INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Nëse ju të regjistroheni këtu, ne ofrojnë këtë faqe interneti për të liraNëse ju jeni regjistruar tashmë me FG Xpress dhe dëshironi të përdorni këtë faqe për qëllime të tuaja, dërgoni një e-mail në adresën e mëposhtme: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Në dispozicion në mbarë botën në mbi 190 vende
www.my-strip.com- Albanian, Albania, Shqipëria, shqiptar
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的Plani Kompensimi për anëtarët

Ju mund të ndihmoni të tjerët duke rekomanduar produkte FG Xpress dhe në këtë mënyrë të lehtë të fituar para shtesë. Por ju gjithashtu mund të ndërtuar një biznes ndërkombëtar.

Të gjithë njerëzit e botës çdo ditë në kërkim të një zgjidhje.
Në të gjithë botën, më shumë se 1.5 miliard njerëz vuajnë nga dhimbjet kronike!

Produktet janë dorëzuar në mbi 190 vende. Ju nuk keni për t'u shqetësuar për ndonjë gjë, sepse shitja dhe dërgesa janë të kryera nga FG Xpress. Anëtarët të porositur produktet në vetë FG Xpress. FG Xpress kështu ofron një mundësi unike të biznesit globale.
Power Test
Për qëllime të tuaja, ne ju ofrojmë me këtë faqe interneti këtu për të lirë në një formë të personalizuar me të dhënat tuaja.


A e "Power-Test" - Në pak minuta ju mund të demonstrojë fuqinë pabesueshme e PowerStrips dhe amaze perspektivat tuaja.Nëse ju jeni regjistruar tashmë me FG Xpress dhe dëshironi të përdorni këtë faqe për qëllime të tuaja, dërgoni një e-mail në adresën e mëposhtme: [email protected]

FG Xpress Plani i Kompensimit


Për shpërndarjen e produkteve të FGXpress ne jemi duke kërkuar për shpërndarësit ndërkombëtare, Rishites, përfaqësuesit e shitjes dhe agjentët e shitjes. Prodhimet e PowerStrips, SolarStrips dhe BeautyStrips maskë dhe serum (Mask + Serum) vijnë nga Forever Green. Produktet e FGXpress të përdoren në fushat e farmacistët, mjekët, mjekët, terapistët, kozmetikë, bukurinë, Wellness dhe planit Gesundheit.Den kompensimit dhe të planit të marketingut mund të gjendet në paraqitjen tonë të internetit.

Plani i Kompensimit
veprim
shpërblim
kërkesat personale
urdhërat aktive
50 QV ose 100 QV
Bonus Fast Start
Regjistrimin e anëtarëve të rinj
Ju do të fitoni 25% të CV tyre e 4 javë më parë
Ju kualifikuar për këtë bonus çdo herë kur një anëtar i ri i bën një urdhër brenda 4 javëve të para.
100 QV / CV për person
$ 25 x 4 = 100 $
Ju fitoni $ 100!
Për shembull: Këtë javë ju keni regjistruar: 4 anëtarë të rinj, secili me 100 QV/CV. Ju merrni tani për 4 javë 25% për të gjitha urdhërat personale të këtyre anëtarëve të rinj.
I qeshur i FG Xpress:
Shumica bonuse Fast Start ndikojë bonuse të tjera (të tilla si shpërndarja e vetëm 50% të QV / CV në këmbën e majtë apo të djathtë). Në FG Xpress paketat e regjistrimit janë dizajnuar në mënyrë që ju do të fitoni 25% dhe ju ende mund të caktojë 100% të QV / CV në këmbën e majtë apo e djathtë.
KUJDES
Për të marrë pjesë në planin e kompensimit që të merrni bonuse dhe të bëjë "Carry Over" juaj nuk skadon, është e rëndësishme që ju gjithmonë të ketë një "urdhër aktive" të 100 QV ose të paktën 50 QV.

Çdo herë që të blerë produktin, vëllimi i juaj është "aktiv" për periudhën javë tanishme plus tri periudha shtesë (të përgjithshme prej 4 periudha javore). Pasi periudha e katërt javor është e gjatë, porosinë tuaj nuk është më aktiv.Programi Autoship është një shërbim falas ju lejon të bëni të sigurtë që ju jeni gjithmonë aktiv.

Një periudhë javore:
Fillon të martën 00.00 ora MST
Përfundon më e hënë 23,59 orën MST

Për shpërndarjen e produkteve PowerStrips, SolarStrips dhe BeautyStrips maskë dhe serum (Mask + Serum) i Forever Green ju keni një koncept të shkëlqyer të rrjetit të marketingut. Marketingut Multi-nivel (MLM), shitjet e drejtpërdrejta dhe marketing rekomandim. Ideal si një punë të dytë është edhe shpërndarja dhe shitja në Partinë shtëpi dhe Verkaufspartys.Geld fitojnë me produktet e botës FGXpress është e mundur, pasi që prodhimet PowerStrips, SolarStrips dhe BeautyStrips maskë dhe serum (Mask + Serum) mund të transportohen në mbi 190 vende.
Plani i Kompensimit
veprim
shpërblim
kërkesat personale
urdhërat aktive
50 QV ose 100 QV
PEM aktiv
x 4 ose më
vëllim
1000 QV në 4 javët e fundit për të para 2 nivelet e regjistrimit (për këtë kërkesë që të konsiderohet një 100 QV maksimale për person)
Bonus XTRIBE
Të marrin masa sipas modelit XTRIBE Duplicate.
Ky bonus paguhet një herë në çdo 4 javë.

Nëse keni të drejtë me kalimin e kohës për këtë bonus dhe QV juaj personal është:
50 QV, kjo është bonus XTRIBE 100 $.
100 QV, kjo është bonus XTRIBE $ 200.
Për sa kohë që ju të përmbushur këto 3 kërkesa, ka disa mënyra për kualifikim për bonusin XTRIBE.
PEM (personalisht të regjistruar anëtarë)
Anëtarët janë regjistruar nga anëtarët e tjerë
OR
Ose shumë mënyra të tjera
Ju dhe anëtarët e tjerë të grupit tuaj tashmë mund të paguani rendin e ardhshme me bonus XTRIBE. Pasi të produkteve dhe për këtë arsye kualifikimet personale janë paguar automatikisht, ajo është shumë më e lehtë për të qëndruar në biznes.

FG Xpress Plani i Kompensimit


Për shpërndarjen e produkteve PowerStrips, SolarStrips dhe BeautyStrips maskë dhe serum (Mask + Serum) i Forever Green ju keni një koncept të shkëlqyer të rrjetit të marketingut. Marketingut Multi-nivel (MLM), shitjet e drejtpërdrejta dhe marketing rekomandim. Ideal si një punë të dytë është edhe shpërndarja dhe shitja në Partinë shtëpi dhe Verkaufspartys.Geld fitojnë me produktet e botës FGXpress është e mundur, pasi që prodhimet PowerStrips, SolarStrips dhe BeautyStrips maskë dhe serum (Mask + Serum) mund të transportohen në mbi 190 vende.

Plani i Kompensimit
veprim
shpërblim
kërkesat personale
urdhërat aktive
50 QV ose 100 QV
PEM aktiv
të paktën një në këmbën e majtë dhe një në këmbën e djathtë
vëllim
500 QV (+) në këmbën e vogël (Pay Leg) per konsiderohet jave
Bonus Team
Ndihmë këmbën që ka nevojë më së shumti.
Ky bonus është paguar javore.
Nëse keni të drejtë me kalimin e kohës për këtë bonus dhe QV juaj personal është:
50 QV bonus juaj Team është 8% e CV totale të Pay Leg.
100 QV bonus juaj Team është 12% e CV totale të Pay Leg.
Nëse je regjistruar anëtarë të rinj, ajo krijon një pemë.
Pemë vendosje.

Bukurinë e kësaj peme dy këmbë është shpejtësia me të cilën ajo mund të rritet! Qëllimi juaj është të ndihmojë këmbën që ka nevojë më të madhe për ndihmë (dmth me më pak QV). Për këtë javë kjo këmbë është Pay Leg juaj.

Avancimi juaj gradë është e lidhur direkt në pemë tuaj vendosje.
Le të ju tregoj një shembull:

Ju lutem vini re për këtë shembull;

- Llogaria juaj është aktiv me 100 QV.
- Këmbën e majtë ka 10000 CV dhe këmbën e djathtë ka 12000 CV.
- Ju duhet të keni të paktën një PEM aktive për këmbën.

Bonus tuaj Team për Pay Leg këtë javë është 12%.
Pastaj këmbën e djathtë do të fillojë javën e re me 2000 QV. Kjo është dallimi në mes të dy këmbëve para pagesës së bonusit Team. Ky vëllim është i njohur edhe si "Carry Over".
Warning: Carry Over për "Power Leg" (këmbën e madhe) është transmetuar vetëm kur ka ende një urdhër aktiv për javën e ardhshme. Për çdo, kjo është një arsye më shumë që të jetë në AUTOSHIP.Carry Over për "Pay Leg" është i kufizuar në 500 QV. Kjo vlen vetëm kur nuk janë plotësuar as kërkesa apo minimale PEM 500 QV kërkesë.
I qeshur i FG Xpress:
Ky bonus mund të jetë deri në një maksimum prej 20.000 $ në javë. Çdo QV papaguar në Pay Leg mund të shtohet në bonus tuaj Team javë mëposhtme (në të njëjtat kushte cap-off).
shembull:
Pay Leg
= 10000
shembull:
Power Leg
= 12000

Plani i Kompensimit
veprim
shpërblim
kërkesat personale
urdhërat aktive
50 QV ose 100 QV
PEM aktiv
të paktën një në këmbën e majtë dhe një në këmbën e djathtë
vëllim
gradë
3000 QV (+) Pay Leg
2-star dhe më i lartë
Bonus Matching
Zhvillimi i udhëheqjes në Pemën tuaj regjistrimit.
Fito në bonus Team të gjithë anëtarët tuaj të regjistruar personalisht dhe gjithashtu për bonusin Team e dytë tuaj, nivelin e tretë dhe të katërt.
Ndihmë ekipin tuaj me regjistrimin e anëtarëve të rinj.
Ju do të shpërblehet me një Matching bonus të jetë përgjegjës për të siguruar që anëtarët tuaj të regjistruar mund të gëzojnë bonus Team. Nuk ka asnjë kufizim për numrin e anëtarëve në çdo nivel!

Matching bonus me Compression!
Ky është i madh!
FG Xpress ™ ka zgjedhur compression kur Matching bonus. Është fjala për compression kur disa nga PEM e juaj nuk ka marrë një Team bonus gjatë periudhës javë. Anëtarët me bonus Team nga nivelet më të thella të pemës tuaj të regjistrimit janë duke shtyrë lart. Në varësi të gradës që ju të merrni një deri në 50% Matching bonus nga PEM-së në nivele të ulëta. Në këtë mënyrë, bonus Matching për nivelin e dytë, të tretë dhe të katërt përcaktohet atëherë.
Pagesa e Matching Bonus
Komisionet e bonus Matching nuk mund të tejkalojnë vëllimin në Pay Leg.

Ju mund të fle mirë ... të ardhurat tuaja mbetur do të vazhdojë të rritet dhe të biznesit tuaj është i sigurt.

FG Xpress ™ ka vendosur për compression.Bonus Matching është një "lundrues" bonus. Kjo do të thotë se bonus llogaritet si bonus përfundimtar për llogaritjen komisionit. Kjo do të thotë për të gjithë që marrë këtë bonus që bonus Matching mund të dyja rritje dhe të ulet edhe më shumë.
Në këtë mënyrë FG Xpress mund t'ju siguroj se 62% e CV është paguar. Për urdhërat Fast Fillimi sa më shumë që 87% e CV të rimbursohen. Çdo javë në këtë mënyrë pagim optimale është e garantuar.
Bonus Matching përmban Compression !!!

Plani i Kompensimit
Bonus cash Rank Advance
Kërkesat Rank
Pasi të arrihet - ju merrni gradën
Arritur dy herë - ju merrni bonus të holla
Të paktën 50 QV vëllim personal. 500 QV në Pay Leg gjatë periudhës javore
Të paktën 50 QV vëllim personal. 3000 QV në Pay Leg gjatë periudhës javor. Me të paktën dy 1-STAR PEM-së (*) ose më e lartë.
Të paktën 50 QV vëllim personal. 6000 QV në Pay Leg gjatë periudhës javor. Me të paktën tre PEM-së 1-STAR (*) ose më e lartë.
Të paktën 50 QV vëllim personal. 15000 QV në Pay Leg gjatë periudhës javor. Me të paktën katër 1-STAR PEM s (*) ose më lartë.
Të paktën 50 QV vëllim personal. 30000 QV në Pay Leg gjatë periudhës javor. Me të paktën pesë 1-STAR PEM-së (*) ose më e lartë.
Të paktën 50 QV vëllim personal. 50000 QV në Pay Leg gjatë periudhës javor. Me të paktën gjashtë PEM-së 1-STAR (*) ose më të lartë, duke përfshirë edhe dy 2-STAR PEM-së (**) ose më e lartë
Të paktën 50 QV vëllim personal. 150000 QV në Pay Leg gjatë periudhës javor. Me të paktën shtatë PEM-së 1-STAR (*) ose më të lartë, duke përfshirë tre PEM-së 3-STAR (***) ose më e lartë.
Të paktën 50 QV vëllim personal. 250000 QV në Pay Leg gjatë periudhës javor. Me të paktën tetë PEM-së 1-STAR (*) ose më të lartë, duke përfshirë katër 4-STAR PEM-së (****) ose më e lartë
500 $
Pasi të arrihet - ju merrni gradën
Arritur dy herë - ju merrni bonus të holla
1000 $
Pasi të arrihet - ju merrni gradën
Arritur dy herë - ju merrni bonus të holla
2000 $
Do të paguhet në dy këste.
Çdo pagesë që kërkon gradë brenda 4 periudhave të fundit javore u arrit dy herë.
5000 $
Do të paguhet në katër këste
Çdo pagesë që kërkon gradë brenda 4 periudhave të fundit javore u arrit dy herë.
$ 10,000
Do të paguhet në katër këste
Çdo pagesë që kërkon gradë brenda 4 periudhave të fundit javore u arrit dy herë.
$ 25,000
Do të paguhet në katër këste
Çdo pagesë që kërkon gradë brenda 4 periudhave të fundit javore u arrit dy herë.
Shembull: 6-STAR CASH BONUS pagim
Jave 1 - 6 Star duke arritur gradën.
Java e 2 - duke arritur gradën 6-Star (pagim prej $ 1250).
Java e 3 - Arritja gradën 6-Star.
Java e 4 - duke arritur gradën 6-Star (pagim prej $ 1250).
Java e 5 - duke arritur gradën 6-Star.
Javën e 6 - duke arritur gradën 6-Star (pagim prej $ 1250).
Java e 7 - duke arritur gradën 6-Star.
Java e 8 - duke arritur gradën 6-Star (pagim prej $ 1250).
I qeshur i FG Xpress:
Nëse ju kaloni radhëve të shumëfishta brenda një periudhe të caktuar kohe, të marrë pagesën për gradën që keni arritur.

Albanian, Albania, Shqipëria, shqiptar - Partnerët, Rishites, përfaqësuesit e shitjes dhe agjentët e shitjes të kërkuar për shitje (farmacistët, mjekët, mjekët, terapistët, kozmetikë, bukurinë, Wellness, shëndetësore)

shqiptar - Jeunesse Instantly Ageless

shqiptar - Prelaunch in Brasil
Advertising in shqiptar
Content in shqiptar
Mining in shqiptar
BTC in shqiptar
BitCoin and Co. - shqiptar

Diet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal