigjenit, por edhe një burim i rëndësishëm ushqimi për jetën e oqeanit. Dhe kjo na duket.

Ka shumë pak (ushqim) që të sigurojë të gjitha materialet e nevojshme të para për të formuar qeliza të reja dhe për të ruajtur qelizat ekzistuese. Këto bimë të mahnitshme të përmbajnë më shumë se 90 ushqyesve thelbësore për një trup të shëndetshëm.

Fitoplankton përmban të nëntë amino acidet nuk mund të prodhohet nga organizmi. Acide yndyrore esenciale njëlloj (omega-3 dhe omega-6) janë përfshirë. Detare fitoplankton përmban vitamina kryesore dhe minerale të tilla si vitaminë C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, selen, zink, krom, magnez, kalcium, nikel, hekur dhe shumë të tjerë.

Këto ushqyesve të vlefshme janë të rëndësishme për prodhimin e qelizave të shëndetshme të reja. Secili prej nesh ka pasur ndonjëherë bllokime celulare apo të energjisë që kanë shkaqe ose emocionale ose fizike. Vëmendje e veçantë i është dhënë për pigmentet natyrore (NP), të cilat janë edhe pjesë e përbërësit efektive në alga deti.

Disa përfitime (por jo të gjitha) e fitoplankton detare:
 • Të mbështetur shëndetin tuaj kardiovaskular: Përmbajtje të lartë të antioksidantë, aminoacidet dhe një nivel të lartë të omega-3 acide yndyrore janë të njohur për të mbështetur sistemin kardiovaskular.

 • Promovon lëkurë të shëndetshme: Fitoplankton ka sasi të mëdha të bioflavonoids, të cilat mund të hequr toksinave nga qelizat e lëkurës. Ai gjithashtu përmban riboflavin, që redukton radikalet e lira në qelizat e lëkurës.

 • Sistemi imunitar është i forcuar: Alanine, beta-carotene, bioflavonoids dhe vitaminë E mbështetur Immumsystem.

 • Rritja e energjisë: Fitoplankton detoxifies trupin dhe eliminon toksina nga qelizat. Kjo ndihmon për të përmirësuar energjinë tuaj dhe humor.

 • Stabilizon nivelin e sheqerit në gjak: Fitoplankton është me të vërtetë e mirë për stabilizimin e niveleve të sheqerit në gjak. Kromi ndihmon për të parandaluar ose zbutur diabet. Ndihmë glutamik acid për të reduktuar dëshirat për alkoolit dhe sheqerit. Phenylalanine është një i njohur reducer mall sheqer.

 • Promovon shëndetin të përbashkët: Mangani ndihmon për të mbajtur lëvizjen e përbashkët. Acidet omega-6 yndyrore mund të lehtësojë simptomat e artritit. Patogjenëve Acidet zvogëlojë dhimbjen në mëngjes. Fitoplankton mbështetje të veçantë lëvizshmëri të përbashkët dhe të reduktuar dhimbje dhe ngurtësi.

 • Mbështetur funksionit të mëlçisë: Në fitoplanktonin arginine është i njohur për funksionin e detoxification mëlçisë.

 • Përmirëson funksionin e trurit: Përmbajtja e lartë e omega-3 acide yndyrore përmirëson funksionin e trurit. Acidet nukleike mund të përmirësojë aftësitë e kujtesës. Phenylalanine përmirëson qartësisë mendore. Proline rrisin aftësinë për të mësuar. Magnezi ndihmon për të reduktuar swings humor.