INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Als u zich hier registreren, bieden wij deze website voor gratisAls u al geregistreerd bent bij FG Xpress en willen deze website voor eigen doeleinden te gebruiken, stuur dan een e-mail naar het volgende adres: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Wereldwijd beschikbaar in meer dan 190 landen
www.my-strip.com- Nederland, Nederlands, Netherlands, Dutch
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Nederland, Nederlands, Netherlands, Dutch - FG-Xpress PowerStrips - Klik hier om video's, reviews, ervaringen, meningen over de producten in de test.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - nederlands
bonus crypto token wallet - nederlands
indoor cannabis - nederlands

FG Xpress Powerstrips


Met PowerStrips krijg je meer energie, uithoudingsvermogen en meer concentratie en mentale fitheid. FGXpress PowerStrips helpen bij de ontgifting en zuivering en zorgen gezonde cellen en voor de ondersteuning van het cardiovasculaire systeem. U helpen bij het verminderen van stress en hulp voor een gezonder en beter slapen. De PowerStrips dienen om het immuunsysteem en verbetering van seksuele functie versterken.

VOORDELEN VAN POWERSTRIPS ™
• PowerStrips zijn opgenomen met de FDA als een klasse 1 medisch hulpmiddel, en ook als een OTC (over the counter) geclassificeerd product.
Er is een CE-goedkeuring voor de Europese markt.

• PowerStrips bevatten werkzame stoffen en een kleeflaag met een buitenste laag met een aparte mengsel, die bijdragen tot de tijdelijke pijnverlichting.

• Ze kunnen gedragen tot 48 uur en kan worden afgeleverd en wereldwijd verzonden.

Hoe werkt het

Hoe te gebruiken

Voor en na infraroodbeelden

Testimonials

Levende bloedanalyse

FG Xpress Powerstrips


Bijzonder geschikt voor pijn-reliëf FGXpress PowerStrips, het verlichten van pijn en lijden met gewrichtsproblemen, chronische pijn, gewrichtspijn, pijn in het lichaam, reuma, stammen en artritis. Het komt tot een beweerd om vetverbranding te verbeteren en helpt bij de bloedcirculatie stoornissen, hoofdpijn. PowerStrips kan ook worden gebruikt om spataderen en spataderen te verminderen. Ze zijn ook geschikt voor snelle Regenetation na het sporten. De PowerStrips kan gebruikt worden op het gezicht voor rimpelbehandeling en rimpels verminderen.

POWERSTRIPS voor pijnbestrijding
PowerStrips bevatten germanium - een component met optische eigenschappen die warmte geleidt - vergelijkbaar met wit licht met een glazen prisma. Germanium draai het vuur van het lichaam en het milieu - terug naar het gebied waar de PowerStrips wordt toegepast. Germanium breekt ook de warmtestraling in zijn samenstellende delen, net als een prisma breekt wit licht in de kleuren van het spectrum.

Het is de "lange golf" component van de warmte die het hoogste percentage voor pijnbestrijding draagt. Zoals getoond infraroodbeelden langgolvige warmte doordringt tot 10 cm in het lichaam. In dit gebied is er een verwijding van de bloedvaten. Dit bevordert de toename van de bloedstroom en de vorming van natuurlijke warmte. Deze uitbreiding werkt met andere aanvullende biochemische en neurologische processen die bijdragen tot pijn terwijl de PowerStrip op de huid.

Belangrijkste ingrediënten

Bij de ontwikkeling van de PowerStrips 5 belangrijkste ingrediënten en technologieën zijn gebruikt: Elke toegepast PowerStrip heeft twee lagen. De buitenste laag bevat elementaire germanium. De binnenste of hechtlaag een mengsel van: gefermenteerde rode Koreaanse ginseng, Marine fytoplankton (Alpha 3 CMP ™) en een wateroplosbare lijm. Het dagelijks gebruik is eenvoudig en comfortabel, evenals zacht voor de huid.
marien fytoplankton
Koreaanse Rode Ginseng
Elemental germanium | Far Infrared Technology

product-reviews

elke dag meer en meer mensen over de hele wereld leren over de unieke werking van stekkerdozen en publiceren hun ervaringen op het internet.

Deze getuigenissen zijn individuele perceptie van een enkele persoon. Het effect of het genezingsproces kunnen zich anders gedragen in elke persoon en een genezing of verbetering van de gezondheid kan niet worden beloofd.
Terug na ongeval
Gezwollen hand na de operatie
knie
tenen
schoudergewricht
spataderen
terug
spinnenbeet
Rug, schouder, Slapen
fibromyalgie
groei
benen
voeten
ogen
eenzijdige belasting
suikerziekte
Borst, zenuw (Duits)
schouderVerschil tussen warmte patches en FG Xpress PowerStrips

Commerciële verwarming patches van de apotheek

Wanneer we spreken over verwarming patches, zodat heet kleefpleister die direct wordt aangebracht op de huid pijn. Veel verwarming pads gebruiken het werkzame bestanddeel capsaïcine, die wordt gewonnen uit de gedroogde vruchten van cayennepeper.

Verder zijn er ook ijzerpoeder warmtevoorziening patch. Het is niet in direct contact met de werkzame bestanddelen en mogelijke huidirritatie huid. Het ijzerpoeder reageert met de zuurstof uit de lucht en genereert dus warmte, die wordt afgegeven aan het lichaam. Hier, echter, zorg moet worden genomen, omdat de ijzerpoeder mogen in geen geval in aanraking komen met de huid. Ja, kan de patch niet worden gesneden. In beide versies, wordt de verlichting van de pijn bereikt door het opwekken van warmte.

De opgewekte warmte bevordert de bloedcirculatie, hetgeen leidt tot een betere toevoer van weefsel met zuurstof en voedingsstoffen.FG Xpress PowerStrips

De PowerStrips van FG Xpress zijn multifunctionele pleister met een zogenaamde hybride technologie. De PowerStrips combineren een gepatenteerde mix van oude kruiden, mineralen en elementen met een baanbrekende nieuwe technologie. Op het gebied van pijn en ongemak de spieren en het weefsel worden gebruikt om extra energie op te bouwen. Aldus gezondheid en genezing worden geactiveerd in het lichaam. De PowerStrips in de VS door de FDA worden vermeld als een medisch hulpmiddel klasse 1.

PowerStrips bestaan uit de volgende onderdelen:
 • Rode Koreaanse ginseng
 • marien fytoplankton
 • Elemental germanium
De elementaire germanium komt niet in contact met de huid, zoals het zich aan de buitenzijde. De andere werkzame stoffen aan de binnenzijde van de PowerStrips.
Warmte patch

De pijnverlichting warmte pleisters wordt bereikt door een middel zoals capsaïcine, die is afgeleid van de cayennepeper, of door ijzer poeder dat wordt verwarmd door reactie met zuurstof.FG Xpress PowerStrips

In de PowerStrips de warmte wordt opgewekt door elementaire germanium. Deze germanium wordt aangebracht op de buitenste laag en is niet in contact met de huid. Germanium heeft de mogelijkheid om de lichaamseigen warmte absorberen deze nieuwe join en terugkaatsen in het lichaam. Ook wordt de warmte in onze omgeving geabsorbeerd door het germanium en geeft tot 10 cm diep in onze weefsels. . PowerStrips zijn multifunctionele patch met nieuwe hybride technologie.In beide vormen zijn de bloedvaten uitgebreid met warmte en bevordert de bloedcirculatie. De zuurstoftransport naar de cellen wordt gestimuleerd.
Warmte patch

De warmte pleisters worden op de pijnlijke plaats op de huid bevestigd. De pleisters dienen niet te worden gesneden, omdat anders de actieve bestanddelen verloren. De ijzerpoeder van ijzer-poeder op basis warmte pleisters zou schade aan de huid veroorzaken.

Het effect duurt 10-48 uur, afhankelijk van het type van de pleister. Het is echter noodzakelijk om ten minste 12 uur wachten voordat de volgende patch kan worden toegepast omdat de huid geïrriteerd door de werkzame stoffen.FG Xpress PowerStrips

Als de verwarming patches de PowerStrips direct worden gelijmd om de pijn gebied. Het is echter mogelijk de PowerStrips gesneden in kleinere delen. Dit zorgt voor een betere flexibiliteit bij de toepassing en de frequentie.

De warmte wordt natuurlijk bereikt door uitgestraalde lichaamswarmte en de warmte uit de omgeving. De huid is niet geïrriteerd door een drug. Daarom kan de PowerStrips dagelijks gedragen worden en het is niet noodzakelijk, zoals in de hitte pleisters, neem een pauze tussen applicaties.

De werkingsduur van de PowerStrips is 48 uur. PowerStrips bieden veel meer dan alleen pijnbestrijding. PowerStrips zijn, in tegenstelling tot warmte pleisters zogenaamde multifunctionele patch met talrijke andere positieve eigenschappen.

De rode Koreaanse ginseng is gebruikt voor duizenden jaren in de traditionele Chinese geneeskunde als een remedie voor vele ziekten. Onder andere dingen, kan de Koreaanse rode ginseng leiden tot meer energie en verbetering van de slaap.

Het mariene fytoplankton biedt onze lichaamscellen met alle essentiële ingrediënten. Het lichaam neemt uit de patch precies wat hij nodig heeft net op het moment. Onze lichaamscellen kan regenereren en te genezen ons lichaam zelf alleen door het verstrekken van optimale zorg.
Warmte patch

De actieve ingrediënten kan de huid en veroorzaken jeuk irriteren. Tijdens het gebruik, moet je niet extra bloot andere warmtebronnen zoals verwarming pads of kompressen. Dit kan leiden tot extra huidirritatie en gezondheid schade.

Een warmte pleister mag niet worden toegepast op open wonden of in contact komen met de slijmvliezen. Dit kan leiden tot ernstige ontstekingen.FG Xpress PowerStrips

De opwekking van warmte wordt bereikt zonder werkzame stoffen. Aldus wordt het risico van huidirritatie uitgesloten. PowerStrips erg huidvriendelijk worden gemaakt en zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Er zijn geen bijwerkingen bekend. In het geval van allergie voor een bestanddeel echter zorg moet worden geboden.
Warmte patch

De prijs van een warmte patch apotheek, afhankelijk van het product, ongeveer 2-4 euro.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips worden verkocht via de weg van de directe verkoop. Dat betekent dat u rechtstreeks van het bedrijf en niet kopen bij een dealer of een apotheek. De PowerStrips in worden verscheept meer dan 190 landen. Het wordt je in een leuke envelop per post. De verzendkosten is $ 4.95 wereldwijd.

15 PowerStrips kost $ 59,95. Inclusief verzendkosten zijn voor de kosten van circa EUR 3,50 per stuk PowerStrip (afhankelijk van de wisselkoers).
marien fytoplankton
De binnenste laag van FG Xpress PowerStrips ook marien fytoplankton. De bereiding wordt uitgevoerd volgens een gepatenteerde formule (Alpha 3 CMP).

Een van die zeldzame producten die bijna alles wat je nodig hebt voor het leven (en de reconstructie van de cellen) bevatten, is het fytoplankton.

   

Fotoplankton eencelligen die zo klein zijn dat ze kunnen worden gezien alleen met behulp van een microscoop. Omdat ze zijn microscopisch, kunnen de cellen van het lichaam onmiddellijk (biologische beschikbaarheid) absorberen en je krijgt alle waardevolle voedingsstoffen op hetzelfde moment - voor maximale effectiviteit.

Het fytoplankton, ook wel bekend als "Super Food" wordt gezien vanaf de NASA en vele wetenschappelijke studies als het belangrijkste voedselgewas in de wereld. Fytoplankton levert de aarde met meer dan 90% van de benodigde zuurstof. Fytoplankton is niet alleen een belangrijke bron van zuurstof, maar ook een belangrijke voedselbron voor zeeleven. En het lijkt ons.

Er zijn zeer weinig (voedsel) dat alle noodzakelijke grondstoffen nieuwe cellen vormen en de bestaande cellen te handhaven. Deze verbazingwekkende planten bevatten meer dan 90 essentiële voedingsstoffen voor een gezond lichaam.

Fytoplankton bevat alle negen aminozuren kunnen niet worden geproduceerd door het lichaam. Ook essentiële vetzuren (omega-3 en omega-6) zijn inbegrepen. Marien fytoplankton bevat belangrijke vitaminen en mineralen, zoals vitamine C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, selenium, zink, chroom, magnesium, calcium, nikkel, ijzer en vele anderen.

Deze waardevolle voedingsstoffen zijn belangrijk voor de productie van gezonde nieuwe cellen. Ieder van ons had ooit cellulaire of energie blokkades die ofwel emotionele of lichamelijke oorzaken hebben. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan natuurlijke pigmenten (NP), die eveneens deel uitmaken van de effectieve ingrediënten in zeewier.

Enkele voordelen (maar niet alle) van mariene fytoplankton:
 • Ondersteuning van uw cardiovasculaire gezondheid: Het hoge gehalte aan antioxidanten, aminozuren en een hoog omega-3-vetzuren is bekend dat het cardiovasculaire systeem te ondersteunen.

 • Bevordert een gezonde huid: Fytoplankton heeft grote hoeveelheden bioflavonoïden, die de giftige stoffen uit huidcellen kan verwijderen. Het bevat ook riboflavine, die de vrije radicalen in de huidcellen vermindert.

 • Het immuunsysteem wordt versterkt: Alanine, beta-caroteen, bioflavonoïden en vitamine E ondersteunen Immumsystem.

 • Verbetering van de energie: Fytoplankton ontgift het lichaam en verwijdert gifstoffen uit de cellen. Dit helpt om je energie en stemming te verbeteren.

 • Stabiliseert de bloedsuikerspiegel: Fytoplankton is echt goed voor het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel. Chroom helpt te voorkomen of te beperken diabetes. Glutaminezuur hulp te hunkeren naar alcohol en suiker te verminderen. Fenylalanine is een bekend suiker verlangen verloopstuk.

 • Bevordert gezamenlijke gezondheid: Mangaan helpt om gewrichten te behouden. Omega-6 vetzuren symptomen van artritis te verlichten. Ziekteverwekkers zuren verlagen de ochtend pijn. Fytoplankton speciale ondersteuning beweeglijkheid van het gewricht en het verminderen van pijn en stijfheid.

 • Ondersteunt de leverfunctie: In fytoplankton arginine is bekend om de detoxificatie functie van de lever.

 • Verbetert de werking van de hersenen: Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren verbetert hersenfunctie. Nucleïnezuren kunnen geheugen vaardigheden te verbeteren. Fenylalanine verbetert de mentale helderheid. Proline verhogen het vermogen om te leren. Magnesium helpt om stemmingswisselingen te verminderen.

Nutrient Analyse - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
element beschrijving bevordert Ontbreekt element kan worden verhoogd:
alanine aminozuur formulieren eiwitten
spier vorming
immuunsysteem
Verwijdert overtollige toxines uit de lever
Adequate glucosespiegels
hypertensie
Diabetes type II
vrije radicalen
bloedsuiker
arginine aminozuur immuunsysteem
leverontgifting
Creatie van nieuwe spier
Een gezonde huid
gezonde gewrichten
metabolisme
artritis
giftige lever
trage stofwisseling
asparagine immuunsysteem
Brain energizer
Asparaginezuur aminozuur
Ook bekend als L-aspartaat
Belangrijke rol in de citroenzuurcyclus
Belangrijke rol in de Krebs-cyclus
cellulaire energie
Gezonde RNA en DNA
immuunsysteem
Brain energizer
chronische vermoeidheid
depressie
beta caroteen immuunsysteem
betere spijsvertering
verbetering van het gezichtsvermogen
beschermt hoornvlies
Bescherming tegen vrije radicalen
bioflavonoïden immuunsysteem
Huid toxine remover

biotine

Bevordert een betere haren
borium spoormineraal
Bevordert de opname van andere belangrijke voedingsstoffen
sterkere botten
mentale helderheid
cardiovasculaire gezondheid
de opname van calcium
Verbeteren van spiermassa
Help voor overgangsklachten
Verminderde niveaus van andere voedingsstoffen: vitamine D, calcium, koper en magnesium
artrose
prostaatkanker
calcium mineraal Sterkere botten, tanden en bindweefsel
kalmeert de zenuwen
Verbetert het cholesterolgehalte
een gezonde spijsvertering
Helpt zenuwen passeren berichten naar het hart en andere spieren
Normale bloedstolling
Helpt bij het voorkomen van hoge bloeddruk
Preventie van darmkanker
osteoporose
hormonale problemen
chlorophyl betere spijsvertering
chromium mineraal
90% van de bevolking een tekort aan chroom
Helpt matige diabetes
controle insuline
cardiovasculaire ondersteuning
Boost DHEA
suikerziekte
kobalt Reparaties zenuwcellen
Productie van rode bloedcellen
koperen mineraal artritishulp
Productie van rode bloedcellen
cardiovasculaire bescherming
Skelet en het zenuwstelsel beschermingssysteem
Productie van krachtige antioxidant superoxide dismutase
Gezonde huid en haar
Melanine productie: (huid, haar en ogen kleuren)
voorkomt aneurysmata
bevordert collageen
slagaders verharden
grijs haar
hart- en vaatziekten
artritis
osteoporose
cysteïne kankerverwekkende stoffen detox
elektrolyten helpt nieren
Eliminatie van giftig afval
fluorine gezonde tanden
botdichtheid
foliumzuur mentale focus
voorkomt bloedarmoede
germanium Epstein-Barr virus
Gamma-linoleenzuur verlaagt het cholesterolgehalte
glutaminezuur Een neurotransmitter ook genoemd glutamaat Vermindert alcohol hunkeren
Vermindert het verlangen naar suiker
hersenactiviteit
Helpt juiste persoonlijkheidsstoornissen
Handig voor gedragsstoornissen bij kinderen
Helpt voor de behandeling van epilepsie
glutamine hersenactiviteit aminozuur
Spieropbouw en onderhoud
Het verwijderen van ammoniak uit de lever
Gezond centraal zenuwstelsel
beter humeur
meer Energie
chronische vermoeidheid
Lagere functies van het immuunsysteem
artritis reumatoïde
sclerodermie
glutathion antioxidant Bescherming tegen vrije radicalen
immuunsysteem
beschermt visie
energie-creatie
Voorkomt opbouw van geoxideerde vetten
Gebrek aan evenwicht en coördinatie
psychische stoornissen
tremoren
atherosclerose
glycogeen fysiek uithoudingsvermogen
histidine de opname van voedingsstoffen
Verwijdert giftige metalen
jodium Regulering van het lichaamsgewicht
ijzer spoormineraal
Nodig om hemoglobine te maken
Het is de meest voorkomende tekortkoming in de hele wereld
emotionele gezondheid
voorkomt bloedarmoede
fysieke energie
Rode bloedcellen
spier gezondheid
bloedoxygenatie
Groeiachterstand bij kinderen
bloedarmoede
duizeligheid
Kortademigheid
hoofdpijn
vermoeidheid
prikkelbaarheid
isoleucine spier creatie
lever reparatie
lecithine Het oplossen van cholesterol
Korte termijn geheugen
leucine Verminder hypoglycemische symptomen
linolzuur Voorkomt virale infecties
lysine botdichtheid osteoporose
magnesium mineraal kalmte
Vermindert migraine
antistress
Helpt om de vorming van bloedstolsels te voorkomen
cardiovasculaire gezondheid
Voorkomt complicaties in verband met diabetes
Anti-aging eigenschappen en levensduur eigenschappen
stemmingswisselingen
mangaan antioxidant
Helpt bij het omzetten eiwitten en vetten om energie
beweeglijkheid van het gewricht
Bescherming tegen vrije radicalen
spijsvertering
botstructuur
Vermoeidheid te verminderen niveaus
geheugen
Verbeter de schildklier functies
osteoporose
Slechte opname van vitaminen
onvruchtbaarheid
zwakte
Epileptische aanvallen
atherosclerose
verwarring
spiercontracties
oogproblemen
geheugenverlies
methionine Verbetert het geheugen
beter humeur
Verwijdert zware metalen
molybdenum spoormineraal
In alle weefsels in het lichaam: beenderen, tanden, nieren en lever
Helpt gebruik ijzerreserves
Helpt om vet te verbranden
lang leven Body ontwikkelingsproblemen
bloedarmoede
tandbederf
impotentie
niacine Vitamine B3

vermindert stress
verlaagt het cholesterolgehalte
Helpt bij het achteruitrijden atherosclerose

nikkel celgroei
geheugen uitbreidingen
Omega 3 vetzuur Flexibiliteit van de celmembraan
Helpt het cholesterol te verlagen
cardiovasculaire ondersteuning
Omega 6 vetzuur Verlichting voor artritis symptomen
Huidskleur verbetering
cardiovasculaire ondersteuning
pantotheenzuur Vitamine B5 Verlichting voor artritis symptomen
Vermindert toxiciteit frm alcohol
Bescherming tegen vrije radicalen
fenylalanine mentale helderheid
Vermindert het verlangen naar suiker
fosfor- gezonde tanden
Hulp voor botherstel
kalium mineraal vermindert hypertensie
Regelt de bloeddruk
Zenuw- en spierfuncties
allergieën te behandelen
hypoglykemie
proline Verhoogt leervermogen
herstel van kraakbeen
pyridoxine Vitamine B6 immuunsysteem
verlicht PMS
riboflavine energie-booster
Bescherming tegen vrije radicalen
Oog en visie
vermoeidheid van de ogen
RNA mentale focus
selenium mineraal immuunsysteem
verlicht angst
serine Gezondheid en schoonheid huid
silicium Gezondheid van de huid en de toon
natrium
superoxidedismutase SOD Vrije radicalen voorkomen
Substantie P mentale focus
thiamine vitamine B1 energie toename
mentale houding
Stress reliever
Theonine immuunsysteem
huidskleur
tyrosine emotionele gezondheid
mentale helderheid
geheugen
valine spieropbouw
vanadium Controle bloedsuikerspiegel
Vitamine B12 fysieke energie
mentale focus
Zenuwstelsel reparatie
vitamine C gezondheid gommen
Vermindert kans op kanker
verkoudheid
Vitamine E immuunsysteem
Gezond zenuwweefsel
zink gezondheid van de prostaat
immuunsysteem
acne
geheugen
Verkoudheid symptomen
zilverionen
FG Xpress PowerStrips met zilverionen. Deze staan bekend om hun krachtige antimicrobiële activiteit en als een natuurlijk antibioticum.

Wat zijn precies zilverionen?

Het is lang bekend dat zilverionen zijn effectief tegen een breed spectrum van micro-organismen.

   

De antimicrobiële werking van zilver is bekend door clinici voor meer dan 100 jaar.

Tegenwoordig, worden zilverionen gebruikt in een verscheidenheid van medische toepassingen, zoals tandheelkundige behandeling, katheters en de genezing van brandwonden voor de regulering van bacteriegroei. Zilverionen worden gebruikt voor een aantal niet-medische doeleinden, zoals bij elektrische apparaten.

Voor vele virussen, bacteriën, protozoa en schimmelcellen, zilverionen resulteren in ofwel dood of inactiviteit van deze besmettelijke soorten. Na antibiotica werden ontwikkeld, het gebruik van zilver werd als ouderwets en minder effectief dan antibiotica. Dat lijkt nu weer veranderen, omdat steeds meer bacteriën resistent worden tegen antibiotica.

De ionisatie wordt beschouwd als de volgende stap in de zilvertechnologie. Het wordt op dezelfde wijze als colloïdaal zilver, maar ionisch zilver bestaan uit atomen, dan deeltjes.
Naast hun werkingen op bacteriegroei enzymen, zilverionen veroorzaken een significante remming van bacteriegroei. Ze voorkomen celdeling en beschadiging van de celmembraan en de inhoud van de bacteriën. Het maakt het celmembraan meer doorlaatbaar en daarmee interfereert met de celstofwisseling.

Ionische colloïdaal zilver is niet giftig en er zijn geen bijwerkingen. Er zijn geen bekende interacties of bijwerkingen met andere medicijnen.

Gebleken is dat zilver is zeer belangrijk voor het immuunsysteem. Het helpt onze cellen om te vechten tegen buitenlandse organismen.
Koreaanse Rode Ginseng
Koreaanse rode ginseng is de meest effectieve ginseng, beschikbaar. Het kreeg zijn naam vanwege de vele voordelen voor de gezondheid. Het heeft de naam "Panax", wat betekent "genezen-all". Het wordt gebruikt voor duizenden jaren in Aziatische culturen. Vandaag de dag wordt de Koreaanse rode ginseng gebruikt over de hele wereld.


   

Koreaanse Rode Ginseng duurt 6 jaar om te groeien in de grond. Daarna moet een 10-jarige afwezigheid worden gehandhaafd tussen de beplanting tijden. Bijgevolg Koreaanse rode ginseng een hoog gehalte aan actieve elementen en is veel duurder dan andere soorten ginseng.
De hogere kosten zijn gerechtvaardigd, want het bevat een drie keer groter deel van de ginsenosiden en wordt geteeld zonder het gebruik van pesticiden. In rode Koreaanse ginseng, er een verscheidenheid van aminozuren, enzymen, vitaminen en meer dan 40 mineralen.

Koreaanse rode ginseng en de effecten ervan op onze gezondheid.

Koreaanse rode ginseng bevat veel actieve ingrediënten. De belangrijkste stoffen zijn ginsenosides of panaxosides genoemd. De binnenste laag van FG Xpress PowerStrips bevat een mengsel van gefermenteerde rode Koreaanse ginseng, die 32 verschillende soorten saponinen.

Het bevat vitaminen, aminozuren, essentiële oliën en natuurlijke enzymen en een onvergelijkbare gehalte aan mineralen: 42 natuurlijke mineralen, zoals vitamine A, E en B12 en thiamine, riboflavine, niacine, calcium, ijzer, fosfor, natrium, kalium, mangaan, magnesium, zwavel en tin.

Vanwege het hoge gehalte aan mineralen Koreaanse rode ginseng wordt toegeschreven aan het vermogen om het immuunsysteem te stimuleren en bijdragen aan de natuurlijke ontgifting van het lichaam. Koreaanse rode ginseng wordt gebruikt om vermoeidheid te bestrijden en om het lichaam te voorzien van meer energie tijdens sportieve activiteit. Ginsenosiden, die worden aangetroffen in de Koreaanse rode ginseng zijn ook bekend om hun vermogen om mentale prestaties verbeteren en verminderen mentale traagheid. Ginsenosides moet ook helpen het lichaam op een natuurlijke stress reliever. Koreaanse rode ginseng is om als natuurlijke kalmerend en helpen om metabolische functie verhogen. Stress kan ook leiden tot een toename cortisol, leidt tot ontsteking (een gemeenschappelijke bron van pijn). Hoge niveaus van cortisol in het bloed belemmert ook de productie van insuline, waardoor Koreaanse rode ginseng nuttig voor diabetici en voor mensen met reumatoïde artritis - zonder het gebruik van steroïden.

Wat zijn de voordelen voor de gezondheid?

Koreaanse rode ginseng kan positieve effecten hebben:
 • lage energie
 • Uitputting
 • Immunodeficiëntie
 • Gebrek aan concentratie
 • Impotentie
 • Hart- en vaatziekten
 • hoge of lage bloeddruk
 • Duizeligheid
 • voorkomen dementie of Alzheimer
 • Carcinomatosis
 • verhoogde bloedsuikerspiegel
 • Cholesterolgehalte in het bloed
Elemental germanium | Far Infrared Technology
De buitenste laag van PowerStrips geïmpregneerd met elementair germanium. Germanium is een natuurlijk mineraal met een heel bijzondere vermogen om energie golven op te wekken uit de eigen lichaamswarmte.


   

De elementaire germanium verzamelt de uitgezonden energie uit je lichaam, geheroriënteerd deze energie en weerspiegelt het in de vorm van ver-infrarood energie terug tot diep in de weefsels van het lichaam. Dit leidt tot een energievoorziening direct in je cellen, organen en systemen in het lichaam, maar ook in de spieren. Deze golven diep in het lichaam en dus activeer cellen en het lichaamssysteem.

Dit resulteert in een natuurlijke pijnverlichting door warmte te diep in de spieren, en door het ondersteunen verhoogde bloedtoevoer, vooral op het gebied van de pleister.

De PowerStrips activeren door ver-infrarood (FIR) Nitric oxide, een ontstekingsremmend middel, die wordt aangeduid als de "wonder molecuul". Het ondersteunt het immuunsysteem bij het bestrijden van bacteriële infecties, virussen en parasieten en zelfs de groei van bepaalde vormen van kanker.
FIR verwijdert opgehoopte gifstoffen en ondersteunt de lymfatische circulatie. Veel gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door een slechte lymfatische circulatie. Het verbetert de werking van de witte bloedcellen, waarbij de reactie van het immuunsysteem is verbeterd en dus ook de eliminatie van vreemde pathogenen en cellulaire afvalproducten. Door FG Xpress PowerStrips deze energie kan worden 24-48 uur.
De toegenomen ver-infrarood energie is ook verantwoordelijk voor de pijnbestrijding - door het verhogen van de warmte in de weefsels van het lichaam. Door de thermogene eigenschappen en het vermogen om warmte voor de verlichting van pijn, germanium is een van de natuurlijke ingrediënten in de FG Xpress PowerStrips.

Ver-infrarode stralen, ook bekend als FIR zijn een onzichtbare spectrum van zonlicht, die ontdekt werd in het begin van de 18e eeuw. De golflengte van het lichtspectrum reeks van onzichtbaar licht, tot aan de microgolven. Hoewel het onzichtbare deel van dezelfde band niet zichtbaar maar kan worden gevoeld als warmte.

Ongeveer 80% van de totale door de zon energie FIR. Interessant is echter verre-infrarode energie (FIR) wordt uitgezonden door het menselijk lichaam. De verre infrarode stralen van het lichtspectrum alle lagen van het menselijk lichaam binnendringen. FIR-energie bereikt grote gebieden en afgelegen plaatsen in de spieren, botten en weefsels.

De beschreven toename van energie in het lichaamsweefsel kan worden gedocumenteerd met een infraroodcamera.

Voor het aanbrengen van de PowerStrips Na het aanbrengen van de PowerStrips
De verklaringen die hierin gemaakt zijn voor alleen informatie. FG Xpress PowerStrips gebruikt om pijn te verlichten. Dit zijn geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Deze informatie is geen belofte van redding of beloofd effecten.
FG Xpress PowerStrips - toepassingen

 • chronische Pijn
 • Depressie, stress
 • Problemen met potentie
 • gewrichtspijn
 • vetverbranding
 • Gebrek aan energie, kracht en uithoudingsvermogen problemen
 • Cardiovasculaire problemen, stoornissen in de bloedsomloop
 • acidose
 • gebrek aan concentratie
 • Slaapstoornissen
 • Pijn in de rug, nek en schouder
 • Migraine
 • Tinnitus / head ruis / plotseling gehoorverlies
 • aderverkalking
 • Hoesten, keelpijn, amandelontsteking
 • suikerziekte
 • gebrek aan energie
 • ontgifting
 • Water in de benen
 • Blaas en prostaat problemen
 • Pijn voor en tijdens de periode
 • menopauze
 • cellulitis
FG Xpress PowerStrips - Application Notes
De volgende punten moeten bij de toepassing van de FG Xpress PowerStrips worden beschouwd:
 • Alleen voor uitwendig gebruik. Breng iedere strip slechts 1 keer

 • In onduidelijk ongemak tijdens het gebruik, moet u de pleister verwijderd en neemt een advies.

 • In onduidelijke pijn moet u eerst een diagnose te stellen. Gebruik geen blind proeven van de behandeling niet te maken.

 • In het geval van huidziekten moet u eerst uw arts of en waar de PowerStrips kan worden gelijmd.

 • Tot nu toe geen negatieve bijwerkingen en geen interacties met andere geneesmiddelen bekend.

 • In geval van blijvende medicatie moet u nog steeds uw arts te informeren.

 • Zwangere moeten eerst hun arts te raadplegen.

 • Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

 • Gebruik indien nodig, of de 1 tot 2 dagen 12 tot 48 uur.

 • Vasthouden Slechts 30 tot 60 minuten na het douchen of baden.

 • Verwijder 30 tot 60 minuten voor het baden of douchen.

 • Lijm de PowerStrips boven of onder de gewrichten, anders worden ze gemakkelijk worden opgelost.

 • Selecteer een applicatie omgeving - bij voorkeur vrij van haar, zonder zweet en zonder verzorgingsproducten

 • PowerStrips kan ook in kleinere stukken worden gesneden.

 • PowerStrips bestaan uit natuurlijke producten. Zij zijn in water oplosbaar en kunnen gemakkelijk worden verwijderd.

 • Niet in de zon. Bewaren in de originele verpakking bij kamertemperatuur tot 25 graden.

 • Niet gebruiken na de vervaldatum (ongeveer 1 jaar).


FG Xpress PowerStrips - Aanbevolen lijm stippen aan verschillende pijn voorwaarden te verlichten
Area hoofd
Hoofdpijn 1 hele stroken van ongeveer 3 centimeter breed in de nek. 1 strip over het voorhoofd.
Migraine met of zonder visie problemen zoals hoofdpijn.
loopneus 3-4 cm lang en 3 cm brede strook over de neus en / of 1 strip over het voorhoofd.
Keelpijn 1 hele strip van voren over het strottenhoofd.
Amandelontsteking 1 strook, 5 cm lang, 3 cm breed direct aan de amandelen.
Kiespijn Bovenkaak: strip tot 10 cm lang, 3 cm breed van oor over haar wang.
Onderkaak: hoe bovenkaak maar eens 1 stok strook onder de onderkaak bot.
Kaakholte suppuratie als voor verkoudheid
Tinnitus Kleine stukken voor en achter de oren;
Allergieën (huid, pollen, allerlei allergieën) 5x5 cm van de halswervels
Als de pleister draagt voor optische redenen overdag niet mogelijk is, moet worden toegepast elke avond beschreven.
Variëren bovenlichaam
Hoest als gevolg van kou 1 strook dwars onder het strottenhoofd. 1 strook (half bestrating breedte) vasthouden aan de overkant van de bovenkant van de borst.
Ademhalingsproblemen vanwege de kou zoals hoesten.
Spijsvertering gebied
Dysfagie
Maagpijn veroorzaakt door stress
Maagpijn veroorzaakt door voedselvergiftiging
1 hele pleister op de maag.
Buikpijn in het algemeen
Abdominale pijn als gevolg van voedselvergiftiging
Diarree van onbekende oorsprong
1 hele patch gecentreerd op de buik.
Blindedarmontsteking 1 strip van 10 cm lang, 3 cm breed aan de pijn ter plaatse
Diabetes (tests toonden al verbeterd waarden na ongeveer 60 minuten) 1 strook I0 cm lang, 3 cm breed aan de alvleesklier (onder de linker ribbenboog).
Mannelijke organen
Prostatitis Verwijderen schaamhaar en plakken naar de blaas.
Vrouwelijke organen
voor de menstruatie: 1 pleister op de lumbale wervelkolom.
Menstruatiepijn
Ovariële ontsteking
Baarmoeder ontsteking
1 hele stoep aan de overkant van de buik.
Schimmelziekten Verwijder schaamhaar voor een stuk pleister van 6x6 cm.
Urogenitale
Nierzwakheid
In het algemeen uitputting deze toepassing wordt gebruikt om de duur
Op de rug, de nieren - elk half patch van boven naar beneden evenwijdig aan de wervelkolom en een stuk van 4x4 cm op de nieren punten gecentreerd onder de voetzolen (eerste punt niermeridiaan}.
Blaasontsteking
Urethritis
Seksuele stoornissen
1 hele pleister op de blaas.
In seksuele stoornissen een stuk 5x5 cm als langdurig gebruik.
Gewrichten en wervelkolom
Ischias ISG (SI) - De billen iets uit elkaar te trekken. 1 strook van 5 cm breed. 1/3 van de lengte van de stoep neer tussen de billen, de rest tot aan de lumbale wervelkolom.
Uit de bil van de pijnlijke kant, centraal een andere strip (ongeveer 6 cm breed).
Schouderpijn - als ze zijn brandbaar 1 patch gehalveerd; beide stroken naast elkaar uit de bovenarm over de hele schouder (gehalveerd bestrating beter blijven bewegen).
Artritis - ontsteking (niet osteoartritis). Hele of halve gips, afhankelijk van het gewricht, direct op de pijnlijke plek.
Nekpijn Over de hals 1 hele patch.
Pijn in de rug. In de hals en de pijn punten op de wervelkolom.
spierpijn
Spierpijn (precies op het aangetaste spier) Lange spier: Begin bij de respectieve uiteindegedeelten en plak in de richting van de pijn.
RLS
RLS (rusteloze benen syndroom) ISG (SI) - De billen iets uit elkaar te trekken. 1 strook van 5 cm breed. 1/3 van de lengte van de stoep neer tussen de billen, de rest tot aan de lumbale wervelkolom.
Afhankelijk halve patch lijm op de bovenkant van de voet.
Pijn kanker
Borstkanker De smalle strook rond het getroffen gebied.
Colorectale kanker 1 hele pleister midden op de buik (rechts en links)
Huidkanker zoals borstkanker.
Longkanker Op de borst tussen het sleutelbeen en de tepel;
altijd gebruik maken van hele patch.
Maagkanker 1 hele pleister op de maag en een stuk van 4x4 cm op de renale punten gecentreerd onder de zolen (eerste niermeridiaan punt}.
Alvleesklierkanker De helft van een patch op de alvleesklier (onder de linker ribbenboog).
Leverkanker Halve een pleister op de lever.
Prostaatkanker Aan de rechter en linker lies; Blaas / venusheuvel.
Alle andere vormen van kanker Lijm kleine strook rond het getroffen gebied.
Water in de benen
Water in de benen Halveer een patch en elk van de nieren en een klein stukje in het midden onder de zolen van je voeten passen.
Time toepassingen met merkbaar effect binnen 1-4 weken
Stoornissen in de bloedsomloop / gevoelloosheid in benen, armen (aderen en haarvaatjes niet spataderen) Ontharen de lies en 1 patch gecentreerd dwars naar beneden tot aan het kruis. Bovendien, een stuk 7x7 cm van de buitenkant van het heupgewricht.
Er kan ook een stuk pleister op beide toppen van de voeten zijn.
Vaak moeten plassen, ook 's nachts (belangrijk om zeker hoe vaak je moet -comparison van vroeger nu plassen na ongeveer 1-2 weken te gebruiken) Aan de achterzijde van de nier - helft pleister van boven naar beneden evenwijdig aan de wervelkolom en een stuk 4x4 cm renale punten gecentreerd onder de zolen (eerste niermeridiaan punt}.
Uitputting, vermoeidheid, gebrek aan energie, depressie neiging concentratieverlies TH 7 inclusive nieren - Op de achterste helft een patch van boven naar beneden evenwijdig aan de wervelkolom en een stuk van 4x4 cm op de renale punten gecentreerd onder de zolen (eerste niermeridiaan punt}.
ADHD (kinderen en volwassenen)
De eerste effecten snel optreden, maar een langere tijd worden toegepast.
Meer gedetailleerde testen cycli zijn nog niet beschikbaar.
TH 7 - extra nacht een strip in de nek (een stuk van 5x5 cm op de nekwervels).
De volgende gebieden moeten niet worden gebruikt met de pleisters: slijmvliezen, open wonden, littekens na ongeveer 4 maanden, ogen en lippen en semi-slijmvliezen.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : bestellen en kopen goedkope en goedkoop online winkel. - Nederland, Nederlands, Netherlands, Dutch

nederlands - Jeunesse Instantly Ageless

nederlands - Prelaunch in Brasil
Advertising in nederlands
Content in nederlands
Mining in nederlands
BTC in nederlands
BitCoin and Co. - nederlands
faccia il sollevamento - Jeunesse - nederlands
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - nederlands
Skin Tightening - products of Jeunesse - nederlands
Rhytidectomie in Nederlands - nederlands
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - nederlands
Buy Instantly Ageless - nederlands
Jeunesse - Las arrugas de distancia - nederlands
behandling rynkor - nederlands
Jeunesse Global - Antifaltencreme - nederlands
Jeunesse Rynke Creme - nederlands
NEW : facelift in the bottle - nederlands
Reduce Wrinkles - nederlands

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment