INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Dacă te înregistrezi aici, va punem la dispozitie acest website gratuitDacă sunteți deja înregistrat FG Xpress și doriți să utilizați acest site pentru propriile scopuri, trimite un e-mail la următoarea adresă: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Disponibil la nivel mondial în peste 190 de țări
www.my-strip.com- România, română, Romania, Romanian
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


România, română, Romania, Romanian - FG-Xpress PowerStrips - Click aici pentru a vedea clipuri video, comentarii, experiente, opinii si produsele din testul.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - roman
bonus crypto token wallet - roman
indoor cannabis - roman

FG Xpress Powerstrips


Cu PowerStrips să obțineți mai mult energie, rezistenta si mai de concentrare și de fitness mentale. FGXpress PowerStrips ajuta la detoxifierea și purificarea și să asigure celule sănătoase și pentru susținerea sistemului cardiovascular. Te va ajuta în reducerea nivelului de stres și de ajutor pentru un somn sănătos și mai bine. Cele PowerStrips servesc la consolidarea sistemului imunitar și o îmbunătățire a funcției sexuale.

BENEFICIILE POWERSTRIPS ™
• PowerStrips sunt listate cu FDA ca un dispozitiv medical clasa 1, precum și, de asemenea, ca o OTC (over the counter) clasificate produs.
Există o aprobare CE pentru piața europeană.

• PowerStrips conțin substanțe active și un strat adeziv având un strat exterior cu un amestec separat, care contribuie la ameliorarea durerii temporar.

• Ele pot fi purtate timp de până la 48 de ore si poate fi livrat și livrate în întreaga lume.

Cum functioneaza

Cum să utilizați

Înainte și după imagini în infraroșu

Marturii

Analize de sange live

FG Xpress Powerstrips


Deosebit de potrivit pentru PowerStrips durere-relief FGXpress, ameliorarea durerii și care suferă cu probleme comune, durere cronică, dureri articulare, dureri de corp, reumatism, artrită și tulpini. Se ajunge la un pretinse pentru a imbunatati arderea grasimilor si ajuta la tulburări de circulație de sânge, dureri de cap. PowerStrips poate fi de asemenea utilizat pentru a reduce păianjen vene și venele varicoase. Ele sunt de asemenea potrivite pentru Regenetation rapid după exercițiu. De PowerStrips pot fi folosite pe fata pentru tratament ridurilor și reducerea ridurilor.

POWERSTRIPS PENTRU Pain Relief
PowerStrips conține germaniu - o componentă cu proprietati optice care conduce caldura - similar cu lumină albă cu o prismă de sticlă. Germaniu rândul său, căldura corpului și a mediului - Înapoi la zona în care se aplică PowerStrips. Germaniu sparge, de asemenea, radiația termică în părțile sale componente, la fel ca o prismă rupe lumina alba in culorile spectrului.

Este "undă lungă" componentă a căldurii care contribuie cel mai mare procent pentru ameliorarea durerii. După cum se arată imagini în infraroșu, căldură lungime de unda pătrunde până la 10 cm în organism. În această regiune, există o lărgire a vaselor de sânge. Aceasta promovează creșterea fluxului de sânge și formarea de căldură naturală. Această extensie funcționează cu alte procese biochimice și neurologice complementare care contribuie la ameliorarea durerii în timp ce PowerStrip este pe piele.

Ingredientele-cheie

La elaborarea PowerStrips au fost folosite 5 ingrediente și tehnologii-cheie: Fiecare aplicat PowerStrip are două straturi. Stratul exterior conține germaniu elementar. Stratul interior sau adeziv cuprinde un amestec de: fermentate ginseng rosu coreean, Marine Fitoplanctonul (Alpha 3 CMP ™) și un adeziv solubil în apă. Utilizarea zilnică este ușor și confortabil, precum și blând la nivelul pielii.
Marine Fitoplanctonul
Coreeană Red Ginseng
Germaniu elementară | Far Tehnologie infraroșu

Recenzii produse

zi, mai multe și mai mulți oameni la fiecare din întreaga lume să învețe despre efectul unic de cabluri de alimentare și publică experiențele lor pe internet.

Aceste marturii sunt percepția individuală a unei singure persoane. Efectul sau procesul de vindecare se pot comporta diferit în fiecare persoană și o vindecare sau ameliorare a sănătății nu poate fi promis.
Înapoi după accident
Mână Umflarea după o intervenție chirurgicală
genunchi
Degetele de la picioare
comun Umăr
vene Spider
înapoi
Spider muscatura
Înapoi, umăr, de dormit
Fibromialgia
creștere
Picioare
Picioare
ochi
One-verso sarcină
diabet
Sânilor, nervoase (germană)
umărDiferența dintre patch-uri de căldură și PowerStrips FG Xpress

Patch-uri de încălzire comerciale din farmacie

Atunci când vorbim despre patch-uri de încălzire, așa este numit plasture care este aplicat direct pe piele pentru a trata durerea. Multe tampoane de încălzire folosesc capsaicina ingredient activ, care este extras din fructe uscate de piper cayenne.

În plus, există, de asemenea, pe bază de pulbere de fier patch-uri de căldură. Ea nu vine în contact direct al pielii cu ingredientele active și o posibilă iritarea pielii. Pulberea de fier reacționează cu oxigenul din aer și generează astfel de căldură, care este livrat cu corpul. Aici, însă, trebuie să aveți grijă deoarece pulberea de fier poate în niciun caz să vină în contact cu pielea. Deci, plasturele nu poate fi tăiată. În ambele versiuni, ameliorarea durerii se realizează prin generarea de căldură.

Căldura generată promovează circulația sângelui, ceea ce duce la o mai bună aprovizionare de țesut cu oxigen și substanțe nutritive.PowerStrips FG Xpress

Cele PowerStrips de FG Xpress sunt plasture multifuncțională cu o așa-numita tehnologie hibrid. Cele PowerStrips combină un amestec patentat de ierburi antice, minerale si elemente cu o tehnologie inovatoare nou. În domeniul durere și disconfort musculară și țesutul sunt folosite pentru a construi energie suplimentară. Astfel, sănătatea și vindecarea sunt activate în organism. Cele PowerStrips fi listate în SUA de catre FDA ca un dispozitiv medical de clasa 1.

PowerStrips include următoarele componente principale:
 • Ginseng coreean Red
 • fitoplanctonului marin
 • germaniu Elemental
Germaniu elementar nu vine în contact cu pielea, deoarece este situat pe partea exterioară. Celelalte substanțe active se aplică pe partea interioară a PowerStrips.
Patch-uri de căldură

Ameliorarea durerii în pete de căldură se realizează fie de un medicament, cum ar fi capsaicina, care este derivat din piper roșu, sau prin pulbere de fier, care este încălzit prin reacție cu oxigenul.PowerStrips FG Xpress

În PowerStrips căldura este generată de germaniu elementar. Acest germaniu este aplicat stratul exterior și nu este în contact cu pielea. Germaniu are capacitatea de a absorbi căldura proprie a organismului de a se alătura acestei noi și apoi reflecta înapoi în corp. De asemenea, căldura din mediul înconjurător este absorbită de germaniu și reflectă până la 10 cm adâncime în țesuturile noastre. . PowerStrips sunt patch-uri multifuncționale cu noua tehnologie hibrid.În ambele forme, vasele de sange sunt extinse prin căldură și promovează circulația sângelui. Transportul oxigenului la celule este stimulată.
Patch-uri de căldură

Plasturii căldură sunt atașate la zona dureroasa pe piele. Plasturele nu trebuie tăiat, deoarece în caz contrar, ingredientele active sunt pierdute. Pulberea de fier de fier pe bază de pulbere plasturi căldură ar cauza daune pielii.

Efectul dureaza 10-48 ore, în funcție de tipul de patch-uri. Cu toate acestea, este necesar să se aștepte cel puțin 12 ore înainte de următorul plasture poate fi aplicat, deoarece pielea este iritată de substanțele active.PowerStrips FG Xpress

În patch-uri de încălzire, de PowerStrips fi lipite direct la zona de durere. Cu toate acestea, este posibil să se taie în bucăți mai mici PowerStrips. Acest lucru oferă o mai bună flexibilitate în aplicarea și frecvența.

Generarea de căldură se realizează în mod natural prin caldura corpului radiate și căldura din mediul înconjurător. Pielea nu este iritat de un drog. Din acest motiv, PowerStrips pot fi purtate în fiecare zi și nu este necesar, ca în patch-uri de căldură, să ia o pauză între aplicații.

Durata de acțiune a PowerStrips este de 48 de ore. PowerStrips oferă mult mai mult decât doar ameliorarea durerii. PowerStrips sunt, spre deosebire de patch-uri de căldură, așa-numitele patch multifuncțional cu numeroase alte calități pozitive.

Ginseng Rosu coreean a fost folosit de mii de ani in medicina traditionala chineza ca un remediu pentru multe boli. Printre altele, ginseng rosu coreean poate duce la mai multă energie și de a îmbunătăți somn.

Fitoplanctonul marin oferă celulele noastre corporale, cu toate ingredientele vitale. Organismul are de patch-uri exact ceea ce are nevoie doar în acest moment. Celulele corpului nostru poate regenera și vindeca corpul nostru se doar prin furnizarea de ingrijire optima.
Patch-uri de căldură

Ingredientele active pot irita pielea și provoca mancarimi. În timpul utilizării, nu ar trebui să expune în plus alte surse de căldură, cum ar fi perne electrice sau comprese. Acest lucru poate duce la iritarea suplimentară a pielii și a daunelor sănătății.

Un plasture căldură nu ar trebui să se aplice pentru a deschide rani sau vin în contact cu membranele mucoase. Acest lucru ar putea duce la inflamații severe.PowerStrips FG Xpress

Generarea de căldură se realizează fără substanțe active. Astfel, riscul de iritare a pielii este exclusă. PowerStrips fie foarte pentru piele și sunt proiectate pentru utilizarea de zi cu zi. Nu exista efecte secundare cunoscute. În caz de alergie la orice ingredient, cu toate acestea, ar trebui să fie oferite de îngrijire.
Patch-uri de căldură

Pretul unui patch de căldură de la farmacie este, în funcție de produs, de aproximativ 2-4 euro.PowerStrips FG Xpress

PowerStrips sunt vândute prin intermediul vânzărilor directe. Aceasta înseamnă că puteți cumpăra direct de la companie și nu de la un dealer sau o farmacie. Cele PowerStrips fi expediat în peste 190 de țări. Acesta devine într-un plic frumos prin e-mail. Costul de transport maritim este 4.95 dolari în întreaga lume.

15 PowerStrips costa 59.95 dolari. Inclusive de costurile de transport sunt costurile de aproximativ 3.50 de euro fiecare PowerStrip (în funcție de cursul de schimb).
Marine Fitoplanctonul
Stratul interior al FG Xpress PowerStrips include și fitoplanctonul marin. Prepararea se desfășoară conform unei formule brevetate (Alpha 3 CMP).

Una dintre aceste produse rare, care conțin aproape tot ce ai nevoie pentru viață (și reconstrucția celulelor) este fitoplancton.

   

Fitoplanctonul sunt organisme unicelulare care sunt atât de mici încât pot fi văzute doar cu ajutorul unui microscop. Pentru ca sunt microscopice, celulele organismului poate absorbi imediat (biodisponibilitate) și a obține toate substantele nutritive valoroase, în același timp - pentru eficiență maximă.

Fitoplanctonul, de asemenea, cunoscut sub numele de "Super Food" este văzut din NASA și multe studii științifice ca cea mai importantă cultură alimentară din lume. Fitoplanctonul furnizează pământul cu mai mult de 90% din oxigenul necesar. Fitoplanctonul este nu numai o sursă importantă de oxigen, dar, de asemenea, o sursă de hrană importantă pentru viață ocean. Și se pare că la noi.

Există foarte puține (alimente), care furnizează toate materiile prime necesare pentru a forma noi celule și pentru a menține celulele existente. Aceste plante uimitoare conțin mai mult de 90 de substanțe nutritive esențiale pentru un organism sănătos.

Fitoplanctonul conține toate cele nouă aminoacizi nu pot fi produse de organism. Sunt incluse acizi grași esențiali (omega fel de-3 și omega-6). Marine Fitoplanctonul conține vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, seleniu, zinc, crom, magneziu, calciu, nichel, fier și multe altele.

Aceste substante nutritive valoroase sunt importante pentru producerea de noi celule sănătoase. Fiecare dintre noi a avut vreodată blocaje celulare sau de energie care au cauze, fie emoționale sau fizice. O atenție specială este acordată pigmenti naturali (NP), care sunt, de asemenea parte din efective ingredientelor din alge marine.

Unele beneficii (dar nu toate) din fitoplanctonului marin:
 • Asistență sănătatea dumneavoastră cardiovascular: Conținutul ridicat de antioxidanti, aminoacizi și un nivel ridicat de acizi grași omega-3 sunt cunoscute pentru a susține sistemul cardiovascular.

 • Promovează pielea sănătoasă: Fitoplanctonul are cantități mari de bioflavonoide, care pot elimina toxinele din celulele pielii. De asemenea, conține riboflavină, ceea ce reduce radicalii liberi din celulele pielii.

 • Sistemul imunitar este întărit: Alanina, beta-caroten, bioflavonoide și vitamina E sprijine Immumsystem.

 • Creșterea de energie: Fitoplanctonul detoxifica organismul si elimina toxinele din celule. Acest lucru ajută la îmbunătățirea energia și starea de spirit.

 • Stabilizeaza nivelul zaharului din sange: Fitoplanctonul este foarte bun pentru stabilizarea nivelului de zahar din sange. Cromul ajuta la prevenirea sau atenuarea diabet. Ajutor Acidul glutamic a reduce pofta de alcool și zahăr. Fenilalanina este un cunoscut reductor pofta de zahăr.

 • Promovează sănătate comun: Manganul ajuta la mentinerea mobilitatii articulare. Acizii Omega-6 grași poate atenua simptomele de artrita. Agenti patogeni acizi reduce durerea de dimineață. Fitoplanctonul sprijin special mobilitatea articulatiilor si reduce durerea și rigiditate.

 • Suport funcției hepatice: În fitoplanctonului arginina este cunoscut pentru funcția de detoxifiere a ficatului.

 • Imbunatateste functionarea creierului: Conținutul ridicat de acizi grași omega-3 imbunatateste functionarea creierului. Acizii nucleici pot îmbunătăți abilitățile de memorie. Fenilalanina îmbunătățește claritatea mentală. Proline crește capacitatea de a învăța. Magneziul ajută la reducerea modificări ale dispoziției.

Analiza nutrienților - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
element descriere Promovează În lipsa element poate fi un risc crescut de:
alanina aminoacizi Formulare proteine
formare musculare
sistemul imunitar
Elimină toxinele exces din ficat
Niveluri adecvate de glucoză
Hipertensiune arterială
Diabetul de tip II
gratuit radical
zahăr de sânge
arginina aminoacizi sistemul imunitar
de detoxifiere a ficatului
Crearea de noi musculare
piele sănătoasă
articulații sănătoase
metabolism
artrită
ficat Toxic
metabolism lent
asparagină sistemul imunitar
Brain energizant
Acid aspartic aminoacizi
De asemenea, stiu ca L-aspartat
Rol important în ciclul acidului citric
Rol important în ciclul Krebs
energie celulară
ARN sănătoasă și ADN-ul
sistemul imunitar
Brain energizant
oboseală cronică
depresiune
beta-caroten sistemul imunitar
O mai bună digestie
Îmbunătățirea viziune
Protejează cornee
Apărare radical gratuit
Bioflavonoidele sistemul imunitar
Toxină pielii pentru îndepărtarea

Biotina

Promovează păr mai bine
bor Trace minerale
Promovează absorbția de alte elemente nutritive importante
oase puternice
claritate mentală
sănătății cardiovasculare
absorbtia calciului
Consolidarea masei musculare
Ajutor pentru simptomele menopauzei
Scăderea nivelurilor de alți nutrienți: vitamina d, calciu, cupru, magneziu și
Osteoartrita
cancerul de prostata
calciu mineral Oase mai puternice, dinți, și țesut conjunctiv
calmeaza nervii
Îmbunătățește nivelul de colesterol
digestie sănătoasă
Ajută nervi trece mesaje de la inimă și altor muschi
Coagularea sângelui normal
Ajuta la prevenirea tensiunii arteriale
Prevenirea cancerului de colon
Osteoporoza
probleme hormonale
clorofilă O mai bună digestie
crom mineral
90% din populație este deficitar în crom
Ajută diabet moderat
insulină control
suport cardiovascular
Niveluri Boost de DHEA
diabet
cobalt Repararea celulele nervoase
Producția de celule roșii din sânge
cupru mineral ajutor Artrita
Producția de celule roșii din sânge
protecție cardiovasculară
Protecție a sistemului osos si nervos
Producția de superoxid dismutază antioxidant puternic
Piele sănătoasă și păr
Producției de melanină: (piele, culori de păr, și ochi)
Previne anevrisme
Promovează colagen
Arterele întărire
păr gri
boli cardiovasculare
artrită
Osteoporoza
Cisteina Cancerigene dezintoxicare
Electroliți ajută rinichi
Eliminarea deșeurilor toxice
fluor dinți sănătoși
densitate osoasă
Acid folic concentrare mentala
Previne anemia
Germaniu Virusul Epstein-Barr
Gamma Acid linolenic reduce colesterolul
Acid glutamic Un neurotransmitator numit și glutamat Reduce pofta de alcool
Reduce pofta de zahăr
activitatea creierului
Ajută tulburari de personalitate corecte
Util pentru copilarie tulburari de comportament
Ajută pentru tratament epilepsie
Glutamina activitatea creierului aminoacizi
Clădire musculare și întreținere
Scoaterea amoniacului din ficat
Sistemul nervos central sănătoasă
starea de spirit mai bună
Mai multe Energie
oboseală cronică
Functiile sistemului imunitar mai mici
Artrita reumatoidă
sclerodermia
Glutation Antioxidant Apărare radical gratuit
sistemul imunitar
Protejează viziune
crearea de energie
Previne acumularea de grăsimi oxidate
Lipsa de echilibru și coordonare
tulburari mintale
tremors
Ateroscleroza
glicogen rezistență fizică
histidina absorbtia substantelor nutritive
Elimină metale toxice
iod Reglementarea greutate corporală
fier Trace minerale
Necesare pentru a face hemoglobinei
Este cel mai comun deficiență în întreaga lume
sănătate emoțională
Previne anemia
energie fizică
Celule sanguine roșii
sănătate musculara
oxigenare de sange
Deficit de creștere pe copii
anemie
amețeală
Scurtarea respirației
durere de cap
oboseală
iritabilitate
izoleucina creare musculara
reparații de ficat
Lecitina Dizolvarea colesterol
Memorie pe termen scurt
Leucina Reducerea simptomelor hipoglicemice
Acid linoleic Previne infecțiile virale
Lizina densitate osoasă Osteoporoza
magneziu mineral liniște
Reduce migrene
antistres
Ajută pentru a preveni formarea de cheaguri de sânge
sănătății cardiovasculare
Previne complicații legate de diabet
Proprietăți și proprietățile de longevitate anti-îmbătrânire
modificări ale dispoziției
mangan Antioxidant
Ajută converti proteine si grasimi pentru energie
mobilitatea articulatiilor
Apărare radical gratuit
digestie
structură osoasă
Reducerea nivelurilor de oboseală
memorie
Îmbunătățirea funcțiilor tiroidiene
Osteoporoza
Absorbția slabă a vitaminelor
Infertilitatea
slăbiciune
Convulsii
Ateroscleroza
confuzie
contracții musculare
probleme oculare
pierderea memoriei
metionină memorie Îmbunătățește
starea de spirit mai bună
Elimină metale grele
molibden Trace minerale
S-au găsit în toate țesuturile din organism: oase, dinți, rinichi, ficat și
Ajută rezerve utilizare fier
Ajuta la arderea grasimilor
longevitate Probleme de dezvoltare de corp
anemie
cariile dentare
impotență
Niacin Vitamina B3

Reduce stresul
reduce colesterolul
Ajută la inversarea ateroscleroza

nichel creștere celulară
Îmbunătățirile de memorie
Omega 3 acidul gras Flexibilitatea membranei celulare
Ajuta la scaderea colesterolului
suport cardiovascular
Omega 6 acidul gras Relief pentru simptomele artritei
Îmbunătățire ton pielii
suport cardiovascular
Acid pantotenic Vitamina B5 Relief pentru simptomele artritei
Reduce alcool frm toxicitate
Apărare radical gratuit
Fenilalanina claritate mentală
Reduce pofta de zahăr
fosforos dinți sănătoși
Ajutor pentru reparații osoase
potasiu mineral Reduce hipertensiunea
Controale tensiunii arteriale
Nervoase și musculare funcții
Alergiile tratare
hipoglicemia
Proline Crește capacitatea de învățare
reparații de cartilaj
Pyridoxine Vitamina B6 sistemul imunitar
Elimină PMS
Riboflavina rapel de energie
Apărare radical gratuit
Eye și viziune
oboseala ochilor
ARN concentrare mentala
seleniu mineral sistemul imunitar
Elimină anxietate
serina Sanatatea pielii si frumusete
siliciu Sănătate pielii și ton
sodiu
Superoxid Dismutaza SOD Prevenirea radical gratuit
Substanța P concentrare mentala
Tiamina Vitamina B1 creștere de energie
atitudine mintală
eliberare de stres
Theonine sistemul imunitar
tonusul pielii
Tirozina sănătate emoțională
claritate mentală
memorie
valină clădire musculare
vanadiu Nivelului de zahar din sange de control
Vitamina B12 energie fizică
concentrare mentala
De reparare a sistemului nervos
Vitamina C Gingiile sănătate
Reduce riscul de cancer
rece comună
Vitamina E sistemul imunitar
Țesutul nervos sănătos
zinc sănătate de prostată
sistemul imunitar
acnee
memorie
Simptome de răceală comune
ionii de argint
PowerStrips FG Xpress care conțin ioni de argint. Acestea sunt cunoscute pentru activitatea lor antimicrobiană puternic și ca un antibiotic natural.

Ce anume sunt ioni de argint?

Este de mult cunoscut ca ionii de argint sunt eficiente împotriva unui spectru larg de microorganisme.

   

Acțiunea antimicrobiană a argintului este bine-cunoscut de medici de peste 100 de ani.

Astăzi, ioni de argint sunt utilizate într-o varietate de aplicatii medicale, cum ar fi tratamentul dentar, catetere și vindecarea arsurilor pentru reglarea creșterii bacteriene. Ionii de argint sunt utilizate pentru un număr de scopuri nemedicale, cum ar fi în aparatele electrice.

Pentru multe celule virusuri, bacterii, protozoare și fungice, ionii de argint ca rezultat moartea sau inactivitate a acestor specii infecțioase. După antibiotice au fost dezvoltate, utilizarea de argint a fost văzută ca de modă veche și mai puțin eficace decât antibiotice. Asta pare să se schimbe din nou acum, ca tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice.

Ionizare este considerat ca fiind următorul pas în tehnologia de argint. Acesta este utilizat în același mod ca argintul coloidal, dar argint ionice formate din atomi, mai degrabă decât particule.
In plus fata de efectele lor asupra enzimelor bacteriene, ioni de argint provoca o inhibare semnificativă a creșterii bacteriene. Ei previn diviziunii celulare și deteriorarea membranei celulare și conținutul de bacterii. Se face membrana celulelor mai permeabile, și astfel interferează cu metabolismul celular.

Ionic de argint coloidal este non-toxic și nu există efecte secundare. Nu există interacțiuni cunoscute sau reacții adverse cu alte medicamente.

S-a constatat că argintul este foarte important pentru sistemul imunitar. El ajută celulele noastre de a lupta împotriva organismelor străine.
Coreeană Red Ginseng
Ginseng roșu coreeană este cea mai eficientă ginseng, care este disponibil. Ea a primit numele din cauza multiplelor sale beneficii pentru sanatate. Ea are numele de "Panax", care înseamnă "vindeca-tot". Este folosit de mii de ani în culturile asiatice. Astăzi, ginseng roșu coreeană este folosit peste tot în lume.


   

Coreeană Red Ginseng durează șase ani să crească în pământ. Ulterior, o absență de 10 ani trebuie să fie menținută între timpii de plantare. Prin urmare, ginseng roșu coreeană conține o proporție mare de elemente active și este mult mai scump decât alte tipuri de ginseng.
Costurile mai mari sunt justificate, deoarece conține proporție de trei ori mai mare de ginsenosides și este cultivat fără utilizarea pesticidelor. În ginseng roșu coreeană, există o varietate de aminoacizi, enzime, vitamine și mai mult de 40 de minerale.

Ginseng roșu coreeană și efectele ei asupra sanatatii noastre.

Ginseng roșu coreeană contine multe ingrediente active. Cele mai importante substanțe sunt numite ginsenosides sau panaxosides. Stratul interior de FG Xpress PowerStrips conține un amestec de ginseng roșu fermentate coreeană, care conține 32 de tipuri diferite de saponine.

Acesta conține vitamine, aminoacizi, uleiuri esentiale si enzime naturale și un conținut de minerale incomparabilă: 42 minerale naturale, cum ar fi vitaminele A, E si B12 și tiamina, riboflavina, niacina, calciu, fier, fosfor, sodiu, potasiu, mangan, magneziu, sulf și staniu.

Datorită ridicat de minerale conținut ginseng roșu coreeană este atribuită capacitatea de a stimula sistemul imunitar și contribuie la detoxifierea naturala a organismului. Ginseng roșu coreeană este folosit pentru a combate oboseala si pentru a oferi organismului cu mai multă energie în timpul activității sportive. Ginsenosides, care se gasesc in ginseng roșu coreeană sunt, de asemenea, cunoscute pentru capacitatea lor de a îmbunătăți performanța mentală și reduce tembelism mentale. Ginsenosides ar trebui să sprijine, de asemenea, corpul intr-o eliberare de stres natural. Ginseng roșu coreeană este, de asemenea, de a acționa ca un sedativ natural și contribuie la creșterea funcțiilor metabolice. Stresul poate duce, de asemenea, la o creștere nivelurile de cortizol, ceea ce duce la inflamarea (o sursă comună de durere). Nivelurile ridicate de cortizol in sange împiedică, de asemenea, producția de insulină, astfel încât ginseng roșu coreean pot fi de ajutor pentru diabetici si pentru persoanele cu poliartrita reumatoida - fără utilizarea de steroizi.

Care sunt beneficiile pentru sănătate?

Ginseng roșu coreeană poate avea efecte pozitive asupra:
 • consum redus de energie
 • epuizare
 • Imunodeficienței
 • Lipsa de concentrare
 • impotență
 • Boli cardiovasculare
 • tensiune arterială crescută sau scăzută
 • amețeală
 • preveni dementa sau Alzheimer
 • carcinomatozei
 • de zahăr din sânge crescute
 • Nivelurile de colesterol în sânge
Germaniu elementară | Far Tehnologie infraroșu
Stratul exterior al PowerStrips impregnat cu germaniu elementar. Germaniu este un mineral natural, cu o capacitate foarte special de a genera valuri de energie de căldură cuiva propriul corp.


   

Germaniu elementar colectează energia emisă de corp, reorientat această energie și o reflectă sub formă de energie de departe-infraroșu înapoi adânc în țesuturile organismului. Acest lucru conduce la o sursă de energie direct in celule voastre, organe și sisteme ale organismului, dar, de asemenea, în muschii. Aceste unde pătrunde adânc în organism și, astfel, a activa celulele și sistemul corpului.

Acest lucru duce la o ușurare naturală durerii prin generarea adânc în mușchii căldură, precum și prin sprijinirea creșterea fluxului de sânge, în special în zona de patch-uri.

Cele PowerStrips activa de departe infraroșu oxid (FIR) azotic, un agent anti-inflamator, care este menționată ca "molecula miracol". Aceasta susține sistemul imunitar în combaterea infecții bacteriene, virusuri și paraziți și chiar pentru a reduce creșterea anumitor tipuri de cancer.
FIR elimina toxinele acumulate și sprijină circulația limfatică. Multe probleme de sănătate sunt cauzate de o circulatie proasta limfatic. Aceasta îmbunătățește funcționarea celulelor albe din sânge, în timp ce reacția a sistemului imunitar este îmbunătățită și, astfel, de asemenea, eliminarea agenților patogeni străini și reziduuri celulare. Prin PowerStrips FG Xpress această energie poate fi folosită de 24-48 de ore.
A crescut Energia de departe-infraroșu este, de asemenea, responsabil pentru ameliorarea durerii - prin creșterea căldurii în țesuturile organismului. Datorită proprietăților sale termogenice si capacitatea de a genera căldură pentru ameliorarea durerii, germaniu este unul dintre ingredientele naturale din PowerStrips FG Xpress.

Raze infrarosii, de asemenea, cunoscut sub numele FIR sunt un spectru invizibil de lumina soarelui, care a fost descoperit la începutul secolului al 18-lea. Lungimea de undă a acestei game spectru lumina de lumină invizibilă, până la microundele. Deși partea invizibilă a aceeași bandă nu poate fi văzut, dar poate fi simtit sub formă de căldură.

Aproximativ 80% din energia totală produsă de soare este FIR. Interesant, cu toate acestea, energia departe infraroșu (FIR) este emis de către organismul uman. Razele infraroșii de departe ale spectrului luminos poate pătrunde toate straturile corpului uman. FIR-energie ajunge la mari regiuni și locuri îndepărtate în mușchi, oase și țesuturi.

Creșterea descris în energie în țesutul corpului poate fi documentat cu un aparat de fotografiat în infraroșu.

Înainte de aplicarea PowerStrips După aplicarea PowerStrips
Declarațiile făcute aici au doar informații. PowerStrips FG Xpress utilizate pentru a calma durerea. Acestea nu sunt un substitut pentru profesionale medicale sfaturi, diagnostic sau tratament. Această informație nu este promisiune de salvare sau a efectelor promise.
FG Xpress PowerStrips - Aplicații

 • Durerea cronica
 • Depresie, stres
 • Probleme cu potență
 • mixt de durere
 • arderea grasimilor
 • Lipsa de energie, forta si rezistenta probleme
 • Probleme cardiovasculare, tulburări circulatorii
 • acidoza
 • Lipsa de concentrare
 • Tulburări de somn
 • Durere la nivelul coloanei vertebrale, gâtul și spata
 • Dureri de cap Migrene
 • Zgomot Tinitus / cap / Sudden pierderea auzului
 • arterioscleroză
 • Tuse, durere în gât, amigdalită
 • diabet
 • Lipsa de energie
 • Detoxifiere
 • Apa în picioare
 • Probleme vezicii urinare și de prostată
 • Durerea înainte și în timpul perioadei
 • Menopauza
 • Celulita
FG Xpress PowerStrips - aplicația Note
Următoarele puncte trebuie să fie luate în considerare atunci când se aplică PowerStrips FG Xpress:
 • Numai pentru uz extern. Aplicați fiecare bandă numai 1 dată

 • În disconfort clar în timpul utilizării, trebuie să scoateți plasturele și să ia un sfat.

 • În durere clar, ar trebui să facă mai întâi un diagnostic. Nu face nici orb de tratament.

 • În cazul bolilor de piele trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră dacă primul și în cazul în care PowerStrips pot fi lipite.

 • Până în prezent, nu are efecte secundare adverse și interacțiuni cu alte medicamente sunt cunoscute.

 • În caz de medicament permanente ar trebui să informeze în continuare pe medicul dumneavoastră.

 • Gravide trebuie să discute mai întâi cu medicul lor.

 • Nu este potrivit pentru copii sub 12 ani.

 • Utilizați după cum este necesar, sau la fiecare 1 sau 2 zile, timp de 12 până la 48 ore.

 • Stick Numai 30 la 60 de minute dupa dus sau baie.

 • Scoateți 30 până la 60 de minute înainte de duș sau baie.

 • Lipiți de PowerStrips deasupra sau sub nivelul articulațiilor, în caz contrar ele vor fi rezolvate cu ușurință.

 • Selectați o zonă aplicație - de preferință fără păr, fără sudoare și fără produse de îngrijire

 • PowerStrips pot fi, de asemenea, tăiate în bucăți mai mici.

 • PowerStrips constau din produse naturale. Acestea sunt solubil în apă și poate fi detașat cu ușurință.

 • Nu așezați în soare. A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei până la 25 de grade.

 • A nu se utiliza după data de expirare (aproximativ 1 an).


FG Xpress PowerStrips - Puncte adezive recomandate pentru a atenua diferite condiții de durere
Zona cap
Dureri de cap 1 benzi întregi de aproximativ 3 cm latime peste gât. 1 bandă pe frunte.
Migrena cu sau fara probleme de vedere cum ar fi dureri de cap.
curge nasul 3-4 cm lungime și 3 cm strip larg asupra nasului și / sau 1 banda pe frunte.
Durere De Gât 1 ansamblu benzi din față peste laringe.
Amigdalite 1 bandă, 5 cm lungime, 3 cm direct pe amigdalele.
Durere de dinți Maxilo: benzi de până la 10 cm lungime, 3 cm latime de ureche pe obraz.
Mandibula: cum maxilarului dar suplimentar cu bandă 1 baton de mai jos osul maxilarului inferior.
Supurație sinusului maxilar ca pentru raceli
Tinitus Piese mici înainte și în spatele urechilor;
Alergiile (piele, polen, toate tipurile de alergii) 5x5 cm pe vertebrelor cervicale
Dacă purtați plasturele din motive optice în timpul zilei nu este posibil, trebuie să fie aplicat în fiecare seară așa cum este descris.
Raza de partea superioară a corpului
Tuse cauza la frig 1 bandă transversal sub laringe. 1 bandă (lățime jumătate de trotuar) lipi pe piept de sus.
Dificultăți de respirație din cauza frigului cum ar fi tuse.
Zona digestiv
Disfagia
Dureri de stomac cauzate de stres
Dureri de stomac cauzate de intoxicații alimentare
1 întreg plasture pe stomac.
Dureri abdominale în general
Dureri abdominale din cauza intoxicații alimentare
Diareea de origine necunoscută
1 întreg plasture centrat pe abdomen.
Apendicita 1 bandă de 10 cm lungime, 3 cm lățime pe site-ul de durere
Diabetul (teste au aratat deja îmbunătățit valori după aproximativ 60 minute) 1 bandă I0 cm lungime, 3 cm lățime pe pancreasului (sub rebordul costal stânga).
Organe de sex masculin
Prostatita Scoateți păr pubian și lipirea la vezica urinara.
Organe de femeie
inainte de menstruatie: 1 ipsos asupra coloanei vertebrale lombare.
Dureri menstruale
Inflamație ovarian
Inflamație uterin
1 întreg trotuar pe burta.
Boli fungice Eliminați păr pubian de o bucată de tencuială de 6x6 cm.
Urogenital
Slăbiciune Rinichi
În general, epuizare această aplicație este folosită pentru a durată
Pe spate, pe rinichi - sunt fiecare o jumătate de plasture de sus în jos, paralel cu coloana vertebrală și o bucată de 4x4 cm, asupra rinichilor punctele centrate sub tălpile picioarelor (meridian în prima rinichi punctul}.
Cistita
Uretrita
Tulburări sexuale
1 întreg plasture pe vezica urinara.
Într tulburări sexuale o bucată de 5x5 cm, ca o utilizare pe termen lung.
Articulatii si coloanei vertebrale
Durere sciatic ISG (sacroiliace) - Fesele de tragere în afară oarecum. 1 bandă de 5 cm lățime. 1/3 din lungimea de pavaj jos între fese, restul până la nivelul coloanei vertebrale lombare.
De la fesa de pe partea dureroasa, central un alt bandă (aproximativ 6 cm lățime).
Dureri de umăr - în cazul în care sunt inflamabile 1 plasture tăiat în jumătate; ambele părți benzi de partea de partea superioară a brațului pe toată umăr (înjumătățit deschizand mai bine să păstreze pe mișcare).
Artrita - inflamație (nu osteoartrita). Întregi sau pe jumătate tencuială, în funcție de articulația, direct pe zona dureroasa.
Durere de gât Peste gât 1 tot patch-uri.
Durere la nivelul coloanei vertebrale. În gât și punctele de durere pe coloana vertebrala.
durere musculara
Dureri musculare (exact pe mușchiul afectat) Mușchi lung: Porniți de la sfârșitul respectiv și apoi lipi în direcția de durere.
RLS
RLS (sindromul picioarelor neliniștite) ISG (sacroiliace) - Fesele de tragere în afară oarecum. 1 bandă de 5 cm lățime. 1/3 din lungimea de pavaj jos între fese, restul până la nivelul coloanei vertebrale lombare.
În funcție de o jumătate de lipici plasture pe partea de sus a picioarelor.
Durere de Cancer
Cancerul de sân Banda mic în jurul zonei afectate.
Cancerul colorectal 1 întreg plasture centrat pe abdomen (dreapta și stânga)
Cancerul de piele cum ar fi cancerul de sân.
Cancerul pulmonar Pe piept dintre clavicula și mamelonului;
folosiți întotdeauna întreg plasture.
Cancer de stomac 1 întreg plasture pe stomac și o bucată de 4x4 cm pe puncte renale centrate sub talpa (primul punct meridian rinichi}.
Cancer pancreatic Jumătate de plasture pe pancreasului (sub rebordul costal stânga).
Cancer la ficat Jumătate de ipsos asupra ficatului.
Cancerul de prostata In dreapta și stânga vintre; Vezicii urinare / movilă pubian.
Toate celelalte tipuri de cancer Adeziv bandă mică în jurul zonei afectate.
Apa în picioare
Apa în picioare Reducerea în jumătate un plasture și se aplică fiecare dintre rinichi și o bucată mică centrat în tălpile picioarelor tale.
Aplicații moment, cu efect vizibil în termen de 1 - 4 săptămâni
Tulburări circulatorii / amorțeală în picioare, brate (nu varice si vene paianjen) Depilat vintre și 1 plasturele centrat transversal jos până la picioare. In plus, o bucată de 7x7 cm de partea exterioară a articulației șoldului.
S-ar putea fi, de asemenea, o bucată de tencuială de pe ambele topuri de la picioare.
Urinare frecventă, de asemenea nocturnă (important pentru a fi sigur cât de des trebuie să urina -comparison de mai devreme acum, după despre 1 - 2 săptămâni a folosi) Pe partea din spate a rinichilor - o jumătate de tencuiala de sus în jos paralel cu coloana vertebrala si o bucata de 4x4 cm pe puncte renale centrate sub talpa (primul punct meridian rinichi}.
Epuizare, oboseala, lipsa de energie, tendinta depresie, pierderea de concentrare TH 7 rinichi inclusiv - Pe partea din spate de o jumătate de patch-uri de sus în jos paralel cu coloana vertebrala si o bucata de 4x4 cm pe puncte renale centrate sub talpa (primul punct meridian rinichi}.
ADHD (copii și adulți)
Primele efecte pot aparea rapid, dar un timp mai lung pentru a fi aplicate.
Cicluri de mai detaliate de testare nu sunt încă disponibile.
TH 7 - noapte suplimentară o bandă în gât (o bucată de 5x5 cm pe vertebrele gâtului).
Următoarele zone nu ar trebui să fie utilizat cu patch-uri: membrane mucoase, răni deschise, cicatrici după aproximativ 4 luni, ochii si buzele si membranele semi-mucoase.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : Ordine si cumpara magazin online ieftin și ieftin. - România, română, Romania, Romanian

roman - Jeunesse Instantly Ageless

roman - Prelaunch in Brasil
Advertising in roman
Content in roman
Mining in roman
BTC in roman
BitCoin and Co. - roman
faccia il sollevamento - Jeunesse - roman
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - roman
Skin Tightening - products of Jeunesse - roman
Rhytidectomie in Nederlands - roman
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - roman
Buy Instantly Ageless - roman
Jeunesse - Las arrugas de distancia - roman
behandling rynkor - roman
Jeunesse Global - Antifaltencreme - roman
Jeunesse Rynke Creme - roman
NEW : facelift in the bottle - roman
Reduce Wrinkles - roman

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment