INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Jos rekisteröityä täällä, annamme tämän sivuston ilmaiseksiJos olet jo rekisteröitynyt FG Xpress ja haluat käyttää tämän sivuston omaan käyttöösi, lähetä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Saatavana maailmanlaajuisesti yli 190 maassa
www.my-strip.com- Suomi, Finland, finnish
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Suomi, Finland, finnish - FG-Xpress PowerStrips - Täältä näet videoita, arvosteluja, kokemuksia, mielipiteitä tuotteista testissä.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - suomalainen
bonus crypto token wallet - suomalainen
indoor cannabis - suomalainen

FG Xpress Powerstrips


Kanssa PowerStrips saat enemmän energiaa, kestävyyttä ja lisää keskittymistä ja henkistä kuntoa. FGXpress PowerStrips auttaa vieroitus ja puhdistus ja varmistaa terveempiä soluja ja tukea sydän-järjestelmään. Auttaa vähentämään stressiä ja apua terveempiä ja paremmin unen.PowerStrips auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää ja parantaa seksuaalinen toiminta.

EDUT POWERSTRIPS ™
• PowerStrips luetellaan FDA kuin luokan 1 lääketieteellinen laite, ja myös OTC (over the counter) luokiteltu tuote.
On CE hyväksyntä Euroopan markkinoille.

• PowerStrips sisältävät aktiivisia aineita ja liimakerros, jossa on ulompi kerros, jossa on erillinen seos, jotka edistävät väliaikaisen kivunlievityksen.

• Ne voivat olla kuluneet jopa 48 tuntia ja voidaan toimittaa ja toimitettiin maailmanlaajuisesti.

Miten se toimii

Kuinka käyttää

Ennen ja jälkeen lämpökuva

Mielipiteitä

Live-verikoe

FG Xpress Powerstrips


Soveltuu erityisesti kivun helpotus FGXpress PowerStrips, lievittää kipua ja kärsimystä yhteisiä ongelmia, krooninen kipu, nivelkipu, särky, reuma, kantoja ja niveltulehdus. Se tulee muka parantaa rasvanpolttoa ja auttaa verenkiertohäiriöitä, päänsärkyä. PowerStrips voidaan käyttää myös vähentää hämähäkki suonet ja suonikohjut. Ne sopivat myös nopea Regenetation harjoituksen jälkeen.PowerStrips voidaan käyttää kasvojen ryppyjen hoitoon ja ryppyjen vähentyneen.

POWERSTRIPS kivunlievitykseen
PowerStrips sisältävät germanium - komponentti optiset ominaisuudet, jotka johtaa lämpöä - samanlainen valkoinen valo lasi prisma. Germanium käännä lämpöä kehon ja ympäristön - takaisin alueelle, jossa PowerStrips sovelletaan. Germanium myös taukoja lämpösäteilyn ainesosiinsa, aivan kuten prisma hajottaa valkoisen valon spektrin värit.

Se on "pitkä aalto" komponentti lämmön, joka vaikuttaa prosentuaalisesti eniten kivunlievitykseen. Kuten infrapuna kuvia, pitkän aallon lämpöä tunkeutuu jopa 10 cm runko. Tällä alueella on laajenemista verisuonia. Tämä edistää kasvua verenkiertoa ja muodostumista luonnon lämpöä. Tämä laajennus toimii muiden täydentävien biokemiallisia ja neurologisia prosesseja, jotka edistävät kivunlievitystä kun PowerStrip on iholla.

Tärkeimmät ainesosat

Kehittämisessä PowerStrips 5 tärkeimmät ainesosat ja tekniikoita on käytetty: Kukin soveltaa PowerStrip on kaksi kerrosta.Ulompi kerros sisältää alkuaine germanium.Sisä- tai liimakerros käsittää seosta: käynyt korea punainen ginseng, Marine kasviplanktonin (Alpha 3 CMP ™) ja vesiliukoinen liima.Päivittäinen käyttö on helppoa ja mukavaa sekä hellävarainen iholle.
Marine Kasviplanktonin
Korean punainen ginseng
Elemental germanium | Far Infrapuna teknologia

Tuotearvostelut

joka päivä enemmän ja enemmän ihmisiä ympäri maailmaa oppia ainutlaatuinen vaikutus jatkojohdot ja julkaista kokemuksia internetissä.

Nämä käyttäjäkokemukset ovat yksittäisiä käsitys yksi henkilö. Vaikutusta tai paranemisprosessia voi käyttäytyä eri tavoin eri henkilöä ja paranna tai terveydenhuollon parantaminen ei kuitenkaan voida luvata.
Takaisin onnettomuuden jälkeen
Turvonneet käsi leikkauksen jälkeen
polvi
Varpaat
olkanivelen
Spider laskimot
takaisin
hämähäkin purema
Selkä, lapa, Sleeping
Fibromyalgia
kasvu
jalat
Jalat
Silmät
yksipuolinen kuormitus
diabetes
Rintojen, hermo (saksa)
olkapääEro lämmön laastarit ja FG Xpress PowerStrips

Kaupalliset lämmitys paikkaukset apteekki

Kun puhutaan lämmitys laastareita, niin sitä kutsutaan laastarit, joka levitetään suoraan iholle kivun hoitoon. Monet lämpötyynyt käyttää vaikuttavana aineena kapsaisiini, joka uutetaan kuivattuja hedelmiä cayenne pippurilla.

Lisäksi on olemassa myös rautajauheeseen perustuu lämmön laastari. Se ei joudu suoraan iholle tehoaineet ja mahdolliset ihoärsytystä. Rautajauhe reagoi hapen ja siten tuottaa lämpöä, joka toimitetaan elimistöön. Täällä kuitenkin on varottava, koska rautajauheen ei missään tapauksessa joudu kosketuksiin ihon kanssa. Joten, laastari ei voida leikata. Molemmissa versioissa, kivunlievitys saavutetaan lämmön.

Tuotettu lämpö edistää verenkiertoa, mikä johtaa parempaan tarjonta kudosten hapen ja ravinteiden.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips on FG Xpress ovat monitoimi laastari niin sanottu hybridi tekniikkaa. PowerStrips yhdistyvät patentoitu sekoitus antiikin yrttejä, mineraaleja ja elementteinä uraauurtava uusi tekniikka. Alalla kipua ja epämukavuutta lihasten ja kudosten käytetään rakentamaan lisää energiaa. Siten terveyden ja paranemista aktivoidaan kehossa. PowerStrips listattu Yhdysvalloissa FDA kuin lääketieteellisen laitteen luokka 1.

PowerStrips kuuluvat seuraavat pääosat:
 • Red Korean Ginseng
 • Marine kasviplanktonin
 • Elemental germanium
Alkuaine germanium ei joudu kosketuksiin ihon kanssa, koska se sijaitsee ulkosivulla. Muut tehoaineet levitetään sisällä PowerStrips.
Lämpö patch

Kivunlievityksen lämpöä laastaria saavutetaan joko huumeiden, kuten kapsaisiini, joka on peräisin cayenne pippuria, tai rautajauheen että lämmitetään reaktio hapen kanssa.FG Xpress PowerStrips

Vuonna PowerStrips lämpö tuotetaan alkuaine germanium. Tämä germanium sovelletaan uloin kerros ja ei ole kosketuksissa ihon kanssa. Germanium on kyky imeä kehon omaa lämpöä liittyä tähän uuteen ja sitten heijastaa takaisin kehoon. Myös lämmön ympäristössämme imeytyy germanium ja heijastaa jopa 10 cm syvällä kudoksissa. . PowerStrips ovat monitoimi laastari hybridilukki.Molemmissa muodoissa, verisuonet laajenevat lämmön ja se edistää verenkiertoa.Hapen kuljetus soluihin stimuloidaan.
Lämpö patch

Lämpö laastarit kiinnitetään Kipualueelle iholla. Laastaria ei saa leikata, sillä muuten aktiivisia ainesosia menetetä.Rautajauheesta Rautajauheen perustuvan lämmön laastarit aiheuttaisi vahinkoa iholle.

Vaikutus kestää 10-48 tuntia, riippuen laastarin. On kuitenkin odotettava vähintään 12 tuntia ennen seuraavaa laastari voidaan soveltaa, koska iho on ärsyttänyt tehoaineita.FG Xpress PowerStrips

Kuten lämmitys laastareita, PowerStrips liimata suoraan kipua alueella. On kuitenkin mahdollista leikata PowerStrips pienempiin osiin. Tämä parantaa joustavuutta sovelluksen ja taajuus.

Lämmöntuotanto on luonnollisesti saavutetaan kautta säteilyteho kehon lämpöä ja lämpöä ympäristöstä.Iho ei ole ärtynyt huume. Tästä syystä PowerStrips voivat olla kuluneet päivittäin ja se ei ole välttämätöntä, kuten lämmön laastaria, tauko sovellusten välillä.

Vaikutuksen kesto PowerStrips on 48 tuntia. PowerStrips tarjoavat paljon enemmän kuin vain kivunlievitystä. PowerStrips ovat, toisin kuin lämpöä laastaria, niin sanottu monitoimilaitteet laastari lukuisia muita positiivisia ominaisuuksia.

Punainen Korean ginseng on käytetty tuhansia vuosia perinteisen kiinalaisen lääketieteen paranna monia sairauksia. Muun muassa Korean punainen ginseng voi johtaa enemmän energiaa ja parantaa unen.

Meren kasviplanktonin tarjoaa kehomme soluja kaikki elintärkeitä ainesosia. Laitos ottaa laastarista mitä hän vain tarvitsee tällä hetkellä. Kehomme solut voivat uusiutua ja parantua kehomme itse vain tarjoamalla optimaalista hoitoa.
Lämpö patch

Vaikuttavat aineet voivat ärsyttää ihoa ja aiheuttaa kutinaa. Käytön aikana, sinun ei pitäisi lisäksi altistaa muiden lämmönlähteiden kuten lämpötyynyt tai pakkaa. Tämä voi johtaa ylimääräisiin ihoärsytys ja terveyshaittoja.

Lämpö laastari ei pitäisi soveltaa avata haavat tai joutua kosketuksiin limakalvojen kanssa. Tämä voi aiheuttaa vaikean tulehduksen.FG Xpress PowerStrips

Lämmön saavutetaan ilman tehoaineita. Näin ollen riski ihoärsytystä on poissuljettu. PowerStrips tehtävä erittäin ihoystävällinen ja on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Tiedossa ei ole sivuvaikutuksia. Jos allergia kaikkia aineosia, mutta hoito olisi tarjolla.
Lämpö patch

Hinta lämmön laastari apteekki on, tuotteesta riippuen, noin 2-4 euroa.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips myydään tapa suoramyynnin. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa suoraan yrityksen eikä jälleenmyyjältä tai apteekissa. PowerStrips postitetaan yli 190 maassa. Se saa sinut mukava kirjekuoressa postitse. Toimituskulut 4,95 dollaria maailmanlaajuisesti.

15 PowerStrips maksaa 59,95 dollaria. Inclusive postikuluista ovat kustannukset noin 3,50 PowerStrip (riippuen vaihtokurssi).
Marine Kasviplanktonin
Sisempi kerros FG Xpress PowerStrips myös meren kasviplanktonin. Valmiste on suoritettava patentoitu kaava (Alpha 3 CMP).

Yksi niistä harvoista, jotka sisältävät lähes kaiken, mitä tarvitset elämää (ja jälleenrakentamiseen solut) on kasviplanktonin.

   

Kasviplanktonin ovat yksisoluiset organismit, jotka ovat niin pieniä, että ne voidaan nähdä vain mikroskoopin avulla. Koska ne ovat mikroskooppisen, solujen elin voi imeä sen välittömästi (hyötyosuus) ja saada kaikki arvokkaat ravinteet samanaikaisesti - tehokkuuden maksimoimiseksi.

Kasviplankton, joka tunnetaan myös nimellä "Super Food" nähdään NASA ja monet tieteelliset tutkimukset tärkein ruoka sato maailmassa. Kasviplanktonin toimittaa maan on yli 90% vaaditusta happea. Kasviplanktonin ei ole ainoastaan tärkeä lähde happea, mutta myös tärkeä ravinnonlähde meren elämää. Ja se tuntuu meistä.

On hyvin vähän (ruoka), jotka tarjoavat kaikki tarvittavat raaka-aineet muodostavat uusia soluja ja säilyttää nykyiset solut. Nämä hämmästyttävä kasvit sisältävät yli 90 välttämättömiä ravintoaineita terveessä ruumiissa.

Kasviplanktonin sisältää kaikki yhdeksän aminohappoa ei voida tuottaa elimistön. Yhtä välttämättömiä rasvahappoja (omega-3 ja omega-6) ovat mukana. Meren kasviplanktonin sisältää avaimen vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten C-vitamiinia, H, B1, B2, B3, B6, B12-, C, D, E, seleeni, sinkki, kromi, magnesium, kalsium, nikkelin, raudan ja monet muut.

Nämä arvokkaat ravinteet ovat tärkeitä terveellisten uusia soluja. Jokainen meistä oli koskaan solu- tai energian tukoksia, jotka ovat joko emotionaalista tai fyysistä syistä. Erityistä huomiota on kiinnitettävä luonnon pigmentit (NP), jotka ovat myös osa tehokkaan ainesosat merilevää.

Jotkut etuudet (mutta ei kaikkien) meren kasviplanktonin:
 • Tukekaa sydän terveys: Korkea pitoisuus antioksidantteja, aminohappoja ja korkean tason omega-3-rasvahappojen tiedetään tukea sydän-järjestelmään.

 • Edistää terve iho: Kasviplanktonin on suuria määriä bioflavonoideja, joka voi poistaa myrkkyjä ihon soluja. Se sisältää myös riboflaviini, joka vähentää vapaiden radikaalien ihosoluja.

 • Immuunijärjestelmä vahvistuu: Alaniini, beeta-karoteenia, bioflavonoids ja E-vitamiini tukevat Immumsystem.

 • Energiatehokkuuden lisääminen: Kasviplanktonin puhdistavat kehon ja eliminoi myrkkyjä soluista. Tämä auttaa parantamaan energian ja tunnelman.

 • Vakauttaa verensokeri: Kasviplanktonin on todella hyvä vakauttaa verensokeri. Kromi auttaa ehkäisemään tai lieventämään diabetes. Glutamiinihappo auttavat vähentämään cravings alkoholin ja sokerin. Fenyylialaniini on tunnettu sokerinhimo vähennysventtiilillä.

 • Edistää nivelten terveyttä: Mangaani auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta. Omega-6-rasvahapot voivat lievittää oireita niveltulehdus. Patogeenit hapot vähentää aamulla kipua. Kasviplanktonin erityistä tukea nivelten liikkuvuutta ja vähentää kipua ja jäykkyyttä.

 • Maksan toiminnan tukemiseen: Kasviplanktonin arginiini on tunnettu vieroitus maksan toiminnan.

 • Parantaa aivotoimintaa: Korkea pitoisuus omega-3-rasvahappoja parantaa aivotoimintaa. Nukleiinihappoja voi parantaa muistia taitoja. Phenylalanine parantaa henkistä selkeyttä. Proline lisätä kyky oppia. Magnesium auttaa vähentämään mielialan vaihtelut.

Ravinteiden analyysi - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
elementti kuvaus edistää Puuttuvat elementti voidaan suurentunut:
alaniini aminohappo Lomakkeet proteiineja
Lihas muodostuminen
immuunijärjestelmä
Poistaa ylimääräistä myrkkyjä maksasta
Riittävä glukoosipitoisuus
verenpainetauti
Diabetes tyyppi II
Vapaiden radikaalien
verensokeri
arginiini aminohappo immuunijärjestelmä
Maksa vieroitus
Uusien lihasten
Terve iho
Terveet nivelet
aineenvaihdunta
niveltulehdus
Myrkyllinen maksa
Hidas aineenvaihdunta
asparagiini immuunijärjestelmä
Brain Energizer
asparagiinihappo aminohappo
Tunnetaan myös nimellä L-aspartaatti
Tärkeä rooli sitruunahappokierron
Tärkeä rooli Krebs sykli
Cellular energia
Terve RNA ja DNA
immuunijärjestelmä
Brain Energizer
Krooninen väsymys
masennus
Beetakaroteeni immuunijärjestelmä
parempi ruoansulatusta
parantaa visio
suojaa sarveiskalvo
Vapaa radikaali puolustus
Bioflavonoidit immuunijärjestelmä
Iho toksiini poistaja

Biotiini

Edistää paremmin hiukset
boori hivenaine
Edistää imeytymistä muita tärkeitä ravintoaineita
vahvempi luut
Mental selkeys
Sydän terveys
kalsiumin imeytymistä
Paranna lihasmassaa
Apua vaihdevuosioireita
Laskua tasoa muiden ravintoaineiden: D-vitamiini, kalsium, kupari, ja magnesium
Nivelrikko
eturauhassyöpä
kalsium mineraali Vahvempi luut, hampaat, ja sidekudoksen
rauhoittaa hermoja
Parantaa kolesteroliarvot
Terve ruoansulatus
Auttaa hermot kulkevat viestejä sydämen ja muiden lihasten
Normaali veren hyytymistä
Auttaa estämään korkea verenpaine
Ehkäisy paksusuolen syöpä
Osteoporoosi
Hormonaaliset ongelmat
klorofylli parempi ruoansulatusta
kromi mineraali
90% väestöstä on puutteellinen kromi
Auttaa kohtalainen diabetes
Ohjaus insuliini
Sydän tuki
Boost DHEA
diabetes
koboltti Korjaukset hermosoluja
Tuotannon punasolujen
kupari mineraali Niveltulehdus helpotus
Tuotannon punasolujen
Sydän suojaa
Luusto ja hermoston suoja
Tuotanto voimakas antioksidantti superoksididismutaasi
Terve iho ja hiukset
Melaniinin tuotantoa: (iho, hiukset ja silmien väriä)
estää aneurysms
edistää kollageenin
valtimoiden kovettuminen
harmaat hiukset
Sydän- ja verisuonitaudit
niveltulehdus
Osteoporoosi
kysteiini Syöpää aiheuttavat detox
Elektrolyytit auttaa munuaiset
Myrkyllisten jätteiden
fluori Terveet hampaat
luun tiheys
Foolihappo henkinen painopiste
estää anemia
Germanium Epstein-Barr-virusta
Gammalinoleenihapon alentaa kolesterolia
glutamiinihappo Välittäjäaine kutsutaan myös glutamaatti Vähentää alkoholin mielihaluja
Vähentää sokerihimoja
aivojen toimintaa
Auttaa oikea persoonallisuushäiriöt
Hyödyllinen lapsuuden käyttäytymisen häiriöt
Auttaa epilepsian hoitoon
Glutamiini aivojen toimintaa aminohappo
Lihas rakennus ja kunnossapito
Ammoniakin poistamiseksi maksan
Terve keskushermoston
parempi mieli
Lisää energiaa
Krooninen väsymys
Ala immuunijärjestelmän toimintoja
Niveltulehdus nivelreuma
skleroderma
glutathione Antioksidantit Vapaa radikaali puolustus
immuunijärjestelmä
suojaa visio
Energia luominen
Estää kertyminen hapettuneen rasvat
Puute tasapainoa ja koordinaatiota
Mielenterveyden häiriöt
Tremors
Atherosclerosis
Glykogeenin Fyysinen kestävyys
Histidiini ravinteiden imeytymistä
Poistaa myrkyllisiä metalleja
jodi Sääntely kehon paino
silitysrauta hivenaine
Tarvitaan, jotta hemoglobiini
Se yleisin puute kaikkialla maailmassa
Emotionaalinen terveys
estää anemia
Fyysinen energia
Punasolujen
Lihas terveys
veren hapetuksen
Kasvu puutos lapsiin
anemia
huimaus
Hengästyneisyys
päänsärky
väsymys
ärtyvyys
isoleusiini Lihas luominen
Maksa korjaus
Lesitiini liuottamalla kolesteroli
Lyhytaikainen muisti
Leusiini Vähennä hypoglykeemisiä oireita
linolihappo Estää virusinfektiot
Lysiini luun tiheys Osteoporoosi
magnesium mineraali tyyneys
Vähentää migreeni päänsärkyä
antistress
Auttaa estämään verihyytymien muodostumista
Sydän terveys
Estää komplikaatioita diabetekseen liittyvä
Anti-aging ominaisuuksia ja pitkäikäisyys ominaisuudet
Mielialan vaihtelut
mangaani Antioksidantit
Auttaa muuntaa proteiinia ja rasvaa ja energiaa
yhteinen liikkuvuus
Vapaa radikaali puolustus
ruoansulatus
luusto
Vähennä väsymys tasot
muisti
Paranna kilpirauhasen toiminnot
Osteoporoosi
Huono imeytymistä vitamiineja
hedelmättömyys
heikkous
Kohtaukset
Atherosclerosis
sekaannus
Lihas supistukset
Silmäongelmat
Muistin menetys
metioniini Parantaa muistia
parempi mieli
Poistaa raskasmetalleja
Molybdeeni hivenaine
Löytyy kaikki kudoksiin: luut, hampaat, munuaiset ja maksa
Auttaa käyttö rauta varausten
Auttaa polttaa rasvaa
pitkäikäisyys Body kehittäminen ongelmia
anemia
karies
impotenssi
Niasiini B3-vitamiini

vähentää stressiä
alentaa kolesterolia
Auttaa peruutettaessa artherosclerosis

nikkeli Cellular kasvu
Muisti parannuksia
Omega 3 rasvahappo Joustavuus solukalvon
Auttaa alentaa kolesterolia
Sydän tuki
Omega 6 rasvahappo Helpotusta niveltulehduksen oireita
Ihon sävy parantaminen
Sydän tuki
pantoteenihappo B5-vitamiini Helpotusta niveltulehduksen oireita
Vähentää myrkyllisyys frm alkoholia
Vapaa radikaali puolustus
Fenyylialaniini Mental selkeys
Vähentää sokerihimoja
Fosfori Terveet hampaat
Apua luun korjaus
kalium mineraali vähentää verenpaineesta
Controls verenpaine
Hermoston ja lihasten toimintojen
Allergiat hoitoon
hypoglykemia
Proline Lisäykset oppimiskyky
ruston
Pyridoksiini B6-vitamiini immuunijärjestelmä
lievittää PMS
riboflaviini Energia booster
Vapaa radikaali puolustus
Silmät ja näkö
silmien väsymistä
RNA henkinen painopiste
seleeni mineraali immuunijärjestelmä
lievittää ahdistusta
seriini Ihon terveyttä ja kauneutta
pii Ihon terveyttä ja sävy
natrium
superoksididismutaasi SOD Vapaiden radikaalien ehkäisy
Substanssi P henkinen painopiste
tiamiini B1-vitamiini Energia lisäys
Mental asenne
lievittää stressiä
Theonine immuunijärjestelmä
Ihon sävy
tyrosiini Emotionaalinen terveys
Mental selkeys
muisti
valiini Lihas rakennus
vanadium Ohjaus verensokeri
B12-vitamiini Fyysinen energia
henkinen painopiste
Hermoston korjaus
C-vitamiini kumit terveys
Vähentää syöpäriskiä
vilustuminen
E-vitamiini immuunijärjestelmä
Terve hermokudoksen
sinkki Eturauhasen terveys
immuunijärjestelmä
finni
muisti
Flunssa oireet
Hopea-ionit
FG Xpress PowerStrips sisältävät hopeaioneja. Nämä ovat tunnettuja voimakas antimikrobinen vaikutus ja luonnollinen antibiootti.

Mitä tarkalleen ovat hopeaionien?

Jo kauan on tiedetty, että hopeaionit ovat tehokkaita laajaa kirjoa vastaan mikro-organismeja.

   

Mikrobeja tuhoava vaikutus hopea on tunnettu kliinikoiden yli 100 vuotta.

Tänään hopeaioneita käytetään erilaisia lääketieteellisiä sovelluksia, kuten hampaiden hoito, katetrien ja paranemista palovammojen sääntelyä varten bakteerien kasvua. Hopea-ionit käytetään useita ei-lääketieteellisiin tarkoituksiin, kuten sähkölaitteet.

Monille virukset, bakteerit, alkueläimet ja sienisolujen hopeaionit johtaa joko kuolemaan tai toimettomuuden näiden tartuntatautien lajeja. Kun antibioottien kehittämisen, hopean käyttö nähtiin vanhanaikainen ja tehottomampia kuin antibiootteja. Tämä näyttää muuttuvan jälleen nyt, kun yhä useammat bakteerit tulevat vastustuskykyisiksi antibiooteille.

Ionisaatio pidetään seuraavassa vaiheessa hopea tekniikkaa. Sitä käytetään samalla tavalla kuin kolloidinen hopea, mutta ionisen hopea koostuvat atomeista, pikemminkin kuin hiukkaset.
Lisäksi niiden vaikutukset bakteerientsyymejä hopeaioneita aiheuttaa merkittävää estämällä bakteerien kasvua. Ne estävät solujen jakautumista ja vahingoittamatta solukalvon ja sisällön bakteereja. Se tekee solukalvon läpäiseviä, ja siten häiritsee solujen aineenvaihduntaa.

Ionic kolloidinen hopea on myrkytön ja ei ole sivuvaikutuksia. Ei ole tunnettuja yhteisvaikutuksia tai haittavaikutuksia muiden elämäntapaan.

On havaittu, että hopea on erittäin tärkeää, että immuunijärjestelmän. Se auttaa meidän solut taistelemaan ulkomaisia organismeja.
Korean punainen ginseng
Korean punainen ginseng on tehokkain ginseng, joka on saatavilla. Se sai nimensä, koska sen monia terveydellisiä etuja. Se on nimi "Panax", joka tarkoittaa "parantaa kaiken". Sitä käytetään tuhansia vuosia Aasian kulttuureissa. Nykyään Korean punainen ginseng käytetään kaikkialla maailmassa.


   

Korean Red Ginseng kestää 6 vuotta kasvaa maahan. Sen jälkeen 10 vuoden poissaolon välillä on säilytettävä istutus kertaa. Näin ollen, korea punainen ginseng sisältää suuren määrän aktiivisia elementtejä, ja on paljon kalliimpaa kuin muut ginseng.
Korkeammat kustannukset ovat perusteltuja, koska se sisältää kolme kertaa suurempi osuus ginsenosides ja on kasvatettu ilman torjunta-aineiden käyttöä. Korean punainen ginseng, on olemassa erilaisia aminohappoja, entsyymejä, vitamiineja ja yli 40 kivennäisaineita.

Korean punainen ginseng ja sen vaikutuksista terveyteen.

Korean punainen ginseng sisältää monia aktiivisia ainesosia. Tärkeimmät aineet ovat nimeltään ginsenosidejä tai panaxosides. Sisempi kerros FG Xpress PowerStrips sisältää seosta käynyt korea punainen ginseng, jotka sisältävät 32 erilaista saponiinit.

Se sisältää vitamiineja, aminohappoja, eteerisiä öljyjä ja luonnon entsyymejä ja vailla mineraalisisältöä: 42 luonnon mineraaleja, kuten vitamiineja, E-ja B12-vitamiineja ja tiamiini, riboflaviini, niasiini, kalsium, rauta, fosfori, natrium, kalium, mangaani, magnesiumia, rikkiä ja tina.

Koska suuri mineraalipitoisuus Korean punainen ginseng johtuu kyky vahvistaa immuunijärjestelmää ja edistää luonnollista vieroitus kehon. Korean punainen ginseng käytetään torjua väsymystä ja antaa kehon enemmän energiaa aikana urheiluun. Ginsenosides, joita löytyy Korean punainen ginseng tunnetaan myös niiden kykyyn parantaa henkistä suorituskykyä ja vähentää psyykkistä hitaus. Ginsenosides pitäisi myös auttaa kehon luonnollinen tapa lievittää stressiä. Korean punainen ginseng on myös toimia luonnon rauhoittava ja auttaa lisäämään aineenvaihdunnan toimintaa. Stressi voi myös nostaa kortisolin tasot, mikä tulehdus (yhteinen lähde kipu). Korkea kortisolin verenkierrossa myös estää insuliinin tuotantoa, jotta Korean punainen ginseng voivat olla hyödyllisiä diabeetikoille ja henkilöille, joilla on nivelreuma - ilman steroideja.

Mitkä ovat terveyshyötyjä?

Korean punainen ginseng voi olla myönteisiä vaikutuksia:
 • vähän energiaa
 • uupumus
 • Immunodeficiency
 • keskittymättömyys
 • impotenssi
 • Sydän- ja verisuonitaudit
 • korkea tai matala verenpaine
 • huimaus
 • ehkäistä dementiaa tai Alzheimerin
 • carcinomatosis
 • kohonnut verensokeri
 • Kolesteroli veren
Elemental germanium | Far Infrapuna teknologia
Uloin kerros PowerStrips kyllästetty alkuaine germanium. Germanium on luonnollinen mineraali hyvin erityinen kyky tuottaa energiaa aaltojen oman kehon lämpöä.


   

Alkuaine germanium kerää pääsee energiaa kehosta, kohdennettava uudelleen tätä energiaa ja heijastaa sen muodossa pitkälle infrapuna energiaa takaisin syvälle kehon kudoksiin. Tämä johtaa energian suoraan solujen, elinten ja kehon järjestelmien, vaan myös lihaksissa. Nämä aallot tunkeutuvat syvälle kehoon ja näin aktivoida solujen ja kehon järjestelmä.

Tämä johtaa luonnollinen kivunlievityksen tuottamalla lämpöä syvälle lihaksiin, ja tukemalla lisääntynyt veren virtaus, erityisesti laastarin.

PowerStrips aktivoida pitkälle infrapuna (FIR) Typpioksidi, anti-inflammatorinen aine, joka kutsutaan "ihme molekyyli". Se tukee immuunijärjestelmän bakteeri-infektioiden torjuntaan, virusten ja loisten ja jopa vähentää kasvua tiettyjen syöpien.
FIR poistaa kertynyt myrkkyjä ja tukee lymfakiertoa. Monet terveysongelmat johtuvat huonosta lymfakiertoa. Se parantaa toimintaa valkosolujen, jolloin reaktio immuunijärjestelmän on parantunut, ja näin ollen myös poistaa ulko- taudinaiheuttajien ja solun kuona-aineita. By FG Xpress PowerStrips tämä energia voidaan käyttää 24-48 tuntia.
Kasvoi pitkälle infrapuna energiaa vastaa myös kivunlievitystä - lisäämällä lämpöä kehon kudoksissa. Koska sen thermogenic ominaisuuksia ja kyky tuottaa lämpöä kivun, germanium on yksi luonnon ainesosat FG Xpress PowerStrips.

Far-infrapunasäteilyä, joka tunnetaan myös FIR ovat näkymättömiä auringonvalon spektrin, joka löydettiin jo 18-luvulla. Aallonpituus Tämän valospektrin valikoiman näkymätön valo, jopa mikroaallot. Vaikka näkymätön osa samaa bändi ei voi nähdä, mutta voi tuntua lämpönä.

Noin 80% kokonaisenergiasta tuotetaan aurinko on FIR. Mielenkiintoista kuitenkin, pitkälle infrapuna energiaa (FIR) on synnyttämä ihmiskehon. Kaukoinfrapunasäteitä valospektriä voivat tunkeutua kaikkiin kerroksiin ihmiskehon. FIR-energia saavuttaa suuria alueita ja kauko paikkoja lihaksia, luita ja kudoksia.

Kuvattu kasvu energiaa kehon kudoksiin voidaan dokumentoida infrapuna kamera.

Ennen kuin PowerStrips Soveltamisen jälkeen PowerStrips
Lausunnot ovat tässä vain tiedoksi. FG Xpress PowerStrips käytetään särkyyn. Nämä eivät korvaa ammatti-lääkäriin, diagnosointiin tai hoitoon. Tämä tieto ei ole lupaus pelastuksesta tai luvattu vaikutuksia.
FG Xpress PowerStrips - Sovellukset

 • Krooninen kipu
 • Masennus, stressi
 • Ongelmia teho
 • nivelkivut
 • rasvanpolttoa
 • Energian puute, voimaa ja kestävyyttä ongelmia
 • Sydän ongelmia, verenkierron häiriöt
 • asidoosi
 • keskittymättömyys
 • Unihäiriöt
 • Kipu selkärangan, niska-hartiaseudun
 • Migreeni päänsärkyä
 • Tinnitus / head melu / äkillinen kuulon heikkeneminen
 • verisuonten kalkkiutuminen
 • Yskä, kurkkukipu, nielurisatulehdus
 • diabetes
 • energian puute
 • Vieroitus
 • Vesi jaloissa
 • Virtsarakon ja eturauhasen ongelmia
 • Kipu ennen ja sen aikana
 • vaihdevuodet
 • selluliitti
FG Xpress PowerStrips - Application Notes
Seuraavat kohdat on otettava huomioon sovellettaessa FG Xpress PowerStrips:
 • Vain ulkoiseen käyttöön. Levitä kukin liuska vain 1 kerran

 • Epäselvissä epämukavuutta käytön aikana, poista laastari ja ota neuvoja.

 • Epäselvissä kipu kannattaa ensin tehdä diagnoosin. Älä tee mitään sokkokokeiden hoidon.

 • Jos ihosairauksien kannattaa ensin kysyä lääkäriltäsi, onko ja missä PowerStrips voidaan liimata.

 • Toistaiseksi ei ole haitallisia sivuvaikutuksia, eikä yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden tiedetään.

 • Jos pysyvä lääkitys kannattaa silti lääkärillesi.

 • Raskaana tulee ensin neuvotella lääkärin kanssa.

 • Ei sovellu alle 12-vuotiaat.

 • Käyttää tarpeen mukaan, tai joka 1-2 päivää varten 12-48 tuntia.

 • Kiinni vain 30-60 minuuttia suihkun jälkeen tai uiminen.

 • Poista 30-60 minuuttia ennen suihkussa tai kylvyssä.

 • Liimaa PowerStrips ylä- tai alapuolelle nivelet, muuten ne voidaan helposti ratkaista.

 • Valitse sovellusalue - mieluiten vapaa hiukset, ilman hikeä ja ilman hoitotuotteet

 • PowerStrips voidaan myös leikata pienemmiksi paloiksi.

 • PowerStrips koostuvat luonnollisia tuotteita. Ne ovat vesiliukoisia ja ne voidaan irrottaa helposti.

 • Ei paikka auringossa. Säilytä alkuperäispakkauksessa huoneenlämmössä enintään 25 ° C

 • Älä käytä viimeisen käyttöpäivän jälkeen (noin 1 vuosi).


FG Xpress PowerStrips - Suositeltava liima pisteitä lievittää erilaisia kiputiloja
Area pää
Päänsärky 1 Koko nauhat noin 3 tuumaa leveä kaulan yli. 1 nauhat poikki otsa.
Migreeni tai ilman näköongelmia kuten päänsärkyä.
nuhainen nenä 3-4 cm pitkä ja 3 cm leveä kaistale yli nenän ja / tai 1 liuska koko otsa.
Kurkkukipu 1 Koko rivi edestä poikki kurkunpää.
Tonsilliitti 1 nauha, 5 cm pitkä, 3 cm leveä suoraan risat.
Hammassärky Maxilla: nauhat jopa 10 cm pitkä, 3 cm leveys korvasta alas hänen poskeaan.
Alaleukaa: kuinka yläleuan mutta vielä 1 stick kaistale alapuolella alaleuan luun.
Poskiontelon märkiminen kuten vilustuminen
Tinnitus Pieniä paloja ennen ja korvien takana;
Allergiat (iho, siitepöly, kaikenlaisia allergioita) 5x5 cm kaulanikamaa
Jos laastari optisten syistä päivällä ei ole mahdollista, sitä olisi sovellettava joka ilta kuvatulla.
Toimintasäde ylävartalon
Yskä johtuu kylmä 1 liuska poikittain alla kurkunpää. 1 nauha (puoli jalkakäytävä leveys) kiinni poikki rintakehän yläosaan.
Hengitysvaikeudet, koska kylmä kuten yskää.
Digestive alueella
Nielemishäiriöt
Vatsakipu aiheuttama stressi
Vatsakipu aiheuttama ruokamyrkytys
1 koko laastari vatsan.
Vatsakipu yleensä
Vatsakipu johtuu ruokamyrkytyksen
Ripuli alkuperä on tuntematon
1 koko laastari keskittynyt vatsan.
Umpilisäkkeen 1 kaistale 10 cm pitkä, 3 cm leveä kipu sivustolla
Diabetes (testit osoittivat jo parantunut arvot noin 60 minuutin kuluttua) 1 liuska I0 cm pitkä, 3 cm leveä haima (alla vasemmalla kylki marginaali).
Mies elimiä
Eturauhastulehdus Poista häpykarvat ja kiinni virtsarakon.
Nainen elimiä
ennen kuukautisia: 1 rappaus lannerangan.
Kuukautiskipuja
Munasarjojen tulehdus
Kohdun tulehdus
1 koko jalkakäytävä ympäri vatsa.
Sienitaudit Poista häpykarvat pala kipsi 6x6 cm.
Urogenitaaliset
Munuaiset heikkous
Yleensä sammuminen tätä sovellusta käytetään kesto
Selässä, munuaisiin - ovat kukin puoli laastari ylhäältä alas, rinnakkain selkärangan ja pala 4x4 cm munuaisiin pistettä alle keskelle jalkapohjissa (ensimmäinen kohta munuaisten pituuspiiri}.
Kystiitti
Virtsaputken
Seksuaalinen häiriöt
1 koko laastari rakon.
Vuonna seksuaalinen häiriöt pala 5x5 cm pitkän aikavälin käyttöä.
Nivelet ja selkärangan
Iskiaskivun ISG (sacroiliac) - pakarat erilleen vetämisen hieman. 1 liuska 5 cm leveä. 1/3 pituudesta jalkakäytävällä alas välillä pakarat, loput jopa lannerangan.
Vuodesta pakara on kivulias puolella, keskitetysti toinen kaistale (noin 6 cm leveä).
Olkapään kipu - jos ne ovat helposti syttyviä 1 laastari halkaistuna; molemmat nauhat vierekkäin päässä olkavarteen koko olkapään (puolittui päällystys parempi pitää liikkuvat).
Niveltulehdus - tulehdus (ei nivelrikko). Kokonaiset tai puoli rappaus, riippuen liitoksen suoraan tuskallista alueella.
Niskakipu Across kaula 1 koko laastari.
Kipu selkärangan. Niskaan ja kipupisteitä selkärangan.
lihaskipu
Lihaskipu (täsmälleen vaikuttaa lihas) Pitkä lihas: Aloita vastaavan pään ja sitten kiinni suuntaan kipua.
RLS
RLS (levottomat jalat -oireyhtymä) ISG (sacroiliac) - pakarat erilleen vetämisen hieman. 1 liuska 5 cm leveä. 1/3 pituudesta jalkakäytävällä alas välillä pakarat, loput jopa lannerangan.
Riippuen puoli laastari liimaa päälle jalat.
Syöpä kipu
Rintasyöpä Pieni kaistale noin teennäinen.
Peräsuolen syöpä 1 koko laastari keskitetty vatsa (oikea ja vasen)
Ihosyöpä kuten rintasyövän.
Keuhkosyöpä Rinnassa välillä solisluun ja nänni;
aina käyttää koko laastari.
Mahasyöpä 1 koko laastari vatsan ja pala 4x4 cm munuaisten pistettä alle keskelle pohjat (ensimmäinen munuaisten pituuspiiri kohta}.
Haimasyöpä Puoli laastari haima (alla vasemmalla kylki marginaali).
Maksasyövän Puoli rappaus maksassa.
Eturauhassyöpä Oikealla ja vasemmalla nivusiin; Virtsarakon / häpyluun röykkiö.
Kaikki muiden syöpien Liimaa pieni kaistale noin teennäinen.
Vesi jaloissa
Vesi jaloissa Halkaise laastari ja soveltaa kunkin munuaiset ja pieni pala alle keskelle jalkapohjiin.
Aika sovelluksia havaittavaa vaikutusta kuluessa 1-4 viikkoa
Verenkierron häiriöt / tunnottomuus jaloissa, kädet (ei suonikohjuja ja hämähäkki laskimot) Depilate nivusiin ja 1 laastari keskitetty poikittain alas asti haara. Lisäksi pala 7x7 cm ulkopuolella lonkkanivelen.
Saattaa myös olla pala seinän molemmin yläosien jalat.
Usein virtsaaminen, myös öinen (tärkeää olla varma, kuinka usein olet virtsata -comparison aikaisemmin nyt noin 1-2 viikkoa käyttää) Selässä munuaisen - puolet kipsi ylhäältä alas suuntaisesti selkärangan ja pala 4x4 cm munuaisten pistettä alle keskelle pohjat (ensimmäinen munuaisten pituuspiiri kohta}.
Uupumus, väsymys, voimattomuus, masennus taipumus, keskittymiskyvyn puutetta TH 7 inclusive munuaiset - Selässä puoli laastari ylhäältä alas suuntaisesti selkärangan ja pala 4x4 cm munuaisten pistettä alle keskelle pohjat (ensimmäinen munuaisten pituuspiiri kohta}.
ADHD (lapset ja aikuiset)
Ensimmäinen vaikutuksia voi ilmetä nopeasti, mutta pidemmän aikaa sovellettava.
Yksityiskohtaisempia testaus syklit eivät ole vielä saatavilla.
TH 7 - ylimääräinen yö nauhat niskaan (pala 5x5 cm kaulanikama).
Seuraavilla aloilla ei saa käyttää laastaria: limakalvojen, avohaavoja, arvet jälkeen noin 4 kuukautta, silmät ja huulet ja semi-limakalvoja.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : tilata ja ostaa halvalla ja edullinen verkkokauppa. - Suomi, Finland, finnish

suomalainen - Jeunesse Instantly Ageless

suomalainen - Prelaunch in Brasil
Advertising in suomalainen
Content in suomalainen
Mining in suomalainen
BTC in suomalainen
BitCoin and Co. - suomalainen
faccia il sollevamento - Jeunesse - suomalainen
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - suomalainen
Skin Tightening - products of Jeunesse - suomalainen
Rhytidectomie in Nederlands - suomalainen
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - suomalainen
Buy Instantly Ageless - suomalainen
Jeunesse - Las arrugas de distancia - suomalainen
behandling rynkor - suomalainen
Jeunesse Global - Antifaltencreme - suomalainen
Jeunesse Rynke Creme - suomalainen
NEW : facelift in the bottle - suomalainen
Reduce Wrinkles - suomalainen

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment