INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Ако региструјете овде, обезбедили смо овај сајт бесплатноАко сте већ регистровани код FG Xpress и желите да користите овај веб сајт за своје потребе, пошаљите е-маил на адресу: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Доступан широм света у више од 190 земаља
www.my-strip.com- Serbia, Serbian, Србија, српски
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Serbia, Serbian, Србија, српски - FG-Xpress PowerStrips - Kliko këtu për të parë video, komente, përvojat, opinionet në lidhje me produktet në provë.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - srpski
bonus crypto token wallet - srpski
indoor cannabis - srpski

FG Xpress Powerstrips


Са PowerStrips добијате више енергије, издржљивост и више концентрације и менталне кондиције. FGXpress PowerStrips помогне у детоксикацију и пречишћавање и осигурати здравије ћелије и за подршку кардиоваскуларног система. Ассист вас у смањењу нивоа стреса и помоћ за здравији и бољи сан. У PowerStrips служе за јачање имуног система и побољшање сексуалне функције.

ПРЕДНОСТИ POWERSTRIPS ™
• Поооверстрипс су наведени са FDA као класе 1 Медицински, а такође и као OTC (овер тхе цоунтер) класификован производ.
Постоји сагласност ЦЕ за европско тржиште.

• PowerStrips садрже активне материје и лепљиви слој који има спољашњи слој са засебним смешу, која доприносе привремену помоћ бола.

• Могу се носити до 48 сати и могу бити испоручени и Прице широм света.

Како се то ради

Како се користи

Пре и после инфрацрвене слике

Изјаве

Уживо анализа крви

FG Xpress Powerstrips


Посебно погодан за бол-рељеф FGXpress PowerStrips, ослобађање бола и патње са заједничким проблемима, хроничним болом, болова у зглобовима, болове у телу, реуматизма, артритиса и сојева. Она долази да наводно побољша сагоревање масти и помаже у поремећајима циркулације крви, главобоље. PowerStrips се такође може користити за смањење паук вене и проширене вене. Такође су погодни за брзу Регенетатион након вежбања. Тхе PowerStrips се могу користити на лицу за лечење бора и смањење бора.

POWERSTRIPS за ублажавање бола
PowerStrips садрже германијум - компоненту са оптичким својствима који води топлоту - слично као беле светлости са призму. Германијум окрените топлоту тела и околину - Бацк то подручје где се примењује су PowerStrips. Германијум такође разбија топлоте зрачења у своје саставне делове, слично као призма разбија белу светлост у бојама спектра.

То је "дуг талас" компонента топлоте која доприноси највећи проценат за ублажавање бола. Као што је приказано инфрацрвене слике, дуго-талас топлоте продире до 10 цм у телу. У овом региону постоји проширење крвних судова. Ово промовише повећање протока крви и формирање природне топлоте. Ово проширење ради са другим комплементарним биохемијских и неуролошким процесима које доприносе бола, док PowerStrip је на кожи.

Кључни састојци

У развоју PowerStrips 5 кључни састојци и технологије су коришћене: Сваки примењује PowerStrip има два слоја.Спољашњи слој садржи елементарну германијум.Унутрашњи или лепљиви слој садржи мешавину: ферментисаних Корејски црвено Гинсенг, Марине фитопланктона (Alpha 3 CMP™) и водорастворну лепак.Дневна употреба је лако и удобно, као и нежан за кожу.
марине Фитопланктон
Корејски Црвена гинсенг
Елементал германијум | Фар Инфраред Технологија

Мишљење о производу

сваким даном све више и више људи широм света уче о јединственом ефекту трака моћи и објављују своја искуства на Интернету.

Ове изјаве су субјективној процени једне особе. Ефекат или процес излечења може понашати другачије у свакој особи и лек или побољшање здравља не може бити обећао.
Назад после несреће
Отекла рука после операције
колено
тоес
раменог зглоба
Спидер вене
назад
спидер бите
Назад, раме, Спавање
фибромиалгиа
раст
Ноге
феет
очи
једнострано оптерећење
дијабетес
Бреаст, нервни (немачки)
рамеРазлика између топлоте закрпе и FG Xpress PowerStrips

Комерцијални грејање фластери из апотеке

Када говоримо о грејање закрпе, тако да је зове фластером који се примењује директно на кожу за лечење бола. Многи грејање јастучићи користе активни састојак капсаицин, који је извађен из сувог воћа из алева паприка.

Осим тога, постоје и гвожђе у праху на бази топлоте патцх. То не долази у директан контакт са кожом са активним састојцима и евентуалног иритације коже. Прах гвожђа реагује са кисеоником из ваздуха и тиме ствара топлоту, која се доставља органу. Овде, међутим, мора се водити рачуна, јер прах гвожђа може ни под којим условима долази у контакт са кожом. Дакле, закрпа не може да се смањи. У обе верзије, рељеф бол се постиже кроз стварање топлоте.

Генерисана топлота промовише циркулацију крви, што доводи до бољег снабдевања ткива кисеоником и хранљивим материјама.FG Xpress PowerStrips

У PowerStrips оф FG Xpress су мултифункционални закрпа са тзв хибридне технологије. Тхе PowerStrips комбинују патентирани спој древних биља, минерала и елемената са револуционарном новом технологијом. У области бол и нелагодност мишићи и ткиво се користе за изградњу додатну енергију. Тако, здравље и исцељење се активирају у телу. Тхе PowerStrips бити наведени у САД од стране FDA као класа медицинске направе 1.

PowerStrips садржи следеће главне компоненте:
 • Црвена корејски гинсенг
 • марине фитопланктона
 • Елементал германијум
Елементал германијум не долази у контакт са кожом, као што се налази на спољашњој страни. Остали активних супстанци се примењују на унутрашње стране PowerStrips.
Топлотни патцх

Рељеф Бол у топлоте фластерима се постиже или од лека као што капсаицина, који се изводи из алева паприка, или праха гвожђа који загрева реакцијом са кисеоником.FG Xpress PowerStrips

У PowerStrips топлота генерише елементарном германијума. Ова германијум се наноси на спољашњег слоја и није у контакту са кожом. Германијум има способност да апсорбује топлоту сопствену телесну да се придружи овај нови, а онда одражава натраг у тело. Такође, топлота у нашем окружењу се апсорбује германијума и одражава до 10 цм дубине у нашим ткивима. . PowerStrips су мултифункционални закрпа са новим хибридне технологије.У оба облика, крвни судови су проширена топлоте и промовише циркулацију крви.Транспорта кисеоника до ћелија стимулише.
Топлотни патцх

Топлотни фластери су везани за болно области на кожи. Фластери не треба смањити, јер иначе активни састојци губе.Прах гвожђа праха гвожђа на бази топлоте закрпе би довести до оштећења коже.

Ефекат траје 10-48 сати, у зависности од врсте фластера. Међутим, потребно је сачекати најмање 12 сати пре следећег фластер може применити, јер кожа је иритира активних супстанци.FG Xpress PowerStrips

Као грејање закрпе су PowerStrips директно залепљен то подручје бола. Међутим, могуће је смањи PowerStrips на мање делове. Ово омогућава бољу флексибилност у примени и фреквенције.

Генерација топлота се природно постиже преко зрачила телесне топлоте и топлотне енергије из околине.Кожа није иритира лек. Из тог разлога, PowerStrips може се носити сваки дан, а није потребно, као у топлоте закрпе, одмори се између апликација.

Трајање дејства на PowerStrips је 48 сати. PowerStrips нуде много више од болова. PowerStrips су, за разлику од топлоте закрпе, тзв мултифункционални патцх са бројним другим позитивним особинама.

Црвена Корејски Гинсенг је коришћен хиљадама година у традиционалној кинеској медицини као лек за многе болести. Између осталог, корејски црвени гинсенг може довести до више енергије и побољша спавање.

Марине фитопланктона даје нашем телу ћелије са свим виталним састојцима. Тело узима из патцха тачно оно што је он само треба у овом тренутку. Наше тело ћелије се обнављају и лече наше саму тело само давањем оптималну негу.
Топлотни патцх

Активни састојци могу иритирати кожу и изазову свраб. Током употребе, не треба додатно излагања других извора топлоте као што су грејање јастучићи или облоге. Ово може довести до додатног иритације коже и о њеној штетности.

Топлота закрпа не би требало да се примени на отворене ране или дођу у контакт са слузокожом. То може довести до тешких инфламације.FG Xpress PowerStrips

Генерација топлоте се постиже без активних супстанци. Тако, ризик од иритације коже је искључена. PowerStrips бити веома прија кожи и намењена за свакодневну употребу. Не постоје познати нежељени ефекти. У случају алергије на било који састојак, међутим, треба обратити понуди.
Топлотни патцх

Цена топлотне закрпа из апотеке је, у зависности од производа, око 2-4 евра.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips се продају преко путем директне продаје. То значи да можете купити директно од компаније, а не од дилера или апотеци. Тхе PowerStrips бити испоручен у преко 190 земаља. То вам добија у лијепој коверти поштом. Схиппинг цост је $ 4.95 широм света.

15 PowerStrips кошта $ 59.95. Инцлусиве Трошкови доставе су трошкови око ЕУР 3.50 сваки PowerStrip (у зависности од курса).
марине Фитопланктон
Унутрашњи слој FG Xpress PowerStrips такође обухвата морски фитопланктона. Припрема се врши према патентиране формули (Alpha 3 CMP).

Један од ретких производа који садрже готово све што је потребно за живот (и реконструкцију ћелија) је фитопланктони.

   

Фитопланктона су једноћелијски организми који су толико мали да се могу видети само уз помоћ микроскопа. Зато што су микроскопски, ћелије тела да га одмах (биолошка) апсорбује и добити све хранљиве састојке у исто време - за максималну ефикасност.

Фитопланктона, такође познат као "Super Food" се види из NASA и многих научних студија као најважнији хране усева у свету. Фитопланктона снабдева земљу са више од 90% потребног кисеоника. Фитопланктона није само важан извор кисеоника, али и важан извор хране за океана живот. И чини нам.

Постоји веома мали број (храна) да обезбеди све неопходне сировине за формирање нове ћелије и да одржавају постојеће ћелије. Ове невероватне биљке садрже више од 90 есенцијалних нутријената за здраво тело.

Фитопланктона садржи све девет амино киселине се могу произвести у организму. Подједнако есенцијалне масне киселине (омега-3 и омега-6) су укључени. Марине Фитопланктон садржи кључне витамине и минерале као што су витамин Ц, Х, А, Б1, Б2, Б3, Б6, Б12, Ц, Д, Е, селен, цинк, хром, магнезијума, калцијума, гвожђа, никла и многи други.

Ови вредни нутријенти су важни за производњу здравих нових ћелија. Свако од нас је икада ћелијске енергије или блокаде које имају емотивну или физичке узроке. Посебна пажња посвећена је природних пигмената (NP), који су такође део ефикасних састојака у морске траве.

Неке користи (али не све) морског фитопланктона:
 • Суппорт иоур кардиоваскуларног здравља: Висок садржај антиоксиданата, амино киселина и висок ниво омега-3 масних киселина су познати да подрже кардиоваскуларни систем.

 • Промовише здраву кожу: Фитопланктона има велике количине биофлавоноида, који може да уклони токсине из ћелија коже. Такође садржи рибофлавин, који смањује слободне радикале у ћелијама коже.

 • Имуни систем је ојачан: Аланин, бета-каротен, биофлавоноиди и витамин Е подржава Иммумсистем.

 • Повећање енергију: Фитопланктона детоксикује тело и елиминише токсине из ћелија. То помаже да се побољша своју енергију и расположење.

 • Стабилизује ниво шећера у крви: Фитопланктона је стварно добар за стабилизацију нивоа шећера у крви. Хром помаже да се спречи или ублажити дијабетеса. Глутаминска киселина помаже да се смањи жеље за алкохолом и шећера. Фенилаланин је познат шећер жудња редуктор.

 • Промовише заједничку здравље: Манган помаже у одржавању покретљивост зглобова. Омега-6 масне киселине могу ублажавају симптоме артритиса. Патогени киселине смањују бол јутарњу. Фитопланктона посебну подршку покретљивост зглобова и смањује бол и укоченост.

 • Суппорт функцију јетре: У фитопланктонот аргинине је позната по детоксикацију функцију јетре.

 • Побољшава рад мозга: Висок садржај омега-3 масних киселина побољшава функција мозга. Нуклеинске киселине може да побољша меморију вештине. Фенилаланин побољшава менталне јасноће. Пролине повећати способност учења. Магнезијум помаже да се смањи расположења.

хранљивих материја Анализа - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
елемент опис промовише Недостатак елемент може се повећати ризик од:
аланин аминокиселина Обрасци протеини
Формирање мусцле
Имуни систем
Елиминише вишак токсине из јетре
Одговарајући ниво глукозе
хипертензија
Дијабетес тип ИИ
слободни радикал
Шећер у крви
Аргинин аминокиселина Имуни систем
Јетра детоксикација
Стварање новог мишића
Здрава кожа
Здрави зглобови
метаболизам
артритис
токиц јетре
спор метаболизам
аспарагински Имуни систем
Мозак енергизер
Аспарагинска киселина аминокиселина
Такође познат и као Л-аспартат
Значајну улогу у циклусу лимунске киселине
Значајну улогу у Кребс циклуса
ћелијске енергије
Здрава РНК и ДНК
Имуни систем
Мозак енергизер
хроничног умора
депресија
бета каротен Имуни систем
Боље варење
побољшања вида
Штити рожњаче
Слободни радикал одбрана
Биофлавоноиди Имуни систем
Скин токсин одстрањивач

биотин

Промовише бољу косу
бор микроелемент
Промовише апсорпцију других важних хранљивих материја
Јачи кости
ментална јасноћа
Кардиоваскуларни здравље
Калцијум апсорпција
Унапредите мишићну масу
Помоћ за менопаузи симптома
Смањени нивои других нутријената: витамин д, калцијум, бакар, и магнезијум
Остеоартритис
Рак простате
калцијум минерал Јаче кости, зубе, и везивно ткиво
смирује живце
Побољшава ниво холестерола
Здрава пробава
Помаже нерви пролазе поруке срцу и других мишића
Нормално згрушавања крви
Помаже у спречавању висок крвни притисак
Превенција рака дебелог црева
остеопороза
Хормонски проблеми
хлорофил Боље варење
хром минерал
90% становништва је мањкав у хрома
Помаже умерено дијабетес
Контрола инсулина
Кардиоваскуларни подршка
Боост нивои ДХЕА
дијабетес
кобалт Поправка нервне ћелије
Производња црвених крвних зрнаца
бакар минерал артритис рељеф
Производња црвених крвних зрнаца
Кардиоваскуларни заштита
Скелетни и нервни систем заштите
Производња моћног антиоксиданса супероксид дисмутазе
Здрава кожа и коса
Меланин продукција: (кожа, коса, и очи боје)
Спречава анеуризме
промовише колаген
артерије каљење
Сива коса
кардиоваскуларне болести
артритис
остеопороза
цистеин канцерогени Деток
електролити Помаже бубреге
Елиминација токсичних отпада
флуор Здрави зуби
густина костију
Фолна киселина ментални фокус
Спречава анемију
германијум Епстеин-Барр вирус
Гама линолеинска киселина Снижава холестерол
Метионин Неуротрансмитер такође назива глутамате Смањује жељу алкохола
Смањује за слаткишима
мождане активности
Помаже исправне поремећаји личности
Корисно за детињство поремећајима у понашању
Помаже за лечење епилепсије
Глутамин мождане активности аминокиселина
Изградња мишића и одржавање
Уклањање амонијака из јетре
Здрава централног нервног система
Боље расположење
Више Енергија
хроничног умора
Ниже функције имуног система
артритис реуматоидни
склеродерма
глутатион антиоксидант Слободни радикал одбрана
Имуни систем
Штити визију
Стварање Енергија
Спречава накупљање масти оксидисаних
Недостатак равнотеже и координације
Ментални поремећаји
треморс
Атеросклероза
гликоген Физичка кондиција
хистидин хранљивих материја апсорпција
Уклања токсичних метала
јод Регулисање телесне тежине
гвожђе микроелемент
Потребно да би хемоглобин
То је најчешћи недостатак широм света
емоционално здравље
Спречава анемију
Физичка енергија
Црвена крвна зрнца
мусцле здравље
Крв оксигенација
Недостатак раст на децу
анемија
вртоглавица
Кратак дах
главобоља
умор
раздражљивост
изолеуцин Стварање мусцле
поправка јетре
лецитин растварање холестерол
Краткорочно памћење
леуцине Смањите Хипогликемијске симптоме
линолеинска киселина Спречава вирусне инфекције
Лизин густина костију остеопороза
магнезијум минерал спокојство
Смањује мигрене
антистрес
Помаже да се спречи формирање крвних угрушака
Кардиоваскуларни здравље
Спречава компликација повезано са дијабетисом
Анти-агинг својства и дуговечности својства
Промене расположења
манган антиоксидант
Помаже претворити протеина и масти у енергију
Заједнички мобилност
Слободни радикал одбрана
пробава
боне струцтуре
Смањити број умор
меморија
Унаприједити штитне функције
остеопороза
Слабо апсорпција витамина
неплодност
слабост
Заплене
Атеросклероза
забуна
мишићних контракција
Проблеми Еие
губитак памћења
метионин побољшава памћење
Боље расположење
Уклања тешке метале
молибден микроелемент
Пронађено у свим ткивима у телу: кости, зубе, бубрега, јетре и
Помаже употреба гвожђа резерве
Помаже да сагоре масти
дуговечност Проблеми развоја боди
анемија
каријес
импотенција
Ниацин Витамин Б3

Смањује стрес
Снижава холестерол
Помаже у умањивање артеросклероза

никл Целлулар раст
Мемори побољшања
омега 3 масне киселине Флексибилност ћелијске мембране
Помаже за смањење нивоа холестерола
Кардиоваскуларни подршка
омега 6 масне киселине Олакшање за артритис симптома
Побољшање коже тон
Кардиоваскуларни подршка
Холестерол Витамин Б5 Олакшање за артритис симптома
Смањује токсичност фрм алкохол
Слободни радикал одбрана
фенилаланин ментална јасноћа
Смањује за слаткишима
фосфораст Здрави зуби
Помоћ за поправку костију
калијум минерал Смањује хипертензије
Цонтролс крвни притисак
Нерве и мишића функције
Алергије лечење
хипогликемија
пролин Повећава способност учења
хрскавица поправка
пиридоксина Витамин Б6 Имуни систем
ублажава ПМС
рибофлавин Енергија бустер
Слободни радикал одбрана
Еие и визија
замор очију
РНК ментални фокус
селен минерал Имуни систем
ублажава анксиозност
серин Здравље коже и лепота
силицијум Здравље коже и тон
натријум
Супероксид Дисмутасе СОД Слободни радикал превенција
Супстанца П ментални фокус
Тиамин Витамин Б1 Повећање Енергија
ментални став
ослобађање од стреса
Тхеонине Имуни систем
скин тоне
Тирозин емоционално здравље
ментална јасноћа
меморија
валин Изградња мишића
ванадијум Контролни ниво шећера у крви
витамин Б12 Физичка енергија
ментални фокус
Нервни систем поправка
Витамин Ц десни здравље
Смањује ризик од рака
Заједнички хладно
витамин Е Имуни систем
Здрава нервно ткиво
цинк здравље простате
Имуни систем
бубуљице
меморија
Уобичајени симптоми прехладе
Јони сребра
FG Xpress PowerStrips садрже јоне сребра. Они су познати по својој снажним антимикробне активности и као природни антибиотик.

Шта су тачно јоне сребра?

Одавно је познато да сребра јони су ефикасни против широког спектра микроорганизама.

   

Антимикробне акција сребра је познат клиничари преко 100 година.

Данас, сребра јони се користе у различитим медицинских апликација, као што стоматолошке третман, катетера и исцељења опекотина за регулисање бактеријског раста. Јони сребра се користе за бројне не-медицинске сврхе, као што је у електричним апаратима.

За многе вируса, бактерија, гљивица и протозоичних ћелија, сребрни јони резултирати смрћу или било неактивности тих заразних врста. Након што су развијени антибиотици, употреба сребра је виђен као старомодан и мање ефикасан од антибиотика. То је изгледа поново мења сада, јер све више постају бактерије отпорне на антибиотике.

Јонизациони се сматра следећи корак у сребрном технологији. Користи се на исти начин као колоидног сребра, али јонску сребрна састоји од атома, него честица.
Поред њихових ефеката на бактеријских ензима, јони сребра узрокују значајну инхибицију раста бактерија. Они спречавају деобу ћелија и оштећења ћелијске мембране и садржај бактерија. То чини ћелијска мембрана пропустљивије, а тиме омета метаболизам ћелија.

Јонска колоидно сребро није токсична и не постоје нуспојаве. Не постоје познати интеракције или нежељене реакције са другим лековима.

Утврђено је да сребро веома важна за имуни систем. Помаже наше ћелије да се боре против страних организама.
Корејски Црвена гинсенг
Корејски црвено Гинсенг је најефикаснији Гинсенг, која је доступна. Име је добила због његових бројних здравствених предности. Има име "Panax", што значи "универзалан лек". Користи се хиљадама година у азијским културама. Данас, корејски црвено Гинсенг се користи широм света.


   

Корејски Црвена гинсенг траје 6 година да расте у земљи. Након тога, 10-годишње одсуство мора да се одржава између времена садње. Сходно томе, корејски црвено Гинсенг садржи висок проценат активних елемената и много скупљи од осталих врста гинсенг.
Виших трошкова су оправдани, јер садржи три пута већи удео гинсеносидес и узгаја без употребе пестицида. Ин Кореан Црвена гинсенг, постоји мноштво амино киселина, ензима, витамина и више од 40 минерала.

Корејски црвено Гинсенг и њен утицај на наше здравље.

Корејски црвено Гинсенг садржи многе активне састојке. Најважније супстанце се зове гинсеносидес или панакосидес. Унутрашњи слој FG Xpress PowerStrips садржи мешавину ферментисаних Корејски црвено Гинсенг, који садржи 32 различитих врста сапонина.

Садржи витамине, аминокиселине, етерична уља и природне ензиме и неупоредиво минерална вода: 42 природни минерали, као што су витамини А, Е и Б12 и тиамина, рибофлавин, ниацин, калцијума, гвожђа, фосфора, натријума, калијума, мангана, магнезијума, сумпора и калаја.

Због високог садржаја минералних вона Црвена гинсенг се приписује способност да јача имуни систем и допринесе природном детоксикацију организма. Корејски црвено Гинсенг се користи у борби против умора и да обезбеди тело са више енергије током спортске активности. Гинсеносидес, који су се нашли у корејском Црвена гинсенг су такође познати по својој способности да унапреде менталне перформансе и смањити ментални спорост. Гинсеносидес такође треба да помогне тело на природан ослобађање од стреса. Корејски црвено Гинсенг је такође да делује као природни седатив и помогне да се повећа метаболичке функције. Стрес може да доведе до повећања нивоа кортизола, што доводи до упале (заједнички извор бола). Високи нивои кортизола у крвотоку такође кочи производњу инсулина, тако да Кореан Црвена гинсенг могу бити од помоћи за дијабетичаре и за особе са реуматоидним артритисом - без употребе стероида.

Које су здравствене бенефиције?

Корејски црвени гинсенг може имати позитивне ефекте на:
 • ниска енергетска
 • исцрпљеност
 • ИММУНОДЕФИЦИТА
 • Недостатак концентрације
 • импотенција
 • Кардиоваскуларне болести
 • Висок или низак крвни притисак
 • вртоглавица
 • спречи деменције или Алцхајмерове болести
 • карциноматоза
 • повишеним шећера у крви
 • Ниво холестерола у крви
Елементал германијум | Фар Инфраред Технологија
Спољни слој PowerStrips импрегнирани са елементарном германијума. Германијум је природна минерална са веома посебном могућности да генерише енергетски таласи од сопственог телесне топлоте.


   

Елементал германијум прикупља емитује енергију из вашег тела, преусмерен ову енергију и одражава се у облику далеко-инфрацрвене енергије натраг дубоко у ткива у телу. То доводи до снабдевања енергијом директно у ваше ћелије, органа и тела система, али и у мишићима. Ови таласи продиру дубоко у тело и тако активирају ћелије и тело систем.

То резултира у природном ублажавање бола тако стварају топлоту дубоко у мишиће и подржати појачан доток крви, посебно у области фластера.

У PowerStrips активирати далеко-инфрацрвеног (FIR) азот оксид, анти-инфламаторни агенс, који се помиње као "чудесне молекула". Она подржава имуни систем у борби против бактеријских инфекција, вирусе и паразите и чак да смањи раст појединих канцера.
ФИР отклања токсине нагомилане и подржава лимфни циркулацију. Многи здравствени проблеми су узроковане лошим лимфе. Побољшава функцију белих крвних зрнаца, при чему реакција имуног система је побољшан, а тиме и елиминацију страних патогена и ћелијских отпада. Би FG Xpress PowerStrips ова енергија се може користити 24-48 сати.
Повећана сада-инфрацрвена енергија је такође одговоран за ублажавање бола - повећањем топлоту у ткивима тела. Због својих Тхермогениц особина и способности да генеришу топлоту за ублажавање болова, германијум је један од природних састојака у FG Xpress PowerStrips.

Далеко-инфрацрвени зраци, познати и као FIR су невидљиви спектар сунчеве светлости, која је откривена у раном 18. веку. Таласна дужина том светлу опсега спектра невидљиве светлости, до микроталаса. Иако невидљиви део истог бенда не може да се види, али се може осетити као топлоту.

Око 80% од укупне енергије произведене од сунца је FIR. Занимљиво је међутим, далеко инфрацрвена енергија (FIR) емитује људско тело. У далеко инфрацрвени зраци светлосног спектра могу продрети све слојеве људског тела. FIR-енергија достиже велике регионе и удаљена места у мишићима, костима и ткива.

Описан повећање енергије у телесног ткива могу бити документовани са инфрацрвене камере.

Пре примене PowerStrips Након примене PowerStrips
Изјаве овде су само информације. FG Xpress PowerStrips користи да ублажи бол. Ово нису замена за професионални медицински савет, дијагнозу или лечење. Ова информација није обећање спасења или обећаних ефеката.
FG Xpress PowerStrips - Апликације

 • Цхрониц Паин
 • Депресија, стрес
 • Проблеми са потенције
 • бол у зглобовима
 • спаљивање масти
 • Недостатак енергије, снаге и издржљивости проблема
 • Кардиоваскуларни проблеми, циркулаторни поремећаји
 • ацидоза
 • Недостатак концентрације
 • Поремећаји спавања
 • Бол у пределу кичме, врата и рамена
 • Мигрене главобоље
 • Буке тинитус / глава / Изненадна слуха
 • артериосклероза
 • Кашаљ, бол у грлу, упала крајника
 • дијабетес
 • Недостатак енергије
 • Детоксикација
 • Вода у ногама
 • Бешике и простате проблеми
 • Бол пре и током периода
 • менопауза
 • целулит
FG Xpress PowerStrips - Апплицатион Нотес
Следеће тачке треба водити рачуна при примењујући FG Xpress PowerStrips:
 • Само за спољну употребу. Нанесите сваки стрип само 1 пут

 • У нејасним нелагодности током употребе, требало би да уклоните закрпу и узети савет.

 • У нејасним бола прво би требало да поставе дијагнозу. Не прави никакве слепе пробе лечења.

 • У случају кожних обољења требало би да прво питајте лекара да ли и где могу да се PowerStrips залепљен.

 • До сада, нема штетних нежељених ефеката и нема интеракције са другим лековима су познати.

 • У случају трајног лекова и даље треба да обавести свог лекара.

 • Трудна треба прво консултовати свог лекара.

 • Није погодан за децу испод 12 година.

 • Користи по потреби, или сваких 1 до 2 дана 12 до 48 сати.

 • Стицк Само 30 до 60 минута после туширања или купања.

 • Уклоните 30 до 60 минута пре туширања или купања.

 • Залепите PowerStrips изнад или испод зглобова, јер ће у противном бити лако решити.

 • Изаберите област апликације - пожељно без косе, без зноја и без производа за негу

 • PowerStrips се могу исећи на мање комаде.

 • PowerStrips састоје од природних производа. Они су растворљив у води и могу лако одвојити.

 • Не стављајте на сунцу. Чувати у оригиналном паковању на собној температури до 25 степени.

 • Немојте користити након истека рока (око 1 година).


FG Xpress PowerStrips - Препоручени лепљиве тачке да ублажи бол различитим условима
Површина главе
Главобоља 1 целе траке око 3 инча широк широм врата. 1 трака преко чела.
Мигрена са или без проблема са видом као што су главобоља.
цурење из носа 3-4 цм дужине и 3 цм ширине траке преко носа и / или 1 трака преко чела.
Упала грла 1 цела трака са предње преко гркљана.
Тонсиллитис 1 трака, дуго 5 цм, 3 цм ширине директно на крајника.
Зубобоља Максила: стрип до 10 цм дужине, 3 цм ширине од уха низ образ.
Вилица: како максила али додатни 1 штапић трака испод доње вилице кости.
Максиларни синус Суппуратион као за прехладе
Тинитус Мали комади испред и иза ушију;
Алергије (кожа, полен, све врсте алергија) 5к5 цм на вратних пршљенова
Ако носио ознаку за оптичких разлога током дана није могуће, треба применити сваке вечери као што је описано.
Крећу горњи део тела
Кашаљ због хладноће 1 трака попречно испод гркљана. 1 трака (половина ширина коловоза) стицк преко горњег дела груди.
Отежано дисање због хладноће као што кашља.
Дигестивног подручје
Диспхагиа
Бол у стомаку због стреса
Бол у стомаку изазван тровања храном
1 цела флека на стомаку.
Бол у трбуху уопште
Бол у стомаку због тровања храном
Дијареја непознатог порекла
1 цела патцх усмерена на стомак.
Слепо црево 1 трака 10 цм дужине, ширине 3 цм на бол сајту
Дијабетес (тестови су показали већ побољшани вредности након око 60 минута) 1 трака И0 цм дужине, ширине 3 цм на панкреаса (испод левог приморском маргини).
Мале органи
Простатитис Уклоните стидне длаке и лепљење на бешике.
Женским полним органима
пре менструације: 1 малтер на лумбалној кичми.
Менструални бол
Јајника запаљење
Утеринска упала
1 цела тротоар преко стомака.
Гљивичне болести Уклоните стидне длаке за комад малтера на 6к6 цм.
Урогенитални
Бубрега слабост
У општој исцрпљености ова апликација се користи за трајање
На леђима, на бубрегу - сваки пола закрпа од врха до дна, паралелно са кичменог стуба и комад 4к4 цм у пределу бубрега бодова усмерених под табанима (Прва тачка бубрега меридијана}.
Циститис
Уретритис
Сексуалних поремећаја
1 цела флека на бешике.
У сексуалних поремећаја комад 5к5 цм као дугорочно коришћење.
Зглобова и кичме
Ишијатичан бол ИСГ (сацроилиац) - Тхе задњица растављајући донекле. 1 трака 5 цм ширине. 1/3 дужине тротоара доле између стражњице, остатак до лумбалној кичми.
Од бутине на болне стране, у центру још један стрип (око 6 цм ширине).
Бол у рамену - ако су запаљиве 1 патцх прошао пола; како траке раме уз раме са надлактице над целом рамена (преполовио асфалтирање боље држати на померање).
Артритис - упала (не остеоартритис). Цео или пола гипс, у зависности од зглоба, директно на болни подручју.
Бол у врату Широм врат 1. целог патцх.
Бол у кичми. У врату и бол тачке на кичми.
бол у мишићима
Бол у мишићима (тачно на оболело мишића) Дуг мишића: Почните респективно на крају и остати у правцу бола.
РЛС
РЛС (синдром немирних ногу) ИСГ (сацроилиац) - Тхе задњица растављајући донекле. 1 трака 5 цм ширине. 1/3 дужине тротоара доле између стражњице, остатак до лумбалној кичми.
У зависности пола закрпу лепак на врху стопала.
Бол рак
Рак дојке Мали трака око погођене области.
Рак дебелог црева 1 цела патцх усмерена на стомак (десно и лево)
Рак коже као што рак дојке.
Рак плућа На грудима између кључне кости и брадавице;
Увек користите цео патцх.
Рак желуца 1 цела флека на стомаку и комад 4к4 цм на бубрежних поена усмерених под табанима (први бубрега меридијана тачка}.
Панкреаса Пола флека на панкреаса (испод левог приморском маргини).
Рака јетре Пола малтер на јетру.
Простате Са леве и десне препоне; Бешике / стидне хумка.
Све друге врсте рака Залепите мали појас око погођене области.
Вода у ногама
Вода у ногама Преполовити закрпу и примењују сваки од бубрега и мали комад средишту под вашим ногама.
Тиме апликације је примјетан ефекат у року 1 - 4 недеље
Крвотока / укоченост у ногама, рукама (не проширених вена и паук вене) Депилате препонама и 1 крпа центриран попречно доле до препоне. Поред тога, комад 7к7 цм спољашње стране зглоба кука.
Такође може бити комад малтера на обе врховима стопала.
Учестало мокрење, такође ноћна (битно бити сигурни колико често морате да мокри -цомпарисон од сада раније након око 1 - 2 недеље користим) На полеђини бубрега - један пола малтера од врха до дна паралелно кичме и комад 4к4 цм на бубрежних поена усмерених под табанима (први бубрег меридијана тачке}.
Исцрпљеност, умор, недостатак енергије, депресију тенденције, губитак концентрације ТХ 7 инцлусиве бубрези - На полеђини пола закрпа од врха до дна паралелно кичме и комад 4к4 цм на бубрежних поена усмерених под табанима (први бубрег меридијана тачке}.
АДХД (деца и одрасли)
Први ефекти могу брзо јављају, али дуже време да се примени.
Детаљнији циклуси тестирања још увек нису доступни.
ТХ 7 - додатни ноћи трака у врату (комад 5к5 цм на врату пршљена).
Следеће области не треба да се користи са флекама: слузокоже, отворене ране, ожиљци после око 4 месеца, очима и уснама и полу-слузокоже.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : Rendi dhe blej dyqan të lirë dhe të lira në internet. - Serbia, Serbian, Србија, српски

srpski - Jeunesse Instantly Ageless

srpski - Prelaunch in Brasil
Advertising in srpski
Content in srpski
Mining in srpski
BTC in srpski
BitCoin and Co. - srpski
faccia il sollevamento - Jeunesse - srpski
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - srpski
Skin Tightening - products of Jeunesse - srpski
Rhytidectomie in Nederlands - srpski
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - srpski
Buy Instantly Ageless - srpski
Jeunesse - Las arrugas de distancia - srpski
behandling rynkor - srpski
Jeunesse Global - Antifaltencreme - srpski
Jeunesse Rynke Creme - srpski
NEW : facelift in the bottle - srpski
Reduce Wrinkles - srpski

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment