INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Om du registrerar dig här, vi tillhandahåller denna hemsida för gratisOm du redan är registrerad med FG Xpress och vill använda denna webbplats för dina egna syften, skicka e-post till följande adress: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Finns över hela världen i över 190 länder
www.my-strip.com- Sverige, svenska, Sweden, Swedish
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Sverige, svenska, Sweden, Swedish - FG-Xpress PowerStrips - Klicka här för att se filmer, recensioner, erfarenheter, åsikter om produkterna i testet.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - svensk
bonus crypto token wallet - svensk
indoor cannabis - svensk

FG Xpress Powerstrips


Med PowerStrips du får mer energi, uthållighet och mer koncentration och psykisk lämplighet. FGXpress PowerStrips hjälp i avgiftning och rening och se friskare celler och för att stödja det kardiovaskulära systemet. Hjälpa dig att minska stress och hjälp för ett friskare och bättre sömn. De PowerStrips tjänar till att stärka immunförsvaret och en förbättring av den sexuella funktionen.

FÖRDELAR MED POWERSTRIPS ™
• PowerStrips listas med FDA som en Klass 1 Medical Device, och även som en OTC (over the counter) klassificerade produkten.
Det finns en CE-godkännande för den europeiska marknaden.

• PowerStrips innehåller verksamma ämnen och ett klisterskikt med ett yttre skikt med en separat blandning, vilka bidrar till temporär smärtlindring.

• De kan bäras i upp till 48 timmar och kan levereras och levereras över hela världen.

Hur fungerar det

Hur du använder

Före och efter infraröda bilder

Rekommendationer

Live analys blod

FG Xpress Powerstrips


Särskilt lämplig för smärtlindring FGXpress PowerStrips, lindra smärta och lider med ledbesvär, kronisk smärta, ledvärk, värk i kroppen, reumatism, stammar och artrit. Det kommer till en påstods att förbättra fettförbränningen och hjälper blodcirkulationsrubbningar, huvudvärk. PowerStrips kan också användas för att reducera spindelvener och åderbråck. De är också lämpliga för snabb Regenetation efter träning. De PowerStrips kan användas i ansiktet för rynkbehandling och skrynkla minskning.

POWERSTRIPS för smärtlindring
PowerStrips innehåller germanium - en komponent med optiska egenskaper som leder värme - liknar vitt ljus med en glasprisma. Germanium vrid värmen i kroppen och miljön - tillbaka till området där PowerStrips tillämpas. Germanium bryter också värmestrålningen i sina beståndsdelar, ungefär som ett prisma bryter upp vitt ljus i färgerna av spektrumet.

Det är "långvågig" komponent av den värme som bidrar den högsta procentandelen för smärtlindring. Såsom visas infraröda bilder, penetrerar långvågig värme upp till 10 cm i kroppen. I denna region finns det en vidgning av blodkärlen. Detta främjar en ökning av blodflödet och bildning av naturlig värme. Denna utvidgning samverkar med andra komplementära biokemiska och neurologiska processer som bidrar till smärtlindring medan PowerStrip är på huden.

Viktiga ingredienser

Vid utvecklingen av de PowerStrips 5 viktiga ingredienser och tekniker har använts: Varje appliceras PowerStrip har två skikt. Det yttre lagret innehåller elementärt germanium. Det inre eller adhesiva skiktet innefattar en blandning av: fermenterad koreanska röd ginseng, marina alger (Alpha 3 CMP ™) och ett vattenlösligt bindemedel. Den dagliga användningen är enkelt och bekvämt samt skonsam mot huden.
marina alger
Korean Röd Ginseng
Elementar germanium | Fjärran IR-teknik

produkt Recensioner

varje dag fler och fler människor runt om i världen lära sig om den unika effekten av grenuttag och publicera sina erfarenheter på Internet.

Dessa berättelser är individuell uppfattning av en enda person. Effekten eller läkningsprocessen kan uppträda olika varje person och ett botemedel eller förbättring av hälsan kan inte utlovas.
Tillbaka efter olyckan
Svullen handen efter operation
Knä
toes
axelleden
Spider vener
tillbaka
spindel bita
Tillbaka, skuldra, Sova
Fibromyalgi
tillväxt
Ben
Fötter
Ögon
ensidig belastning
diabetes
Bröst, nerv (tyska)
SkuldraSkillnad mellan värme patchar och FG Xpress PowerStrips

Kommersiella uppvärmnings patchar från apoteket

När man talar om värme patchar, så det kallas plåster som appliceras direkt på huden för att behandla smärta. Många värmedynor använder den aktiva substansen capsaicin, som utvinns ur torkade frukten av cayennepeppar.

Dessutom finns det också järnpulverbaserade värmeplåster. Det inte kommer i direkt hudkontakt med de aktiva ingredienserna och en eventuell hudirritation. Järnpulvret reagerar med syre från luften och sålunda alstrar värme, som avges till kroppen. Här är emellertid, måste man vara försiktig eftersom järnpulvret får under inga omständigheter komma i kontakt med huden. Så kan plåstret inte klippas. I båda versionerna är smärtlindring uppnås genom att alstra värme.

Den genererade värmen främjar blodcirkulationen, vilket leder till en bättre försörjning av vävnad med syre och näringsämnen.FG Xpress PowerStrips

De PowerStrips av FG Xpress är multifunktions lapp med en så kallad hybridteknik. De PowerStrips kombinerar en patenterad blandning av gamla örter, mineraler och element med en banbrytande ny teknik. Inom området för smärta och obehag muskler och vävnaden används för att bygga upp ytterligare energi. Således är hälsa och läkning aktiveras i kroppen. De PowerStrips listas i USA av FDA som en medicinteknisk klass 1.

PowerStrips omfattar följande huvudkomponenter:
 • Röd Koreanska Ginseng
 • marina växtplankton
 • Elementar germanium
Den elementära germanium inte kommer i kontakt med huden, eftersom det ligger på utsidan. De övriga aktiva substanserna appliceras på insidan av PowerStrips.
Värme lapp

Den smärtlindring i värme patchar uppnås antingen genom ett läkemedel såsom capsaicin, som är härledd från kajennpeppar, eller genom järnpulver som värms genom reaktion med syre.FG Xpress PowerStrips

I PowerStrips värmen alstras genom elementar germanium. Denna germanium appliceras på det yttre lagret och inte är i kontakt med huden. Germanium har förmågan att absorbera kroppens egen värme för att ansluta sig till denna nya och sedan reflektera tillbaka in i kroppen. Dessutom, är värmen i vår miljö absorberas av germanium och reflekterar upp till 10 cm djupt i våra vävnader. . PowerStrips är multifunktions lapp med ny hybridteknik.I båda formerna, är blodkärlen utvidgas genom värme och det främjar blodcirkulationen. Den syretransport till cellerna stimuleras.
Värme lapp

Värme patchar är fästa till det smärtsamma området på huden. Plåstren bör inte klippas, eftersom annars de aktiva ingredienserna är förlorade. Järnpulver av järnpulverbaserade värmeplåster skulle orsaka skador på huden.

Effekten varar i 10-48 timmar, beroende på vilken typ av plåstret. Emellertid är det nödvändigt att vänta minst 12 timmar innan nästa lapp kan appliceras, eftersom huden är irriterad av de verksamma ämnena.FG Xpress PowerStrips

Som värme patchar, vara de PowerStrips limmas direkt till smärtområdet. Emellertid är det möjligt att skära de PowerStrips i mindre delar. Detta ger bättre flexibilitet i tillämpningen och frekvens.

Den värmealstring har naturligt uppnås via utstrålade kroppsvärme och värme från omgivningen. Huden är inte irriterad av en drog. Av denna anledning kan de PowerStrips bäras varje dag och det är inte nödvändigt, eftersom i värme patchar, ta en paus mellan applikationer.

Varaktigheten av verkan av PowerStrips är 48 timmar. PowerStrips erbjuder mycket mer än bara smärtlindring. PowerStrips är, i motsats till värmeplåster, så kallad multifunktions lapp med många andra positiva egenskaper.

Den röda koreanska ginseng har använts i tusentals år i traditionell kinesisk medicin som ett botemedel för många sjukdomar. Bland annat kan den koreanska röd ginseng leda till mer energi och förbättra sömnen.

Den marina växtplankton ger våra kroppsceller med alla viktiga ingredienser. Kroppen tar från plåstret exakt vad han behöver bara för tillfället. Våra kroppens celler kan regenerera och läka vår kropp själv bara genom att ge optimal vård.
Värme lapp

De aktiva ingredienserna kan irritera huden och orsaka klåda. Under användning, bör du inte dessutom utsätta andra värmekällor såsom värmedynor eller kompresser. Detta kan leda till ytterligare irritation i huden och hälsoskador.

En värmeplåster ska inte appliceras på öppna sår eller komma i kontakt med slemhinnorna. Detta kan leda till allvarlig inflammation.FG Xpress PowerStrips

Den generation av värme uppnås utan några aktiva substanser. Således är risken för hudirritation utesluten. PowerStrips göras mycket hudvänlig och är avsedda för dagligt bruk. Det finns inga kända biverkningar. Vid allergi mot någon ingrediens, dock försiktighet bör erbjudas.
Värme lapp

Priset på en värme plåster på apoteket är, beroende på produkt, ca 2-4 euro.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips säljs via vägen för direktförsäljning. Det innebär att du kan köpa direkt från företaget och inte från en återförsäljare eller ett apotek. De PowerStrips sändas in över 190 länder. Det får du i en trevlig kuvert med posten. Fraktkostnaden är $ 4,95 över hela världen.

15 PowerStrips kostar $ 59,95. Inklusive fraktkostnader är kostnader på cirka 3,50 euro varje PowerStrip (beroende på valutakursen).
marina alger
Det inre lagret av FG Xpress PowerStrips ingår även marina växtplankton. Beredningen utförs enligt en patenterad formel (Alpha 3 CMP).

En av de sällsynta produkter som innehåller nästan allt du behöver för livet (och återuppbyggnaden av cellerna) är växtplankton.

   

Växtplankton är encelliga organismer som är så små att de kan ses endast med hjälp av ett mikroskop. Eftersom de är mikroskopiska, kan cellerna i kroppen att ta upp den omedelbart (biotillgänglighet) och få alla värdefulla näringsämnen samtidigt - för maximal effektivitet.

Den växtplankton, även känd som "Super Food" visas från NASA och många vetenskapliga studier som den viktigaste livsmedelsgrödor i världen. Växtplankton förser jorden med mer än 90% av den erforderliga syret. Växtplankton är inte bara en viktig källa av syre, men också en viktig födokälla för havslivet. Och det verkar för oss.

Det finns mycket få (mat) som ger alla nödvändiga råvaror för att bilda nya celler och för att upprätthålla de befintliga cellerna. Dessa fantastiska växter innehåller mer än 90 viktiga näringsämnen för en sund kropp.

Växtplankton innehåller alla nio aminosyror kan inte produceras av kroppen. Lika essentiella fettsyror (omega-3 och omega-6) ingår. Marina alger innehåller nyckelvitaminer och mineraler såsom vitamin C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, selen, zink, krom, magnesium, kalcium, nickel, järn och många andra.

Dessa värdefulla näringsämnen är viktiga för produktionen av nya friska celler. Var och en av oss hade någonsin cellulära eller energi blockeringar som har antingen känslomässiga eller fysiska orsaker. Särskild uppmärksamhet ägnas åt naturliga pigment (NP), som också är en del av de effektiva ingredienserna i tång.

Några fördelar (men inte alla) av marina växtplankton:
 • Stöd din kardiovaskulär hälsa: Det höga innehållet av antioxidanter, aminosyror och en hög nivå av omega-3-fettsyror är kända för att stödja det kardiovaskulära systemet.

 • Främjar frisk hud: Växtplankton har stora mängder bioflavonoider, som kan ta bort gifter från hudceller. Den innehåller även riboflavin, vilket minskar de fria radikalerna i hudcellerna.

 • Immunförsvaret stärks: Alanin, betakaroten, bioflavonoider och vitamin E stödja Immumsystem.

 • Ökande energi: Växtplankton avgiftar kroppen och eliminerar gifter från cellerna. Detta bidrar till att förbättra din energi och humör.

 • Stabiliserar blodsockernivåer: Växtplankton är riktigt bra för att stabilisera blodsockernivåer. Krom hjälper till att förhindra eller mildra diabetes. Glutaminsyra bidra till att minska cravings för alkohol och socker. Fenylalanin är en känd sockerbegär reducering.

 • Främjar gemensamma hälsa: Mangan bidrar till att upprätthålla rörligheten i lederna. Omega-6-fettsyror kan lindra symtom på artrit. Patogener syror minska morgonen smärta. Växtplankton särskilt stöd ledrörlighet och minska smärta och stelhet.

 • Stöd leverfunktion: I växtplankton arginin är känt för avgiftning leverfunktionen.

 • Förbättrar hjärnans funktion: Den höga halten av omega-3 fettsyror förbättrar hjärnans funktion. Nukleinsyror kan förbättra minnet färdigheter. Fenylalanin förbättrar mental klarhet. Proline öka förmågan att lära. Magnesium bidrar till att minska humörsvängningar.

näringsämnesanalyser - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
Element Beskrivning Främjar Saknar element kan ökad risk för:
alanin aminosyra Forms proteiner
Muskelbildning
Immunsystemet
Eliminerar överskott gifter från levern
Tillräckliga glukosnivåer
Hypertoni
Diabetes typ II
fri radikal
Blodsocker
Arginin aminosyra Immunsystemet
lever avgiftning
Skapande av nya muskler
Frisk hud
friska leder
Metabolism
artrit
Toxisk levern
Långsam metabolism
Asparagin Immunsystemet
Brain energizer
Asparaginsyra aminosyra
Också känt som L-aspartat
Viktig roll i citronsyracykeln
Viktig roll i Krebs cykel
Cellular energi
Friska RNA och DNA
Immunsystemet
Brain energizer
kronisk trötthet
Depression
betakaroten Immunsystemet
Bättre matsmältning
förbättra synen
Skyddar hornhinnan
Fria radikaler försvar
bioflavonoider Immunsystemet
Hud toxin remover

Biotin

Främjar bättre hår
Boron spår mineral
Främjar upptaget av andra viktiga näringsämnen
starkare ben
mental klarhet
kardiovaskulär hälsa
Kalcium absorption
Förbättra muskelmassa
Hjälp för klimakteriebesvär
Minskade nivåer av andra näringsämnen: vitamin D, kalcium, koppar och magnesium
Artros
prostatacancer
Kalcium Mineral Starkare ben, tänder och bindväv
lugnar nerverna
Förbättrar kolesterolnivåer
hälsosam matsmältning
Hjälper nerver passerar meddelanden till hjärtat och andra muskler
Normal blodkoagulering
Hjälper till att förhindra högt blodtryck
Förebyggande av tjocktarmscancer
Osteoporos
Hormonella problem
Klorofyll Bättre matsmältning
Krom Mineral
90% av befolkningen är bristfällig i krom
Bidrar till att mildra diabetes
Kontroll insulin
Kardiovaskulär stöd
Boost nivåer av DHEA
diabetes
Kobolt Reparationer nervceller
Produktion av röda blodkroppar
koppar Mineral artrit lättnad
Produktion av röda blodkroppar
Kardiovaskulär skydd
Skelett och nervös skyddssystem
Produktion av kraftfull antioxidant superoxiddismutas
Frisk hud och hår
Melaninproduktionen: (hud, hår och ögonfärger)
Förhindrar aneurysm
Främjar kollagen
Artärer härdning
grått hår
Hjärt-kärlsjukdom
artrit
Osteoporos
Cystein Cancerframkallande ämnen detox
Elektrolyter Hjälper njurar
Eliminering av giftigt avfall
Fluor friska tänder
Bentäthet
folsyra mental fokus
Förhindrar anemi
Germanium Epstein-Barr-virus
Gamma linolensyra sänker kolesterol
glutaminsyra En signalsubstans som kallas också glutamat Minskar alkoholbegär
Minskar sockersug
Hjärnaktiviteten
Hjälper korrekta personlighetsstörningar
Användbart för beteendestörningar hos barn
Hjälper för behandling av epilepsi
Glutamin Hjärnaktiviteten aminosyra
Muskeluppbyggnad och underhåll
Ta bort ammoniak från levern
Friska centrala nervsystemet
bättre humör
Mer energi
kronisk trötthet
Lägre immunsystemet fungerar
artrit reumatoid
Skleroderma
Glutation Antioxidant Fria radikaler försvar
Immunsystemet
Skyddar syn
Energi skapelsen
Förhindrar ansamling av oxiderade fetter
Brist på balans och koordination
psykiska störningar
skakningar
Ateroskleros
Glykogen Fysisk uthållighet
Histidin absorptionen av näringsämnen
Tar bort giftiga metaller
Jod Reglering kroppsvikt
Järn spår mineral
Behövs för att göra hemoglobin
Det är den vanligaste bristen i hela världen
Emotionell hälsa
Förhindrar anemi
fysisk energi
Röda blodkroppar
Muskel hälsa
blodets syresättning
Tillväxt brist på barn
Anemi
yrsel
Andnöd
huvudvärk
Trötthet
Irritabilitet
isoleucin Muskel skapande
Lever reparation
Lecitin Vid upplösning av kolesterol
Korttidsminne
Leucin Minska hypoglykemiska symptom
linolsyra Förhindrar virusinfektioner
Lysin Bentäthet Osteoporos
Magnesium Mineral Tranquility
Minskar migrän
Antistress
Hjälper till att förhindra bildning av blodproppar
kardiovaskulär hälsa
Förhindrar komplikationer relaterade till diabetes
Anti-aging egenskaper och livslängd fastigheter
Humörsvängningar
Mangan Antioxidant
Hjälper till att omvandla protein och fett till energi
ledrörlighet
Fria radikaler försvar
Digestion
benstrukturen
Minska trötthet nivåer
Minne
Förbättra sköldkörtelfunktioner
Osteoporos
Dålig absorption av vitaminer
Infertilitet
svaghet
Kramper
Ateroskleros
sammanblandning
Muskel sammandragningar
Ögonproblem
Minnesförlust
Metionin förbättrar minnet
bättre humör
Avlägsnar tungmetaller
Molybden spår mineral
Hittade i alla vävnader i kroppen: ben, tänder, njure och lever
Hjälper användning järnreserver
Hjälper till att bränna fett
livslängd Problem Body utveckling
Anemi
karies
Impotens
Niacin vitamin B3

Minskar stressen
sänker kolesterol
Hjälper till att vända ateroskleros

Nickel Cellulär tillväxt
Minnes förbättringar
Omega 3 Fettsyra Flexibilitet i cellmembranet
Hjälper till att sänka kolesterolet
Kardiovaskulär stöd
Omega 6 Fettsyra Lättnad för artrit symptom
Hudton förbättring
Kardiovaskulär stöd
Pantotensyra vitamin B5 Lättnad för artrit symptom
Minskar toxicitet frm alkohol
Fria radikaler försvar
Fenylalanin mental klarhet
Minskar sockersug
Fosfor friska tänder
Hjälp för benreparation
Kalium Mineral Minskar hypertoni
Kontroller blodtrycket
Nerv- och muskelfunktioner
Allergier som behandlar
Hypoglykemi
prolin Ökar inlärningsförmåga
broskreparation
Pyridoxin vitamin B6 Immunsystemet
Lindrar PMS
Riboflavin Energi booster
Fria radikaler försvar
Ögon och syn
Ögon trötthet
RNA mental fokus
Selen Mineral Immunsystemet
lindrar ångest
Serin Hudens hälsa och skönhet
Kisel Hudens hälsa och ton
Natrium
superoxiddismutas JÄVEL Fria radikaler prevention
Substans P mental fokus
Tiamin vitamin B1 Energi ökning
mental inställning
Stress reliever
Theonine Immunsystemet
hudton
Tyrosin Emotionell hälsa
mental klarhet
Minne
Valin Muskelbyggande
Vanadin Kontrollblodsockernivåer
vitamin B12 fysisk energi
mental fokus
Nervsystemet reparation
vitamin C Gums hälsa
Minskar risken för cancer
förkylning
vitamin E Immunsystemet
Friska nervvävnad
Zink prostata hälsa
Immunsystemet
akne
Minne
Förkylningssymptom
Silverjoner
FG Xpress PowerStrips innehåller silverjoner. Dessa är kända för sin kraftfulla antimikrobiella aktivitet och som en naturlig antibiotika.

Vad exakt är silverjoner?

Det har länge varit känt att silverjoner är effektiva mot ett brett spektrum av mikroorganismer.

   

Den antimikrobiella effekten av silver är välkänd av kliniker i över 100 år.

Idag är silverjoner används i en mängd olika medicinska tillämpningar, såsom tandbehandling, katetrar och läkning av brännskador för reglering av bakterietillväxt. Silverjoner används för ett antal icke-medicinska ändamål, såsom i elektriska apparater.

För många virus, bakterier, protozoer och svampceller, silverjonerna resultera i antingen död eller inaktivitet av dessa smitt arter. Efter antibiotika utvecklades, var användningen av silver ses som gammaldags och mindre effektiv än antibiotika. Det verkar förändras igen nu, eftersom fler och fler bakterier blir resistenta mot antibiotika.

Joniseringen betraktas som nästa steg i silverteknik. Det används på samma sätt som kolloidalt silver, men joniserat silver består av atomer, snarare än partiklar.
Förutom deras effekter på bakteriella enzymer, silverjoner orsaka en signifikant hämning av bakterietillväxt. De förhindrar celldelning och skadar cellmembranet och innehållet i bakterierna. Det gör cellmembranet mer genomsläpplig, och därmed stör cellens ämnesomsättning.

Ionic kolloidalt silver är giftfri och det finns inga biverkningar. Det finns inga kända interaktioner eller biverkningar med andra läkemedel.

Det har visat sig, att silver är mycket viktigt för immunsystemet. Det hjälper våra celler för att bekämpa främmande organismer.
Korean Röd Ginseng
Koreanska röd ginseng är det mest effektiva ginseng, som är tillgänglig. Det fick sitt namn på grund av dess många hälsofördelar. Den har namnet "Panax", vilket betyder "bota-allt". Det används i tusentals år i asiatiska kulturer. Idag är den koreanska röd ginseng används över hela världen.


   

Koreanska Röd Ginseng tar 6 år att växa i marken. Därefter måste en frånvaro 10-år upprätthållas mellan planteringstider. Följaktligen innehåller koreanska röd ginseng en hög andel aktiva element och är mycket dyrare än andra typer av ginseng.
De högre kostnaderna är motiverade, eftersom den innehåller en tre gånger högre andel ginsenosider och odlas utan användning av bekämpningsmedel. I koreanska röd ginseng, det finns en mängd olika aminosyror, enzymer, vitaminer och mer än 40 mineraler.

Koreanska röd ginseng och dess effekter på vår hälsa.

Koreanska röd ginseng innehåller många aktiva ingredienser. De viktigaste ämnena kallas ginsenosider eller panaxosides. Det inre skiktet av FG Xpress PowerStrips innehåller en blandning av fermenterad koreanska röd ginseng, innehållande 32 olika typer av saponiner.

Den innehåller vitaminer, aminosyror, essentiella oljor och naturliga enzymer och ett ojämförligt mineralhalt: 42 naturliga mineraler, såsom vitamin A, E och B12 och tiamin, riboflavin, niacin, kalcium, järn, fosfor, natrium, kalium, mangan, magnesium, svavel och tenn.

På grund av den höga mineralinnehåll koreanska röd ginseng skrivs förmågan att stärka immunförsvaret och bidrar till den naturliga avgiftning av kroppen. Koreanska röd ginseng används för att bekämpa trötthet och att förse kroppen med mer energi under idrottsverksamhet. Ginsenosides, som finns på koreanska röd ginseng är också kända för sin förmåga att förbättra mental prestanda och minska mental tröghet. Ginsenosides bör också hjälpa kroppen på ett naturligt stress reliever. Koreanska röd ginseng är också att fungera som en naturlig lugnande och bidra till att öka metabolisk funktion. Stress kan också leda till en ökning kortisolnivåer, vilket leder till inflammation (en vanlig källa till smärta). Höga nivåer av kortisol i blodet hindrar också produktionen av insulin, så att koreanska röd ginseng kan vara till hjälp för diabetiker och för människor med reumatoid artrit - utan användning av steroider.

Vilka är de hälsomässiga fördelar?

Koreanska röd ginseng kan ha positiva effekter på:
 • låg energi
 • konsumtion
 • Immunbrist
 • Brist på koncentration
 • Impotens
 • Hjärt-kärlsjukdom
 • högt eller lågt blodtryck
 • yrsel
 • förebygga demens eller Alzheimers
 • karcinomatos
 • förhöjt blodsocker
 • Kolesterolnivåer i blodet
Elementar germanium | Fjärran IR-teknik
Det yttre lagret av PowerStrips impregnerat med elementärt germanium. Germanium är ett naturligt mineralvatten med en mycket speciell förmåga att generera energi vågor från den egna kroppsvärme.


   

Den elementära germanium samlar den emitterade energin från kroppen, fokuserade denna energi och reflekterar det i form av infraröd energi tillbaka djupt in i vävnader i kroppen. Detta leder till en leverans av energi direkt in i dina celler, organ och kroppssystem, men också i musklerna. Dessa vågor tränger djupt in i kroppen och därigenom aktivera celler och kroppssystemet.

Detta resulterar i en naturlig smärtlindring genom att generera värme djupt in i musklerna, och genom att stödja ökat blodflöde, särskilt inom området av plåstret.

De PowerStrips aktiverar genom infraröd (FIR) Kväveoxid, ett anti-inflammatoriskt medel, som det hänvisas till som "mirakel molekyl". Det stöder immunförsvaret i kampen mot bakteriella infektioner, virus och parasiter och även för att minska tillväxten av vissa cancerformer.
FIR bort ackumulerade gifter och stödjer lymfcirkulationen. Många hälsoproblem orsakas av dålig lymfcirkulationen. Det förbättrar funktionen av vita blodkroppar, varvid reaktionen av immunsystemet förbättras och därmed även eliminering av främmande patogener och cellulära avfallsprodukter. Genom FG Xpress PowerStrips denna energi kan användas 24-48 timmar.
Den ökade infraröd energi är också ansvarig för smärtlindring - genom att öka värmen i vävnaderna i kroppen. På grund av dess termogena egenskaper och förmågan att alstra värme för lindring av smärta, är germanium en av de naturliga ingredienserna i FG Xpress PowerStrips.

Far-infraröd strålning, även känd som FIR är en osynlig spektrum av solljus, som upptäcktes i början 18th century. Våglängden av denna ljusspektrum rad osynligt ljus, upp till mikrovågor. Även om den osynliga delen av samma band inte kan ses, men kan kännas som värme.

Cirka 80% av den totala energi som produceras av solen är FIR. Intressant är dock långt infraröd energi (FIR) som avges av den mänskliga kroppen. De infraröda strålar av ljusspektrum kan tränga igenom hela lager av den mänskliga kroppen. FIR-energi når stora regioner och avlägsna platser i muskler, ben och vävnader.

Den beskrivna ökningen av energi i kroppen vävnad kan dokumenteras med en värmekamera.

Innan tillämpa PowerStrips Efter applicering av de PowerStrips
De uttalanden som gjorts häri är endast information. FG Xpress PowerStrips används för att lindra smärta. Dessa är inte en ersättning för professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Denna information är inget löfte om frälsning eller utlovade effekter.
FG Xpress PowerStrips - Tillämpningar

 • kronisk smärta
 • Depression, stress
 • Problem med potens
 • ledvärk
 • fettförbränning
 • Brist på energi, styrka och uthållighet problem
 • Kardiovaskulära problem, cirkulationsrubbningar
 • acidos
 • Brist på koncentration
 • Sömnstörningar
 • Smärta i rygg, nacke och axlar
 • Migrän
 • Tinnitus / head brus / plötslig hörselnedsättning
 • åderförkalkning
 • Hosta, halsont, halsfluss
 • diabetes
 • brist på energi
 • Avgiftning
 • Vatten i benen
 • Bladder och prostataproblem
 • Smärta före och under perioden
 • Menopaus
 • celluliter
FG Xpress PowerStrips - Application Notes
Följande punkter måste beaktas vid tillämpningen av FG Xpress PowerStrips:
 • Endast för utvärtes bruk. Applicera varje remsa endast 1 gång

 • I oklara obehag under användning, bör du ta bort plåstret och ta ett råd.

 • I oklara smärta bör du först göra en diagnos. Gör inga blinda prövningar av behandling.

 • Vid hudsjukdomar bör du först fråga din läkare om och var de PowerStrips kan limmas.

 • Hittills är inga negativa biverkningar och inga interaktioner med andra läkemedel kända.

 • Vid permanent medicinering bör du ändå informera din läkare.

 • Gravid bör först rådgöra med sin läkare.

 • Inte lämplig för barn under 12 år.

 • Använd som behövs, eller vart 1-2 dygn för 12 till 48 timmar.

 • Stick bara 30 till 60 minuter efter dusch eller bad.

 • Ta bort 30 till 60 minuter innan du duschar eller badar.

 • Limma PowerStrips över eller under lederna, annars kommer de att lösas enkelt.

 • Välj ett användningsområde - helst utan hår, utan svett och utan vårdprodukter

 • PowerStrips kan också skäras i mindre bitar.

 • PowerStrips består av naturliga produkter. De är vattenlösliga och lätt kan lösgöras.

 • Placera inte i solen. Förvaras i originalförpackningen i rumstemperatur upp till 25 grader.

 • Använd inte efter utgångsdatumet (ca 1 år).


FG Xpress PowerStrips - Rekommenderade självhäftande prickar för att lindra olika smärttillstånd
Områdes huvudet
Huvudvärk En hel remsor ca 3 tum bred över nacken. 1 remsa över pannan.
Migrän med eller utan synproblem såsom huvudvärk.
rinnande näsa 3-4 cm långa och 3 cm breda remsan över näsan och / eller en remsa över pannan.
Halsont 1 hel remsa framifrån över struphuvudet.
Halsfluss 1 band, 5 cm lång, 3 cm breda direkt på tonsillerna.
Tandvärk Käke: strippa upp till 10 cm långa, cm bredd från örat ner hennes kind 3.
Mandible: Hur käke men ytterligare 1 pinne remsa under den nedre käkbenet.
Sinus maxillaris varbildning som för förkylningar
Tinnitus Små bitar före och bakom öronen;
Allergier (hud, pollen, alla typer av allergier) 5x5 cm på halskotor
Om du använder plåstret för optiska skäl under dagen inte är möjligt, bör det tillämpas varje kväll som beskrivs.
Range överkropp
Hosta på grund av kyla 1 remsa tvärs nedanför struphuvudet. 1 remsa (halva trottoaren bredd) stick över övre bröstet.
Andningssvårigheter på grund av kyla såsom hosta.
Digestive område
Dysfagi
Magsmärtor orsakade av stress
Magsmärtor orsakad av matförgiftning
1 hel lapp på magen.
Buksmärta i allmänhet
Buksmärtor pga matförgiftning
Diarré av okänt ursprung
1 hel lapp centrerad på buken.
Blindtarmsinflammation En remsa av 10 cm lång, 3 cm bred vid smärta plats
Diabetes (tester visade redan förbättrat värden efter ca 60 minuter) 1 remsa I0 cm lång, 3 cm bred på bukspottkörteln (under vänster revbens marginal).
Manliga organ
Prostatit Ta bort könshår och fastnar blåsan.
Kvinnliga organ
innan menstruation: 1 plåster på ländryggen.
Mensvärk
Äggstocks inflammation
Uterin inflammation
1 hel trottoar över magen.
Svampsjukdomar Ta bort könshår för en bit av gips av 6x6 cm.
Urogenital
Njure svaghet
I allmän utmattning denna ansökan används för att varaktig
På baksidan, på njuren - är varje halva en lapp från toppen till botten, parallellt med ryggraden och en bit av 4x4 cm på njurar punkter centrerade under fotsulorna (första punkten njure meridianen}.
Blåskatarr
Uretrit
Sexuella störningar
1 hel lapp på blåsan.
I sexuella störningar en bit 5x5 cm som långvarig användning.
Skarvar och ryggrad
Ischiassmärta ISG (SI) - De skinkor drar isär något. En remsa 5 cm bred. 1/3 av längden på trottoaren ner mellan skinkorna, resten upp till ländryggen.
Från skinkan av den smärtsamma sidan, centralt annan remsa (ca 6 cm bred).
Skuldra - om de är brandfarliga 1 plåster halve; både remsor sida vid sida från överarmen över hela axeln (halverad banar bättre hålla på att flytta).
Artrit - inflammation (ej osteoartrit). Hel eller halv gips, beroende på det gemensamma, direkt på det smärtande området.
Nacksmärta Tvärs halsen 1 hel lapp.
Smärta i ryggraden. I nacken och smärtpunkter på ryggraden.
Muskelsmärta
Muskelvärk (exakt på den drabbade muskeln) Lång muskel: Starta vid respektive ände och sedan hålla i riktning mot smärtan.
RLS
RLS (restless leg syndrome) ISG (SI) - De skinkor drar isär något. En remsa 5 cm bred. 1/3 av längden på trottoaren ner mellan skinkorna, resten upp till ländryggen.
Beroende halv en patch lim på ovansidan av fötterna.
Cancersmärta
Bröstcancer Den lilla remsan runt det drabbade området.
Kolorektal cancer 1 hel lapp centrerad på buken (höger och vänster)
Hudcancer exempelvis bröstcancer.
Lungcancer På bröstet mellan nyckelbenet och bröstvårtan;
alltid använda hela plåster.
Magcancer 1 hel lapp på magen och en bit av 4x4 cm på njur punkter centrerade under sulorna (första njur meridianen punkt}.
Cancer i bukspottskörteln En halv lapp på bukspottkörteln (under vänster revbens marginal).
Levercancer Hälften ett plåster på levern.
Prostatacancer Till höger och vänster ljumske; Bladder / blygd högen.
Alla andra typer av cancer Lim liten remsa runt det drabbade området.
Vatten i benen
Vatten i benen Halvera ett plåster och tillämpa varje njurar och en liten bit centrerad under fotsulorna.
Tids applikationer med märkbar effekt inom 1 - 4 veckor
Cirkulationsrubbningar / domningar i ben, armar (inte åderbråck och ådernät) Vaxning varar ljumsken och 1 plåster centrerad tvären ner upp till grenen. Dessutom, en bit av 7x7 cm av utsidan av höftleden.
Det kan också finnas en bit av gips på båda toppar av fötterna.
Frekvent urinering, även natt (viktigt att vara säker på hur ofta du måste urinera -comparison av tidigare nu efter ca 1 - 2 veckor använder) På baksidan av njuren - Hälften gips från topp till botten parallellt med ryggraden och en bit av 4x4 cm på njur punkter centrerade under sulorna (första njur meridianen punkt}.
Utmattning, trötthet, brist på energi, depression tendens, förlust av koncentration TH 7 inclusive njurar - På baksidan halv lapp från topp till botten parallellt med ryggraden och en bit av 4x4 cm på njur punkter centrerade under sulorna (första njur meridianen punkt}.
ADHD (barn och vuxna)
De första effekterna kan ske snabbt, men en längre tid som skall tillämpas.
Mer detaljerad information om analyscykler är ännu inte tillgängliga.
TH 7 - extra natt en remsa i nacken (en bit av 5x5 cm på nackkotor).
Följande områden bör inte användas med patchar: slemhinnor, öppna sår, ärr efter ca 4 månader, ögon och läppar och halv slemhinnor.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : Beställ och köpa billiga och billig webbutik. - Sverige, svenska, Sweden, Swedish

svensk - Jeunesse Instantly Ageless

svensk - Prelaunch in Brasil
Advertising in svensk
Content in svensk
Mining in svensk
BTC in svensk
BitCoin and Co. - svensk
faccia il sollevamento - Jeunesse - svensk
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - svensk
Skin Tightening - products of Jeunesse - svensk
Rhytidectomie in Nederlands - svensk
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - svensk
Buy Instantly Ageless - svensk
Jeunesse - Las arrugas de distancia - svensk
behandling rynkor - svensk
Jeunesse Global - Antifaltencreme - svensk
Jeunesse Rynke Creme - svensk
NEW : facelift in the bottle - svensk
Reduce Wrinkles - svensk

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment