INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Hvis du registrerer deg her, gir vi denne nettside gratisHvis du allerede er registrert med FG Xpress og ønsker å bruke denne nettsiden for dine egne formål, send en e-post til følgende adresse: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Tilgjengelig over hele verden i over 190 land
www.my-strip.com- Norge, norsk, Norway, Norwegian
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Norge, norsk, Norway, Norwegian - FG-Xpress PowerStrips - Klikk her for å se videoer, anbefalinger, erfaringer, meninger om produktene i testen.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - norsk
bonus crypto token wallet - norsk
indoor cannabis - norsk

FG Xpress Powerstrips


Med PowerStrips får du mer energi, utholdenhet og mer konsentrasjon og mental kondisjon. FGXpress PowerStrips hjelpe i avgiftning og rensing og sikre sunnere celler og for støtte fra det kardiovaskulære systemet. Hjelpe deg i å redusere stressnivået og hjelp til et sunnere og bedre søvn. De PowerStrips tjene til å styrke immunforsvaret og en bedring i seksuell funksjon.

FORDELER AV POWERSTRIPS ™
• PowerStrips er oppført med FDA som et klasse 1 medisinsk utstyr, og også som en OTC (over the counter) klassifisert produkt.
Det er en CE godkjenning for det europeiske markedet.

• PowerStrips inneholder aktive stoffer og et klebende lag med et ytre sjikt med en separat blanding, noe som bidrar til den midlertidige smertelindring.

• De kan brukes i opptil 48 timer, og kan leveres og solgt på verdensbasis.

Hvordan fungerer det

Hvordan du bruker

Før og etter infrarøde bilder

attester

Levende blodanalyse

FG Xpress Powerstrips


Spesielt egnet for smerte-lindring FGXpress PowerStrips, lindre smerte og lider med felles problemer, kroniske smerter, leddsmerter, muskelsmerter, revmatisme, tøyninger og leddgikt. Det kommer til en påstått å forbedre fettforbrenningen og hjelper i blodsirkulasjonsforstyrrelser, hodepine. PowerStrips kan også brukes til å redusere edderkopp årer og åreknuter. De er også egnet for rask Regenetation etter trening. De PowerStrips kan anvendes i ansiktet for behandling av rynker og rynke reduksjon.

POWERSTRIPS for smertelindring
PowerStrips inneholde germanium - en komponent med optiske egenskaper som leder varme - i likhet med hvitt lys med et glass prisme. Germanium skru varmen av kroppen og miljøet - tilbake til området der de PowerStrips er brukt. Germanium bryter også varmestrålingen i sine enkelte bestanddeler, mye som et prisme bryter opp hvitt lys inn i fargene i spekteret.

Det er "langbølget" komponent av varmen som bidrar den høyeste prosentandelen for smertelindring. Som vist infrarøde bilder, penetrerer langbølget varme opp til 10 cm i kroppen. I denne regionen, er det en utvidelse av blodkarene. Dette fremmer en økning av blodstrømmen og dannelsen av naturlig varme. Denne utvidelsen fungerer med andre komplementære biokjemiske og nevrologiske prosesser som bidrar til smertelindring mens PowerStrip er på huden.

Viktige ingredienser

I utviklingen av PowerStrips fem viktige ingredienser og teknologi har blitt brukt: Hvert påført PowerStrip har to lag. Det ytre laget inneholder elementært germanium. Det indre eller klebelaget omfatter en blanding av: gjæret koreanske rød ginseng, Marine Fytoplankton (Alpha 3 CMP ™) og et vannløselig klebemiddel. Den daglige bruken er lett og komfortabel samt skånsom mot huden.
Marine Planteplankton
Korean Red Ginseng
Elemental germanium | Far infrarød teknologi

Produktomtaler

Hver dag flere og flere mennesker rundt om i verden lære om den unike effekten av strømskinner og publisere sine erfaringer på Internett.

Disse attester er individuelle oppfatning av en enkelt person. Effekten eller helbredelsesprosessen kan oppføre seg forskjellig i hver person og en kur eller forbedring av helse kan ikke lovet.
Tilbake etter ulykke
Hoven hånd etter operasjonen
kne
tær
skulderledd
edderkopp årer
tilbake
edderkopp bitt
Rygg, skulder, Sleeping
fibromyalgi
vekst
legs
føtter
øyne
ensidig belastning
diabetes
Bryst, nerve (tysk)
skulderForskjellen mellom varme patcher og FG Xpress PowerStrips

Kommersielle oppvarming patcher fra apoteket

Når man snakker om oppvarming patcher, så det kalles plaster som påføres direkte på huden for å behandle smerte. Mange varmeputer bruke den aktive ingrediensen capsaicin, som er hentet fra den tørkede frukten av cayenne pepper.

Videre er det også jernpulver basert varmeplaster. Det kommer ikke i direkte hudkontakt med de aktive ingredienser og en mulig hudirritasjon. Jernpulver reagerer med oksygen fra luften, og dermed genererer varme, som avgis til kroppen. Her er imidlertid forsiktighet må utvises fordi jernpulver kan under ingen omstendigheter kommer i kontakt med huden. Så kan plasteret ikke bli kuttet. I begge versjonene, er smertelindring oppnås ved å generere varme.

Den genererte varmen fremmer blodsirkulasjonen , noe som fører til en bedre tilførsel av vev med oksygen og næringsstoffer.FG Xpress PowerStrips

De PowerStrips av FG Xpress er multifunksjons lapp med en såkalt hybrid teknologi. De PowerStrips kombinere en patentert blanding av gamle urter, mineraler og elementer med en banebrytende ny teknologi. I feltet av smerte og ubehag muskler og vev blir benyttet for å bygge opp ytterligere energi. Således er helse og helbredelse aktiveres i kroppen. De PowerStrips være oppført i USA av FDA som et medisinsk apparat klasse 1.

PowerStrips omfatter følgende hovedkomponenter:
 • Red Koreansk Ginseng
 • Marine planteplankton
 • Elemental germanium
Det elementære germanium ikke kommer i kontakt med huden, da det ligger på yttersiden. De andre virkestoffer påføres på innsiden av PowerStrips.
Heat patch

Smertelindring i varmeplaster oppnås enten ved et stoff som capsaicin, som er avledet fra cayennepepper, eller med jernpulver som er oppvarmet ved reaksjon med oksygen.FG Xpress PowerStrips

I PowerStrips varmen blir generert ved element germanium. Denne germanium påføres det ytre lag, og er ikke i kontakt med huden. Germanium har evnen til å absorbere kroppens egen varme til å delta i denne nye og reflektere tilbake inn i legemet. Dessuten blir varme i vårt miljø absorbert av germanium og reflekterer opp til 10 cm dyp i vår vev. . PowerStrips er multifunksjons lapp med ny hybridteknologi.I begge former er de blodkar utvides ved hjelp av varme, og det fremmer blodsirkulasjonen. Oksygentransport til cellene stimuleres.
Heat patch

De varme flekker er festet til den smertefulle område på huden. Flekkene bør ikke kuttes, siden ellers de aktive ingrediensene er tapt. Den jernpulver av jernpulver basert varmeplaster ville forårsake skade på huden.

Virkningen varer i 10 til 48 timer, avhengig av typen av plasteret. Men det er nødvendig å vente minst 12 timer før den neste oppdateringen kan brukes, siden huden er irritert av de aktive stoffene.FG Xpress PowerStrips

Som varme lapper, de PowerStrips limes direkte til smerte området. Det er imidlertid mulig å skjære de PowerStrips i mindre deler. Dette gir bedre fleksibilitet i anvendelsen og frekvens.

Den varmeutvikling er naturligvis oppnås via utstrålt kroppsvarme og varmen fra omgivelsene. Huden er ikke irritert av et rusmiddel. Av denne grunn kan de PowerStrips bæres hver dag, og det er ikke nødvendig, som i de varme flekker, ta en pause mellom programmer.

Varigheten av virkningen av de PowerStrips er 48 timer. PowerStrips tilby mye mer enn bare smertelindring. PowerStrips er, i motsetning til varme lapper, såkalt multifunksjons lapp med en rekke andre positive kvaliteter.

Den røde koreansk ginseng har vært brukt i tusenvis av år i tradisjonell kinesisk medisin som en kur for mange sykdommer. Blant annet kan den koreanske rød ginseng føre til mer energi og bedre søvn.

Den marine planteplankton gir våre kroppens celler med alle vitale ingredienser. Kroppen tar fra oppdateringen nøyaktig hva han trenger bare i øyeblikket. Våre kroppens celler kan regenerere og helbrede kroppen vår selv bare ved å gi optimal omsorg.
Heat patch

De aktive ingrediensene kan irritere huden og forårsake kløe. Under bruk, bør du ikke i tillegg utsette andre varmekilder som varmeputer eller komprimerer. Dette kan føre til ytterligere irritasjon av huden og for helseskader.

En varmeplaster bør ikke brukes på åpne sår eller kommer i kontakt med slimhinner. Dette kan føre til alvorlig betennelse.FG Xpress PowerStrips

Genereringen av varme oppnås uten virkestoff. Således er risikoen for hudirritasjon utelukket. PowerStrips gjøres svært hudvennlig og er designet for daglig bruk. Det er ingen kjente bivirkninger. Ved allergi mot noen av innholdsstoffene, men forsiktighet bør tilbys.
Heat patch

Prisen på en varme patch fra apoteket er, avhengig av produkt, ca 2-4 euro.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips selges gjennom veien for direkte salg. Det betyr at du kan kjøpe direkte fra selskapet, og ikke fra en forhandler eller et apotek. De PowerStrips bli sendt i over 190 land. Det får du i en fin konvolutt i posten. Frakt kostnaden er $ 4,95 på verdensbasis.

15 PowerStrips koster $ 59,95. Inkluderende av fraktkostnadene er kostnadene for ca EUR 3.50 hver PowerStrip (avhengig av valutakurs).
Marine Planteplankton
Det innerste laget av FG Xpress PowerStrips omfatter også marine planteplankton. Fremstillingen blir utført i henhold til en patentert formel (Alpha 3 CMP).

En av de sjeldne produkter som inneholder nesten alt du trenger for livet (og gjenoppbygging av cellene) er planteplankton.

   

Fytoplankton er encellede organismer som er så små at de kan bli sett bare ved hjelp av et mikroskop. Fordi de er mikroskopiske, kan cellene i kroppen absorbere det umiddelbart (biotilgjengelighet) og få alle de verdifulle næringsstoffene samtidig - for maksimal effektivitet.

Planteplankton, også kjent som "Super Food" er sett fra NASA og mange vitenskapelige studier som den viktigste mat avling i verden. Fytoplankton tilfører jorden med mer enn 90% av det nødvendige oksygen. Planteplankton er ikke bare en viktig kilde til oksygen, men også en viktig matkilde for livet i havet. Og det virker for oss.

Det er svært få (mat) som gir alle de nødvendige råvarer for å danne nye celler og for å opprettholde de eksisterende celler. Disse fantastiske planter inneholder mer enn 90 essensielle næringsstoffer for en sunn kropp.

Fytoplankton inneholder alle de ni aminosyrer kan ikke produseres av kroppen. Like essensielle fettsyrer (omega-3 og omega-6) er inkludert. Marine Fytoplankton inneholder viktige vitaminer og mineraler slik som vitamin C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, selen, sink, krom, magnesium, kalsium, nikkel, jern og mange andre.

Disse verdifulle næringsstoffer som er viktig for produksjon av nye friske celler. Hver av oss hadde noensinne cellulære eller energiblokkeringer som enten har følelsesmessige eller fysiske årsaker. Spesiell oppmerksomhet er gitt til naturlige pigmenter (NP), som også er en del av de effektive ingredienser i tang.

Noen fordeler (men ikke alle) av marint planteplankton:
 • Støtt din kardiovaskulær helse: Det høye innhold av antioksidanter, aminosyrer og et høyt innhold av omega-3 fettsyrer er kjent for å understøtte det kardiovaskulære systemet.

 • Fremmer sunn hud: Planteplankton har store mengder av bioflavonoider, som kan fjerne giftstoffer fra hudceller. Den inneholder også riboflavin, noe som reduserer frie radikaler i hudcellene.

 • Immunforsvaret styrkes: Alanin, beta-karoten, bioflavonoider og vitamin E støtte Immumsystem.

 • Økende energi: Fytoplankton detoxifies kroppen og eliminerer giftstoffer fra cellene. Dette bidrar til å forbedre din energi og humør.

 • Stabiliserer blodsukkeret: Planteplankton er veldig bra for å stabilisere blodsukkeret. Krom bidrar til å hindre eller redusere diabetes. Glutaminsyre bidra til å redusere cravings for alkohol og sukker. Fenylalanin er en kjent sukker craving redusering.

 • Fremmer felles helse: Mangan bidrar til å opprettholde felles mobilitet. Omega-6 fettsyrer kan lindre symptomene på leddgikt. Patogener syrer redusere morgen smerte. Planteplankton spesiell støtte felles mobilitet og redusere smerte og stivhet.

 • Støtte leverfunksjon: I planteplankton arginin er kjent for avgiftning funksjon av leveren.

 • Forbedrer hjernens funksjon: Det høye innholdet av omega-3 fettsyrer forbedrer hjernens funksjon. Nukleinsyrer kan forbedre hukommelsen ferdigheter. Fenylalanin forbedrer mental klarhet. Proline øke evnen til å lære. Magnesium bidrar til å redusere humørsvingninger.

Nutrient Analyse - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
element Beskrivelse fremmer Mangler element kan økes risikoen for:
alanine aminosyre skjemaer proteiner
muskel-formasjonen
immunsystemet
Eliminerer overflødig giftstoffer fra leveren
Tilstrekkelig blodsukkeret
hypertensjon
Diabetes type II
frie radikaler
blodsukkeret
arginin aminosyre immunsystemet
leveren avgiftning
Opprettelse av nye muskler
sunn hud
sunne ledd
metabolisme
gikt
toksisk lever
langsom metabolisme
asparagin immunsystemet
Brain Energizer
asparaginsyre aminosyre
Også kjent som L-aspartat
Viktig rolle i sitronsyresyklusen
Viktig rolle i Krebs syklus
cellulær energi
Sunn RNA og DNA
immunsystemet
Brain Energizer
kronisk tretthet
depresjon
Betakaroten immunsystemet
bedre fordøyelse
bedre syn
beskytter hornhinnen
Frie radikaler forsvar
bioflavonoider immunsystemet
Skin toksin remover

biotin

Fremmer bedre hår
Boron spor mineral
Fremmer opptaket av andre viktige næringsstoffer
sterkere bein
mental klarhet
kardiovaskulær helse
kalsium absorpsjon
Forbedre muskelmasse
Hjelp for overgangsplager
Reduserte nivåer av andre næringsstoffer: vitamin d, kalsium, kobber og magnesium
artrose
prostatakreft
kalsium mineral Sterkere bein, tenner og bindevev
roer nervene
Bedrer kolesterolnivået
sunn fordøyelse
Hjelper nerver passerer meldinger til hjertet og andre muskler
Normal blodlevring
Bidrar til å hindre høyt blodtrykk
Forebygging av tykktarmskreft
osteoporose
hormonelle problemer
klorofyll bedre fordøyelse
krom mineral
90% av befolkningen er mangelfull i krom
Hjelper moderat diabetes
kontroll insulin
kardiovaskulær støtte
Boost nivåer av DHEA
diabetes
Cobalt Reparasjoner nerveceller
Produksjon av røde blodceller
kobber mineral leddgikt lettelse
Produksjon av røde blodceller
kardiovaskulær beskyttelse
Skjelett- og nervesystem beskyttelse
Produksjon av kraftig antioksidant superoksyddismutase
Sunn hud og hår
Melanin produksjon: (hud, hår og øyenfarger)
hindrer aneurismer
fremmer kollagen
arterier herding
grå hår
kardiovaskulær sykdom
gikt
osteoporose
cystein karsinogener detox
elektrolytter hjelper nyrer
Eliminering av giftig avfall
fluor sunne tenner
bentetthet
folic Acid mental fokus
forhindrer anemi
germanium Epstein-Barr-virus
Gamma linolensyre senker kolesterolet
glutamin Acid En nevrotransmitter også kalt glutamat Reduserer alkohol cravings
Reduserer sukker cravings
hjernens aktivitet
Hjelper riktige personlighetsforstyrrelser
Nyttig for atferdsforstyrrelser
Hjelper for epilepsi behandling
glutamin hjernens aktivitet aminosyre
Muskel bygging og vedlikehold
Fjerne ammoniakk fra leveren
Sunn sentralnervesystemet
bedre humør
mer energi
kronisk tretthet
Lavere immunsystem funksjoner
leddgikt revmatoid
sklerodermi
glutation antioksidant Frie radikaler forsvar
immunsystemet
beskytter visjon
energi etableringen
Forhindrer oppbygging av oksidert fett
Mangel på balanse og koordinasjon
psykiske lidelser
tremors
aterosklerose
glykogen fysisk utholdenhet
histidin næringsopptak
Fjerner giftige metaller
jod Regulere kroppsvekt
Iron spor mineral
Trengs for å lage hemoglobin
Det er den vanligste mangel over hele verden
emosjonelle helse
forhindrer anemi
fysisk energi
Røde blodceller
muskel helse
blod oksygene
Vekst mangel på barn
anemi
svimmelhet
Kortpustethet
hodepine
tretthet
irritabilitet
isoleucin muskel skapelse
leveren reparasjon
lecithin oppløsning kolesterol
Korttidsminne
leucine Redusere hypoglycemic symptomer
linolsyre Hindrer virusinfeksjoner
lysin bentetthet osteoporose
magnesium mineral Tranquility
Reduserer migrene
Antistress
Bidrar til å hindre dannelse av blodpropp
kardiovaskulær helse
Hindrer komplikasjoner knyttet til diabetes
Anti-aging egenskaper og lang levetid egenskaper
Humørsvingninger
mangan antioksidant
Hjelper konvertere protein og fett til energi
felles mobilitet
Frie radikaler forsvar
fordøyelse
benbygning
Redusere tretthet nivåer
minne
Forbedre skjoldbrusk funksjoner
osteoporose
Dårlig absorpsjon av vitaminer
ufruktbarhet
svakhet
beslag
aterosklerose
forvirring
muskelsammentrekninger
øyeproblemer
hukommelsestap
metionin Forbedrer minne
bedre humør
Fjerner tungmetaller
molybden spor mineral
Finnes i alle vev i kroppen: bein, tenner, nyre og lever
Hjelper bruk jern reserver
Bidrar til å forbrenne fett
Longevity Body utviklingsproblemer
anemi
tannråte
impotens
niacin vitamin B3

reduserer stress
senker kolesterolet
Bistår i rygging artherosclerosis

nikkel cellevekst
minne forbedringer
Omega 3 fettsyre Fleksibiliteten i cellemembranen
Bidrar til å senke kolesterolet
kardiovaskulær støtte
Omega 6 fettsyre Lettelse for leddgikt symptomer
Hudfarge forbedring
kardiovaskulær støtte
pantotensyre vitamin B5 Lettelse for leddgikt symptomer
Reduserer toksisitet frm alkohol
Frie radikaler forsvar
fenylalanin mental klarhet
Reduserer sukker cravings
fosfor sunne tenner
Hjelp for bein reparasjon
kalium mineral reduserer hypertensjon
Kontrollerer blodtrykket
Nerve og muskel-funksjoner
allergi behandling
hypoglykemi
Proline Øker læringsevne
brusk reparasjon
pyridoksin vitamin B6 immunsystemet
lindrer PMS
riboflavin energi booster
Frie radikaler forsvar
Øye og visjon
tretthet i øynene
RNA mental fokus
selen mineral immunsystemet
lindrer angst
Serine Hudens helse og skjønnhet
silisium Hudens helse og tone
natrium
superoksyddismutase SOD Frie radikaler forebygging
substans P mental fokus
tiamin vitamin B1 energi øker
mental holdning
stressavlastning
Theonine immunsystemet
hudfarge
tyrosin emosjonelle helse
mental klarhet
minne
valin muskelbygging
vanadium Kontrollere blodsukkernivået
vitamin B12 fysisk energi
mental fokus
Nervesystemet reparasjon
vitamin C tannkjøtt helse
Reduserer risikoen for cancer
forkjølelse
vitamin E immunsystemet
Sunn nervevev
sink prostata helse
immunsystemet
akne
minne
Forkjølelsessymptomer
sølvioner
FG Xpress PowerStrips inneholder sølvioner. Disse er kjent for sin kraftige antimikrobiell aktivitet, og som et naturlig antibiotika.

Hva er sølvioner?

Det har lenge vært kjent at sølvioner er effektive mot et bredt spektrum av mikroorganismer.

   

Den antimikrobielle virkning av sølv er velkjent av klinikere i over 100 år.

I dag er sølvioner anvendes i en rekke medisinske anvendelser, slik som tannbehandlingen, katetere og helbredelse av brannsår for regulering av bakterievekst. Sølvioner blir brukt for en rekke ikke-medisinske formål, slik som i elektriske apparater.

For mange virus, bakterier, protozo og soppceller, sølvioner resultere i enten død eller inaktivitet av disse smittsomme arter. Etter antibiotika ble utviklet, ble bruken av sølv sett på som gammeldags og mindre effektive enn antibiotika. Som synes å være i endring igjen nå, som flere og flere bakterier blir resistente mot antibiotika.

Ionisering er regnet som den neste trinn i sølv teknologi. Den brukes på samme måte som kolloidalt sølv, men ionisk sølv består av atomer, fremfor partikler.
I tillegg til deres effekt på bakterieenzymer, sølvioner føre til en signifikant inhibering av bakterievekst. De hindre celledeling og skade cellemembranen og innholdet av bakterier. Det gjør cellemembranen mer gjennomtrengelig, og dermed forstyrrer den cellemetabolismen .

Ionisk kolloidalt sølv er ikke giftig, og det er ingen bivirkninger. Det er ingen kjente interaksjoner eller bivirkninger med andre medisiner.

Det har blitt funnet at sølv er meget viktig for immunforsvaret. Det hjelper cellene våre til å kjempe mot fremmede organismer.
Korean Red Ginseng
Koreansk rød Ginseng er den mest effektive ginseng, som er tilgjengelig. Det fikk sitt navn på grunn av sine mange helsefordeler. Den har navnet "Panax", som betyr "kurere-all". Det er brukt i tusenvis av år i asiatiske kulturer. I dag, er den koreanske rød ginseng brukes over hele verden.


   

Korean Red Ginseng tar seks år å vokse i bakken. Deretter må en 10-års fravær opprettholdes mellom planting ganger. Følgelig inneholder koreanske rød ginseng en høy andel av aktive elementer og er mye mer kostbare enn andre typer av ginseng.
De økte kostnadene er berettiget, fordi den inneholder en tre ganger høyere andel av ginsenosides og er dyrket uten bruk av plantevernmidler. I koreanske rød ginseng, finnes det en rekke aminosyrer, enzymer, vitaminer og mer enn 40 mineraler.

Koreanske rød ginseng og dens virkning på vår helse.

Koreanske rød ginseng inneholder mange aktive ingredienser. De viktigste stoffene kalles ginsenosides eller panaxosides. Det innerste laget av FG Xpress PowerStrips inneholder en blanding av gjæret koreanske rød ginseng, som inneholder 32 forskjellige typer saponiner.

Den inneholder vitaminer, aminosyrer, essensielle oljer og naturlige enzymer og en makeløs mineralinnhold: 42 naturlige mineraler, slik som vitaminene A, E og B12 og tiamin, riboflavin, niacin, kalsium, jern, fosfor, natrium, kalium, mangan, magnesium, svovel og tinn.

På grunn av det høye innhold av mineraler koreanske rød ginseng er knyttet til evnen til å styrke immunforsvaret og bidrar til den naturlige avgiftning av kroppen. Koreanske rød ginseng brukes til å bekjempe tretthet og for å gi kroppen med mer energi under sportslige aktiviteter. Ginsenosides, som finnes i koreanske rød ginseng er også kjent for sin evne til å forbedre mental ytelse og redusere mental treghet. Ginsenosides bør også hjelpe kroppen i et naturlig stressavlastning. Koreansk rød Ginseng er også å virke som en naturlig beroligende og hjelpe til å øke metabolsk funksjon. Stress kan også føre til en økning kortisolnivåer, som fører til betennelse (en vanlig kilde til smerte). Høye nivåer av kortisol i blodet hemmer også produksjonen av insulin, så som koreansk rød ginseng kan være nyttig for diabetikere og for personer med revmatoid artritt - uten bruk av steroider.

Hva er de helsemessige fordelene?

Koreanske rød ginseng kan ha positive effekter på:
 • lavenergi
 • utmattelse
 • immunsvikt
 • mangel på konsentrasjon
 • impotens
 • Kardiovaskulær sykdom
 • høyt eller lavt blodtrykk
 • svimmelhet
 • hindre demens eller Alzheimers
 • karsinomatose
 • forhøyet blodsukker
 • Kolesterolnivået i blodet
Elemental germanium | Far infrarød teknologi
Det ytre laget av PowerStrips impregnert med elementært germanium. Germanium er et naturlig mineral med en helt spesiell evne til å generere energi bølger fra ens egen kroppsvarme.


   

Det elementære germanium samler den utsendte energien fra kroppen din, refokuserte denne energien og reflekterer den i form av langt infrarød energi tilbake dypt inn i vev i kroppen. Dette fører til en tilførsel av energi direkte inn i cellene, organer og systemer i kroppen, men også i musklene dine. Disse bølger trenger dypt inn i kroppen, og således aktivere celler og kroppssystemet.

Dette resulterer i en naturlig smertelindring ved å generere varme dypt inn i musklene, og ved å støtte økt blodstrøm, spesielt i området av plasteret.

De PowerStrips aktivere langt infrarød (FIR) Nitrogenoksid, en anti-inflammatorisk agent, som er referert til som "mirakelmolekylet". Den støtter immunsystemet i å bekjempe bakterieinfeksjoner, virus og parasitter og til og med til å redusere veksten av visse kreftformer.
FIR fjerner akkumulerte giftstoffer og støtter det lymfatiske sirkulasjon. Mange helseproblemer er forårsaket av dårlig lymfatisk sirkulasjon. Det forbedrer funksjonen av hvite blodlegemer, hvorved omsetningen av immunsystemet blir forbedret og dermed også eliminering av fremmede patogener og cellulære avfallsprodukter. Ved FG Xpress PowerStrips denne energien kan brukes 24-48 timer.
Den økte langt infrarød energi er også ansvarlig for smertelindring - ved å øke varmen i vev i kroppen. På grunn av sin termogene egenskaper og evnen til å generere varme for lindring av smerte, er germanium en av de naturlige bestanddeler i de FG Xpress PowerStrips.

Far-infrarøde stråler, også kjent som FIR er en usynlig spekteret av sollys, som ble oppdaget i begynnelsen av det 18. århundre. Bølgelengden av dette lyset spektrum rekke usynlig lys, inntil mikrobølgene. Selv om den usynlige del av det samme bandet ikke kan bli sett, men kan føles som varme.

Omtrent 80% av den totale energien som produseres av solen er FIR. Interessant er imidlertid langt infrarød energi (FIR) som utsendes av det menneskelige legeme. De langt infrarøde stråler av lysspekteret kan trenge alle lag av menneskekroppen. FIR-energi når store regioner og avsidesliggende steder i muskler, bein og vev.

Kan dokumenteres den beskrevne økning i energi i kroppen vev med et infrarødt kamera.

Før du iverks PowerStrips Etter påføring av PowerStrips
Uttalelsene er gitt her er kun til informasjon. FG Xpress PowerStrips brukes til å lindre smerte. Dette er ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Denne informasjonen er ikke noe løfte om frelse eller lovede effekter.
FG Xpress PowerStrips - søknader

 • kronisk smerte
 • Depresjon, stress
 • Problemer med potensen
 • leddsmerter
 • fettforbrenning
 • Mangel på energi, styrke og utholdenhet problemer
 • Kardiovaskulære problemer, sirkulasjonsforstyrrelser
 • acidose
 • mangel på konsentrasjon
 • Søvnforstyrrelser
 • Smerter i ryggen, nakke og skulder
 • Migrene
 • Tinnitus / head støy / plutselig hørselstap
 • arteriosklerose
 • Hoste, sår hals, betennelse i mandlene
 • diabetes
 • mangel på energi
 • avgiftning
 • Vann i bena
 • Blære og prostata problemer
 • Smerter før og under perioden
 • overgangsalder
 • cellulitter
FG Xpress PowerStrips - Søknad Merknader
Følgende punkter må vurderes ved anvendelse av FG Xpress PowerStrips:
 • For utvortes bruk. Påfør hver stripe bare en gang

 • I uklart ubehag under bruk, bør du fjerne plasteret og ta et råd.

 • I uklart smerter bør du først gjøre en diagnose. Ikke gjør noen blinde utprøving av behandling.

 • Ved hudsykdommer bør du først spørre legen din om og hvor de PowerStrips kan limes.

 • Så langt er ingen uønskede bivirkninger og ingen interaksjoner med andre legemidler kjent.

 • Ved permanent medisinering bør du likevel informere legen din.

 • Gravide bør først konsultere sin lege.

 • Ikke egnet for barn under 12 år.

 • Bruk etter behov, eller hver 1 til 2 dager etter 12 til 48 timer.

 • Stokk Kun 30 til 60 minutter etter dusjing eller bading.

 • Fjern 30 til 60 minutter før du dusjer eller bader.

 • Lim PowerStrips over eller under leddene, ellers vil de bli lett løses.

 • Velg et program område - helst uten hår, uten svette og uten pleieprodukter

 • PowerStrips kan også kuttes i mindre biter.

 • PowerStrips bestå av naturlige produkter. De er vannoppløselige og kan enkelt kobles fra.

 • Ikke plasser i solen. Oppbevares i originalbeholder ved romtemperatur opp til 25 grader.

 • Må ikke brukes etter utløpsdatoen (ca 1 år).


FG Xpress PowerStrips - Anbefalte adhesivpunkter å lindre ulike smertetilstander
Området hodet
Hodepine En hel strimler ca 3 tommer brede over nakken. En stripe over pannen.
Migrene med eller uten synsproblemer som for eksempel hodepine.
rennende nese 3-4 cm lang og 3 cm bred stripe over nese og / eller i en stripe på tvers av pannen.
Sår hals En hel stripe fra fronten over strupehodet.
Betennelse i mandlene En stripe, 5 cm lange, 3 cm brede direkte på mandlene.
Tannpine Kjeve: kle opp til 10 cm lange, 3 cm bredde fra øre nedover kinnet hennes.
Kjeven: hvordan maxilla men ytterligere en pinne stripe under nedre kjevebeinet.
Sinus maxillaris pussdannelse som for forkjølelse
Tinnitus Små biter før og bak ørene;
Allergi (hud, pollen, alle typer allergier) 5x5 cm på nakkevirvler
Hvis iført lappen for optiske grunner i løpet av dagen ikke er mulig, bør det brukes hver kveld som beskrevet.
Spenner overkroppen
Hoste på grunn av kulde En stripe på tvers under strupehodet. En stripe (halv fortau bredde) stokk over øvre del av brystet.
Pustevansker på grunn av kulde slik som hoste.
Fordøyelses området
Dysfagi
Magesmerter forårsaket av stress
Magesmerter forårsaket av matforgiftning
En hel lapp på magen.
Magesmerter generelt
Magesmerter på grunn av matforgiftning
Diaré av ukjent opprinnelse
En hel lapp sentrert på magen.
Blindtarmbetennelse En strimmel på 10 cm lang, 3 cm bred på smerte stedet
Diabetes (tester viste allerede forbedret verdier etter ca 60 minutter) En stripe I0 cm lang, 3 cm bredt på bukspyttkjertelen (under venstre costal margin).
Mannlige organer
Prostatitt Fjerne kjønnshår og stikker til blæren.
Kvinnelige organer
før menstruasjon: 1 plaster på korsryggen.
Menstruasjonssmerter
Eggstokkbetennelse
Livmorbetennelse
En hel fortau over magen.
Soppsykdommer Fjerne kjønnshår for et stykke gips av 6x6 cm.
Urogenitale
Nyre svakhet
I generell utmattelse dette programmet brukes til varighet
På baksiden, på nyrene - er hver halvdel en lapp fra topp til bunn, parallelt med ryggsøylen og et stykke 4x4 cm på nyrer punkter sentrert under fotsålene (Første punkt nyre meridian}.
Blærekatarr
Uretritt
Seksuelle forstyrrelser
En hel lapp på blæren.
I seksuelle forstyrrelser et stykke 5x5 cm som en langsiktig bruk.
Leddene og ryggraden
Sciatic smerte ISG (sacroiliac) - Baken trekke fra hverandre noe. En stripe 5 cm bred. 1/3 av lengden på fortau ned mellom rumpeballene, resten opp til korsryggen.
Fra rumpeballe av den smertefulle siden, sentralt annen stripe (ca 6 cm bred).
Skuldersmerter - hvis de er brannfarlig En patch halvert; begge strimler side om side fra øvre arm over hele skulderen (halvert rydder bedre holder på å flytte).
Leddgikt - betennelse (ikke slitasjegikt). Hel eller halv gips, avhengig av felles, direkte på det smertefulle området.
Nakkesmerter Over halsen en hel lapp.
Smerter i ryggen. I nakken og smerte poeng på ryggraden.
Muskelsmerter
Muskelsmerter (nøyaktig på den berørte muskelen) Lang muskel: Start på respektive enden og så holde seg i retning av smerte.
RLS
RLS (restless legs syndrom) ISG (sacroiliac) - Baken trekke fra hverandre noe. En stripe 5 cm bred. 1/3 av lengden på fortau ned mellom rumpeballene, resten opp til korsryggen.
Avhengig halv patch lim på toppen av føttene.
Kreftsmerter
Brystkreft Liten stripe rundt det berørte området.
Tykktarmskreft En hel lapp sentrert på magen (høyre og venstre)
Hudkreft som for eksempel brystkreft.
Lungekreft På brystet mellom krageben og brystvorten;
alltid bruke hele patch.
Magekreft En hel lapp på magen og et stykke 4x4 cm på nyre punkter sentrert under sålene (første nyre meridian punkt}.
Bukspyttkjertelkreft En halv lapp på bukspyttkjertelen (under venstre costal margin).
Leverkreft En halv gips på leveren.
Prostatakreft På høyre og venstre lyske; Blære / kjønnshår haugen.
Alle andre typer kreft Lim liten stripe rundt det berørte området.
Vann i bena
Vann i bena Halvere en lapp og bruke hver av nyrene og en liten brikke sentrert under fotsålene.
Time applikasjoner med merkbar effekt ut innen 1 - 4 uker
Sirkulasjonsforstyrrelser / nummenhet i ben, armer (ikke åreknuter og edderkopp årer) Fjerne håret lysken og en patch sentrert på tvers ned opp til skrittet. I tillegg er en del av 7x7 cm på utsiden av hofteleddet.
Det kan også være en del av gips på begge topper av føttene.
Hyppig vannlating, også nattaktive (viktig å være sikker på hvor ofte du må urinere -comparison av tidligere nå etter ca 1 - 2 ukers bruk) På baksiden av nyre - en halvdel gips fra topp til bunn parallelt med ryggraden, og et stykke av 4x4 cm på nyre punkter sentrert under sålene (første nyre meridian punkt}.
Utmattelse, tretthet, mangel på energi, depresjon tendens, tap av konsentrasjon TH 7 inkluderende nyrer - På baksiden halv lapp fra topp til bunn parallelt med ryggrad og et stykke 4x4 cm på nyre punkter sentrert under sålene (første nyre meridian punkt}.
ADHD (barn og voksne)
Den første virkning kan skje raskt, men en lengre tid for å bli brukt.
Mer detaljerte testsykluser er ikke tilgjengelig ennå.
TH 7 - ekstra natt en stripe i nakken (et stykke 5x5 cm på nakkevirvler).
Følgende områder bør ikke brukes med lappene: slimhinner, åpne sår, arr etter ca 4 måneder, øyne og lepper og semi-slimhinner.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : bestille og kjøpe billig og rimelig nettbutikk. - Norge, norsk, Norway, Norwegian

norsk - Jeunesse Instantly Ageless

norsk - Prelaunch in Brasil
Advertising in norsk
Content in norsk
Mining in norsk
BTC in norsk
BitCoin and Co. - norsk
faccia il sollevamento - Jeunesse - norsk
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - norsk
Skin Tightening - products of Jeunesse - norsk
Rhytidectomie in Nederlands - norsk
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - norsk
Buy Instantly Ageless - norsk
Jeunesse - Las arrugas de distancia - norsk
behandling rynkor - norsk
Jeunesse Global - Antifaltencreme - norsk
Jeunesse Rynke Creme - norsk
NEW : facelift in the bottle - norsk
Reduce Wrinkles - norsk

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment