INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Ако се регистрирате тук, ние предлагаме този сайт за безплатно ползванеАко вече сте регистрирани с FG Xpress и искате да използвате този сайт, за собствените си цели, изпратете електронна поща на следния адрес: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Наличен в над 190 страни по света
www.my-strip.com- България, Български, България, Български
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


България, Български, България, Български - FG-Xpress PowerStrips - Кликнете тук, за да видите видео, ревюта, опит, мнения за продуктите в теста.
Invest in Cannabis - bulgarski
Invest in Cannabis - bulgarski
Your Cannabis-Business in bulgarski
bulgarski - Staking in Krypto
Staking in Krypto

FG Xpress Powerstrips


С PowerStrips можете да получите повече енергия, издръжливост и повече концентрация и психическа годност. FGXpress PowerStrips помогнат в детоксикация и пречистване и осигуряват по-здрави клетки и за подкрепа на сърдечно-съдовата система. Ви помогне в намаляване на нивата на стрес и помощ за по-здравословен и по-добър сън. На PowerStrips служат за укрепване на имунната система и подобряване на сексуалната функция.

ПОЛЗИ ОТ POWERSTRIPS ™
• PowerStrips са включени в списъка на FDA, като клас 1 медицински продукт, а също и като OTC (на гише), класифициран продукт.
Има одобрение CE за европейския пазар.

• PowerStrips съдържат активни вещества и залепващ слой, който има външен слой с отделна смес, която да допринесе за облекчаване на временна болка.

• Те се прилагат в продължение на 48 часа и могат да бъдат разпратени и доставени навсякъде по света.

Как работи

Как да използваме

Преди и след инфрачервени изображения

Отзиви

Анализ на кръвта в реално време

FG Xpress Powerstrips


Особено подходящ за болкоуспокояващ FGXpress PowerStrips, облекчават болката и страданието, с общи проблеми, хронични болки, болки в ставите, болки в тялото, ревматизъм, щамове и артрит. Той идва с цели да подобри изгарянето на мазнините и помага в кръвообращението разстройства, главоболие. PowerStrips могат да се използват за намаляване на разширени вени и разширени вени. Те също са подходящи за бързо Regenetation след тренировка. На PowerStrips могат да бъдат използвани по лицето за третиране на бръчки и намаляване на бръчките.

POWERSTRIPS ЗА облекчаване на болката
PowerStrips съдържат германий - компонент с оптични свойства, които провеждат топлината - подобно на бяла светлина през стъклена призма. Германий връща топлината на тялото и околната среда - към зоната, където се прилага PowerStrips. Елемента Германий също така разгражда топлинното излъчване на съставните му части, подобно на разчупването на бялата светлина през призмата в цветовете на спектъра.

Компонента "дълги инфрачервени вълни" на топлината, е който допринася най-много за облекчаване на болката. Както е показано на снимката с инфрачервени изображения, дълговълнова топлина прониква до 10 см в тялото. В тази зона има разширяване на кръвоносните съдове, като това спомага за увеличаване на кръвния поток и образуването на естествена топлина. Това разширение работи с други допълващи биохимични и неврологични процеси, които допринасят за облекчаване на болката, докато PowerStrip се намира върху кожата.

Основни съставки

При разработването на PowerStrips са използвани 5 ключови съставки и технологии: Всяка лепенка PowerStrip има два слоя. Външният слой съдържа елементарна германий. Вътрешния или адхезивен слой съдържа смес от: ферментирал червен корейски женшен, морски фитопланктон (Alpha 3 CMP ™) и водоразтворимо лепило. Това прави ежедневната и употреба лесена и удобна, както в същото време е щадяща и нежна спрямо кожата.
Морски фитопланктон
Корейски червен женшен
Elemental германий | Far Infrared Technology

Мнения за продукта

всеки ден все повече и повече хора по света да се запознаят с уникален ефект на разклонители и публикуват своите преживявания в интернет.

Тези заключения са индивидуално възприемане на един човек. Ефектът или лечебния процес може да се държи по различен начин във всеки човек и за излекуване или подобряване на здравето не може да бъде обещано.
Обратно след авария
Отоци ръката след операция
коляно
Пръстите
раменна става
разширени вени
обратно
ухапване от паяк
Обратно, рамото, Sleeping
Фибромиалгията
растеж
крака
Feet
очи
едностранна натоварване
диабет
На гърдата, на нервите (на немски)
рамоРазлика между топлинните кръпки и FG Xpress PowerStrips

Търговски отоплителни лепенки от аптеката

Когато говорим за отопление лепенки, така че това се нарича лейкопласт, който се прилага директно върху кожата за лечение на болка. Много подложки за отопление използват капсаицин активната съставка, която се извлича от сушени плодове на лют червен пипер.

Освен това, има и железен прах базирани топлина пластир. Той не влиза в пряк контакт с кожата с активни съставки и евентуално дразнене на кожата. Желязо на прах реагира с кислорода от въздуха и по този начин генерира топлина, която се подава към тялото. Тук обаче трябва да се внимава, тъй като желязо на прах може при никакви обстоятелства да влезе в контакт с кожата. Така че, като кръпката не може да се намали. И в двете версии, облекчаване на болката се постига чрез генериране на топлина.

Генерираната топлина спомага кръвообращението, което води до по-добро снабдяване на тъканите с кислород и хранителни вещества.FG Xpress PowerStrips

На PowerStrips на FG Xpress са многофункционални пластир с така наречените хибридни технологии. На PowerStrips съчетават патентована смес от древни билки, минерали и елементи с новаторски нова технология. В областта на болка и дискомфорт се използват мускулите и тъканите за изграждане на допълнителна енергия. По този начин, здравето и лечение са активирани в тялото. На PowerStrips бъдат изброени в САЩ от FDA като клас медицинско изделие 1.

PowerStrips включват следните основни компоненти:
 • Red Korean Ginseng
 • морски фитопланктон
 • Elemental германий
Елементарният германий не влиза в контакт с кожата, тъй като се намира от външната страна. Другите активни вещества се прилагат към вътрешността на PowerStrips.
Heat пластир

Облекчаване на болката в топлинни петна се постига или чрез лекарство като капсаицин, който е получен от лют червен пипер, или от железен прах, който се нагрява чрез реакция с кислород.FG Xpress PowerStrips

В PowerStrips топлината се генерира от елементарна германий. Това германий се прилага към външния слой и не е в контакт с кожата. Германий има способността да поглъща собствената топлина на тялото да се присъединят към тази нова и след това да отразява обратно в тялото. Също така, топлината в нашата околна среда, се абсорбира от германий и отразява до 10 см дълбочина в нашите тъкани. . PowerStrips са многофункционални пластир с нова хибридна технология.И в двете форми, кръвоносните съдове се разширяват от топлината и я насърчава кръвообращението. Транспорт на кислород към клетките се стимулира.
Heat пластир

Пластири топлина са прикрепени към болезнената зона на кожата. Пластирите не трябва да се реже, тъй като в противен случай активните съставки се губят. Железният праха на железен прах базирани топлинни петна ще доведе до увреждане на кожата.

Ефектът трае 10-48 часа, в зависимост от вида на пластира. Въпреки това е необходимо да се изчака най-малко 12 часа, преди да може да се прилага следващия пластир, тъй като кожата е раздразнена от активните вещества.FG Xpress PowerStrips

Както отоплителните кръпки, на PowerStrips бъдат залепени директно до зоната на болката. Въпреки това е възможно да се намали PowerStrips на по-малки части. Това осигурява по-голяма гъвкавост в прилагането и честотата.

Генерирането на топлина се постига естествено чрез излъчваната топлина на тялото и топлината от околната среда. Кожата не е раздразнена от наркотици. По тази причина на PowerStrips може да се носи всеки ден и не е необходимо, тъй като в топлина лепенки, си вземе почивка между приложения.

Продължителността на действие на PowerStrips е 48 часа. PowerStrips предлагат много повече от просто за облекчаване на болката. PowerStrips се, за разлика от топлинни петна, така наречените многофункционалния пластир с множество други положителни качества.

Червеният корейски жен-шен е бил използван в продължение на хиляди години в традиционната китайска медицина като лек за много заболявания. Наред с другите неща, на Корейския червен женшен може да доведе до повече енергия и подобряване на съня.

The морски фитопланктон предвижда нашите телесни клетки с всички жизненоважни съставки. Тялото отнема от пластира точно това, което той просто се нуждае в момента. Нашите клетки на тялото може да се регенерират и заздравяват нашата себе си тялото само чрез осигуряване на оптимална грижа.
Heat пластир

Активните съставки могат да раздразнят кожата и да причини сърбеж на. По време на употреба, не трябва допълнително да изложи други източници на топлина, като например електрически възглавници или компреси. Това може да доведе до допълнително дразнене на кожата и на вредите за здравето.

A топлина пластира не трябва да се прилага за отворени рани или влиза в контакт с лигавиците. Това може да доведе до тежко възпаление.FG Xpress PowerStrips

Генерирането на топлина се постига без активни вещества. По този начин, на риска от дразнене на кожата е изключено. PowerStrips бъдат направени много приятен за кожата и са предназначени за ежедневна употреба. Не са известни странични ефекти. В случай на алергия към някоя от съставките, обаче, трябва да се предлага.
Heat пластир

Цената на топлина пластир от аптеката е, в зависимост от продукта, около 2-4 евро.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips се продават чрез пътя на директните продажби. Това означава, че можете да си купите директно от компанията, а не от търговец или аптека. На PowerStrips бъдат изпратени в над 190 страни. Това стане ли в хубав плик по пощата. Цената на доставката е 4.95 $ света.

15 PowerStrips струват 59,95 $. Inclusive на транспортните разходи са разходите за приблизително 3.50 EUR всяка PowerStrip (в зависимост от валутен курс).
Морски фитопланктон
Вътрешният слой на FG Xpress PowerStrips включва и морски фитопланктон. Получаването се извършва съгласно патентована формула (Alpha 3 CMP).

Един от онези редки продукти, които съдържат почти всичко необходимо за живота (и реконструкция на клетките) е фитопланктона.

   

Фитопланктонът са едноклетъчни организми, които са толкова малки, че те могат да се видят само с помощта на микроскоп. Тъй като те са микроскопични, клетките на тялото може да го абсорбират веднага (бионаличност) и да получите всички ценни хранителни вещества, като в същото време - за максимална ефективност.

Фитопланктона, известен също като "Super Food" се вижда от NASA и много научни изследвания, като най-важната храна култура в света. Фитопланктон доставя земята с повече от 90% от необходимия кислород. Фитопланктонът е не само важен източник на кислород, но също така важен източник на храна за живота в океана. И това ни се струва.

Има много малко (храни), които предоставят всички необходими суровини, за да се образуват нови клетки и да се запази съществуващото клетките. Тези невероятни растения съдържат повече от 90 основни хранителни вещества за здраво тяло.

Фитопланктонът съдържа всички девет аминокиселини не могат да се произвеждат от организма. Включени са също така основни мастни киселини (Омега-3 и омега-6). Морски фитопланктон съдържа основни витамини и минерали като витамин С, Н, А, В1, В2, В3, В6, В12, С, D, Е, селен, цинк, хром, магнезий, калций, никел, желязо и много други.

Тези ценни хранителни вещества са важни за производството на здрави клетки. Всеки от нас някога клетъчни или енергийни блокажи, които имат или емоционални или физически причини. Специално внимание е отделено на естествени пигменти (NP), които също са част от ефективните съставки в морските водорасли.

Някои доходи (но не всички) на морски фитопланктон:
 • Помогнете си сърдечно-съдовите заболявания: Високото съдържание на антиоксиданти, аминокиселини и високо ниво на омега-3 мастни киселини са известни в подкрепа на сърдечно-съдовата система.

 • Поддържа здрава кожа: Фитопланктонът има големи количества биофлавоноиди, които могат да премахнат токсините от клетките на кожата. Той също така съдържа рибофлавин, което намалява свободните радикали в клетките на кожата.

 • Имунната система се засилва: Аланин, бета-каротин, биофлавоноиди и витамин E подкрепи Immumsystem.

 • Повишаването на енергийната: Фитопланктонът детоксикира организма и премахва токсините от клетките. Това помага да подобрите своята енергия и настроение.

 • Стабилизира нивата на кръвната захар: Фитопланктонът е наистина добро за стабилизиране на нивата на кръвната захар. Chromium помага за предотвратяване или намаляване на диабет. Помощ глутаминова киселина, за да се намали апетита за алкохол и захар. Фенилаланинът е известен захар жаден редуктор.

 • Поддържа здравето на ставите: Манганът помага да се поддържа подвижността на ставите. Омега-6 мастни киселини могат да облекчат симптоми на артрит. Патогени киселини намаляват сутрин болката. Фитопланктонът специална подкрепа на мобилността на ставите и намалява болката и сковаността.

 • Помогнете на чернодробната функция: В фитопланктона аргинин е известно за детоксикация функцията на черния дроб.

 • Подобрява мозъчната функция: Високото съдържание на омега-3 мастни киселини подобрява мозъчната функция. Нуклеинови киселини могат да развиват своята памет. Фенилаланин подобрява умствената яснота. Proline увеличи способността да се учи. Магнезият помага за намаляване на промени в настроението.