INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Če se prijavite tukaj ponujamo to spletno stran za brezplačnoČe ste že registrirani pri FG Xpress in želite uporabljati to spletno stran za svoje lastne namene, pošljite e-pošto na naslov: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Na voljo po vsem svetu, v več kot 190 državah
www.my-strip.com- Slovenija, Slovenski, Slovenia, Slovenian
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Slovenija, Slovenski, Slovenia, Slovenian - FG-Xpress PowerStrips - Kliknite tukaj za ogled video posnetkov, ocene, izkušnje, mnenja o izdelkih v testu.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - slovenscina
bonus crypto token wallet - slovenscina
indoor cannabis - slovenscina

FG Xpress Powerstrips


Z PowerStrips dobiš več energije, vzdržljivosti in večjo koncentracijo in duševno kondicijo. FGXpress PowerStrips pomaga pri razstrupljanju in čiščenju ter zagotoviti zdrave celice in za podporo kardiovaskularnega sistema. Vam pomagajo pri zmanjševanju stresa in pomoč za bolj zdrav in boljši spanec. V PowerStrips služijo za krepitev imunskega sistema in izboljšanje spolne funkcije.

PREDNOSTI POWERSTRIPS ™
• PowerStrips so navedeni pri FDA kot 1. razred za medicinske pripomočke, in tudi kot OTC (over the counter) razvrščena izdelek.
Obstaja CE odobritev za evropski trg.

• PowerStrips vsebujejo aktivne snovi in lepilno plast, ki ima zunanji sloj z ločenim zmesi, ki prispevajo k začasno lajšanje bolečin.

• Ti se lahko nosijo do 48 ur in se lahko izvajajo in pošiljajo vsem svetu.

Kako deluje

Kako uporabljati

Pred in po infrardečih slik

Pričevanja

Analiza živo krvi

FG Xpress Powerstrips


Posebej primeren za protibolečinsko FGXpress PowerStrips, lajšanju bolečin in trpljenja, s skupnimi težavami, kronične bolečine, bolečine v sklepih, bolečine v mišicah, revmatizmu, sevom in artritisa. Gre za nameraval izboljšati izgorevanje maščob in pomaga pri krvnih motenj krvnega obtoka, glavobol. PowerStrips se lahko uporablja tudi za zmanjšanje pajek žile in krčne žile. Primerni so za hitre Regenetation po vadbi tudi. V PowerStrips se lahko uporablja na obrazu po zdravljenju gub in zmanjšanje gub.

POWERSTRIPS ZA Protibolečinska
PowerStrips vsebujejo germanij - komponento z optičnimi lastnostmi, ki odvaja toploto - podobno belo svetlobo s stekleno prizmo. Germanij obrnite toploto telesa in okolja - nazaj na območje, kjer se uporablja PowerStrips. Germanij odmori tudi toplotno sevanje na njene sestavne dele, podobno kot prizma razbija belo svetlobo v barvah spektra.

To je "dolgo vala" sestavni del toplote, ki prispeva največji delež za lajšanje bolečin. Kot je prikazano infrardeče slike, dolgovalovno toplotno prodre do 10 cm v telesu. V tej regiji, je razširitev krvnih žil. To spodbuja povečanje pretoka krvi in nastajanje naravne toplote. Ta razširitev deluje z drugimi dopolnilnimi biokemičnih in nevrološke procese, ki prispevajo k lajšanju bolečin, medtem ko PowerStrip je na kožo.

Ključne sestavine

Pri razvoju PowerStrips bili uporabljeni 5 ključne sestavine in tehnologije: Vsaka uporabljena PowerStrip ima dve plasti.Zunanja plast vsebuje elementarni germanij.Notranja ali lepilno plast sestavlja mešanico: fermentiranih korejskega rdečega ginsenga, morskega fitoplanktona (Alpha 3 CMP ™) in lepilo vodotopno. Dnevna uporaba enostavna in udobna kot nežno na kožo.
Marine fitoplankton
Korean Red Ginseng
Elemental germanij | Far Infrared Technology

Mnenja o izdelku

vsak dan več in več ljudi po vsem svetu učijo o edinstveni učinek moči trakov in objavijo svoje izkušnje na internetu.

Te izjave so individualno dojemanje eno osebo. Učinek ali proces zdravljenja se lahko različno obnašajo v vsaki osebi in ozdravitev ali izboljšanje zdravja ne more biti obljubil.
Nazaj po nesreči
Otekle roke po operaciji
koleno
Prsti
ramenskega sklepa
Spider žile
Nazaj
pajkov ugriz
Hrbet, pleče, Spanje
fibromialgija
rast
noge
Feet
oči
enostranski obremenitvi
diabetes
Prsi, živca (v nemščini)
ramenskiRazlika med toplotnimi obližev in FG Xpress PowerStrips

Gospodarska ogrevanje zaplate iz lekarne

Ko govorimo o ogrevalnih obliži, zato je pozval obližem, ki se uporablja neposredno na kožo za zdravljenje bolečine. Veliko grelne blazine uporabite kapsaicin učinkovino, ki je bil izločen iz suhega sadja kajenskim poprom.

Poleg tega obstajajo tudi železo, ki temelji prahu toplote obliž. To ne pride v neposreden stik kože z aktivnimi sestavinami in morebitno draženje kože. Železovega prahu reagira s kisikom iz zraka in tako proizvaja toploto, ki se dobavljajo v telesu. Tukaj pa je treba paziti, ker prah železa v nobenem primeru ne pridejo v stik s kožo. Torej, obliž ne more zmanjšati. V obeh različicah, je lajšanje bolečine doseči s proizvodnjo toplote.

Proizvedena toplota spodbuja prekrvavitev, kar vodi do boljše oskrbe tkiva s kisikom in hranili.FG Xpress PowerStrips

V PowerStrips za FG Xpress so večnamenske obliž s tako imenovano hibridno tehnologijo. V PowerStrips združujejo patentirano mešanico starodavnih zelišč, mineralov in elementov z revolucionarno novo tehnologijo. Na področju bolečine in neugodja se uporabljajo mišice in tkiva zgraditi dodatne energije. Tako sta zdravje in celjenje aktivira v telesu. V PowerStrips biti navedeni v ZDA s strani FDA kot razred medicinskih pripomočkov 1.

PowerStrips vsebuje naslednje glavne komponente:
 • Red Korean Ginseng
 • morskega fitoplanktona
 • Elemental germanij
Elementarni germanij ne pride v stik s kožo, kot se nahaja na zunanji strani. Druge aktivne snovi se uporabljajo na notranji strani PowerStrips.
Heat obliž

Lajšanje bolečin v toplotnih obližev se doseže bodisi z drogo kot kapsaicina, ki izhaja iz kajenski poper, ali železovega prahu, ki se segreva z reakcijo s kisikom.FG Xpress PowerStrips

V PowerStrips je toploto, ki jo elementarnega germanija. Ta germanij nanesemo zunanjo plast in ni v stiku s kožo. Germanij ima sposobnost, da absorbira telesu lastne toplote, da se pridružijo to novo in potem odraža nazaj v telo. Prav tako se toplota iz okolja absorbira germanija in odraža do 10 cm globoko v naših tkivih. . PowerStrips so večnamenske obliž z novo hibridno tehnologijo.Pri obeh oblikah se krvne žile razširijo s toploto in spodbuja krvni obtok.Transport kisika do celic stimulirano.
Heat obliž

Toplotni obliži so vezana na boleče mesto na koži. Obliži se ne sme zmanjšati, saj se v nasprotnem primeru aktivne sestavine izgubila.Železov prah iz železa, ki temeljijo prahu toplotnih obližev bi povzročilo poškodbe na koži.

Učinek traja 10-48 ur, odvisno od vrste obliža. Vendar pa je treba počakati vsaj 12 ur, preden se lahko uporabi naslednji obliž, saj je koža razdražena z aktivnimi snovmi.FG Xpress PowerStrips

Kot ogrevanje obližev, se PowerStrips prilepljena na območju bolečine. Vendar pa je mogoče zmanjšati PowerStrips na manjše dele. To omogoča večjo prožnost pri uporabi in pogostosti.

Proizvodnja toplote se seveda doseže preko seva telesne toplote in toplote iz okolja.Koža ni razdražena z drogo. Zaradi tega se lahko na PowerStrips treba nositi vsak dan, in ni potrebno, kot pri toplotnih obližev, odmor med aplikacijami.

Trajanje delovanja v PowerStrips je 48 ur. PowerStrips ponujajo veliko več kot le lajšanje bolečin. PowerStrips so, v nasprotju z toplotnih obližev, tako imenovana večnamenska obliž s številnimi drugimi pozitivnimi lastnostmi.

Korejski rdeči ginseng je bil uporabljen za tisoče let v tradicionalni kitajski medicini kot zdravilo za številne bolezni. Med drugim se lahko korejski rdeči ginseng privede do več energije in izboljša spanec.

Morskega fitoplanktona zagotavlja naše telesne celice z vseh vitalnih sestavin,. Telo se iz obliža točno to, kar je pravkar potrebuje v tem trenutku. Naše telo celice lahko regenerira in pozdravi naše telo samo le z zagotavljanjem optimalne oskrbe.
Heat obliž

Učinkovine lahko draži kožo in povzroči srbenje. Med uporabo ne bi smeli dodatno izpostavljanje drugih virov toplote, kot so grelne blazine ali obkladke. To lahko privede do dodatnega draženja kože in zdravstvene okvare.

Toplotni obliž, se ne smejo uporabiti za odpiranje ran ali priti v stik s sluznico. To lahko povzroči hudo vnetje.FG Xpress PowerStrips

Proizvodnja toplote se doseže brez aktivne snovi. Tako je tveganje za draženje kože izključena. PowerStrips biti zelo prijazen do kože in so namenjeni za vsakodnevno uporabo. Ni znanih stranskih učinkov. V primeru alergije na katero koli sestavino, pa skrb je treba ponuditi.
Heat obliž

Cena toplote obliža iz farmacije, odvisno od izdelka, okoli 2-4 evrov.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips se prodajajo prek način neposredne prodaje. To pomeni, da lahko kupite neposredno od podjetja in ne od trgovca ali lekarni. V PowerStrips bo odpremljen v več kot 190 državah. To vam pride v lepi kuverti po pošti. Strošek poštnine je 4,95 $ po vsem svetu.

15 PowerStrips stane 59,95 $. Vključno z prevozni stroški so stroški okoli 3,50 EUR za vsako PowerStrip (odvisno od menjalnega tečaja).
Marine fitoplankton
Notranja plast FG Xpress PowerStrips tudi morskega fitoplanktona. Pripravek se izvede v skladu s patentno formulo (Alpha 3 CMP).

Eden izmed redkih proizvodov, ki vsebujejo skoraj vse, kar potrebujete za življenje (in obnovo celic) je fitoplanktona.

   

Fitoplanktona so enocelični organizmi, ki so tako majhni, da jih je mogoče videti le s pomočjo mikroskopa. Ker so mikroskopsko, lahko celice telesa, ki ga absorbira takoj (biološka) in dobili vse dragocene hranilne snovi, hkrati - z največjo učinkovitostjo.

Fitoplanktona, znan tudi kot "Super Food" je razvidno iz NASA in številnih znanstvenih študij kot najpomembnejši pridelek hrane v svetu. Fitoplanktona oskrbuje zemljo z več kot 90% predpisanega kisika. Fitoplanktona ni le pomemben vir kisika, ampak tudi pomemben vir hrane oceanov življenje. In zdi se, da nas.

Obstaja zelo malo (hrana), ki zagotavlja vse potrebne surovine, da tvorijo nove celice in ohraniti obstoječe celice. Te neverjetne rastline vsebujejo več kot 90 bistvenih hranila za zdravo telo.

Fitoplanktona vsebuje vseh devet aminokislin ne more nastaja v telesu. So vključeni Prav esencialnih maščobnih kislin (omega-3 in omega-6). Morskega fitoplanktona vsebuje ključne vitamine in minerale, kot so vitamin C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, selen, cink, krom, magnezij, kalcij, niklja, železa in številni drugi.

Te hranljive snovi so pomembne za pripravo zdravih novih celic. Vsak od nas je kdaj celične ali energetskih blokad, ki imajo bodisi čustvenih ali fizičnih vzrokov. Posebna pozornost je namenjena naravnih pigmentov (NP), ki so prav tako del učinkovitih sestavin v morskih alg.

Nekatere prednosti (vendar ne vsi) morskega fitoplanktona:
 • Podpira vaše zdravje srca in ožilja: Visoka vsebnost antioksidantov, aminokislin in visoko raven omega-3 maščobne kisline so znani za podporo na kardiovaskularni sistem.

 • Spodbuja zdravo kožo: Fitoplanktona ima velike količine bioflavonoidov, ki se lahko odstranijo toksine iz kožnih celic. Vsebuje tudi riboflavin, ki zmanjšuje proste radikale v celicah kože.

 • Imunski sistem se krepi: Alanin, beta-karoten, bioflavonoidi in vitamin E podpirajo Immumsystem.

 • Povečanje energije: Fitoplanktona razstruplja telo in odstranjuje strupe iz celic. To pomaga, da izboljšajo svojo energijo in razpoloženje.

 • Stabilizira raven sladkorja v krvi: Fitoplanktona je res dobra za stabilizacijo ravni sladkorja v krvi. Krom pomaga preprečiti ali omiliti s sladkorno boleznijo. Help glutaminska kislina zmanjša željo po alkoholu in sladkorja. Fenilalanin je znano hrepenenje sladkor reduce.

 • Spodbuja skupno zdravje: Mangan pomaga vzdrževati gibljivost. Omega-6 maščobne kisline lahko ublaži simptome artritisa. Patogenov kisline zmanjša bolečine zjutraj. Fitoplanktona posebna podpora gibljivost in zmanjša bolečine in togost.

 • Krepitev jetrne funkcije: Fitoplanktona je arginin znano funkcijo detoksifikacije jeter.

 • Izboljša delovanje možganov: Visoka vsebnost omega-3 maščobnih kislin, izboljša delovanje možganov. Nukleinske kisline lahko izboljšajo sposobnosti pomnjenja. Fenilalanin izboljša duševno jasnost. Proline poveča sposobnost učenja. Magnezij pomaga zmanjšati nihanje razpoloženja.

hranil Analiza - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
element opis spodbuja Manjka element se lahko poveča tveganje za:
alanin amino kisline obrazci proteini
tvorbo mišic
imunski sistem
Odpravlja odvečne strupov iz jeter
Ustrezne ravni glukoze
hipertenzija
Sladkorna bolezen tipa II
prostih radikalov
krvni sladkor
arginin amino kisline imunski sistem
jetra razstrupljanje
Vzpostavitev nove mišice
zdrava koža
zdravi spoji
Presnova
artritis
strupena jetra
počasen metabolizem
asparagina imunski sistem
Brain energizer
asparaginska kislina amino kisline
Tudi vedeti, kot je L-aspartat
Pomembno vlogo v ciklu citronske kisline
Pomembno vlogo v Krebsov ciklus
Cellular energije
Zdrava RNA in DNA
imunski sistem
Brain energizer
kronična utrujenost
depresija
Beta karoten imunski sistem
boljša prebava
izboljšanje vida
ščiti roženico
Prostih radikalov obramba
bioflavonoidi imunski sistem
Odstranjevalec toksin koža

biotin

Spodbuja boljše lase
bor mineral v sledeh
Pospešuje absorpcijo drugih pomembnih hranil
močnejše kosti
duševno jasnost
zdravje srca in ožilja
absorpcijo kalcija
Povečati mišično maso
Pomoč za simptome menopavze
Zmanjšanje nivojev ostalih hranil: vitamina D, kalcij, železo, baker in magnezij
osteoartritis
rak prostate
kalcij mineral Močnejše kosti, zob, in vezivnega tkiva
pomirja živce
Izboljša raven holesterola
zdrava prebava
Pomaga živci mimo sporočil srca in drugih mišic
Normalni krvni strdki
Preprečuje visok krvni tlak
Preprečevanje raka na debelem črevesu
osteoporoza
hormonske težave
Klorofil boljša prebava
krom mineral
90% prebivalstva je pomanjkljiva v kromu
Pomaga zmerno sladkorno bolezen
Control insulin
kardiovaskularno podporo
Povečala raven DHEA
diabetes
Cobalt Popravila živčne celice
Proizvodnja rdečih krvnih celic
Copper mineral artritis relief
Proizvodnja rdečih krvnih celic
Kardiovaskularni zaščita
Skeletni in živčni zaščitni sistem
Proizvodnja močnim antioksidativnim superoksid dismutazo
Zdravo kožo in lase
Proizvodnja melanina: (kože, barve las in oči)
preprečuje anevrizme
spodbuja kolagen
arterije utrjevanje
sive lase
bolezni srca in ožilja
artritis
osteoporoza
cistein rakotvorne snovi detox
elektroliti pomaga ledvicam
Izločanje strupenih odpadkov
fluor zdravi zobje
kostna gostota
folna kislina duševno poudarek
preprečuje slabokrvnost
germanij Virus Epstein-Barr
Gama linolenska kislina znižuje holesterol
glutaminska kislina Nevrotransmiterjev imenuje tudi glutamat Zmanjšuje alkohola želja
Zmanjšuje potrebo po sladkorju
Brain dejavnost
Pomaga pravilne osebnostne motnje
Uporabno za otroštva vedenjskimi motnjami
Pomaga pri zdravljenju epilepsije
glutamin Brain dejavnost amino kisline
Mišice izgradnjo in vzdrževanje
Odstranjevanje amoniaka iz jeter
Zdrava centralni živčni sistem
boljše razpoloženje
več Energy
kronična utrujenost
Nižje imunski sistem deluje
artritis revmatoidni
skleroderma
glutation antioksidant Prostih radikalov obramba
imunski sistem
varuje vid
Oblikovanje energija
Preprečuje nabiranje oksidiranih maščob
Pomanjkanje ravnotežja in koordinacije
duševne motnje
tremor
ateroskleroza
glikogen fizično vzdržljivost
histidin hranil absorpcija
Odstrani strupene kovine
jod Urejanje telesne teže
Iron mineral v sledeh
Je potrebno, da se vrednost hemoglobina
To je najpogostejša pomanjkljivost vsem svetu
čustveno zdravje
preprečuje slabokrvnost
fizična energija
Rdeče krvničke
zdravje mišic
krvi s kisikom
Pomanjkanje rasti pri otrocih
anemija
omotica
Zasoplost
glavobol
utrujenost
razdražljivost
izolevcin Oblikovanje mišic
jetra popravilo
lecitin raztapljanje holesterola
Kratkoročni spomin
levcin Zmanjšajte hipoglikemskih simptome
linolna kislina Preprečuje virusne okužbe
lizin kostna gostota osteoporoza
magnezij mineral Tranquility
Zmanjšuje migrenskih glavobolov
protistresna
Pomaga preprečevati nastajanje krvnih strdkov
zdravje srca in ožilja
Preprečuje zaplete, povezane s sladkorno boleznijo
Anti-aging lastnosti in dolgoživosti lastnosti
nihanje razpoloženja
mangan antioksidant
Pomaga pretvoriti beljakovin in maščob v energijo
Skupna mobilnost
Prostih radikalov obramba
prebava
kostna struktura
Zmanjšati raven utrujenosti
Memory
Izboljšanje delovanja ščitnice funkcije
osteoporoza
Slaba absorpcija vitaminov
neplodnost
slabost
zasegi
ateroskleroza
zmedenost
krčenje mišic
težave z očmi
izguba spomina
metionin Izboljša spomin
boljše razpoloženje
Odstrani težke kovine
molibden mineral v sledeh
Najdemo v vseh tkivih v telesu: kosti, zob, ledvice in jetra
Pomaga uporaba železa rezerve
Pomaga, da gorijo maščobe
dolgoživost Razvojne telo problemi
anemija
zobna gniloba
impotenca
niacin Vitamin B3

zmanjšuje stres
znižuje holesterol
Pomaga pri vzvratni ateroskleroza

Nickel celično rast
Pomnilniške izboljšave
Omega 3 maščobne kisline Fleksibilnost celične membrane
Pomaga za zniževanje holesterola
kardiovaskularno podporo
omega-6 maščobne kisline Olajšava za simptome artritisa
Izboljšanje polt
kardiovaskularno podporo
pantotenska kislina Vitamin B5 Olajšava za simptome artritisa
Zmanjšuje toksičnost FRM alkohol
Prostih radikalov obramba
fenilalanin duševno jasnost
Zmanjšuje potrebo po sladkorju
fosfor zdravi zobje
Pomoč popravilo kosti
kalij mineral zmanjšuje hipertenzijo
Nadzoruje krvni tlak
Živčnih in mišičnih funkcij
alergije zdravijo
hipoglikemija
Proline Povečuje sposobnost učenja
hrustanec popravilo
piridoksin Vitamin B6 imunski sistem
lajša PMS
riboflavin Energy booster
Prostih radikalov obramba
Oko in vid
utrujenost oči
RNA duševno poudarek
Selen mineral imunski sistem
lajša tesnobo
serin Zdravje kože in lepote
Silicon Zdravje kože in tone
natrijev
superoksid dismutaza SOD Prostih radikalov preprečevanje
snov P duševno poudarek
tiamina Vitamin B1 povečanje energija
duševno odnos
stres razbremenilna
Theonine imunski sistem
tonus kože
tirozin čustveno zdravje
duševno jasnost
Memory
valin mišice stavbe
vanadij Kontrolne ravni sladkorja v krvi
Vitamin B12 fizična energija
duševno poudarek
Živčni sistem za popravljanje
Vitamin C zdravje dlesni
Zmanjšuje tveganje za raka
prehlad
Vitamin E imunski sistem
Zdrava živčno tkivo
cink zdravje prostate
imunski sistem
akne
Memory
Prehlad simptomi
srebrni ioni
FG Xpress PowerStrips vsebujejo srebrne ione. Ti so znani po svoji močan antimikrobno in kot naravni antibiotik.

Kaj točno so srebrni ioni?

Že dolgo je znano, da so srebrni ioni učinkovite proti širokemu spektru mikroorganizmov.

   

Protimikrobno srebra je znana že več kot 100 let, ki jih zdravniki.

Danes se srebrni ioni uporabljajo v različnih medicinskih aplikacijah, kot so zdravljenje zob, katetrov in zdravljenju opeklin za regulacijo bakterijsko rast. Srebrni ioni se uporabljajo za številne nemedicinske namene, kot v električnih aparatov.

Za mnoge so virusi, bakterije, praživalski in glivične celice so srebrni ioni povzroči bodisi smrti ali opustitve teh nalezljivih vrst. Potem ko so se razvili antibiotiki, je bila uporaba srebra videti kot staromodna in manj učinkovito kot antibiotiki. Se zdi, da se spet spreminja zdaj, ko postanejo več bakterij, odpornih na antibiotike.

Ionizacijo se šteje kot naslednji korak v srebrni tehnologije. To se uporablja na enak način kot koloidnega srebra, vendar ionsko srebro sestavljen iz atomov, namesto delcev.
Poleg njihovih učinkov na bakterijskih encimov, srebrni ioni povzročijo pomembno inhibicijo bakterijske rasti. Ti preprečujejo delitev celic in poškodovanja celične membrane in vsebino bakterij. To naredi celična membrana bolj prepustna, in s tem vpliva na presnovo celic.

Ionsko koloidno srebro je nestrupen in ni nobenih stranskih učinkov. Ni znanih interakcij ali neželeni učinki z drugimi zdravili.

Ugotovljeno je bilo, da je srebro zelo pomemben za imunski sistem. Pomaga naše celice za boj proti tujim organizmov.
Korean Red Ginseng
Korejski rdeči ginseng je najbolj učinkovita ginseng, ki je na voljo. Ime je dobil zaradi svojih številnih koristi za zdravje. To je ime "Panax", kar pomeni "zdravilo za vse". Uporablja se za tisoče let v azijskih kultur. Danes je korejski rdeči ginseng uporabljajo po vsem svetu.


   

Korean Red Ginseng traja 6 let, da raste v zemlji. Zatem mora 10-letno odsotnost treba ohraniti med časom sajenja. Zato, korejski rdeči ginseng vsebuje visok delež aktivnih elementov in je mnogo dražja od drugih vrst ginseng.
Višji stroški so upravičeni, saj vsebuje trikrat višji delež Ginsenosides in se pridelujejo brez uporabe pesticidov. V korejski rdeči ginseng, obstajajo različne amino kislin, encimov, vitaminov in več kot 40 mineralov.

Korejski rdeči ginseng in njegove učinke na naše zdravje.

Korejski rdeči ginseng vsebuje veliko aktivnih sestavin. Najpomembnejše snovi se imenujejo ginsenozidi ali panaxosides. Notranja plast FG Xpress PowerStrips vsebuje mešanico fermentiranih korejskega rdečega ginsenga, ki vsebuje 32 različnih vrst saponini.

Vsebuje vitamine, aminokisline, eterična olja in naravne encime in neprimerljiv mineralno vsebine: 42 naravnih mineralov, kot so vitamini A, E in B12 in tiamina, riboflavina, niacina, kalcij, železo, fosfor, natrij, kalij, mangan, magnezij, žveplo in kositra.

Zaradi visoke vsebnosti mineralov korejskega rdečega ginsenga pripisujejo sposobnost okrepiti imunski sistem in prispevajo k naravni razstrupljanje telesa. Korejski rdeči ginseng se uporablja za boj proti utrujenosti in oskrbujejo telo z več energije med športno aktivnostjo. Ginsenosides, ki se nahajajo v korejski rdeči ginseng so znani tudi za njihovo sposobnost, da izboljša duševno zmogljivost in zmanjšali duševno lenoba. Ginsenosides naj bi tudi pomagali telo v naravni stres razbremenilna. Korejski rdeči ginseng je tudi, da deluje kot naravno pomirjevalo in pomagal povečati funkcijo presnove. Stres lahko povzroči tudi povečanje ravni kortizola, ki vodi do vnetja (skupni vir bolečine). Visoke vrednosti kortizola v krvi tudi ovira proizvodnjo insulina, tako da se lahko korejski rdeči ginseng koristna za diabetike in ljudi z revmatoidnim artritisom - brez uporabe steroidov.

Kakšne so koristi za zdravje?

Korejski rdeči ginseng ima lahko pozitivne učinke na:
 • nizkoenergijske
 • izčrpanost
 • imunske pomanjkljivosti
 • pomanjkanje koncentracije
 • impotenca
 • Bolezni srca in ožilja
 • visok ali nizek krvni tlak
 • omotica
 • prepreči demence ali Alzheimerjeve bolezni
 • Karcinomatoza
 • Povišan krvni sladkor
 • Raven holesterola v krvi
Elemental germanij | Far Infrared Technology
Zunanja plast PowerStrips impregniran z elementarnim germanija. Germanij je naravna mineralna z zelo posebno sposobnostjo ustvarjanja energije valov lastne telesne toplote.


   

Elementarni germanij zbira sprošča energijo iz telesa, ki je usmerjena to energijo in jo izraža v obliki daleč infrardeče energije nazaj globoko v tkiva v telesu. To vodi do oskrbe z energijo neposredno v vaših celic, organov in telesnih sistemov, ampak tudi v vaše mišice. Ti valovi prodrejo globoko v telo in s tem aktivira celice in sistem telesa.

To se kaže v naravnem lajšanje bolečin s proizvodnjo toplote globoko v mišicah in s podporo poveča pretok krvi, zlasti na področju obliža.

V PowerStrips aktivirati daleč infrardeče (FIR) dušikovega oksida, protivnetno sredstvo, ki se imenuje "čudež molekule". To podpira imunski sistem v boju proti bakterijskih infekcij, viruse in parazite in celo za zmanjšanje rasti nekaterih oblik raka.
FIR odstrani nakopičene strupe in podpira limfni obtok. Mnoge zdravstvene težave so posledica slabe limfni obtok. To izboljšuje delovanje belih krvnih celic, pri čemer je izboljšan odziv imunskega sistema in tako tudi odstranitev tujih patogenov in celičnih odpadkov. S FG Xpress PowerStrips se ta energija lahko uporabljajo v 24-48 urah.
Povečana daleč infrardeče energije je odgovoren za lajšanje bolečin tudi - s povečanjem toplote v tkivih telesa. Zaradi svojih termogenski lastnosti in sposobnosti ustvarjanja toplote za lajšanje bolečine, germanij je eden izmed naravnih sestavin v FG Xpress PowerStrips.

Far-infrardeči žarki, znan tudi kot FIR so nevidni spekter sončne svetlobe, ki je bila odkrita v zgodnjem 18. stoletju. Valovna dolžina svetlobe tem območju spektra nevidne svetlobe, do mikrovalov. Čeprav je neviden del istega pasu ni mogoče videti, vendar je mogoče čutiti kot toploto.

Približno 80% celotne proizvedene energije s soncem je FIR. Zanimivo je, da kljub temu, daleč infrardeče energije (FIR), ki ga oddaja človeško telo. V kolikor infrardeči žarki svetlobnega spektra lahko prodre vse plasti človeškega telesa. FIR energije doseže velike regije in oddaljene kraje v mišicah, kosteh in tkiv.

Opisano povečanje energije v telesno tkivo lahko zabeležimo z infrardečo kamero.

Pred uporabo PowerStrips Po uporabi PowerStrips
Izjave v tem dokumentu, so le za informacije. FG Xpress PowerStrips uporablja za lajšanje bolečin. To niso nadomestilo za strokovno zdravniško pomoč, diagnoze ali zdravljenja. Ta informacija ni obljuba odrešitve ali obljubljenih učinkov.
FG Xpress PowerStrips - aplikacije

 • kronična bolečina
 • Depresija, stres
 • Težave s potenco
 • bolečine v sklepih
 • kurjenje maščobe
 • Pomanjkanje energije, moči in vzdržljivosti težav
 • Kardiovaskularne težave, motnje krvnega obtoka
 • acidoza
 • pomanjkanje koncentracije
 • Motnje spanja
 • Bolečine v hrbtenici, vratu in ramen
 • Migrenski glavoboli
 • Hrup tinitus / glava / Nenadna izguba sluha
 • arterioskleroza
 • Kašelj, vneto grlo, tonzilitis
 • diabetes
 • pomanjkanje energije
 • razstrupljanje
 • Voda v nogah
 • Težave z mehurjem in prostato
 • Bolečina pred in med obdobjem
 • menopavza
 • celulit
FG Xpress PowerStrips - Application Notes
Naslednje točke je treba upoštevati pri uporabi FG Xpress PowerStrips:
 • Samo za zunanjo uporabo. Nanesite vsak trak samo 1 krat

 • V nejasnega nelagodja med uporabo, morate odstraniti obliž in vzeti nasvet.

 • V nejasne bolečine morate najprej postaviti diagnozo. Ne bo nobenih slepih preskušanjih zdravljenja.

 • V primeru kožnih bolezni morate najprej posvetujte s svojim zdravnikom, ali in kje se PowerStrips lahko prilepljena.

 • Doslej ni znanih stranskih učinkov in interakcij z drugimi zdravili.

 • V primeru trajne zdravila morate vedno obvestiti zdravnika.

 • Noseča treba najprej posvetovati s svojim zdravnikom.

 • Ni primerno za otroke, mlajše od 12 let.

 • Uporaba, kot je potrebno, ali vsakih 1 do 2 dni za 12 do 48 ur.

 • Držijo le 30 do 60 minut po tuširanju ali kopanju.

 • Odstrani 30 do 60 minut, preden prhanje ali kopanje.

 • Lepilo PowerStrips nad ali pod sklepih, sicer bo enostavno rešiti.

 • Izberite področje aplikacij - po možnosti brez dlak, brez znoja in brez izdelkov za nego

 • PowerStrips je mogoče zmanjšati tudi na manjše koščke.

 • PowerStrips sestavljeni iz naravnih proizvodov. So vodotopni in se zlahka ločijo.

 • Ne postavljajte na soncu. Shranjujte v originalni ovojnini pri sobni temperaturi do 25 stopinj.

 • Ne smete uporabljati po datumu izteka roka (približno 1 leto).


FG Xpress PowerStrips - Priporočena lepilne pike za lajšanje različnih pogojev bolečine
Območje glave
Glavobol 1 cela trakovi okoli 3 cm čez vratu. 1 trak čez čelo.
Migrena z ali brez težav z vidom kot glavoboli.
izcedek iz nosu 3-4 cm dolgi in 3 cm široki trakovi nad nosom in / ali 1 trak čez čelo.
Vneto grlo 1 Celoten trak od spredaj preko grla.
Tonzilitis 1 trak, 5 cm, 3 cm širok neposredno na mandljih.
Zobobol Maxilla: strip do 10 cm, 3 cm širine, od ušesa dol njenega lica.
Čeljust: kako maxilla vendar dodaten 1 stick trak pod spodnjo čeljust kosti.
Maksilarni sinus suppuration kot pri prehladih
Tinitus Majhne koščke pred in za ušesi;
Alergije (koža, cvetni prah, vse vrste alergij) 5x5 cm na vratnih vretenc
Če nosite obliž za optične razlogov tekom dneva ni mogoče, bi bilo treba uporabiti vsak večer, kot je opisano.
Segajo zgornji del telesa
Kašelj zaradi mrazu 1 trak prečno pod grlom. 1 trak (polovična širina pločnika) držijo čez zgornji del prsnega koša.
Oteženo dihanje zaradi mraza kot kašlja.
Prebavni območje
Disfagija
Bolečine v trebuhu, ki jih povzroča stres
Bolečine v trebuhu, ki jih povzroča zastrupitev s hrano
1. Celoten obliž na želodcu.
Bolečine v trebuhu na splošno
Bolečine v trebuhu, zaradi zastrupitve s hrano
Driska neznanega izvora
1 cela obliž osredotočen na trebuh.
Slepiča 1 trak 10 cm, 3 cm na mestu bolečine
Sladkorna bolezen (testi so pokazali že izboljšalo vrednosti po približno 60 minutah) 1 strip I0 cm, 3 cm na trebušni slinavki (spodaj levo obalnem robu).
Moški organov
Prostatitis Odstranite sramne dlake in z vztrajanjem na mehurju.
Ženska spolovila
pred menstruacijo: 1 omet na ledvenem delu hrbtenice.
Menstrualne bolečine
Jajčnikov vnetje
Maternice vnetje
1 cel pločnik čez trebuh.
Glivične bolezni Odstrani sramne dlake za kos ometa od 6x6 cm.
Urogenitalnega
Ledvice slabost
V splošni izčrpanosti je ta vloga se uporablja za čas trajanja
Na zadnji, na ledvicah - vsak polovico obliža od vrha do dna, vzporedno s hrbtenico in kos 4x4 cm na ledvicah točk središčem po podplatih (Prva točka ledvic meridian}.
Cistitis
Uretritis
Spolne motnje
1. Celoten obliž na mehurju.
Pri spolnih motenj kos 5x5 cm kot dolgotrajno uporabo.
Sklepov in hrbtenice
Ishiatični bolečine ISG (Malce) - Zadnjica narazen nekoliko vleče. 1 trak 5 cm širok. 1/3 dolžine pločnika navzdol med ritnicama, preostanek do ledvene hrbtenice.
Od zadnjico boleči strani, centralno drugega traku (približno 6 cm).
Bolečine v rami - če so vnetljivo 1 obliž prerežite na pol; Oba sta drug ob drugem na nadlahti v celotnem ramo (prepolovljeni tlakovanje bolje naprej premika).
Artritis - vnetje (ne osteoartritis). Cela ali pol omet, glede na spoju, neposredno na boleče površine.
Bolečine v vratu Po vratu 1 celoten obliž.
Bolečine v hrbtenici. V vratu in šibke točke na hrbtenico.
bolečine v mišicah
Bolečine v mišicah (točno na prizadeto mišico) Dolga mišic: Začetek ob ustreznem koncu in potem držijo v smeri bolečine.
RLS
RLS (sindrom nemirnih nog) ISG (Malce) - Zadnjica narazen nekoliko vleče. 1 trak 5 cm širok. 1/3 dolžine pločnika navzdol med ritnicama, preostanek do ledvene hrbtenice.
Odvisno pol obliž lepilo na vrhu nog.
Bolečina pri raku
Rak na dojki Majhen trak okoli prizadetega območja.
Kolorektalnega raka 1 cela obliž osredotočena na trebuhu (desno in levo)
Kožni rak kot je rak dojke.
Pljučni rak Na prsi med ključnico in bradavice;
Vedno uporabljajte celotno obliž.
Rak želodca 1. Celoten obliž na želodec in kos 4x4 cm ledvičnih točk središčem pod podplati (prva ledvic meridian točka}.
Rak trebušne slinavke Pol obliž na trebušni slinavki (spodaj levo obalnem robu).
Rak jeter Pol omet na jetrih.
Rak prostate Na levo in desno v dimljah; Mehur / sramne kupček.
Vse druge vrste raka Lepilo majhen trak okoli prizadetega območja.
Voda v nogah
Voda v nogah Prepoloviti obliž in se uporabljajo vsako ledvic in majhen košček središčem pod podplatov.
Čas aplikacije z opaznim učinkom v roku 1 - 4 tednih
Motnje krvnega obtoka / otrplost v nogah, rokah (ne krčne žile in pajek žile) Odstranjevanje dlačic dimljah in 1 obliž osredotočen prečno navzdol do koraka. Poleg tega je kos 7x7 cm zunanji strani kolka.
Obstajajo lahko tudi kos ometa na obeh vrhovih nog.
Pogosto uriniranje, tudi ponoči (kar je pomembno, da se prepričajte, kako pogosto morate urinirati -stopnjevanje prej, sedaj po približno 1 - 2 tedna uporabljati) Na hrbtni strani ledvic - ene pol omet od vrha do dna, vzporedno s hrbtenico in kos 4x4 cm na ledvico točk središčem pod podplati (prva ledvic meridian točko}.
Izčrpanost, utrujenost, pomanjkanje energije, depresijo težnjo, izguba koncentracije TH 7 inclusive ledvice - Na zadnji pol patch od vrha do dna, vzporedno s hrbtenico in kos 4x4 cm na ledvico točk središčem pod podplati (prva ledvic meridian točko}.
ADHD (otroci in odrasli)
Prvi učinki se lahko hitro zgodi, ampak dlje časa, ki se uporablja.
Podrobnejše preskusne cikle, še niso na voljo.
TH 7 - dodatna noč trak v vratu (kos 5x5 cm na vratnih vretenc).
Naslednja področja se ne sme uporabljati z obliži: sluznic, odprte rane, brazgotine po približno 4 mesece, oči in ustnic ter semi-sluznice.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : Da in kupiti poceni in poceni spletno trgovino. - Slovenija, Slovenski, Slovenia, Slovenian

slovenscina - Jeunesse Instantly Ageless

slovenscina - Prelaunch in Brasil
Advertising in slovenscina
Content in slovenscina
Mining in slovenscina
BTC in slovenscina
BitCoin and Co. - slovenscina
faccia il sollevamento - Jeunesse - slovenscina
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - slovenscina
Skin Tightening - products of Jeunesse - slovenscina
Rhytidectomie in Nederlands - slovenscina
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - slovenscina
Buy Instantly Ageless - slovenscina
Jeunesse - Las arrugas de distancia - slovenscina
behandling rynkor - slovenscina
Jeunesse Global - Antifaltencreme - slovenscina
Jeunesse Rynke Creme - slovenscina
NEW : facelift in the bottle - slovenscina
Reduce Wrinkles - slovenscina

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment