INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Dacă te înregistrezi aici, va punem la dispozitie acest website gratuitDacă sunteți deja înregistrat FG Xpress și doriți să utilizați acest site pentru propriile scopuri, trimite un e-mail la următoarea adresă: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Disponibil la nivel mondial în peste 190 de țări
www.my-strip.com- România, română, Romania, Romanian
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


România, română, Romania, Romanian - FG-Xpress PowerStrips - Click aici pentru a vedea clipuri video, comentarii, experiente, opinii si produsele din testul.
Invest in Cannabis - roman
Invest in Cannabis - roman
Your Cannabis-Business in roman
KI-Trading, Dokumentation der Tradingergebnisse auf der Blockchain
roman - Staking in Krypto
Staking in Krypto

FG Xpress Powerstrips


Cu PowerStrips să obțineți mai mult energie, rezistenta si mai de concentrare și de fitness mentale. FGXpress PowerStrips ajuta la detoxifierea și purificarea și să asigure celule sănătoase și pentru susținerea sistemului cardiovascular. Te va ajuta în reducerea nivelului de stres și de ajutor pentru un somn sănătos și mai bine. Cele PowerStrips servesc la consolidarea sistemului imunitar și o îmbunătățire a funcției sexuale.

BENEFICIILE POWERSTRIPS ™
• PowerStrips sunt listate cu FDA ca un dispozitiv medical clasa 1, precum și, de asemenea, ca o OTC (over the counter) clasificate produs.
Există o aprobare CE pentru piața europeană.

• PowerStrips conțin substanțe active și un strat adeziv având un strat exterior cu un amestec separat, care contribuie la ameliorarea durerii temporar.

• Ele pot fi purtate timp de până la 48 de ore si poate fi livrat și livrate în întreaga lume.

Cum functioneaza

Cum să utilizați

Înainte și după imagini în infraroșu

Marturii

Analize de sange live

FG Xpress Powerstrips


Deosebit de potrivit pentru PowerStrips durere-relief FGXpress, ameliorarea durerii și care suferă cu probleme comune, durere cronică, dureri articulare, dureri de corp, reumatism, artrită și tulpini. Se ajunge la un pretinse pentru a imbunatati arderea grasimilor si ajuta la tulburări de circulație de sânge, dureri de cap. PowerStrips poate fi de asemenea utilizat pentru a reduce păianjen vene și venele varicoase. Ele sunt de asemenea potrivite pentru Regenetation rapid după exercițiu. De PowerStrips pot fi folosite pe fata pentru tratament ridurilor și reducerea ridurilor.

POWERSTRIPS PENTRU Pain Relief
PowerStrips conține germaniu - o componentă cu proprietati optice care conduce caldura - similar cu lumină albă cu o prismă de sticlă. Germaniu rândul său, căldura corpului și a mediului - Înapoi la zona în care se aplică PowerStrips. Germaniu sparge, de asemenea, radiația termică în părțile sale componente, la fel ca o prismă rupe lumina alba in culorile spectrului.

Este "undă lungă" componentă a căldurii care contribuie cel mai mare procent pentru ameliorarea durerii. După cum se arată imagini în infraroșu, căldură lungime de unda pătrunde până la 10 cm în organism. În această regiune, există o lărgire a vaselor de sânge. Aceasta promovează creșterea fluxului de sânge și formarea de căldură naturală. Această extensie funcționează cu alte procese biochimice și neurologice complementare care contribuie la ameliorarea durerii în timp ce PowerStrip este pe piele.

Ingredientele-cheie

La elaborarea PowerStrips au fost folosite 5 ingrediente și tehnologii-cheie: Fiecare aplicat PowerStrip are două straturi. Stratul exterior conține germaniu elementar. Stratul interior sau adeziv cuprinde un amestec de: fermentate ginseng rosu coreean, Marine Fitoplanctonul (Alpha 3 CMP ™) și un adeziv solubil în apă. Utilizarea zilnică este ușor și confortabil, precum și blând la nivelul pielii.
Marine Fitoplanctonul
Coreeană Red Ginseng
Germaniu elementară | Far Tehnologie infraroșu

Recenzii produse

zi, mai multe și mai mulți oameni la fiecare din întreaga lume să învețe despre efectul unic de cabluri de alimentare și publică experiențele lor pe internet.

Aceste marturii sunt percepția individuală a unei singure persoane. Efectul sau procesul de vindecare se pot comporta diferit în fiecare persoană și o vindecare sau ameliorare a sănătății nu poate fi promis.
Înapoi după accident
Mână Umflarea după o intervenție chirurgicală
genunchi
Degetele de la picioare
comun Umăr
vene Spider
înapoi
Spider muscatura
Înapoi, umăr, de dormit
Fibromialgia
creștere
Picioare
Picioare
ochi
One-verso sarcină
diabet
Sânilor, nervoase (germană)
umărDiferența dintre patch-uri de căldură și PowerStrips FG Xpress

Patch-uri de încălzire comerciale din farmacie

Atunci când vorbim despre patch-uri de încălzire, așa este numit plasture care este aplicat direct pe piele pentru a trata durerea. Multe tampoane de încălzire folosesc capsaicina ingredient activ, care este extras din fructe uscate de piper cayenne.

În plus, există, de asemenea, pe bază de pulbere de fier patch-uri de căldură. Ea nu vine în contact direct al pielii cu ingredientele active și o posibilă iritarea pielii. Pulberea de fier reacționează cu oxigenul din aer și generează astfel de căldură, care este livrat cu corpul. Aici, însă, trebuie să aveți grijă deoarece pulberea de fier poate în niciun caz să vină în contact cu pielea. Deci, plasturele nu poate fi tăiată. În ambele versiuni, ameliorarea durerii se realizează prin generarea de căldură.

Căldura generată promovează circulația sângelui, ceea ce duce la o mai bună aprovizionare de țesut cu oxigen și substanțe nutritive.PowerStrips FG Xpress

Cele PowerStrips de FG Xpress sunt plasture multifuncțională cu o așa-numita tehnologie hibrid. Cele PowerStrips combină un amestec patentat de ierburi antice, minerale si elemente cu o tehnologie inovatoare nou. În domeniul durere și disconfort musculară și țesutul sunt folosite pentru a construi energie suplimentară. Astfel, sănătatea și vindecarea sunt activate în organism. Cele PowerStrips fi listate în SUA de catre FDA ca un dispozitiv medical de clasa 1.

PowerStrips include următoarele componente principale:
 • Ginseng coreean Red
 • fitoplanctonului marin
 • germaniu Elemental
Germaniu elementar nu vine în contact cu pielea, deoarece este situat pe partea exterioară. Celelalte substanțe active se aplică pe partea interioară a PowerStrips.
Patch-uri de căldură

Ameliorarea durerii în pete de căldură se realizează fie de un medicament, cum ar fi capsaicina, care este derivat din piper roșu, sau prin pulbere de fier, care este încălzit prin reacție cu oxigenul.PowerStrips FG Xpress

În PowerStrips căldura este generată de germaniu elementar. Acest germaniu este aplicat stratul exterior și nu este în contact cu pielea. Germaniu are capacitatea de a absorbi căldura proprie a organismului de a se alătura acestei noi și apoi reflecta înapoi în corp. De asemenea, căldura din mediul înconjurător este absorbită de germaniu și reflectă până la 10 cm adâncime în țesuturile noastre. . PowerStrips sunt patch-uri multifuncționale cu noua tehnologie hibrid.În ambele forme, vasele de sange sunt extinse prin căldură și promovează circulația sângelui. Transportul oxigenului la celule este stimulată.
Patch-uri de căldură

Plasturii căldură sunt atașate la zona dureroasa pe piele. Plasturele nu trebuie tăiat, deoarece în caz contrar, ingredientele active sunt pierdute. Pulberea de fier de fier pe bază de pulbere plasturi căldură ar cauza daune pielii.

Efectul dureaza 10-48 ore, în funcție de tipul de patch-uri. Cu toate acestea, este necesar să se aștepte cel puțin 12 ore înainte de următorul plasture poate fi aplicat, deoarece pielea este iritată de substanțele active.PowerStrips FG Xpress

În patch-uri de încălzire, de PowerStrips fi lipite direct la zona de durere. Cu toate acestea, este posibil să se taie în bucăți mai mici PowerStrips. Acest lucru oferă o mai bună flexibilitate în aplicarea și frecvența.

Generarea de căldură se realizează în mod natural prin caldura corpului radiate și căldura din mediul înconjurător. Pielea nu este iritat de un drog. Din acest motiv, PowerStrips pot fi purtate în fiecare zi și nu este necesar, ca în patch-uri de căldură, să ia o pauză între aplicații.

Durata de acțiune a PowerStrips este de 48 de ore. PowerStrips oferă mult mai mult decât doar ameliorarea durerii. PowerStrips sunt, spre deosebire de patch-uri de căldură, așa-numitele patch multifuncțional cu numeroase alte calități pozitive.

Ginseng Rosu coreean a fost folosit de mii de ani in medicina traditionala chineza ca un remediu pentru multe boli. Printre altele, ginseng rosu coreean poate duce la mai multă energie și de a îmbunătăți somn.

Fitoplanctonul marin oferă celulele noastre corporale, cu toate ingredientele vitale. Organismul are de patch-uri exact ceea ce are nevoie doar în acest moment. Celulele corpului nostru poate regenera și vindeca corpul nostru se doar prin furnizarea de ingrijire optima.
Patch-uri de căldură

Ingredientele active pot irita pielea și provoca mancarimi. În timpul utilizării, nu ar trebui să expune în plus alte surse de căldură, cum ar fi perne electrice sau comprese. Acest lucru poate duce la iritarea suplimentară a pielii și a daunelor sănătății.

Un plasture căldură nu ar trebui să se aplice pentru a deschide rani sau vin în contact cu membranele mucoase. Acest lucru ar putea duce la inflamații severe.PowerStrips FG Xpress

Generarea de căldură se realizează fără substanțe active. Astfel, riscul de iritare a pielii este exclusă. PowerStrips fie foarte pentru piele și sunt proiectate pentru utilizarea de zi cu zi. Nu exista efecte secundare cunoscute. În caz de alergie la orice ingredient, cu toate acestea, ar trebui să fie oferite de îngrijire.
Patch-uri de căldură

Pretul unui patch de căldură de la farmacie este, în funcție de produs, de aproximativ 2-4 euro.PowerStrips FG Xpress

PowerStrips sunt vândute prin intermediul vânzărilor directe. Aceasta înseamnă că puteți cumpăra direct de la companie și nu de la un dealer sau o farmacie. Cele PowerStrips fi expediat în peste 190 de țări. Acesta devine într-un plic frumos prin e-mail. Costul de transport maritim este 4.95 dolari în întreaga lume.

15 PowerStrips costa 59.95 dolari. Inclusive de costurile de transport sunt costurile de aproximativ 3.50 de euro fiecare PowerStrip (în funcție de cursul de schimb).
Marine Fitoplanctonul
Stratul interior al FG Xpress PowerStrips include și fitoplanctonul marin. Prepararea se desfășoară conform unei formule brevetate (Alpha 3 CMP).

Una dintre aceste produse rare, care conțin aproape tot ce ai nevoie pentru viață (și reconstrucția celulelor) este fitoplancton.

   

Fitoplanctonul sunt organisme unicelulare care sunt atât de mici încât pot fi văzute doar cu ajutorul unui microscop. Pentru ca sunt microscopice, celulele organismului poate absorbi imediat (biodisponibilitate) și a obține toate substantele nutritive valoroase, în același timp - pentru eficiență maximă.

Fitoplanctonul, de asemenea, cunoscut sub numele de "Super Food" este văzut din NASA și multe studii științifice ca cea mai importantă cultură alimentară din lume. Fitoplanctonul furnizează pământul cu mai mult de 90% din oxigenul necesar. Fitoplanctonul este nu numai o sursă importantă de oxigen, dar, de asemenea, o sursă de hrană importantă pentru viață ocean. Și se pare că la noi.

Există foarte puține (alimente), care furnizează toate materiile prime necesare pentru a forma noi celule și pentru a menține celulele existente. Aceste plante uimitoare conțin mai mult de 90 de substanțe nutritive esențiale pentru un organism sănătos.

Fitoplanctonul conține toate cele nouă aminoacizi nu pot fi produse de organism. Sunt incluse acizi grași esențiali (omega fel de-3 și omega-6). Marine Fitoplanctonul conține vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, seleniu, zinc, crom, magneziu, calciu, nichel, fier și multe altele.

Aceste substante nutritive valoroase sunt importante pentru producerea de noi celule sănătoase. Fiecare dintre noi a avut vreodată blocaje celulare sau de energie care au cauze, fie emoționale sau fizice. O atenție specială este acordată pigmenti naturali (NP), care sunt, de asemenea parte din efective ingredientelor din alge marine.

Unele beneficii (dar nu toate) din fitoplanctonului marin:
 • Asistență sănătatea dumneavoastră cardiovascular: Conținutul ridicat de antioxidanti, aminoacizi și un nivel ridicat de acizi grași omega-3 sunt cunoscute pentru a susține sistemul cardiovascular.

 • Promovează pielea sănătoasă: Fitoplanctonul are cantități mari de bioflavonoide, care pot elimina toxinele din celulele pielii. De asemenea, conține riboflavină, ceea ce reduce radicalii liberi din celulele pielii.

 • Sistemul imunitar este întărit: Alanina, beta-caroten, bioflavonoide și vitamina E sprijine Immumsystem.

 • Creșterea de energie: Fitoplanctonul detoxifica organismul si elimina toxinele din celule. Acest lucru ajută la îmbunătățirea energia și starea de spirit.

 • Stabilizeaza nivelul zaharului din sange: Fitoplanctonul este foarte bun pentru stabilizarea nivelului de zahar din sange. Cromul ajuta la prevenirea sau atenuarea diabet. Ajutor Acidul glutamic a reduce pofta de alcool și zahăr. Fenilalanina este un cunoscut reductor pofta de zahăr.

 • Promovează sănătate comun: Manganul ajuta la mentinerea mobilitatii articulare. Acizii Omega-6 grași poate atenua simptomele de artrita. Agenti patogeni acizi reduce durerea de dimineață. Fitoplanctonul sprijin special mobilitatea articulatiilor si reduce durerea și rigiditate.

 • Suport funcției hepatice: În fitoplanctonului arginina este cunoscut pentru funcția de detoxifiere a ficatului.

 • Imbunatateste functionarea creierului: Conținutul ridicat de acizi grași omega-3 imbunatateste functionarea creierului. Acizii nucleici pot îmbunătăți abilitățile de memorie. Fenilalanina îmbunătățește claritatea mentală. Proline crește capacitatea de a învăța. Magneziul ajută la reducerea modificări ale dispoziției.