INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Ha itt regisztrálja , akkor mi ezt a weboldalt ingyen adjukHa már regisztrált FG Xpress és szeretné használni ezt a weboldalt a saját céljaira, küldjön egy e-mailt a következő címre: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Világszerte alkalmazható több mint 190 országban
www.my-strip.com- Magyarország, Austria, Svájc, Lichtenstein,Nèmetorszàg
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的FG Xpress Powerstrips


A PowerStrips kapsz több energiát, kitartást és koncentráltabban és szellemi alkalmasság. FGXpress PowerStrips segítsen a méregtelenítést és tisztítási és biztosítani egészségesebb sejtek és a támogatást a szív- és érrendszerre. Segít csökkenti a stresszt, és segít egy egészségesebb, jobb alvást. A PowerStrips szolgálják erősíti az immunrendszert és javítja a szexuális funkciót.

ELŐNYEI POWERSTRIPS ™
• PowerStrips vannak felsorolva az FDA Class 1 Medical Device, és úgy is, mint OTC (over the counter) sorolt termék.
Van egy CE jóváhagyást az európai piacon.

• PowerStrips olyan hatóanyagokat tartalmaznak, és egy ragasztóréteg, amelynek külső rétege egy különálló keverék, amelyek hozzájárulnak a átmeneti fájdalomcsillapításra.

• Őnnek lehet viselni akár 48 óraig és lehet szállítani, és világszerte szállított.

Hogyan működik

Hogyan kell használni

Előtt és után infravörös képek

Beszámolók

Élő vérvizsgálat

FG Xpress Powerstrips


Különösen alkalmas a fájdalomcsillapító FGXpress PowerStrips, csökkenti a fájdalmat és a szenvedést és ízületi problémák, krónikus fájdalom, ízületi fájdalom, izomfájdalmak, reuma, törzsek és az ízületi gyulladás. Jön egy állítólag javítja a zsírégetést, és segít a vérkeringési zavarok, fejfájás. PowerStrips is fel lehet használni, hogy csökkentsék seprűvénák és visszér. Ők is alkalmas a gyors Regenetation edzés után. A PowerStrips lehet használni az arcon a ráncok kezelésére és ráncok csökkentésére.

POWERSTRIPS a fájdalom enyhítésére
PowerStrips tartalmaznak germánium - egy olyan alkatrész optikai tulajdonságokkal, hogy vezeti a hőt - hasonló fehér fény egy pohár prizma. Germánium viszont a hőt a test és a környezet - vissza a területet, ahol a PowerStrips alkalmazzák. Germánium is megtöri a hősugárzás az alkotóelemeire, mint egy prizma megtöri a fehér fényt a színek a spektrum.

Ez a "hosszú hullámú" eleme a hőt, amely hozzájárul a legmagasabb százalékos a fájdalomcsillapítás. Mint látható infravörös képek, hosszú hullámú hő hatol 10 cm-ig a szervezetben. Ebben a régióban, egyre nő az erek. Ez elősegíti a növekedést a vér áramlását, és megalakult a természetes hő. Ez a kiterjesztés működik az egyéb, kiegészítő biokémiai és neurológiai folyamatokat, amelyek hozzájárulnak a fájdalomcsillapítás, miközben a PowerStrip van a bőrön.

Kulcsfontosságú összetevők

A fejlődő PowerStrips 5 fő összetevő és technológiák kerültek alkalmazásra: Minden alkalmazott PowerStrip két rétegben. A külső réteg elemi germánium. A belső vagy ragasztó réteg keverékét tartalmazza: erjesztett koreai vörös ginzeng, tengeri fitoplankton (Alpha 3 CMP ™), és egy vízben oldható ragasztóanyag. A napi használat egyszerű és kényelmes, valamint gyengéd a bőrhöz.
tengeri fitoplankton
Koreai Red Ginseng
Elemental germánium | Far Infrared Technology

Vélemények

minden nap egyre több és több ember a világon megismerhetik a különleges hatását az elosztókat és közzé tapasztalataikat az interneten.

Ezek a beszámolók egyéni megítélése, személyeknek. A hatás vagy a gyógyulási folyamat esetleg másként viselkednek minden személy és a gyógyulás vagy javulás az egészségügyi nem ígért.
Hát baleset után
Duzzadt viszont a műtét után
térd
lábujjak
vállízület
seprűvénák
vissza
Pókcsípés
Hát, a váll, Sleeping
fibromyalgia
növekedés
lábak
láb
szemek
egyoldalú terhelés
cukorbaj
Mell, ideg (német)
vállKülönbség a hő- javítások és FG Xpress PowerStrips

Kereskedelmi fűtési foltok a gyógyszertárban

Amikor beszélünk, fűtés foltokat, így ez az úgynevezett sebtapaszt, amely alkalmazható közvetlenül a bőrre a fájdalom kezelésére. Sok melegítőpárna használja a hatóanyagot kapszaicin, amely kivonjuk a szárított gyümölcs cayenne bors.

Továbbá vannak még vaspor alapú hő- patch. Nem jön be a bőrbe közvetlen érintkezéséte a hatóanyagoknak és a lehetséges bőrirritáció. A vas por reakcióba lép az oxigénnal a levegőből, és így hőt termel, amelyet a nem a testhez. Itt azonban, ügyelni kell, mivel a vas por semmilyen körülmények között nem kerülhet érintkezésbe a bőrrel. Szóval, a szabad elvágni. Mindkét változatban a fájdalomcsillapítás érhető el hőt termel.

A keletkező hő elősegíti a vérkeringést, ami a jobb ellátása szövetekket oxigénnel és tápanyagokkal.FG Xpress PowerStrips

A PowerStrips a FG Xpress a multifunkciós tapasz egy úgynevezett hibrid technológia. A PowerStrips össze egy szabadalmaztatott keveréke az ősi gyógynövényekböl, ásványi anyagok és elemek egy forradalmian új technológiája. A kezdeményezés a fájdalmat és kellemetlenséget az izmok és a szövetek építésére használták további energiát. Így, az egészségügyi és a gyógyulás aktiválódnak a szervezetben. A PowerStrips szerepel az USA-ban az FDA orvostechnikai eszköz 1. osztály.

PowerStrips az alábbi fő összetevőből áll:
 • Red koreai ginseng
 • tengeri fitoplankton
 • Elemental germánium
A elemi germánium nem kerül érintkezésbe a bőrrel, mivel ez található a külső oldalán. A más hatóanyagokat alkalmaznak, hogy a belsejében a PowerStrips.
Hö Tapasz

A fájdalomcsillapítás a hő foltokban valósítják meg vagy egy gyógyszer, mint például a kapszaicin, amely származik a cayenne bors, vagy az, hogy a vas por fűtése oxigénnel végbemenő reakció.FG Xpress PowerStrips

A PowerStrips a hő által generált elemi germánium. Ez a germánium a külső réteggen találhato, és nem érintkezik a bőrrel. Germánium képessége, hogy felszívja a szervezetböl a saját hőt, és ujjonan csatlakozzik , majd tükrözik vissza a testbe. Továbbá, a hő a környezetünkben felszívódik a germánium és tükrözi akár 10 cm mélyen a szövetekbe. . PowerStrips a multifunkciós tapasz új hibrid technológiával.Mindkét forma, segiti az errek támogatását és elősegíti a vérkeringést. Az oxigén szállítását, hogy a sejtek stimulált.
Hö Tapasz

A hő foltok vannak rögzítve a fájdalmas területet a bőr. A tapaszt nem szabad elvágni, mivel különben a hatóanyagokat elvesznek. A vaspor vaspor alapú hő-, foltok kárt okozna a bőrt.

A hatás 10-48 órán át tart, attól függően, hogy milyen típusú a tapasz. Ugyanakkor meg kell várni, legalább 12 órát, mielőtt a következő tapaszt lehet alkalmazni, mivel a bőr irritálja a hatóanyagok.FG Xpress PowerStrips

Mint a Hö Tapasz, a PowerStrips ragasztott közvetlenül a fájdalom területen. Azonban lehetséges, hogy a PowerStrips kisebb részekre vágja. Ez jobban alkalmazásának rugalmasságát és gyakoriságát.

A hőtermelés természetesen révén érhető el kisugárzott test hő és a hőt a környezet. A bőr nem irritálja a kábítószer. Emiatt, a PowerStrips viselhető minden nap, és nem szükséges, mivel a hő foltokban, egy kis szünetet az alkalmazások között.

A hatástartalma a PowerStrips-nak 48 óra. PowerStrips sokkal többet kínál Önnek, mint csupán fájdalomcsillapitás. PowerStrips-nak vannak, ellentétben a hő foltokhoz, úgynevezett többfunkciós tapasz számos más pozitív tulajdonsága.

A piros-koreai ginseng használják évezredek óta a hagyományos kínai orvosi tudományban gyógyítoszernek a sok betegségre. Többek között, a koreai vörös ginzeng vezethet, hogy több energiát és javítja az alvás.

A tengeri fitoplankton biztosítja a test sejtjeit az összes fontos összetevőket. A test felveszi , pontossan csak azt ami abban a pillanatban kell. Testünk sejtei csak akkor képesek regenerálni és gyógyítani ha a test , ha optimális ellátást kap.
Hö Tapasz

A hatóanyag irritálhatja a bőrt, ami viszketést. A használat során ne tegye emellett más hőforrás, például melegítőpárna vagy borogatást. Ez ahhoz vezethet, hogy további bőrirritáció és egészségügyi károk.

A hő tapaszt nem szabad alkalmazni nyílt sebek, vagy érintkeznek a nyálkahártyával. Ez oda vezethet, hogy súlyos gyulladás.FG Xpress PowerStrips

A hőtermelés nélkül teljesíti hatóanyagokat. Így, a bőrirritáció kockázatát kizárt. PowerStrips tenni nagyon bőrbarát, és mindennapi használatra tervezték. Nincs ismert mellékhatása. Allergia esetén bármely összetevőjére, azonban ellátást kell biztosítani.
Hö Tapasz

Az ár egy meleg javítást a gyógyszertártól, terméktől függően, körülbelül 2-4 euró.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips közvetlen értékesítési uton keresztül adják el . Ez azt jelenti, meg lehet vásárolni közvetlenül a cégnél, és nem a kereskedő vagy a gyógyszertárban. A PowerStrips , több mint 190 országban szállithato. Egy szép borítékoban postán. A szállítási költség 4,95 $ világszerte.

15 PowerStrips költség 59,95 $. Beleértve a szállítási költségek azok a költségek mintegy 3,50 EUR PowerStrip (attól függően, hogy az árfolyam).
tengeri fitoplankton
A belső réteg a FG Xpress PowerStrips is tengeri fitoplankton. A készítményt szerint végzik a szabadalmaztatott formula (Alpha 3 CMP).

Egyike azoknak a ritka tartalmazó termékek szinte mindent, amire szükség van az életbe (és a rekonstrukció a sejtek) a fitoplankton.

   

A fitoplanktonok egysejtű élőlények, amelyek olyan kicsi, hogy csak mi segítségével mikroszkóp. Mert mikroszkópikus, a sejtek a szervezet képes felvenni azonnal (hasznosíthatóság) és kap minden értékes tápanyagok egyidejűleg - a maximális hatékonyság érdekében.

A fitoplankton, más néven "Super Food" látszik az NASA, és számos tudományos tanulmány a legfontosabb élelmiszer növény a világon. Fitoplankton látja el a föld több mint 90% -a szükséges oxigénnal. Fitoplankton nem csak fontos forrása az oxigén, hanem egy fontos táplálékforrást tengeri élet. És úgy tűnik, nekünk is.

Nagyon kevés (élelmiszer), hogy adjanak meg minden szükséges alapanyagok alkotnak új sejtek és fenntartása a meglévő sejtek. Ezek a csodálatos növények tartalmaznak több mint 90 alapvető tápanyagok az egészséges test.

Fitoplankton tartalmazza mind a kilenc aminosavat nem lehet a szervezet által termelni. Ugyanilyen esszenciális zsírsavak (omega-3 és omega-6) tartalmazza. Tengeri fitoplankton tartalmaz kulcsfontosságú vitaminok, ásványi anyagok, mint a C-vitamin, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, szelén, cink, króm, magnézium, kalcium, nikkel, vas és még sokan mások.

Ezek az értékes tápanyagok fontosak a termelés az új, egészséges sejtekhez. Mindannyiunknak volt valaha cellás vagy energia elzáródások, amelyek érzelmi vagy fizikai okok volt. Különös figyelmet szentelnek a természetes pigmentek (NP), amelyek szintén része a hatékony összetevőket hínár.

Néhány előny (de nem az összes) tengeri fitoplanktonnak:
 • Támogatás a szív- és érrendszeri betegségek: A nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns, aminosav és a magas szintű omega-3 zsírsavak ismert, hogy támogassa a szív- és érrendszert.

 • Elősegíti az egészséges bőrt: Fitoplankton van nagy mennyiségű bioflavonoidok, amely eltávolítja a méreganyagokat a bőrsejteket. Azt is tartalmaz riboflavint, ami csökkenti a szabad gyökök a bőrsejteket.

 • Az immunrendszer megerősödik: Alanin, béta-karotin, bioflavonoidok és E-vitamin támogatja a Immumsystem.

 • Növekvő energia: Fitoplankton méregteleníti a testet és megszünteti méreganyagok a sejtekből. Ez elősegíti az energiát és a hangulatot.

 • Stabilizálja a vércukorszintet: Fitoplankton igazán jó stabilizálására vércukorszintet. A króm segíti elkerülni vagy enyhíteni a cukorbetegség. Glutaminsav segít csökkenteni a sóvárgást alkoholra és cukorra. Fenilalanin egy ismert cukor utáni sóvárgás szűkítő.

 • Elősegíti az ízületek egészségét: Mangán segít fenntartani a közös mobilitást. Omega-6 zsírsavak enyhítheti artritisz tüneteit. Kórokozók savak csökkentik a reggeli fájdalmat. Fitoplankton speciális támogatást alkalmaz az izületmobilitásra és csökkenti a fájdalmat és merevséget.

 • Támogatja a máj funkciót: A fitoplankton arginin ismert a méregtelenítő funkciója a májnak.

 • Javítja az agyi tevékenységet: A nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 zsírsavak javítja az agyi tevékenységet. A nukleinsavak javítja a memóriát készségek. Fenilalanin javítja a szellemi frissességet. Proline növeli a tanulás képességét. A magnézium segít csökkenteni a hangulati ingadozások.