INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Nëse ju të regjistroheni këtu, ne ofrojnë këtë faqe interneti për të liraNëse ju jeni regjistruar tashmë me FG Xpress dhe dëshironi të përdorni këtë faqe për qëllime të tuaja, dërgoni një e-mail në adresën e mëposhtme: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Në dispozicion në mbarë botën në mbi 190 vende
www.my-strip.com- Albanian, Albania, Shqipëria, shqiptar
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Albanian, Albania, Shqipëria, shqiptar - FG-Xpress PowerStrips - Kliko këtu për të parë video, komente, përvojat, opinionet në lidhje me produktet në provë.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - shqiptar
bonus crypto token wallet - shqiptar
indoor cannabis - shqiptar

FG Xpress Powerstrips


Me PowerStrips ju të merrni më shumë energji, durim dhe më shumë përqendrim dhe palestër mendore. FGXpress PowerStrips ndihmojë në detoxification dhe të pastrimit dhe të sigurojë qelizat e shëndetshme dhe për mbështetjen e sistemit kardiovaskular. Ju ndihmuar në reduktimin e nivelit të stresit dhe ndihmë për një gjumë të shëndetshëm dhe më të mirë. Të PowerStrips shërbejnë për të forcuar sistemin imunitar dhe një përmirësim në funksionin seksual.

PËRFITIMET E POWERSTRIPS ™
• PowerStrips janë të shënuara me FDA si Klasa 1 Pajisja medicinale, dhe gjithashtu si një OTC (mbi counter) klasifikuara produkt.
Ka një miratim CE për tregun evropian.

• PowerStrips përmbajnë substanca aktive dhe një shtresë ngjitëse që ka një shtresë e jashtme me një përzierje të veçantë, të cilat kontribuojnë në lehtësim dhimbje të përkohshme.

• Ata mund të jetë i veshur për deri në 48 orë dhe mund të dorëzohen dhe dërguar në mbarë botën.

Si funksionon kjo gjë

Si të përdorni

Para dhe Pas imazheve infra të kuqe

Dëshmi

Analiza live gjak

FG Xpress Powerstrips


Veçanërisht të përshtatshme për PowerStrips FGXpress dhimbje-lehtësim, lehtësimin e dhimbjeve dhe që vuajnë me probleme të përbashkëta, dhimbje kronike, dhimbje të përbashkët, dhimbje të trupit, reumatizmi, tensionet dhe artritit. Ajo vjen në një pretenduar për të përmirësuar djegur dhjamin dhe ndihmon në çrregullime të qarkullimit të gjakut, dhimbje koke. PowerStrips mund gjithashtu të përdoret për të reduktuar venat merimangë dhe venat me variçe. Ata janë gjithashtu të përshtatshëm për Regenetation shpejtë pas ushtrimit. Të PowerStrips mund të përdoret në fytyrë për trajtim rrudhë dhe reduktimin e rrudhë.

POWERSTRIPS PËR Pain Relief
PowerStrips përmbajë germanium - një komponent me pronat optike që kryen ngrohjes - të ngjashme me dritë të bardhë me një prizmi qelqi. Germanium kthehet nxehtësinë e trupit dhe mjedisit - mbrapa në zonën ku PowerStrips është aplikuar. Germanium gjithashtu thyen rrezatimin e nxehtësisë në pjesë përbërëse të saj, shumë si një prizëm thyen dritën e bardhë në ngjyrat e spektrit.

Kjo është "valë të gjatë", komponent i të nxehtit që kontribuon përqindjen më të lartë për lehtësim dhimbje. Siç është treguar imazhe infra të kuqe, ngrohje gjatë-valë depërton deri në 10 cm në trup. Në këtë rajon, ka një zgjerim të enëve të gjakut. Kjo nxit rritjen e fluksit të gjakut dhe formimin e ngrohjes natyrore. Ky zgjerim punon me proceset e tjera plotësuese biokimike dhe neurologjike që kontribuojnë në lehtësim dhimbje ndërsa PowerStrip është në lëkurë.

PËRBËRËSIT KRYESORE

Në zhvillimin e PowerStrips 5 përbërësit kyç dhe teknologjitë janë përdorur: Çdo PowerStrip aplikuar ka dy shtresa. Shtresa e jashtme përmban germanium thelbësor.Shtresa e brendshme ose ngjitës përbëhet nga një përzierje e: thartuar xhensen Korean kuq, Detare fitoplankton (Alpha 3 CMP ™) dhe një ngjitës të ujit-shpjegueshëm.Përdorim të përditshëm është e lehtë dhe të rehatshme, si dhe i butë në lëkurë.
Detare fitoplankton
Korean Red xhensen
Germanium thelbësor | Far Infrared Teknologji

Shqyrtime produktit

çdo ditë e më shumë njerëz në mbarë botën të mësuar në lidhje me efektin unik të shirita të energjisë dhe të publikojë përvojat e tyre në internet.

Këto Testimonials janë perceptimi individual i një personi të vetëm. Procesin e shërimit mund të sillen ndryshe në secilin person dhe një kurë apo përmirësimin e shëndetit efekt ose nuk mund të premtuar.
Kthehu pas aksidentit
Dorë fryrë pas operacionit
gju
Toes
sup përbashkët
spider veins
prapa
pickim Spider
Prapa, shpatull, Fjetur
Fibromyalgia
rritje
këmbët
këmbët
sytë
i njëanshëm ngarkesë
diabet
Gjirit, nervore (Gjermanisht)
shpatullDallimi në mes të arna e ngrohjes dhe PowerStrips FG Xpress

Patches ngrohje komerciale nga farmaci

Kur flasim për arna të ngrohjes, kështu që ajo është quajtur suva ngecëse që është aplikuar drejtpërdrejt në lëkurë për të trajtuar dhimbjet. Shumë ngrohje pads përdorni capsaicin aktiv përbërës, i cili është nxjerrë nga fruta të thata e piper i kuq.

Për më tepër, ka edhe hekur pluhur me bazë ngrohjes patch. Ajo nuk vijnë në kontakt të drejtpërdrejtë lëkurë me përbërësit aktiv dhe një acarim të mundshëm të lëkurës. Pluhur hekuri reagon me oksigjenin nga ajri dhe kështu gjeneron nxehtësinë, e cila është dorëzohet trupit. Këtu, megjithatë, duhet të kihet kujdes sepse pluhur hekuri mundet në asnjë rrethanë nuk vijnë në kontakt me lëkurën. Pra, patch nuk mund të shkurtohet. Në të dyja versionet, lehtësim dhimbje është arritur nga gjenerimin e nxehtësisë.

Ngrohjes gjeneruar nxit qarkullimin e gjakut, e cila çon në një furnizim më të mirë të indeve me oksigjen dhe ushqyesve.PowerStrips FG Xpress

Të PowerStrips e FG Xpress janë patch multifunksionale me një të ashtuquajtur teknologjisë hibride. Të PowerStrips kombinuar një përzierje e patentuar të bimëve të lashta, minerale dhe elementeve me një teknologji të novator të re. Në fushën e dhimbje dhe parehati muskujt dhe indet janë përdorur për të ndërtuar energji shtesë. Kështu, shëndeti dhe shërimi janë aktivizuar në trup. Të PowerStrips të jetë e shënuar në SHBA nga FDA si një klasë pajisje mjekësore 1.

PowerStrips përfshijnë komponentët kryesore të mëposhtme:
 • Red xhensen Korean
 • fitoplankton Detare
 • germanium thelbësor
Germanium thelbësor nuk vjen në kontakt me lëkurën, si ajo është e vendosur në anën e jashtme. Substancat tjerë aktivë janë aplikuar në brendësi të PowerStrips.
Patch Heat

Lehtësim dhimbje në njollat nxehtësisë arrihet ose nga një droge të tilla si capsaicin, e cila është e derivuar nga piperin kuq, ose nga pluhur hekuri që është ngrohur nga reaksioni me oksigjen.PowerStrips FG Xpress

Në PowerStrips ngrohjes është e gjeneruar nga germanium thelbësor. Kjo germanium është aplikuar në shtresën e jashtme dhe nuk është në kontakt me lëkurën. Germanium ka aftësinë për të absorbuar ngrohjes vet trupit për t'u bashkuar me këtë të ri dhe pastaj të reflektojnë përsëri në trup. Gjithashtu, ngrohjes në mjedisin tonë është zhytur nga germanium dhe pasqyron deri në 10 cm thellë në indet tona. . PowerStrips janë patch multifunksionale me teknologji të re hibride.Në të dy format, enët e gjakut janë zgjeruar nga të nxehtit dhe kjo nxit qarkullimin e gjakut.Transport oksigjen të qelizave është stimuluar.
Patch Heat

Arna ngrohjes janë bashkangjitur në zonën e dhimbshme në lëkurë. Arna nuk duhet të jetë prerë, pasi që përndryshe përbërësit aktiv janë të humbur.Pluhur hekuri i hekurit pluhur me bazë arna të ngrohjes do të shkaktojë dëmtimin e lëkurës.

Efekti zgjat për 10-48 orë, në varësi të llojit të patch. Megjithatë, është e nevojshme që të prisni të paktën 12 orë para patch i ardhshëm mund të zbatohet, pasi që lëkura është e irrituar nga substancave aktive.PowerStrips FG Xpress

Si arna të ngrohjes, të PowerStrips jetë ngjitur direkt në zonën e dhimbjes. Megjithatë, është e mundur për të prerë PowerStrips në pjesë më të vogla. Kjo ofron fleksibilitet më të mirë në zbatimin dhe frekuencë.

Prodhimin e ngrohjes arrihet natyrshëm nëpërmjet ngrohjes rrezatuar trupit dhe të nxehtit nga mjedisi.Lëkura nuk është e irrituar nga një drogë. Për këtë arsye, PowerStrips mund të vishen çdo ditë dhe nuk është e nevojshme, si në arna të nxehtësisë, të marrë një pushim në mes të aplikacioneve.

Kohëzgjatja e veprimit të PowerStrips është 48 orë. PowerStrips ofrojnë shumë më tepër se vetëm lehtësim dhimbje. PowerStrips janë, në kontrast me arna ngrohjes, ashtu-quajtur patch multifunksionale me cilësi të tjera të shumta pozitive.

Xhensen Korean kuqe është përdorur për mijëra vjet në mjekësi tradicionale kineze si një kurë për shumë sëmundje. Ndër të tjera, xhensen Korean kuqe mund të çojë në më shumë energji dhe për të përmirësuar gjumin.

Fitoplankton detare ofron qelizat e trupit tonë me të gjithë përbërësit jetike. Trupi merr nga patch pikërisht atë që ai vetëm ka nevojë në këtë moment. Qelizat e trupit tonë mund të rigjenerohet dhe të shëruar trupin tonë vetë vetëm duke siguruar kujdes optimal.
Patch Heat

Përbërësit aktiv mund të irritojë lëkurën dhe shkaktojnë kruarje. Gjatë përdorimit, ju nuk duhet gjithashtu të ekspozuar burime të tjera të ngrohjes të tilla si ngrohje pads apo fasha. Kjo mund të çojë në acarim shtesë të lëkurës dhe të dëmtimit të shëndetit.

Një copë toke ngrohjes nuk duhet të zbatohet për të hapur plagët ose vijnë në kontakt me mukozës. Kjo mund të çojë në inflamacion të rëndë.PowerStrips FG Xpress

Prodhimin e ngrohjes është arritur pa asnjë substancave aktive. Kështu, rreziku i acarim të lëkurës është e përjashtuar. PowerStrips të bëhen shumë të lëkurë-miqësore dhe janë të dizajnuara për përdorim të përditshëm. Nuk ka efekte anësore të njohura. Në rast të alergjisë ndaj çdo përbërës, megjithatë, kujdes duhet të ofrohet.
Patch Heat

Çmimi i një copë toke të ngrohjes nga farmaci është, në varësi të produktit, rreth 2-4 euro.PowerStrips FG Xpress

PowerStrips janë shitur nëpër rrugën e shitjeve direkte. Kjo do të thotë që ju mund të blejnë direkt nga kompania dhe jo nga një tregtar ose një farmaci. Të PowerStrips të transportohen në mbi 190 vende. Ajo ju merr në një zarf të bukur me postë. Kostoja anijeve është 4,95 $ në mbarë botën.

15 PowerStrips të kushtojë 59,95 $. Përfshirëse e shpenzimet e transportit detar janë kostot e përafërsisht 3,50 EUR secili PowerStrip (në varësi të kursit të këmbimit).
Detare fitoplankton
Shtresa e brendshme e FG Xpress PowerStrips gjithashtu përfshin fitoplankton detare. Përgatitja kryhet sipas një formule të patentuar (Alpha 3 CMP).

Një nga këto produkte të rralla që përmbajnë pothuajse gjithçka që ju nevojitet për jetën (dhe rindërtimin e qelizave) është fitoplankton.

   

Fitoplankton janë organizma të vetme-qelizor që janë kaq të vogla që ata të mund të shihet vetëm me ndihmën e mikroskopit. Për shkak se ata janë mikroskopike, qelizat e trupit mund të thithin atë menjëherë (bioavailability) dhe për të marrë të gjitha ushqyesve të vlefshme në të njëjtën kohë - për efektivitetin maksimal.

Fitoplankton, i njohur gjithashtu si "Super Food" është parë nga NASA dhe shumë studime shkencore si kulture më të rëndësishme të ushqimit në botë. Fitoplankton furnizon tokën me më shumë se 90% të oksigjenit të kërkuar. Fitoplankton nuk është vetëm një burim i rëndësishëm i oksigjenit, por edhe një burim i rëndësishëm ushqimi për jetën e oqeanit. Dhe kjo na duket.

Ka shumë pak (ushqim) që të sigurojë të gjitha materialet e nevojshme të para për të formuar qeliza të reja dhe për të ruajtur qelizat ekzistuese. Këto bimë të mahnitshme të përmbajnë më shumë se 90 ushqyesve thelbësore për një trup të shëndetshëm.

Fitoplankton përmban të nëntë amino acidet nuk mund të prodhohet nga organizmi. Acide yndyrore esenciale njëlloj (omega-3 dhe omega-6) janë përfshirë. Detare fitoplankton përmban vitamina kryesore dhe minerale të tilla si vitaminë C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, selen, zink, krom, magnez, kalcium, nikel, hekur dhe shumë të tjerë.

Këto ushqyesve të vlefshme janë të rëndësishme për prodhimin e qelizave të shëndetshme të reja. Secili prej nesh ka pasur ndonjëherë bllokime celulare apo të energjisë që kanë shkaqe ose emocionale ose fizike. Vëmendje e veçantë i është dhënë për pigmentet natyrore (NP), të cilat janë edhe pjesë e përbërësit efektive në alga deti.

Disa përfitime (por jo të gjitha) e fitoplankton detare:
 • Të mbështetur shëndetin tuaj kardiovaskular: Përmbajtje të lartë të antioksidantë, aminoacidet dhe një nivel të lartë të omega-3 acide yndyrore janë të njohur për të mbështetur sistemin kardiovaskular.

 • Promovon lëkurë të shëndetshme: Fitoplankton ka sasi të mëdha të bioflavonoids, të cilat mund të hequr toksinave nga qelizat e lëkurës. Ai gjithashtu përmban riboflavin, që redukton radikalet e lira në qelizat e lëkurës.

 • Sistemi imunitar është i forcuar: Alanine, beta-carotene, bioflavonoids dhe vitaminë E mbështetur Immumsystem.

 • Rritja e energjisë: Fitoplankton detoxifies trupin dhe eliminon toksina nga qelizat. Kjo ndihmon për të përmirësuar energjinë tuaj dhe humor.

 • Stabilizon nivelin e sheqerit në gjak: Fitoplankton është me të vërtetë e mirë për stabilizimin e niveleve të sheqerit në gjak. Kromi ndihmon për të parandaluar ose zbutur diabet. Ndihmë glutamik acid për të reduktuar dëshirat për alkoolit dhe sheqerit. Phenylalanine është një i njohur reducer mall sheqer.

 • Promovon shëndetin të përbashkët: Mangani ndihmon për të mbajtur lëvizjen e përbashkët. Acidet omega-6 yndyrore mund të lehtësojë simptomat e artritit. Patogjenëve Acidet zvogëlojë dhimbjen në mëngjes. Fitoplankton mbështetje të veçantë lëvizshmëri të përbashkët dhe të reduktuar dhimbje dhe ngurtësi.

 • Mbështetur funksionit të mëlçisë: Në fitoplanktonin arginine është i njohur për funksionin e detoxification mëlçisë.

 • Përmirëson funksionin e trurit: Përmbajtja e lartë e omega-3 acide yndyrore përmirëson funksionin e trurit. Acidet nukleike mund të përmirësojë aftësitë e kujtesës. Phenylalanine përmirëson qartësisë mendore. Proline rrisin aftësinë për të mësuar. Magnezi ndihmon për të reduktuar swings humor.

Analiza lëndë ushqyese - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
element përshkrim promovon Në mungesë element mund të rritet rreziku i:
alanine acid amino format proteinat
formimin e muskujve
sistemi imunitar
Eliminon toksina tepërt nga të mëlçisë
Nivelet adekuate të glukozës
hipertensionit
Lloj diabet II
Pa pagesë radikal
sheqerit në gjak
Arginine acid amino sistemi imunitar
Mëlçia detoxification
Krijimi i muskujve të ri
lëkurë të shëndetshme
joints të shëndetshme
metabolizëm
artrit
mëlçisë Toxic
metabolizmi i ngadalshëm
asparagine sistemi imunitar
Brain energizer
aspartik Acid acid amino
Edhe e di si L-aspartate
Rol të rëndësishëm në ciklin e acidit citric
Rol të rëndësishëm në ciklin e Krebsit
energji Cellular
ARN të shëndetshme dhe të ADN-së
sistemi imunitar
Brain energizer
lodhje kronike
depresion
Beta Carotene sistemi imunitar
tretje më të mirë
përmirësuar vizionin
mbron kornea
Mbrojtja falas radikal
Bioflavonoids sistemi imunitar
Mbartës Skin Toksina

Biotin

Promovon flokët më të mirë
bor Trace mineral
Promovon thithjen e ushqyesve të tjera të rëndësishme
kockat e forta
qartësi mendore
shëndetin kardiovaskular
thithjen kalcium
Rritja e muskujve në masë të ligët
Ndihmë për simptomat menopausal
Nivelet Rëniet e ushqyesve të tjera: vitaminë d, kalcium, bakër, magnez dhe
Osteoarthritis
kanceri i prostatës
kalcium mineral Eshtra të fortë, dhëmbët, dhe ind lidhës
zbut nervat
Përmirëson nivelet e kolesterolit
tretje të shëndetshme
Ndihmon nerva kalojë mesazhe për zemrën dhe muskujt e tjerë
Koagulimit të gjakut normale
Ndihmon në parandalimin e presionit të lartë të gjakut
Parandalimi i kancerit të zorrës së trashë
osteoporozën
problemet hormonale
klorofil tretje më të mirë
kromi mineral
90% e popullsisë është e mangët në krom
Ndihmon diabet moderuar
Kontrolli insulinë
mbështetje kardiovaskulare
Nivelet e rritë e DHEA
diabet
kobalt Riparimet qelizat nervore
Prodhimi i qelizave të kuqe të gjakut
bakër mineral lehtësim Arthritis
Prodhimi i qelizave të kuqe të gjakut
mbrojtja kardiovaskulare
Mbrojtja skeletik dhe nervor sistemit
Prodhimi i fuqishëm antioxidant dismutase superoxide
Lëkurë të shëndetshme dhe të flokëve
Prodhimi melaninës: (lëkurës, ngjyra e flokëve, dhe sy)
ndalon aneurysms
promovon kolagjenit
arteriet forcim
flokë të thinjur
sëmundje kardiovaskulare
artrit
osteoporozën
cysteine carcinogens detox
Elektrolitet ndihmon veshkat
Eliminimi i mbeturinave toksike
fluor dhëmbë të shëndetshëm
dendësia Bone
Acid folik fokusi mendor
parandalon aneminë
germanium Virusi Epstein-Barr
Gama linolenic Acid ul kolesterolin
glutamik Acid Një neurotransmitter quajtur edhe glutamate Redukton dëshirat alkoolit
Redukton dëshirat sheqer
Aktiviteti i trurit
Ndihmon çrregullime të saktë të personalitetit
Dobishme për çrregullime në sjellje të fëmijërisë
Ndihmon për trajtimin e epilepsisë
glutamine Aktiviteti i trurit acid amino
Ndërtimin e muskujve dhe mirëmbajtjen e
Heqja amoniak nga mëlçisë
Sistem i shëndetshëm qendror nervor
Gjendja më mirë
më shumë Energjisë
lodhje kronike
Funksionet e Ulët e sistemit imunitar
artrit reumatoid
skleroderma
Glutathione antioxidant Mbrojtja falas radikal
sistemi imunitar
mbron vizioni
krijimi Energjisë
Ndalon ndërtuar-së yndyrave të oksiduara
Mungesa e ekuilibrit dhe koordinimit
çrregullime mendore
dridhje
atherosclerosis
glycogen qëndrueshmëri fizike
histidine thithjen lëndë ushqyese
Heq metale toksike
jod Rregullimi i peshës trupore
hekur Trace mineral
Nevojshme për të bërë hemoglobinën
Kjo është mangësia më e zakonshme në të gjithë botën
shëndetin emocional
parandalon aneminë
energji fizike
Qelizat e kuqe të gjakut
shëndetësor muskujve
oxygenation Blood
Mangësi rritje mbi fëmijët
anemi
marramendje
Gulçim
dhimbje koke
lodhje
nervozizëm
izoleucines krijimin e muskujve
riparim Mëlçia
lecithin Shpërndarja kolesterolit
Kujtesës afat të shkurtër
leucin- Ulja simptoma hypoglycemic
linoleic Acid Parandalon infeksionet virale
lysine dendësia Bone osteoporozën
magnez mineral qetësi
Redukton dhimbje koke migrenë
Antistress
Ndihmon për të parandaluar formimin e clots gjakut
shëndetin kardiovaskular
Parandalon komplikimet e lidhura me diabetin
Anti-plakje pronave dhe pronat jetëgjatësinë
swings humor
mangan antioxidant
Ndihmon kthyer proteina dhe yndyra të energjisë
lëvizshmëri të përbashkët
Mbrojtja falas radikal
tretje
Struktura Bone
Ulja e niveleve lodhje
kujtim
Permiresimi i funksioneve tiroide
osteoporozën
Absorbimi i dobët i vitaminave
varfëri
dobësi
konfiskimet
atherosclerosis
ngatërrim
kontraktimet e muskujve
problemet e syve
humbja e kujtesës
methionine kujtim rrit
Gjendja më mirë
Heq metale të rënda
molibden Trace mineral
Gjetur në të gjitha indet në trup: kockat, dhëmbët, veshkave, mëlçisë dhe
Ndihmon rezervat përdorim hekuri
Ndihmon për të djegur dhjamin
jetë e gjatë Problemet e zhvillimit Body
anemi
prishjen e dhëmbëve
impotencë
niacin Vitamina B3

redukton stresin
ul kolesterolin
Ndihmon në përmbysur artherosclerosis

nikel rritja Cellular
enhancements Memory
Omega 3 acid yndyror Fleksibiliteti i membranës qelizore
Ndihmon për të kolesterol më të ulët
mbështetje kardiovaskulare
Omega 6 acid yndyror Relief për simptomat artrit
Përmirësim të lëkurës ton
mbështetje kardiovaskulare
Pantothenic Acid Vitamina B5 Relief për simptomat artrit
Zvogëlon alkool toksiciteti frm
Mbrojtja falas radikal
phenylalanine qartësi mendore
Redukton dëshirat sheqer
fosfor dhëmbë të shëndetshëm
Ndihmë për riparimin e kockave
kalium mineral zvogëlon tensionin e lartë
Kontrollet e presionit të gjakut
Nervore dhe muskujve funksionet
Alergjia trajtojnë
hypoglycemia
Proline Rrit aftësinë e të mësuarit
riparim kërc
pyridoxine Vitamina B6 sistemi imunitar
heq PMS
Riboflavin përforcues Energjisë
Mbrojtja falas radikal
Syri dhe vizioni
lodhje sy
ARN fokusi mendor
selen mineral sistemi imunitar
heq ankthin
serine Skin shëndetin dhe bukurinë
silic Skin shëndetësor dhe ton
sodium
Superoxide Dismutase pederast Parandalimi i lirë radikal
substancë P fokusi mendor
thiamine Vitamina B1 rritja e Energjisë
qëndrim mendor
reliever stres
Theonine sistemi imunitar
Skin ton
tyrosine shëndetin emocional
qartësi mendore
kujtim
valin ndërtimin e muskujve
vanadium Kontrollit nivelet e sheqerit në gjak
Vitamina B12 energji fizike
fokusi mendor
Riparim nervor sistem
Vitamina C Gums shëndetësor
Zvogëlon rrezikun e kancerit
zakonshme të ftohtë
Vitamina E sistemi imunitar
Ind të shëndetshme nervore
zink shëndetësor të prostatës
sistemi imunitar
puçrra fytyre
kujtim
Simptoma të përbashkëta të ftohtë
jonet argjendi
PowerStrips FG Xpress përmbajnë jonet argjendi. Këto janë të njohura për veprimtarinë e tyre të fuqishëm antimicrobial dhe si një antibiotik natyral.

Çfarë saktësisht janë jonet argjendi?

Ajo ka kohë që njihet se jonet argjendi janë efektive kundër një spektër të gjerë të mikroorganizmave.

   

Veprim antimicrobial prej argjendi është i njohur nga personelit për mbi 100 vjet.

Sot, jonet argjendi janë përdorur në një varietet të aplikimeve mjekësore, të tilla si trajtim dentar, catheters dhe shërimin e djegieve për rregullimin e rritjes bakteriale. Jonet argjendi janë përdorur për një numër qëllime jo mjekësore, të tilla si në pajisjet elektrike.

Për shumë viruset, bakteret, protozoar dhe fungale qelizat, jonet argjendi të rezultojë në asnjë vdekje ose pasivitetit të këtyre specieve infektive. Pas antibiotikët janë zhvilluar, përdorimin e argjendit është parë si i modës së vjetër dhe më pak efektive se antibiotikët. Kjo duket të jetë ndryshuar përsëri tani, si gjithnjë e më shumë baktere të bëhet rezistent ndaj antibiotikëve.

Ionization është konsideruar si hap i ardhshëm në teknologjinë argjendi. Ajo është përdorur në të njëjtën mënyrë si argjendi colloidal, por argjendi jonik të përbëhet nga atomet, në vend se grimca.
Përveç efekteve të tyre në enzimat bakteriale, jonet argjendi shkaktojë një frenim të konsiderueshëm të rritjes bakteriale. Ata të parandaluar ndarjen e qelizave dhe dëmtimin e membranës qelizore dhe përmbajtjen e baktereve. Kjo e bën membranë qelizore më depërtueshëm, dhe kështu ndërhyn me metabolizmin qelizor.

Jonik argjendi colloidal është jo-toksike dhe nuk ka efekte anësore. Nuk ka ndërveprime të njohur apo reaksioneve negative me medikamente të tjera.

Ai ka gjetur se argjendi është shumë e rëndësishme për sistemin imunitar. Ajo i ndihmon qelizat tona për të luftuar kundër organizmave të huaja.
Korean Red xhensen
Xhensen Korean kuqe është xhensen më efektive, e cila është në dispozicion. Ajo mori emrin e tij për shkak të shumë përfitime shëndetësore. Ajo ka emrin "Panax", që do të thotë "kurë-të gjithë". Ajo është përdorur për mijëra vjet në kulturat aziatike. Sot, xhensen Korean kuqe është përdorur në të gjithë botën.


   

Korean Red xhensen merr 6 vjet të rritet në tokë. Pas kësaj, një mungesë 10-vjeçare duhet të mbahet në mes kohët e mbjelljes. Rrjedhimisht, xhensen Korean kuqe përmban një përqindje të lartë të elementeve aktive dhe është shumë më shtrenjtë se llojet e tjera të xhensen.
Shpenzimet më të larta janë të justifikuara, sepse ajo përmban përqindje a tre herë më të lartë të ginsenosides dhe është rritur pa përdorimin e pesticideve. Në xhensen Korean kuqe, ka një shumëllojshmëri të aminoacidet, enzimat, vitamina dhe më shumë se 40 mineraleve.

Xhensen Korean kuqe dhe efektet e saj në shëndetin tonë.

Xhensen Korean kuqe përmban përbërësit shumë aktive. Substancat më të rëndësishme janë quajtur ginsenosides ose panaxosides. Shtresa e brendshme e FG Xpress PowerStrips përmban një përzierje të fermentuara xhensen Korean kuqe, që përmban 32 lloje të ndryshme të saponins.

Ai përmban vitamina, aminoacidet, vajra esenciale dhe enzimat natyrore dhe një përmbajtje minerale pakrahasueshme: 42 minerale natyrore, të tilla si vitamina A, E dhe B12 dhe thiamine, riboflavin, niacin, kalcium, hekur, fosfor, natrium, kalium, mangan, magnez, squfur dhe kallaji.

Për shkak të lartë të mineraleve të përmbajtjes xhensen Korean kuq i atribuohet aftësisë për të rritur sistemin imunitar dhe të kontribuojë në detoxification natyrore të trupit. Xhensen Korean kuqe është përdorur për të luftuar lodhje dhe për të siguruar trupit me më shumë energji gjatë aktivitetit sportiv. Ginsenosides, të cilat gjenden në xhensen Korean kuqe janë të njohur edhe për aftësinë e tyre për të rritur performancën mendore dhe të reduktuar ngadalësinë mendore. Ginsenosides duhet gjithashtu të ndihmuar trupin në një reliever stres natyror. Xhensen Korean kuqe është gjithashtu të veprojë si një qetësues natyral dhe të ndihmojë për të rritur funksionin metabolike. Stresi mund të çojë në një rritje të niveleve të kortizolit, që çon në inflamacion (një burim i zakonshëm i dhimbje). Nivelet e larta të kortizolit në gjak gjithashtu pengon prodhimin e insulinës, kështu që xhensen Korean kuqe mund të jetë e dobishme për diabetikët dhe për njerëzit me artrit reumatoid - pa përdorimin e steroid.

Cilat janë përfitimet shëndetësore?

Xhensen Korean kuq mund të ketë efekte pozitive në:
 • energji të ulët
 • rraskapitje
 • mungesës së imunitetit
 • mungesa e përqendrimit
 • impotencë
 • Sëmundje kardiovaskulare
 • presion të lartë apo të ulët të gjakut
 • marramendje
 • parandaluar dementia ose Alzheimer
 • Carcinomatosis
 • sheqeri i lartë në gjak
 • Nivelet e kolesterolit në gjak
Germanium thelbësor | Far Infrared Teknologji
Shtresa e jashtme e PowerStrips mbarsur me germanium thelbësor. Germanium është një mineral natyral me një aftësi shumë të veçantë për të gjeneruar valët e energjisë nga një të nxehtit vet trupit.


   

Germanium thelbësor mbledh energji emetuar nga trupi juaj, rifokusuar këtë energji dhe pasqyron atë në formën e energjisë larg-infra të kuqe përsëri thellë në indet e trupit. Kjo çon në një furnizim me energji direkt në qelizat tuaja, organet dhe sistemet e trupit, por edhe në muskujt tuaj. Këto valë të depërtojnë thellë në trup dhe kështu aktivizon qelizat dhe sistemin e trupit.

Kjo rezulton në një reliev natyror dhimbje nga gjenerimin e ngrohjes të thellë në muskuj, si dhe duke mbështetur rritjen e fluksit të gjakut, veçanërisht në fushën e patch.

Të PowerStrips aktivizuar nga larg-infra të kuqe oksid (FIR) nitrik, një agjent anti-inflamator, e cila është referuar si "molekulë mrekulli". Ajo mbështet sistemin imunitar në luftimin e infeksioneve bakteriale, viruset dhe parazitët dhe madje edhe për të reduktuar rritjen e kancereve të caktuara.
FIR largon toksina e akumuluara dhe mbështet qarkullimin limfatik. Shumë probleme shëndetësore janë shkaktuar nga qarkullimi i dobët limfatik. Ajo përmirëson funksionin e qelizave të bardha të gjakut, ku reagimi i sistemit imunitar është përmirësuar dhe në këtë mënyrë edhe eliminimin e patogjeneve të huaja dhe produkteve celulare të mbeturinave. Duke PowerStrips FG Xpress kjo energji mund të përdoret 24-48 orë.
Rritur energji larg-infra të kuqe është gjithashtu përgjegjës për lehtësim dhimbje - duke rritur ngrohjes në indet e trupit. Për shkak të pronave të saj thermogenic dhe aftësinë për të gjeneruar ngrohje për lehtësim të dhimbjes, germanium është një nga përbërësit natyral në PowerStrips FG Xpress.

Rrezet Far-infra të kuqe, i njohur gjithashtu si FIR janë një spektër i padukshëm i diellit, i cili u zbulua në fillim të shekullit të 18-të. Gjatësi vale e këtij varg të lehta të spektrit të dritës së padukshme, deri në mikrovalë. Edhe pse pjesa e padukshme e të njëjtit brez nuk mund të shihet por mund të ndihet si nxehtësia.

Rreth 80% e energjisë totale të prodhuar nga dielli është FIR. Interesante, megjithatë, energji larg-infra të kuqe (FIR) është emetuar nga trupi i njeriut. Rrezet larg infra të spektrit dritës mund depërtojnë gjitha shtresat e trupit njerëzor. FIR-energjisë arrin rajone të mëdha dhe vende të largëta në muskujt, kockat dhe indet.

Rritja e përshkruar në energji në indet e trupit mund të dokumentohet me një kamera infra të kuqe.

Para aplikimit të PowerStrips Pas aplikimit të PowerStrips
Deklaratat e bëra këtu janë për informacion vetëm. PowerStrips FG Xpress përdoret për lehtësimin e dhimbjeve. Këto nuk janë një zëvendësim për këshilla profesionale mjekësore, diagnoza dhe trajtimi. Ky informacion nuk është premtim i shpëtimit apo efekteve të premtuara.
FG Xpress PowerStrips - Aplikime

 • Dhimbja kronike
 • Depresioni, stresi
 • Problemet me potencë
 • dhimbje të përbashkët
 • djegia yndyrë
 • Mungesa e energjisë, fuqisë dhe problemet durim
 • Problemet kardiovaskulare, çrregullime të qarkullimit të gjakut
 • acidosis
 • mungesa e përqendrimit
 • Çrregullime të gjumit
 • Dhimbje në shpinë, qafë dhe supe
 • Dhimbje koke migrenë
 • Zhurmë tringëllimë / kokë / Humbja e papritur e dëgjimit
 • arteriosklerozë
 • Kollë, dhimbje të fytit, grykët
 • diabet
 • mungesa e energjisë
 • detoxification
 • Ujit në këmbë
 • Fshikëzës dhe prostatës probleme
 • Dhimbje para dhe gjatë periudhës së
 • menopauzë
 • Cellulite
FG Xpress PowerStrips - Notes Application
Pikat e mëposhtme duhet të merren parasysh gjatë zbatimit të PowerStrips FG Xpress:
 • Vetëm për përdorim të jashtëm. Aplikoni çdo brez vetëm 1 herë

 • Në siklet të paqartë gjatë përdorimit, ju duhet të hiqni patch dhe të marrë një këshillë.

 • Në dhimbje të paqartë ju duhet së pari të bëjë një diagnozë. Mos bëni ndonjë gjykimet e verbër të trajtimit.

 • Në rast të sëmundjeve të lëkurës ju duhet së pari të pyesni doktorin tuaj nëse dhe ku PowerStrips mund të ngjitur.

 • Deri më tani, nuk ka efekte negative anësore dhe ndërveprime me droga të tjera janë të njohura.

 • Në rast të mjekimit të përhershëm ju duhet ende të informoni mjekun tuaj.

 • Shtatzënë pari duhet të konsultoheni me mjekun e tyre.

 • Jo të përshtatshme për fëmijët nën 12 vjet.

 • Përdorimi siç nevojshme, apo çdo 1 deri 2 dite per 12 deri 48 orë.

 • Rrinë Vetëm 30 deri 60 minuta pas dush ose banje.

 • Hiq 30 deri 60 minuta para se të dush ose banje.

 • Zam të PowerStrips mbi ose nën nyje, përndryshe ata do të zgjidhet lehtë.

 • Zgjidh një zonë e aplikimit - mundësisht pa e flokëve, pa djersë dhe pa produktet e kujdesit

 • PowerStrips gjithashtu mund të jetë prerë në copa të vogla.

 • PowerStrips të përbëhet nga produkte natyrore. Ata janë të tretshme në ujë dhe mund të jetë i veçantë lehtë.

 • Mos e vendosni në diell. Shitore në enë origjinale në dhomë me temperaturë deri në 25 gradë.

 • Mos përdorni pas datës së skadencës (rreth 1 vit).


FG Xpress PowerStrips - Dots rekomanduara ngjitës për të lehtësuar kushtet e ndryshme dhimbje
Zona kokë
Dhimbje koke 1 strips tëra rreth 3 inç të gjerë në të gjithë qafën. 1 zhvesh në të gjithë ballin.
Migrenë me ose pa probleme vizion tilla si dhimbje koke.
hundë i lëngshëm 3-4 cm të gjata dhe 3 cm rrip i gjerë mbi hundë dhe / ose 1 shirit në të gjithë ballin.
Fyt i lënduar 1 rrip gjithë nga e para nëpër laring.
Grykët 1 strip, 5 cm i gjatë, 3 cm e gjerë të drejtpërdrejtë mbi bajamet.
Dhimbje dhëmbi Maxilla: zhvesh deri në 10 cm të gjata, 3 gjerësi cm nga veshi poshtë faqe të saj.
Mandible: si maxilla por shtesë rrip 1 shkop poshtë kockave të ulët nofulla.
Qelbëzim nofull sinus si për ftohjet
Tringëllimë në veshët Copa të vogla para dhe prapa veshëve;
Alergjia (lëkurë, polen, të gjitha llojet e alergjive) 5x5 cm mbi rruaza të qafës së mitrës
Nëse veshur patch për arsye optike gjatë ditës nuk është e mundur, kjo duhet të aplikohet çdo mbrëmje siç përshkruhet.
Shkojnë trupin e sipërme
Kollë për shkak të ftohtë 1 rrip transversely poshtë laring. 1 rrip (trotuar gjysmë gjerësi) të rrinë të gjithë gjoks e sipërme.
Vështirësi në frymëmarrje për shkak të ftohtit të tilla si kollitjes.
Zona e ndihmon tretjen e ushqimit
Disfagia
Dhimbje stomaku shkaktuar nga stresi
Dhimbje stomaku të shkaktuara nga helmimi me ushqim
1 fashe gjithë në stomak.
Dhimbje barku në përgjithësi
Dhimbje barku për shkak të helmimit me ushqim
Diarre me origjinë të panjohur
1 patch gjithë përqëndruar në bark.
Apendiksit 1 rrip i 10 cm e gjatë, 3 cm e gjerë në vendin e dhimbjes
Diabetes (testet treguan përmirësuar tashmë vlerat pas rreth 60 minuta) 1 rrip I0 cm i gjatë, 3 cm e gjerë në pankreas (nën margjina e majtë bregdetar).
Organet Mashkull
Prostatitis Hiq qimeve pubike dhe fërkimit në fshikëz.
Organet femra
para menstruacioneve: 1 suva mbi shpinë mesit.
Dhimbje menstruale
Inflamacion ovarian
Inflamacion i mitrës
1 trotuar gjithë nëpër bark.
Sëmundjet fungale Hiq qime të turpshme për një copë suva e 6x6 cm.
Urogjenital
Veshka dobësi
Në lodhje të përgjithshme kjo kërkesë është përdorur për kohëzgjatjen
Në anën e pasme, në veshka - janë secili një copë toke gjysmë nga lart poshtë, paralel me shtyllën kurrizore dhe një pjesë e 4x4 cm në pikat veshkat përqendruar nën shputën e këmbëve (Pika e parë meridian veshkave}.
Cystitis
Uretriti
Çrregullime seksuale
1 patch gjithë në fshikëz.
Në çrregullimet seksuale një copë 5x5 cm si një përdorim afatgjatë.
Nyjeve dhe shpinë
Dhimbje sciatic ISG (sacroiliac) - Të mollaqe tërhequr larg disi. 1 rrip 5 cm e gjerë. 1/3 e gjatësisë së trotuarit poshtë në mes mollaqe, pjesa tjetër deri në shpinë mesit.
Nga vithe të anën e dhimbshme, qendra tjetër rrip (rreth 6 cm i gjerë).
Dhimbje sup - në qoftë se ata janë të ndezshme 1 patch prerë në gjysmë; të dy strips krah për krah nga krahun e sipërm mbi të gjithë shpatullën (përgjysmuar duke hapur më mirë mbajtur në lëvizje).
Arthritis - inflamacion (jo osteoarthritis). Whole ose gjysmë suva, në varësi të përbashkët, drejtpërdrejt në zonën e dhimbshme.
Dhimbje qafe Përtej qafë 1 e tërë patch.
Dhimbje në shpinë. Në qafë dhe pikat dhimbje në shpinë.
dhimbje të muskujve
Dhimbje të muskujve (pikërisht në muskulin e prekur) Muskujve gjatë: filluar në fund përkatës dhe pastaj rrinë në drejtimin e dhimbjes.
RLS
RLS (sindromi i shqetësuar këmbë) ISG (sacroiliac) - Të mollaqe tërhequr larg disi. 1 rrip 5 cm e gjerë. 1/3 e gjatësisë së trotuarit poshtë në mes mollaqe, pjesa tjetër deri në shpinë mesit.
Varësisht gjysmë zam patch në krye të këmbëve.
Dhimbje kancer
Kanceri i gjirit Rrip i vogël rreth zonës së prekur.
Kancer kolorektal 1 patch gjithë përqëndruar në bark (djathtas dhe majtas)
Kancer të lëkurës të tilla si kanceri i gjirit.
Kanceri i mushkërive Në gjoks midis klavikul dhe dalë;
gjithmonë e përdorin të tërë patch.
Kanceri i stomakut 1 copë toke e tërë në stomak dhe një copë 4x4 cm mbi pikat e veshkave përqendruara nën shputën (së pari pikë meridian veshkave}.
Kancer pankreatik Gjysma një copë toke në pankreas (nën diferencë të majtë bregdetar).
Kancer të mëlçisë Gjysma një suva në mëlçi.
Kanceri i prostatës Në të djathtë dhe ijë majtë; Fshikëz / grumbull gurësh pubike.
Të gjitha llojet e tjera të kancerit Zam rrip të vogël rreth zonës së prekur.
Ujë në këmbë
Ujë në këmbë Përgjysmimi një copë toke dhe të aplikojë secili prej veshkave dhe një pjesë të vogël të përqendruar nën tabanin e këmbëve tuaja.
Aplikacionet Koha me efekt të dukshëm jashtë, brenda 1 - 4 javësh
Çrregullime të qarkullimit të gjakut / mpirje në këmbë, armëve (jo variçe venat dhe venat merimangë) Heq qimet ijë dhe 1 copë toke në qendër transversely poshtë deri në bigëzim. Përveç kësaj, një pjesë e 7x7 cm e jashtme të hip përbashkët.
Nuk mund të jetë një pjesë e llaçit në të dy majat e këmbëve.
Urinim i shpeshtë, edhe nate (e rëndësishme që të jetë i sigurt se si shpesh ju duhet të urinoj -comparison e parë tani pas rreth 1 - 2 javë përdorni) Në anën e pasme të veshkave - një gjysmë suva nga lart poshtë paralel me shpinë dhe një copë 4x4 cm mbi pikat e veshkave përqendruara nën shputën (së pari pikë meridian veshkave}.
Lodhje, lodhje, mungesë e energjisë, tendencë depresioni, humbja e përqendrimit TH 7 veshkat përfshirëse - Në anën e pasme gjysmë një copë toke nga lart poshtë paralel me shpinë dhe një copë 4x4 cm mbi pikat e veshkave përqendruara nën shputën (së pari pikë meridian veshkave}.
ADHD (fëmijët dhe të rriturit)
Efektet e para mund të ndodhë shpejt, por një kohë më të gjatë që do të aplikohen.
Ciklet më të hollësishme e testimit nuk janë ende në dispozicion.
TH 7 - natë shtesë një rrip në qafë (një copë 5x5 cm mbi rruaza qafës).
Fushat e mëposhtme nuk duhet të përdoret me arna: mukozës, plagë të hapura, plagët pas rreth 4 muajsh, sytë dhe buzët dhe membranat gjysmë të mukozës.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : Rendi dhe blej dyqan të lirë dhe të lira në internet. - Albanian, Albania, Shqipëria, shqiptar

shqiptar - Jeunesse Instantly Ageless

shqiptar - Prelaunch in Brasil
Advertising in shqiptar
Content in shqiptar
Mining in shqiptar
BTC in shqiptar
BitCoin and Co. - shqiptar
faccia il sollevamento - Jeunesse - shqiptar
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - shqiptar
Skin Tightening - products of Jeunesse - shqiptar
Rhytidectomie in Nederlands - shqiptar
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - shqiptar
Buy Instantly Ageless - shqiptar
Jeunesse - Las arrugas de distancia - shqiptar
behandling rynkor - shqiptar
Jeunesse Global - Antifaltencreme - shqiptar
Jeunesse Rynke Creme - shqiptar
NEW : facelift in the bottle - shqiptar
Reduce Wrinkles - shqiptar

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment