INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Εάν εγγραφείτε εδώ, παρέχουμε αυτή την ιστοσελίδα για δωρεάνΕάν είστε ήδη εγγεγραμμένοι FG Xpress και θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα για τους δικούς σας σκοπούς, στείλτε e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Διατίθεται σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 190 χώρες
www.my-strip.com- Ελλάδα, Ελληνικό, Greece, Greek
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Ελλάδα, Ελληνικό, Greece, Greek - FG-Xpress PowerStrips - Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα βίντεο, κριτικές, εμπειρίες, απόψεις σχετικά με τα προϊόντα στη δοκιμή.
Invest in Cannabis - ellinika
Invest in Cannabis - ellinika
Your Cannabis-Business in ellinika
ellinika - Staking in Krypto
Staking in Krypto

FG Xpress Powerstrips


Με PowerStrips θα έχετε περισσότερη ενέργεια, αντοχή και μεγαλύτερη συγκέντρωση και τη διανοητική ικανότητα. FGXpress PowerStrips βοηθούν στην αποτοξίνωση και τον καθαρισμό και την εξασφάλιση υγιέστερα κύτταρα και για την υποστήριξη του καρδιαγγειακού συστήματος. Σας βοηθούν στη μείωση των επιπέδων στρες και βοηθούν για μια πιο υγιή και καλύτερο ύπνο. Οι PowerStrips Χρησιμεύουν για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μια βελτίωση στη σεξουαλική λειτουργία.

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ POWERSTRIPS ™
• Οι PowerStrips παρατίθενται με την FDA ως κλάσης 1 ιατρική συσκευή, και επίσης ως OTC (over the counter) κατατάσσονται προϊόν.
Υπάρχει έγκριση CE για την ευρωπαϊκή αγορά.

• PowerStrips περιέχουν δραστικές ουσίες και ένα συγκολλητικό στρώμα που έχει μια εξωτερική στιβάδα με ένα ξεχωριστό μείγμα, τα οποία συμβάλλουν στην προσωρινή ανακούφιση από τον πόνο.

• Μπορούν να φορεθεί για έως 48 ώρες και μπορεί να παραδοθεί και αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο.

Πώς λειτουργεί

Πώς να χρησιμοποιήσετε

Πριν και μετά υπέρυθρες εικόνες

Μαρτυρίες

Ζωντανή ανάλυση αίματος

FG Xpress Powerstrips


Ιδιαίτερα κατάλληλο για PowerStrips ανακούφισης από τον πόνο FGXpress, την ανακούφιση του πόνου και της ταλαιπωρίας με κοινά προβλήματα, χρόνιο πόνο, πόνο στις αρθρώσεις, πόνους στο σώμα, ρευματισμούς, αρθρίτιδα και στελέχη. Έρχεται σε μια φιλοδοξούσε να βελτιώσει την καύση του λίπους και βοηθά στις διαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος, πονοκεφάλους. PowerStrips μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση των ευρυαγγειών και κιρσών. Αυτές είναι επίσης κατάλληλες για γρήγορη Regenetation μετά την άσκηση. Οι PowerStrips μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο για τη θεραπεία των ρυτίδων και μείωση των ρυτίδων.

POWERSTRIPS για την ανακούφιση πόνου
PowerStrips περιέχουν γερμάνιο - ένα συστατικό με οπτικές ιδιότητες που διεξάγει θερμότητα - παρόμοια με λευκό φως με ένα γυάλινο πρίσμα. Γερμάνιο μετατρέψει τη θερμότητα του σώματος και του περιβάλλοντος - πίσω στην περιοχή όπου εφαρμόζεται το PowerStrips. Γερμάνιο σπάει επίσης τη θερμική ακτινοβολία στα συστατικά του, όπως ένα πρίσμα σπάει το λευκό φως στα χρώματα του φάσματος.

Είναι το «μακρύ κύμα» συνιστώσα της θερμότητας που συμβάλλει το υψηλότερο ποσοστό για την ανακούφιση του πόνου. Όπως δείχνεται υπέρυθρες εικόνες, θερμότητα μακρού κύματος διεισδύει έως 10 εκατοστά στο σώμα. Στην περιοχή αυτή, υπάρχει μια διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό προάγει την αύξηση της ροής του αίματος και το σχηματισμό της φυσικής θερμότητας. Αυτή η επέκταση συνεργάζεται με άλλα συμπληρωματικά βιοχημικές και νευρολογικές διαδικασίες που συμβάλλουν στην ανακούφιση από τον πόνο, ενώ η PowerStrip είναι στο δέρμα.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κατά την ανάπτυξη των PowerStrips έχουν 5 βασικά συστατικά και τεχνολογίες χρησιμοποιούνται: Κάθε εφαρμογή PowerStrip έχει δύο στρώματα. Το εξωτερικό στρώμα περιέχει στοιχειακό γερμάνιο. Το εσωτερικό ή συγκολλητικό στρώμα περιλαμβάνει ένα μίγμα από: ζύμωση Κορέας κόκκινο ginseng, Marine φυτοπλαγκτού (Alpha 3 CMP ™), και ένα υδατοδιαλυτό συγκολλητικό. Η καθημερινή χρήση είναι εύκολη και άνετη καθώς και ήπια για το δέρμα.
Θαλάσσιου φυτοπλαγκτού
Κορέας Red Ginseng
Στοιχειακή γερμάνιο | Far Infrared Τεχνολογία

Κριτικές Προϊόντων

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να μάθουν για το μοναδικό αποτέλεσμα της πολύπριζα και δημοσιεύουν τις εμπειρίες τους στο διαδίκτυο.

Αυτές οι μαρτυρίες είναι ατομική αντίληψη ενός και μόνο ατόμου. Το αποτέλεσμα ή η διαδικασία επούλωσης μπορεί να συμπεριφέρονται διαφορετικά σε κάθε άτομο και μια θεραπεία ή βελτίωση της υγείας δεν μπορεί να υποσχεθεί.
Επιστροφή μετά από ατύχημα
Πρησμένα χέρι μετά από χειρουργική επέμβαση
γόνατο
δάχτυλα
άρθρωση του ώμου
Spider φλέβες
πίσω
τσίμπημα αράχνης
Πίσω, τον ώμο, τον ύπνο
ινομυαλγία
ανάπτυξη
Πόδια
Πόδια
Μάτια
μονόπλευρη φορτίο
διαβήτης
Του μαστού, των νεύρων (γερμανικά)
ώμοςΔιαφορά μεταξύ θερμαντικά έμπλαστρα και PowerStrips FG Xpress

Εμπορικές επιθέματα θέρμανσης από το φαρμακείο

Όταν μιλάμε για επιθέματα θέρμανσης, έτσι ονομάζεται λευκοπλαστες που εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα για τη θεραπεία του πόνου. Πολλά μαξιλάρια θέρμανσης χρησιμοποιούν το δραστικό συστατικό καψαϊκίνη, η οποία εξάγεται από τον αποξηραμένο καρπό της πιπέρι καγιέν.

Επιπλέον, υπάρχουν επίσης σκόνη σιδήρου βασίζεται έμπλαστρο θερμότητας. Δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα με τα δραστικά συστατικά και μια πιθανή ερεθισμό του δέρματος. Η σκόνη σιδήρου αντιδρά με το οξυγόνο από τον αέρα και έτσι παράγει θερμότητα, η οποία παρέχεται στο σώμα. Εδώ, όμως, πρέπει να ληφθεί μέριμνα, επειδή η σκόνη σιδήρου μπορεί σε καμία περίπτωση να έρθουν σε επαφή με το δέρμα. Έτσι, το έμπλαστρο δεν μπορεί να κοπεί. Και στις δύο εκδόσεις, η ανακούφιση πόνου επιτυγχάνεται με την παραγωγή θερμότητας.

Η παραγόμενη θερμότητα προωθεί την κυκλοφορία του αίματος, η οποία οδηγεί σε μια καλύτερη παροχή ιστού με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες.FG Xpress PowerStrips

Οι PowerStrips του FG Xpress είναι πολυλειτουργική μπάλωμα με το λεγόμενο υβριδική τεχνολογία. Οι PowerStrips συνδυάζει πατενταρισμένο μείγμα της αρχαίας βότανα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία με μια πρωτοποριακή νέα τεχνολογία. Στον τομέα του πόνου και της δυσφορίας οι μύες και ο ιστός που χρησιμοποιείται για την κατασκευή επιπλέον ενέργεια. Έτσι, η υγεία και η επούλωση ενεργοποιούνται στο σώμα. Οι PowerStrips να αναγράφονται στις ΗΠΑ από το FDA ως ιατρική συσκευή τάξης 1.

PowerStrips περιλαμβάνουν τα ακόλουθα κύρια στοιχεία:
 • Κόκκινο Κορέας Ginseng
 • Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν
 • Στοιχειακή γερμάνιο
Το στοιχειακό γερμάνιο να μην έρθει σε επαφή με το δέρμα, καθώς βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά. Οι άλλες δραστικές ουσίες που εφαρμόζονται στο εσωτερικό των PowerStrips.
Μπάλωμα θερμότητας

Η ανακούφιση από τον πόνο σε έμπλαστρα θερμότητα επιτυγχάνεται είτε με ένα φάρμακο όπως η καψαϊκίνη, η οποία προέρχεται από το πιπέρι καγιέν, ή με σκόνη σιδήρου που θερμαίνεται με αντίδραση με το οξυγόνο.FG Xpress PowerStrips

Στα PowerStrips η θερμότητα παράγεται με στοιχειακή γερμάνιο. Αυτό το γερμάνιο εφαρμόζεται στο εξωτερικό στρώμα και δεν είναι σε επαφή με το δέρμα. Το γερμάνιο έχει την ικανότητα να απορροφά τη δική του θερμότητα του σώματος να ενταχθούν σε αυτό το νέο και στη συνέχεια να αντανακλούν πίσω στο σώμα. Επίσης, η θερμότητα στο περιβάλλον μας απορροφάται από το γερμάνιο και αντανακλά έως 10 cm βάθος στους ιστούς μας. . PowerStrips είναι πολυλειτουργικό μπάλωμα με νέα υβριδική τεχνολογία.Σε αμφότερες τις μορφές, τα αιμοφόρα αγγεία επεκτάθηκε από τη θερμότητα και προάγει την κυκλοφορία του αίματος. Η μεταφορά του οξυγόνου στα κύτταρα διεγείρεται.
Μπάλωμα θερμότητας

Τα επιθέματα θερμότητα επισυνάπτεται στην επώδυνη περιοχή στο δέρμα. Τα έμπλαστρα δεν πρέπει να κόβεται, δεδομένου ότι τα άλλα δραστικά συστατικά χάνονται. Η σκόνη σιδήρου σκόνη σιδήρου που βασίζονται σε έμπλαστρα θερμότητα θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα.

Η επίδραση διαρκεί για 10-48 ώρες, ανάλογα με τον τύπο του εμπλάστρου. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να περιμένει τουλάχιστον 12 ώρες πριν να μπορεί να εφαρμοστεί το επόμενο έμπλαστρο, δεδομένου ότι το δέρμα είναι ερεθισμένο από τις δραστικές ουσίες.FG Xpress PowerStrips

Καθώς τα επιθέματα θέρμανσης, οι PowerStrips να κολληθεί άμεσα στην περιοχή του πόνου. Ωστόσο, είναι δυνατόν να κοπούν οι PowerStrips σε μικρότερα τμήματα. Αυτό παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στην εφαρμογή και τη συχνότητα.

Η παραγωγή θερμότητας φυσικά επιτυγχάνεται μέσω ακτινοβολούμενη θερμότητα του σώματος και η θερμότητα από το περιβάλλον. Το δέρμα δεν ερεθίζεται από ένα φάρμακο. Για το λόγο αυτό, οι PowerStrips μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα και αυτό δεν είναι απαραίτητο, όπως στα έμπλαστρα θερμότητας, ένα διάλειμμα μεταξύ των εφαρμογών.

Η διάρκεια της δράσης των PowerStrips είναι 48 ώρες. PowerStrips προσφέρουν πολύ περισσότερα από ό, τι ακριβώς ανακούφιση από τον πόνο. PowerStrips είναι, σε αντίθεση με θερμαντικά έμπλαστρα, τα λεγόμενα πολλαπλών λειτουργιών μπάλωμα με πολλές άλλες θετικές ιδιότητες.

Το κόκκινο Κορέας ginseng έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ως θεραπεία για πολλές ασθένειες. Μεταξύ άλλων, η κορεατική κόκκινο ginseng μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη ενέργεια και να βελτιώσει τον ύπνο.

Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν παρέχει τα κύτταρα του σώματός μας με όλα τα ζωτικά συστατικά. Το σώμα παίρνει από το έμπλαστρο ακριβώς ό, τι ακριβώς χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Κύτταρα του σώματός μας μπορούν να αναγεννηθούν και να θεραπεύσει το ίδιο μας το σώμα μόνο με την παροχή βέλτιστης φροντίδας.
Μπάλωμα θερμότητας

Τα δραστικά συστατικά μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα και προκαλούν κνησμό. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, δεν θα πρέπει επιπλέον να εκθέτουν άλλες πηγές θερμότητας όπως θερμαντικά επιθέματα ή κομπρέσες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον ερεθισμό του δέρματος και των βλαβών για την υγεία.

Ένα επίθεμα θερμότητα δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ανοιχτές πληγές ή να έρθουν σε επαφή με τους βλεννογόνους. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρή φλεγμονή.FG Xpress PowerStrips

Η παραγωγή θερμότητας επιτυγχάνεται χωρίς δραστικές ουσίες. Έτσι, ο κίνδυνος του ερεθισμού του δέρματος αποκλείεται. PowerStrips να γίνει πολύ φιλικά προς το δέρμα και έχουν σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση. Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες. Σε περίπτωση αλλεργίας σε οποιοδήποτε συστατικό, όμως, πρέπει να προσφέρονται.
Μπάλωμα θερμότητας

Η τιμή ενός patch θερμότητας από το φαρμακείο είναι, ανάλογα με το προϊόν, περίπου 2-4 ευρώ.FG Xpress PowerStrips

Οι PowerStrips πωλούνται μέσα από το δρόμο των απευθείας πωλήσεων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε απευθείας από την εταιρεία και όχι από έναν αντιπρόσωπο ή ένα φαρμακείο. Οι PowerStrips να αποσταλεί σε περισσότερες από 190 χώρες. Σας παίρνει σε ένα ωραίο φάκελο με e-mail. Το κόστος αποστολής είναι 4,95 δολάρια σε όλο τον κόσμο.

15 PowerStrips κοστίζουν 59,95 δολάρια. Συμπεριλαμβανομένων έξοδα αποστολής είναι το κόστος περίπου 3,50 ευρώ κάθε PowerStrip (ανάλογα με την συναλλαγματική ισοτιμία).
Θαλάσσιου φυτοπλαγκτού
Το εσωτερικό στρώμα του FG Xpress PowerStrips περιλαμβάνει επίσης θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν. Η προετοιμασία πραγματοποιείται σύμφωνα με μια πατενταρισμένη φόρμουλα (Alpha 3 CMP).

Ένα από αυτά τα σπάνια προϊόντα που περιέχουν σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για μια ζωή (και την ανοικοδόμηση των κυττάρων) είναι το φυτοπλαγκτόν.

   

Το φυτοπλαγκτόν είναι μονοκύτταροι οργανισμοί που είναι τόσο μικρό ώστε να μπορεί να δει μόνο με τη βοήθεια ενός μικροσκοπίου. Επειδή είναι μικροσκοπικά, τα κύτταρα του σώματος μπορεί να απορροφήσει αμέσως (βιοδιαθεσιμότητα) και να πάρει όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά την ίδια στιγμή - για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Το φυτοπλαγκτόν, επίσης γνωστή ως "Super Food" φαίνεται από το NASA και πολλές επιστημονικές μελέτες ως την πιο σημαντική καλλιέργεια τροφίμων στον κόσμο. Φυτοπλαγκτόν τροφοδοτεί τη γη με περισσότερο από το 90% του απαιτούμενου οξυγόνου. Το φυτοπλαγκτόν είναι όχι μόνο μια σημαντική πηγή οξυγόνου, αλλά επίσης μια σημαντική πηγή τροφής για τη ζωή στον ωκεανό. Και αυτό φαίνεται σε μας.

Υπάρχουν πολύ λίγες (τρόφιμα) που παρέχουν όλες τις απαραίτητες πρώτες ύλες για να σχηματίσουν νέα κύτταρα και τη διατήρηση των υφιστάμενων κυττάρων. Αυτά τα καταπληκτικά φυτά περιέχουν περισσότερο από 90 απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για ένα υγιές σώμα.

Φυτοπλαγκτόν περιέχει όλα τα εννέα αμινοξέα δεν μπορούν να παραχθούν από το σώμα. Εξίσου απαραίτητα λιπαρά οξέα (ωμέγα-3 και ωμέγα-6) που περιλαμβάνονται. Θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν περιέχει βασικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, όπως βιταμίνη C, Η, Α, Β1, Β2, Β3, Β6, Β12, C, D, Ε, σελήνιο, ψευδάργυρος, χρώμιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, νικέλιο, σίδηρο και πολλά άλλα.

Αυτές οι πολύτιμες θρεπτικές ουσίες είναι σημαντικές για την παραγωγή υγιεινών νέα κύτταρα. Κάθε ένας από εμάς είχε ποτέ κυτταρική ή ενεργειακά μπλοκαρίσματα που έχουν είτε συναισθηματική ή φυσικά αίτια. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε φυσικές χρωστικές ουσίες (NP), που είναι επίσης μέρος των δραστικών συστατικών σε φύκια.

Ορισμένες παροχές (αλλά όχι όλες) από το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν:
 • Υποστηρίξτε την καρδιαγγειακή υγεία σας: Η υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες, αμινοξέα και ένα υψηλό επίπεδο ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι γνωστό για την υποστήριξη του καρδιαγγειακού συστήματος.

 • Προάγει το υγιές δέρμα: Το φυτοπλαγκτόν έχει μεγάλες ποσότητες βιοφλαβονοειδή, η οποία μπορεί να αφαιρέσει τις τοξίνες από τα κύτταρα του δέρματος. Περιέχει επίσης ριβοφλαβίνη, η οποία μειώνει τις ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα του δέρματος.

 • Το ανοσοποιητικό σύστημα ενισχύεται: Αλανίνη, βήτα-καροτίνη, βιοφλαβονοειδή και βιταμίνη Ε υποστηρίζει την Immumsystem.

 • Αύξηση της ενέργειας: Φυτοπλαγκτόν αποτοξινώνει το σώμα και αποβάλλει τις τοξίνες από τα κύτταρα. Αυτό βοηθά στην βελτίωση της ενεργειακής και τη διάθεσή σας.

 • Σταθεροποιεί τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα: Το φυτοπλαγκτόν είναι πραγματικά καλό για τη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Το χρώμιο βοηθά στην πρόληψη ή τον μετριασμό του διαβήτη. Βοήθεια Γλουταμινικό οξύ για να μειώσει τους πόθους για το αλκοόλ και τη ζάχαρη. Η φαινυλαλανίνη είναι ένα γνωστό μειωτήρα λαχτάρα ζάχαρη.

 • Προωθεί την υγεία των αρθρώσεων: Μαγγάνιο βοηθά στη διατήρηση της κινητικότητας των αρθρώσεων. Οξέα ωμέγα-6 λιπαρά μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα της αρθρίτιδας. Τα παθογόνα οξέα μειώνουν τον πόνο το πρωί. Φυτοπλαγκτόν ειδική στήριξη της κινητικότητας των αρθρώσεων και τη μείωση του πόνου και της δυσκαμψίας.

 • Υποστήριξη της ηπατικής λειτουργίας: Σε φυτοπλαγκτόν αργινίνη είναι γνωστή για την λειτουργία αποτοξίνωσης του ήπατος.

 • Βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου: Η υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρών οξέων βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου. Τα νουκλεϊκά οξέα μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες μνήμης. Φαινυλαλανίνη βελτιώνει την πνευματική διαύγεια. Proline αυξήσει την ικανότητα να μάθουν. Το μαγνήσιο βοηθά στη μείωση εναλλαγές της διάθεσης.