INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Als u zich hier registreren, bieden wij deze website voor gratisAls u al geregistreerd bent bij FG Xpress en willen deze website voor eigen doeleinden te gebruiken, stuur dan een e-mail naar het volgende adres: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Wereldwijd beschikbaar in meer dan 190 landen
www.my-strip.com- Nederland, Nederlands, Netherlands, Dutch
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Nederland, Nederlands, Netherlands, Dutch - FG-Xpress PowerStrips - Klik hier om video's, reviews, ervaringen, meningen over de producten in de test.
Invest in Cannabis - nederlands
Invest in Cannabis - nederlands
Your Cannabis-Business in nederlands
nederlands - Staking in Krypto
Staking in Krypto

FG Xpress Powerstrips


Met PowerStrips krijg je meer energie, uithoudingsvermogen en meer concentratie en mentale fitheid. FGXpress PowerStrips helpen bij de ontgifting en zuivering en zorgen gezonde cellen en voor de ondersteuning van het cardiovasculaire systeem. U helpen bij het verminderen van stress en hulp voor een gezonder en beter slapen. De PowerStrips dienen om het immuunsysteem en verbetering van seksuele functie versterken.

VOORDELEN VAN POWERSTRIPS ™
• PowerStrips zijn opgenomen met de FDA als een klasse 1 medisch hulpmiddel, en ook als een OTC (over the counter) geclassificeerd product.
Er is een CE-goedkeuring voor de Europese markt.

• PowerStrips bevatten werkzame stoffen en een kleeflaag met een buitenste laag met een aparte mengsel, die bijdragen tot de tijdelijke pijnverlichting.

• Ze kunnen gedragen tot 48 uur en kan worden afgeleverd en wereldwijd verzonden.

Hoe werkt het

Hoe te gebruiken

Voor en na infraroodbeelden

Testimonials

Levende bloedanalyse

FG Xpress Powerstrips


Bijzonder geschikt voor pijn-reliëf FGXpress PowerStrips, het verlichten van pijn en lijden met gewrichtsproblemen, chronische pijn, gewrichtspijn, pijn in het lichaam, reuma, stammen en artritis. Het komt tot een beweerd om vetverbranding te verbeteren en helpt bij de bloedcirculatie stoornissen, hoofdpijn. PowerStrips kan ook worden gebruikt om spataderen en spataderen te verminderen. Ze zijn ook geschikt voor snelle Regenetation na het sporten. De PowerStrips kan gebruikt worden op het gezicht voor rimpelbehandeling en rimpels verminderen.

POWERSTRIPS voor pijnbestrijding
PowerStrips bevatten germanium - een component met optische eigenschappen die warmte geleidt - vergelijkbaar met wit licht met een glazen prisma. Germanium draai het vuur van het lichaam en het milieu - terug naar het gebied waar de PowerStrips wordt toegepast. Germanium breekt ook de warmtestraling in zijn samenstellende delen, net als een prisma breekt wit licht in de kleuren van het spectrum.

Het is de "lange golf" component van de warmte die het hoogste percentage voor pijnbestrijding draagt. Zoals getoond infraroodbeelden langgolvige warmte doordringt tot 10 cm in het lichaam. In dit gebied is er een verwijding van de bloedvaten. Dit bevordert de toename van de bloedstroom en de vorming van natuurlijke warmte. Deze uitbreiding werkt met andere aanvullende biochemische en neurologische processen die bijdragen tot pijn terwijl de PowerStrip op de huid.

Belangrijkste ingrediënten

Bij de ontwikkeling van de PowerStrips 5 belangrijkste ingrediënten en technologieën zijn gebruikt: Elke toegepast PowerStrip heeft twee lagen. De buitenste laag bevat elementaire germanium. De binnenste of hechtlaag een mengsel van: gefermenteerde rode Koreaanse ginseng, Marine fytoplankton (Alpha 3 CMP ™) en een wateroplosbare lijm. Het dagelijks gebruik is eenvoudig en comfortabel, evenals zacht voor de huid.
marien fytoplankton
Koreaanse Rode Ginseng
Elemental germanium | Far Infrared Technology

product-reviews

elke dag meer en meer mensen over de hele wereld leren over de unieke werking van stekkerdozen en publiceren hun ervaringen op het internet.

Deze getuigenissen zijn individuele perceptie van een enkele persoon. Het effect of het genezingsproces kunnen zich anders gedragen in elke persoon en een genezing of verbetering van de gezondheid kan niet worden beloofd.
Terug na ongeval
Gezwollen hand na de operatie
knie
tenen
schoudergewricht
spataderen
terug
spinnenbeet
Rug, schouder, Slapen
fibromyalgie
groei
benen
voeten
ogen
eenzijdige belasting
suikerziekte
Borst, zenuw (Duits)
schouderVerschil tussen warmte patches en FG Xpress PowerStrips

Commerciële verwarming patches van de apotheek

Wanneer we spreken over verwarming patches, zodat heet kleefpleister die direct wordt aangebracht op de huid pijn. Veel verwarming pads gebruiken het werkzame bestanddeel capsaïcine, die wordt gewonnen uit de gedroogde vruchten van cayennepeper.

Verder zijn er ook ijzerpoeder warmtevoorziening patch. Het is niet in direct contact met de werkzame bestanddelen en mogelijke huidirritatie huid. Het ijzerpoeder reageert met de zuurstof uit de lucht en genereert dus warmte, die wordt afgegeven aan het lichaam. Hier, echter, zorg moet worden genomen, omdat de ijzerpoeder mogen in geen geval in aanraking komen met de huid. Ja, kan de patch niet worden gesneden. In beide versies, wordt de verlichting van de pijn bereikt door het opwekken van warmte.

De opgewekte warmte bevordert de bloedcirculatie, hetgeen leidt tot een betere toevoer van weefsel met zuurstof en voedingsstoffen.FG Xpress PowerStrips

De PowerStrips van FG Xpress zijn multifunctionele pleister met een zogenaamde hybride technologie. De PowerStrips combineren een gepatenteerde mix van oude kruiden, mineralen en elementen met een baanbrekende nieuwe technologie. Op het gebied van pijn en ongemak de spieren en het weefsel worden gebruikt om extra energie op te bouwen. Aldus gezondheid en genezing worden geactiveerd in het lichaam. De PowerStrips in de VS door de FDA worden vermeld als een medisch hulpmiddel klasse 1.

PowerStrips bestaan uit de volgende onderdelen:
 • Rode Koreaanse ginseng
 • marien fytoplankton
 • Elemental germanium
De elementaire germanium komt niet in contact met de huid, zoals het zich aan de buitenzijde. De andere werkzame stoffen aan de binnenzijde van de PowerStrips.
Warmte patch

De pijnverlichting warmte pleisters wordt bereikt door een middel zoals capsaïcine, die is afgeleid van de cayennepeper, of door ijzer poeder dat wordt verwarmd door reactie met zuurstof.FG Xpress PowerStrips

In de PowerStrips de warmte wordt opgewekt door elementaire germanium. Deze germanium wordt aangebracht op de buitenste laag en is niet in contact met de huid. Germanium heeft de mogelijkheid om de lichaamseigen warmte absorberen deze nieuwe join en terugkaatsen in het lichaam. Ook wordt de warmte in onze omgeving geabsorbeerd door het germanium en geeft tot 10 cm diep in onze weefsels. . PowerStrips zijn multifunctionele patch met nieuwe hybride technologie.In beide vormen zijn de bloedvaten uitgebreid met warmte en bevordert de bloedcirculatie. De zuurstoftransport naar de cellen wordt gestimuleerd.
Warmte patch

De warmte pleisters worden op de pijnlijke plaats op de huid bevestigd. De pleisters dienen niet te worden gesneden, omdat anders de actieve bestanddelen verloren. De ijzerpoeder van ijzer-poeder op basis warmte pleisters zou schade aan de huid veroorzaken.

Het effect duurt 10-48 uur, afhankelijk van het type van de pleister. Het is echter noodzakelijk om ten minste 12 uur wachten voordat de volgende patch kan worden toegepast omdat de huid geïrriteerd door de werkzame stoffen.FG Xpress PowerStrips

Als de verwarming patches de PowerStrips direct worden gelijmd om de pijn gebied. Het is echter mogelijk de PowerStrips gesneden in kleinere delen. Dit zorgt voor een betere flexibiliteit bij de toepassing en de frequentie.

De warmte wordt natuurlijk bereikt door uitgestraalde lichaamswarmte en de warmte uit de omgeving. De huid is niet geïrriteerd door een drug. Daarom kan de PowerStrips dagelijks gedragen worden en het is niet noodzakelijk, zoals in de hitte pleisters, neem een pauze tussen applicaties.

De werkingsduur van de PowerStrips is 48 uur. PowerStrips bieden veel meer dan alleen pijnbestrijding. PowerStrips zijn, in tegenstelling tot warmte pleisters zogenaamde multifunctionele patch met talrijke andere positieve eigenschappen.

De rode Koreaanse ginseng is gebruikt voor duizenden jaren in de traditionele Chinese geneeskunde als een remedie voor vele ziekten. Onder andere dingen, kan de Koreaanse rode ginseng leiden tot meer energie en verbetering van de slaap.

Het mariene fytoplankton biedt onze lichaamscellen met alle essentiële ingrediënten. Het lichaam neemt uit de patch precies wat hij nodig heeft net op het moment. Onze lichaamscellen kan regenereren en te genezen ons lichaam zelf alleen door het verstrekken van optimale zorg.
Warmte patch

De actieve ingrediënten kan de huid en veroorzaken jeuk irriteren. Tijdens het gebruik, moet je niet extra bloot andere warmtebronnen zoals verwarming pads of kompressen. Dit kan leiden tot extra huidirritatie en gezondheid schade.

Een warmte pleister mag niet worden toegepast op open wonden of in contact komen met de slijmvliezen. Dit kan leiden tot ernstige ontstekingen.FG Xpress PowerStrips

De opwekking van warmte wordt bereikt zonder werkzame stoffen. Aldus wordt het risico van huidirritatie uitgesloten. PowerStrips erg huidvriendelijk worden gemaakt en zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Er zijn geen bijwerkingen bekend. In het geval van allergie voor een bestanddeel echter zorg moet worden geboden.
Warmte patch

De prijs van een warmte patch apotheek, afhankelijk van het product, ongeveer 2-4 euro.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips worden verkocht via de weg van de directe verkoop. Dat betekent dat u rechtstreeks van het bedrijf en niet kopen bij een dealer of een apotheek. De PowerStrips in worden verscheept meer dan 190 landen. Het wordt je in een leuke envelop per post. De verzendkosten is $ 4.95 wereldwijd.

15 PowerStrips kost $ 59,95. Inclusief verzendkosten zijn voor de kosten van circa EUR 3,50 per stuk PowerStrip (afhankelijk van de wisselkoers).
marien fytoplankton
De binnenste laag van FG Xpress PowerStrips ook marien fytoplankton. De bereiding wordt uitgevoerd volgens een gepatenteerde formule (Alpha 3 CMP).

Een van die zeldzame producten die bijna alles wat je nodig hebt voor het leven (en de reconstructie van de cellen) bevatten, is het fytoplankton.

   

Fotoplankton eencelligen die zo klein zijn dat ze kunnen worden gezien alleen met behulp van een microscoop. Omdat ze zijn microscopisch, kunnen de cellen van het lichaam onmiddellijk (biologische beschikbaarheid) absorberen en je krijgt alle waardevolle voedingsstoffen op hetzelfde moment - voor maximale effectiviteit.

Het fytoplankton, ook wel bekend als "Super Food" wordt gezien vanaf de NASA en vele wetenschappelijke studies als het belangrijkste voedselgewas in de wereld. Fytoplankton levert de aarde met meer dan 90% van de benodigde zuurstof. Fytoplankton is niet alleen een belangrijke bron van zuurstof, maar ook een belangrijke voedselbron voor zeeleven. En het lijkt ons.

Er zijn zeer weinig (voedsel) dat alle noodzakelijke grondstoffen nieuwe cellen vormen en de bestaande cellen te handhaven. Deze verbazingwekkende planten bevatten meer dan 90 essentiële voedingsstoffen voor een gezond lichaam.

Fytoplankton bevat alle negen aminozuren kunnen niet worden geproduceerd door het lichaam. Ook essentiële vetzuren (omega-3 en omega-6) zijn inbegrepen. Marien fytoplankton bevat belangrijke vitaminen en mineralen, zoals vitamine C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, selenium, zink, chroom, magnesium, calcium, nikkel, ijzer en vele anderen.

Deze waardevolle voedingsstoffen zijn belangrijk voor de productie van gezonde nieuwe cellen. Ieder van ons had ooit cellulaire of energie blokkades die ofwel emotionele of lichamelijke oorzaken hebben. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan natuurlijke pigmenten (NP), die eveneens deel uitmaken van de effectieve ingrediënten in zeewier.

Enkele voordelen (maar niet alle) van mariene fytoplankton:
 • Ondersteuning van uw cardiovasculaire gezondheid: Het hoge gehalte aan antioxidanten, aminozuren en een hoog omega-3-vetzuren is bekend dat het cardiovasculaire systeem te ondersteunen.

 • Bevordert een gezonde huid: Fytoplankton heeft grote hoeveelheden bioflavonoïden, die de giftige stoffen uit huidcellen kan verwijderen. Het bevat ook riboflavine, die de vrije radicalen in de huidcellen vermindert.

 • Het immuunsysteem wordt versterkt: Alanine, beta-caroteen, bioflavonoïden en vitamine E ondersteunen Immumsystem.

 • Verbetering van de energie: Fytoplankton ontgift het lichaam en verwijdert gifstoffen uit de cellen. Dit helpt om je energie en stemming te verbeteren.

 • Stabiliseert de bloedsuikerspiegel: Fytoplankton is echt goed voor het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel. Chroom helpt te voorkomen of te beperken diabetes. Glutaminezuur hulp te hunkeren naar alcohol en suiker te verminderen. Fenylalanine is een bekend suiker verlangen verloopstuk.

 • Bevordert gezamenlijke gezondheid: Mangaan helpt om gewrichten te behouden. Omega-6 vetzuren symptomen van artritis te verlichten. Ziekteverwekkers zuren verlagen de ochtend pijn. Fytoplankton speciale ondersteuning beweeglijkheid van het gewricht en het verminderen van pijn en stijfheid.

 • Ondersteunt de leverfunctie: In fytoplankton arginine is bekend om de detoxificatie functie van de lever.

 • Verbetert de werking van de hersenen: Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren verbetert hersenfunctie. Nucleïnezuren kunnen geheugen vaardigheden te verbeteren. Fenylalanine verbetert de mentale helderheid. Proline verhogen het vermogen om te leren. Magnesium helpt om stemmingswisselingen te verminderen.