INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Hvis du registrerer dig her, giver vi denne hjemmeside gratisHvis du allerede er registreret hos FG Xpress og ønsker at bruge denne hjemmeside til dine egne formål, så send en e-mail til følgende adresse: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Tilgængelige i hele verden i mere end 190 lande
www.my-strip.com- Danmark, dansk, Denmark, Danish
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Danmark, dansk, Denmark, Danish - FG-Xpress PowerStrips - Klik her for at se videoer, anmeldelser, oplevelser, meninger om produkter i testen.
Invest in Cannabis - dansk
Invest in Cannabis - dansk
Your Cannabis-Business in dansk
dansk - Staking in Krypto
Staking in Krypto

FG Xpress Powerstrips


Med PowerStrips får du mere energi, udholdenhed og mere koncentration og mental fitness. FGXpress PowerStrips hjælpe i afgiftning og rensning og sikre sundere celler og til støtte af det kardiovaskulære system. Hjælpe dig med at reducere stressniveauet og hjælp til en sundere og bedre søvn. De PowerStrips tjene til at styrke immunforsvaret og en forbedring af den seksuelle funktion.

FORDELE VED POWERSTRIPS ™
• PowerStrips er opført med FDA som et Klasse 1 medicinsk udstyr, og også som en OTC (over the counter) klassificeret produkt.
Der er en CE godkendelse til det europæiske marked.

• PowerStrips indeholder aktive stoffer, og et klæbende lag, der har et ydre lag med en separat blanding, der bidrager til midlertidig smertelindring.

• De kan bæres i op til 48 timer og kan leveres og leveres på verdensplan.

Hvordan virker det

Sådan bruger

Før og efter infrarøde billeder

Udtalelser

Levende blodanalyse

FG Xpress Powerstrips


Særlig velegnet til smertelindring FGXpress PowerStrips, lindre smerter og lider med ledproblemer, kroniske smerter, ledsmerter, muskelsmerter, gigt, stammer og gigt. Det kommer til en foregav at forbedre fedtforbrændingen og hjælper med lidelser blodcirkulationen, hovedpine. PowerStrips kan også anvendes til at reducere karsprængninger og åreknuder. De er også velegnet til hurtig Regenetation efter træning. De PowerStrips kan anvendes på ansigtet i rynke behandling og rynke reduktion.

POWERSTRIPS til smertelindring
PowerStrips indeholder germanium - en komponent med optiske egenskaber, der leder varme - svarende til hvidt lys med et glas prisme. Germanium tænde for varmen i kroppen og miljøet - tilbage til det område, hvor PowerStrips anvendes. Germanium bryder også varmestrålingen i dens bestanddele, ligesom et prisme bryder op hvidt lys i farverne af spektret.

Det er "langbølget" komponent af den varme, der bidrager den højeste procentdel til smertelindring. Som vist infrarøde billeder, langbølget varme trænger op til 10 cm i kroppen. I denne region, der er en udvidelse af blodkarrene. Dette fremmer stigningen af blodgennemstrømningen og dannelsen af naturlige varme. Denne udvidelse virker med andre komplementære biokemiske og neurologiske processer, der bidrager til smertelindring, mens PowerStrip er på huden.

Vigtigste ingredienser

Ved udviklingen af PowerStrips 5 centrale ingredienser og teknologier er blevet anvendt: Hver anvendt PowerStrip har to lag. Det ydre lag indeholder elementært germanium. Den indre eller klæbende lag omfatter en blanding af: fermenteret koreansk rød ginseng, Marine Fytoplankton (Alpha 3 CMP ™) og et vandopløseligt klæbemiddel. Den daglige brug er let og komfortable samt mild mod huden.
Marine Fytoplankton
Korean Red Ginseng
Elemental germanium | Infrarødt Teknologi

Produkt Anmeldelser

hver dag flere og flere mennesker rundt om i verden at lære om den unikke effekt af strømskinner og offentliggøre deres erfaringer på internettet.

Disse udsagn er individuelle opfattelse af en enkelt person. Effekten eller helingsprocessen kan opføre sig forskelligt i hver person og en kur eller forbedring af sundheden kan ikke lovet.
Tilbage efter uheld
Hævede hånd efter operationen
Knee
tæerne
Skulder joint
Spider vener
tilbage
Spider bid
Tilbage, skulder, Sleeping
Fibromyalgi
vækst
Legs
Feet
Øjne
ensidig belastning
sukkersyge
Breast, nerve (tysk)
SkulderForskel mellem varme patches og FG Xpress PowerStrips

Kommercielle opvarmning patches fra apoteket

Når vi taler om opvarmning patches, så det kaldes plaster, der anvendes direkte på huden til behandling af smerter. Mange varmepuder bruge den aktive ingrediens capsaicin, som udvindes af tørrede frugter af cayennepeber.

Desuden er der også jernpulver-baserede varme patch. Det kommer ikke i direkte hudkontakt med de aktive ingredienser og en eventuel hudirritation. Den jernpulver reagerer med oxygen fra luften og dermed genererer varme, som leveres til kroppen. Men her skal man være opmærksom, fordi jernpulver kan under ingen omstændigheder komme i kontakt med huden. Så kan plasteret ikke klippes. I begge versioner, er smertelindring opnås ved at generere varme.

Den genererede varme fremmer blodcirkulationen, hvilket fører til en bedre forsyning af væv med ilt og næringsstoffer.FG Xpress PowerStrips

De PowerStrips af FG Xpress er multifunktions plaster med en såkaldt hybrid teknologi. De PowerStrips kombinerer en patenteret blanding af gamle urter, mineraler og elementer med en banebrydende ny teknologi. På området af smerte og ubehag muskler og væv bruges til at opbygge ekstra energi. Således er sundhed og helbredelse aktiveres i kroppen. De PowerStrips blive opført i USA af FDA som medicinsk udstyr klasse 1.

PowerStrips omfatter følgende hovedkomponenter:
 • Rød koreansk ginseng
 • Marine planteplankton
 • Elemental germanium
Den elementært germanium ikke kommer i kontakt med huden, som det er placeret på den ydre side. De andre aktive stoffer påføres på indersiden af PowerStrips.
Heat patch

Den smertelindring i varme patches opnås enten ved et lægemiddel, såsom capsaicin, som er afledt af cayennepeber, eller jernpulver, der er opvarmet ved reaktion med oxygen.FG Xpress PowerStrips

I PowerStrips varmen genereret af elementært germanium. Denne germanium påføres det ydre lag og ikke er i kontakt med huden. Germanium har evnen til at absorbere kroppens egen varme at deltage i denne nye og derefter reflektere tilbage i kroppen. Også den varme i vores miljø absorberes af germanium og afspejler op til 10 cm dybt i vores væv. . PowerStrips er multifunktions plaster med ny hybrid teknologi.I begge former er blodkarrene udvidet med varme og det fremmer blodcirkulationen. Transporten oxygen til cellerne stimuleres.
Heat patch

De varme pletter er fastgjort til det smertefulde område på huden. Plastrene må ikke skæres, da ellers de aktive ingredienser er tabt. Den jernpulver jernpulver-baserede varme patches kunne forårsage skade på huden.

Virkningen varer 10-48 timer, afhængigt af typen af plasteret. Imidlertid er det nødvendigt at vente i mindst 12 timer, før den næste plaster kan anvendes, da huden er irriteret af de aktive stoffer.FG Xpress PowerStrips

Som opvarmning patches, være den PowerStrips limet direkte til smerte område. Det er imidlertid muligt at skære PowerStrips i mindre dele. Det giver bedre fleksibilitet i anvendelsen og frekvens.

Varmeudviklingen er naturligvis opnås via udstrålede kropsvarme og varmen fra omgivelserne. Huden er ikke irriteret af et lægemiddel. Af denne grund kan PowerStrips bæres hver dag, og det er ikke nødvendigt, som i de varme pletter, tage en pause mellem applikationer.

Virkningsvarigheden af PowerStrips er 48 timer. PowerStrips tilbyder meget mere end bare smertelindring. PowerStrips er i modsætning til varme patches, såkaldte multifunktions plaster med mange andre positive egenskaber.

Den røde koreanske ginseng er blevet brugt i tusinder af år i traditionel kinesisk medicin som en kur mod mange sygdomme. Blandt andet kan den koreanske rød ginseng føre til mere energi og forbedre søvn.

Det marine fytoplankton giver vores krop celler med alle de vigtige ingredienser. Kroppen tager fra plastret præcis, hvad han lige har brug for i øjeblikket. Vores kropsceller kan regenerere og helbrede vores krop selv kun ved at give optimal pleje.
Heat patch

De aktive ingredienser kan irritere huden og forårsage kløe. Under brug, bør du ikke derudover udsætter andre varmekilder såsom varmepuder eller komprimerer. Dette kan føre til yderligere irritation af huden og sundhedsskader.

En varme plaster bør ikke anvendes på åbne sår eller komme i kontakt med slimhinderne. Dette kan føre til alvorlig betændelse.FG Xpress PowerStrips

Frembringelsen af varme opnås uden aktive stoffer. Således er risikoen for hudirritation udelukket. PowerStrips gøres meget hudvenlige og er designet til hverdagsbrug. Der er ingen kendte bivirkninger. I tilfælde af allergi over for en ingrediens, men skal tilbydes pleje.
Heat patch

Prisen på en varme patch fra apoteket er, afhængigt af produktet, omkring 2-4 euro.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips sælges via vejen for direkte salg. Det betyder at du kan købe direkte fra selskabet og ikke hos en forhandler eller et apotek. De PowerStrips sendes i over 190 lande. Det får dig i en dejlig kuvert med posten. Shipping cost er 4,95 dollar på verdensplan.

15 PowerStrips koster $ 59,95. Inklusiv forsendelsesomkostninger er udgifter til ca. EUR 3,50 hver PowerStrip (afhængig af valutakursen).
Marine Fytoplankton
Det inderste lag af FG Xpress PowerStrips også marine planteplankton. Fremstillingen udføres ifølge en patenteret formel (Alpha 3 CMP).

En af de sjældne, der indeholder næsten alt hvad du behøver for livet (og genopbygningen af cellerne) er planteplankton.

   

Fytoplankton er encellede organismer, der er så små, at de kun kan ses ved hjælp af et mikroskop. Fordi de er mikroskopiske, kan cellerne i kroppen absorbere det straks (biotilgængelighed) og få alle de værdifulde næringsstoffer på samme tid - for maksimal effektivitet.

Den fytoplankton, også kendt som "Super Food" er set fra NASA og mange videnskabelige undersøgelser som den vigtigste afgrøde i verden. Fytoplankton forsyner jorden med mere end 90% af det krævede oxygen. Fytoplankton er ikke kun en vigtig kilde til ilt, men også en vigtig fødekilde for havets liv. Og det ser ud til os.

Der er meget få (fødevarer), der giver alle de nødvendige råvarer til at danne nye celler og opretholde de eksisterende celler. Disse fantastiske planter indeholder mere end 90 vigtige næringsstoffer for en sund krop.

Fytoplankton indeholder alle ni aminosyrer ikke kan produceres af kroppen. Lige så essentielle fedtsyrer (omega-3 og omega-6) er inkluderet. Marine Fytoplankton indeholder vigtige vitaminer og mineraler, såsom vitamin C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, selen, zink, chrom, magnesium, calcium, nikkel, jern og mange andre.

Disse værdifulde næringsstoffer er vigtige for produktionen af sunde nye celler. Hver af os havde nogensinde cellulære eller energi blokeringer, der enten har følelsesmæssige eller fysiske årsager. Særlig opmærksomhed gives til naturlige pigmenter (NP), som også er en del af de effektive bestanddele i tang.

Nogle fordele (men ikke alle) af marine fytoplankton:
 • Støt dit hjerte-kar-sundhed: Det høje indhold af antioxidanter, aminosyrer og et højt omega-3-fedtsyrer er kendt for at støtte det kardiovaskulære system.

 • Fremmer sund hud: Fytoplankton har store mængder af bioflavonoider, der kan fjerne giftstoffer fra hudceller. Det indeholder også riboflavin, hvilket reducerer de frie radikaler i hudceller.

 • Immunsystemet styrkes: Alanin, beta-caroten, bioflavonoider og E-vitamin understøtter Immumsystem.

 • Øget energi: Fytoplankton afgifter kroppen og fjerner giftstoffer fra cellerne. Dette hjælper til at forbedre din energi og humør.

 • Stabiliserer blodsukkeret: Fytoplankton er rigtig god til at stabilisere blodsukkeret. Chrom bidrager til at forebygge eller afbøde diabetes. Glutaminsyre hjælp til at reducere cravings for alkohol og sukker. Phenylalanin er en kendt sukker trang reducer.

 • Fremmer fælles sundhed: Mangan bidrager til at opretholde fælles mobilitet. Omega-6 fedtsyrer kan lindre symptomerne på arthritis. Patogener syrer reducere morgen smerter. Fytoplankton særlig støtte fælles mobilitet og mindske smerter og stivhed.

 • Support leverfunktion: I phytoplankton arginin er kendt for afgiftning funktion af leveren.

 • Forbedrer hjernens funktion: Det høje indhold af omega-3 fedtsyrer forbedrer hjernens funktion. Nukleinsyrer kan forbedre hukommelsen færdigheder. Phenylalanin forbedrer mental klarhed. Proline øge evnen til at lære. Magnesium bidrager til at mindske humørsvingninger.