INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Ha itt regisztrálja , akkor mi ezt a weboldalt ingyen adjukHa már regisztrált FG Xpress és szeretné használni ezt a weboldalt a saját céljaira, küldjön egy e-mailt a következő címre: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Világszerte alkalmazható több mint 190 országban
www.my-strip.com- Magyarország, Austria, Svájc, Lichtenstein,Nèmetorszàg
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Magyarország, Austria, Svájc, Lichtenstein,Nèmetorszàg - FG-Xpress PowerStrips - Kattintson ide videókat, véleménye, tapasztalatok, vélemények a termékek a teszt.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - magyar
bonus crypto token wallet - magyar
indoor cannabis - magyar

FG Xpress Powerstrips


A PowerStrips kapsz több energiát, kitartást és koncentráltabban és szellemi alkalmasság. FGXpress PowerStrips segítsen a méregtelenítést és tisztítási és biztosítani egészségesebb sejtek és a támogatást a szív- és érrendszerre. Segít csökkenti a stresszt, és segít egy egészségesebb, jobb alvást. A PowerStrips szolgálják erősíti az immunrendszert és javítja a szexuális funkciót.

ELŐNYEI POWERSTRIPS ™
• PowerStrips vannak felsorolva az FDA Class 1 Medical Device, és úgy is, mint OTC (over the counter) sorolt termék.
Van egy CE jóváhagyást az európai piacon.

• PowerStrips olyan hatóanyagokat tartalmaznak, és egy ragasztóréteg, amelynek külső rétege egy különálló keverék, amelyek hozzájárulnak a átmeneti fájdalomcsillapításra.

• Őnnek lehet viselni akár 48 óraig és lehet szállítani, és világszerte szállított.

Hogyan működik

Hogyan kell használni

Előtt és után infravörös képek

Beszámolók

Élő vérvizsgálat

FG Xpress Powerstrips


Különösen alkalmas a fájdalomcsillapító FGXpress PowerStrips, csökkenti a fájdalmat és a szenvedést és ízületi problémák, krónikus fájdalom, ízületi fájdalom, izomfájdalmak, reuma, törzsek és az ízületi gyulladás. Jön egy állítólag javítja a zsírégetést, és segít a vérkeringési zavarok, fejfájás. PowerStrips is fel lehet használni, hogy csökkentsék seprűvénák és visszér. Ők is alkalmas a gyors Regenetation edzés után. A PowerStrips lehet használni az arcon a ráncok kezelésére és ráncok csökkentésére.

POWERSTRIPS a fájdalom enyhítésére
PowerStrips tartalmaznak germánium - egy olyan alkatrész optikai tulajdonságokkal, hogy vezeti a hőt - hasonló fehér fény egy pohár prizma. Germánium viszont a hőt a test és a környezet - vissza a területet, ahol a PowerStrips alkalmazzák. Germánium is megtöri a hősugárzás az alkotóelemeire, mint egy prizma megtöri a fehér fényt a színek a spektrum.

Ez a "hosszú hullámú" eleme a hőt, amely hozzájárul a legmagasabb százalékos a fájdalomcsillapítás. Mint látható infravörös képek, hosszú hullámú hő hatol 10 cm-ig a szervezetben. Ebben a régióban, egyre nő az erek. Ez elősegíti a növekedést a vér áramlását, és megalakult a természetes hő. Ez a kiterjesztés működik az egyéb, kiegészítő biokémiai és neurológiai folyamatokat, amelyek hozzájárulnak a fájdalomcsillapítás, miközben a PowerStrip van a bőrön.

Kulcsfontosságú összetevők

A fejlődő PowerStrips 5 fő összetevő és technológiák kerültek alkalmazásra: Minden alkalmazott PowerStrip két rétegben. A külső réteg elemi germánium. A belső vagy ragasztó réteg keverékét tartalmazza: erjesztett koreai vörös ginzeng, tengeri fitoplankton (Alpha 3 CMP ™), és egy vízben oldható ragasztóanyag. A napi használat egyszerű és kényelmes, valamint gyengéd a bőrhöz.
tengeri fitoplankton
Koreai Red Ginseng
Elemental germánium | Far Infrared Technology

Vélemények

minden nap egyre több és több ember a világon megismerhetik a különleges hatását az elosztókat és közzé tapasztalataikat az interneten.

Ezek a beszámolók egyéni megítélése, személyeknek. A hatás vagy a gyógyulási folyamat esetleg másként viselkednek minden személy és a gyógyulás vagy javulás az egészségügyi nem ígért.
Hát baleset után
Duzzadt viszont a műtét után
térd
lábujjak
vállízület
seprűvénák
vissza
Pókcsípés
Hát, a váll, Sleeping
fibromyalgia
növekedés
lábak
láb
szemek
egyoldalú terhelés
cukorbaj
Mell, ideg (német)
vállKülönbség a hő- javítások és FG Xpress PowerStrips

Kereskedelmi fűtési foltok a gyógyszertárban

Amikor beszélünk, fűtés foltokat, így ez az úgynevezett sebtapaszt, amely alkalmazható közvetlenül a bőrre a fájdalom kezelésére. Sok melegítőpárna használja a hatóanyagot kapszaicin, amely kivonjuk a szárított gyümölcs cayenne bors.

Továbbá vannak még vaspor alapú hő- patch. Nem jön be a bőrbe közvetlen érintkezéséte a hatóanyagoknak és a lehetséges bőrirritáció. A vas por reakcióba lép az oxigénnal a levegőből, és így hőt termel, amelyet a nem a testhez. Itt azonban, ügyelni kell, mivel a vas por semmilyen körülmények között nem kerülhet érintkezésbe a bőrrel. Szóval, a szabad elvágni. Mindkét változatban a fájdalomcsillapítás érhető el hőt termel.

A keletkező hő elősegíti a vérkeringést, ami a jobb ellátása szövetekket oxigénnel és tápanyagokkal.FG Xpress PowerStrips

A PowerStrips a FG Xpress a multifunkciós tapasz egy úgynevezett hibrid technológia. A PowerStrips össze egy szabadalmaztatott keveréke az ősi gyógynövényekböl, ásványi anyagok és elemek egy forradalmian új technológiája. A kezdeményezés a fájdalmat és kellemetlenséget az izmok és a szövetek építésére használták további energiát. Így, az egészségügyi és a gyógyulás aktiválódnak a szervezetben. A PowerStrips szerepel az USA-ban az FDA orvostechnikai eszköz 1. osztály.

PowerStrips az alábbi fő összetevőből áll:
 • Red koreai ginseng
 • tengeri fitoplankton
 • Elemental germánium
A elemi germánium nem kerül érintkezésbe a bőrrel, mivel ez található a külső oldalán. A más hatóanyagokat alkalmaznak, hogy a belsejében a PowerStrips.
Hö Tapasz

A fájdalomcsillapítás a hő foltokban valósítják meg vagy egy gyógyszer, mint például a kapszaicin, amely származik a cayenne bors, vagy az, hogy a vas por fűtése oxigénnel végbemenő reakció.FG Xpress PowerStrips

A PowerStrips a hő által generált elemi germánium. Ez a germánium a külső réteggen találhato, és nem érintkezik a bőrrel. Germánium képessége, hogy felszívja a szervezetböl a saját hőt, és ujjonan csatlakozzik , majd tükrözik vissza a testbe. Továbbá, a hő a környezetünkben felszívódik a germánium és tükrözi akár 10 cm mélyen a szövetekbe. . PowerStrips a multifunkciós tapasz új hibrid technológiával.Mindkét forma, segiti az errek támogatását és elősegíti a vérkeringést. Az oxigén szállítását, hogy a sejtek stimulált.
Hö Tapasz

A hő foltok vannak rögzítve a fájdalmas területet a bőr. A tapaszt nem szabad elvágni, mivel különben a hatóanyagokat elvesznek. A vaspor vaspor alapú hő-, foltok kárt okozna a bőrt.

A hatás 10-48 órán át tart, attól függően, hogy milyen típusú a tapasz. Ugyanakkor meg kell várni, legalább 12 órát, mielőtt a következő tapaszt lehet alkalmazni, mivel a bőr irritálja a hatóanyagok.FG Xpress PowerStrips

Mint a Hö Tapasz, a PowerStrips ragasztott közvetlenül a fájdalom területen. Azonban lehetséges, hogy a PowerStrips kisebb részekre vágja. Ez jobban alkalmazásának rugalmasságát és gyakoriságát.

A hőtermelés természetesen révén érhető el kisugárzott test hő és a hőt a környezet. A bőr nem irritálja a kábítószer. Emiatt, a PowerStrips viselhető minden nap, és nem szükséges, mivel a hő foltokban, egy kis szünetet az alkalmazások között.

A hatástartalma a PowerStrips-nak 48 óra. PowerStrips sokkal többet kínál Önnek, mint csupán fájdalomcsillapitás. PowerStrips-nak vannak, ellentétben a hő foltokhoz, úgynevezett többfunkciós tapasz számos más pozitív tulajdonsága.

A piros-koreai ginseng használják évezredek óta a hagyományos kínai orvosi tudományban gyógyítoszernek a sok betegségre. Többek között, a koreai vörös ginzeng vezethet, hogy több energiát és javítja az alvás.

A tengeri fitoplankton biztosítja a test sejtjeit az összes fontos összetevőket. A test felveszi , pontossan csak azt ami abban a pillanatban kell. Testünk sejtei csak akkor képesek regenerálni és gyógyítani ha a test , ha optimális ellátást kap.
Hö Tapasz

A hatóanyag irritálhatja a bőrt, ami viszketést. A használat során ne tegye emellett más hőforrás, például melegítőpárna vagy borogatást. Ez ahhoz vezethet, hogy további bőrirritáció és egészségügyi károk.

A hő tapaszt nem szabad alkalmazni nyílt sebek, vagy érintkeznek a nyálkahártyával. Ez oda vezethet, hogy súlyos gyulladás.FG Xpress PowerStrips

A hőtermelés nélkül teljesíti hatóanyagokat. Így, a bőrirritáció kockázatát kizárt. PowerStrips tenni nagyon bőrbarát, és mindennapi használatra tervezték. Nincs ismert mellékhatása. Allergia esetén bármely összetevőjére, azonban ellátást kell biztosítani.
Hö Tapasz

Az ár egy meleg javítást a gyógyszertártól, terméktől függően, körülbelül 2-4 euró.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips közvetlen értékesítési uton keresztül adják el . Ez azt jelenti, meg lehet vásárolni közvetlenül a cégnél, és nem a kereskedő vagy a gyógyszertárban. A PowerStrips , több mint 190 országban szállithato. Egy szép borítékoban postán. A szállítási költség 4,95 $ világszerte.

15 PowerStrips költség 59,95 $. Beleértve a szállítási költségek azok a költségek mintegy 3,50 EUR PowerStrip (attól függően, hogy az árfolyam).
tengeri fitoplankton
A belső réteg a FG Xpress PowerStrips is tengeri fitoplankton. A készítményt szerint végzik a szabadalmaztatott formula (Alpha 3 CMP).

Egyike azoknak a ritka tartalmazó termékek szinte mindent, amire szükség van az életbe (és a rekonstrukció a sejtek) a fitoplankton.

   

A fitoplanktonok egysejtű élőlények, amelyek olyan kicsi, hogy csak mi segítségével mikroszkóp. Mert mikroszkópikus, a sejtek a szervezet képes felvenni azonnal (hasznosíthatóság) és kap minden értékes tápanyagok egyidejűleg - a maximális hatékonyság érdekében.

A fitoplankton, más néven "Super Food" látszik az NASA, és számos tudományos tanulmány a legfontosabb élelmiszer növény a világon. Fitoplankton látja el a föld több mint 90% -a szükséges oxigénnal. Fitoplankton nem csak fontos forrása az oxigén, hanem egy fontos táplálékforrást tengeri élet. És úgy tűnik, nekünk is.

Nagyon kevés (élelmiszer), hogy adjanak meg minden szükséges alapanyagok alkotnak új sejtek és fenntartása a meglévő sejtek. Ezek a csodálatos növények tartalmaznak több mint 90 alapvető tápanyagok az egészséges test.

Fitoplankton tartalmazza mind a kilenc aminosavat nem lehet a szervezet által termelni. Ugyanilyen esszenciális zsírsavak (omega-3 és omega-6) tartalmazza. Tengeri fitoplankton tartalmaz kulcsfontosságú vitaminok, ásványi anyagok, mint a C-vitamin, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, szelén, cink, króm, magnézium, kalcium, nikkel, vas és még sokan mások.

Ezek az értékes tápanyagok fontosak a termelés az új, egészséges sejtekhez. Mindannyiunknak volt valaha cellás vagy energia elzáródások, amelyek érzelmi vagy fizikai okok volt. Különös figyelmet szentelnek a természetes pigmentek (NP), amelyek szintén része a hatékony összetevőket hínár.

Néhány előny (de nem az összes) tengeri fitoplanktonnak:
 • Támogatás a szív- és érrendszeri betegségek: A nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns, aminosav és a magas szintű omega-3 zsírsavak ismert, hogy támogassa a szív- és érrendszert.

 • Elősegíti az egészséges bőrt: Fitoplankton van nagy mennyiségű bioflavonoidok, amely eltávolítja a méreganyagokat a bőrsejteket. Azt is tartalmaz riboflavint, ami csökkenti a szabad gyökök a bőrsejteket.

 • Az immunrendszer megerősödik: Alanin, béta-karotin, bioflavonoidok és E-vitamin támogatja a Immumsystem.

 • Növekvő energia: Fitoplankton méregteleníti a testet és megszünteti méreganyagok a sejtekből. Ez elősegíti az energiát és a hangulatot.

 • Stabilizálja a vércukorszintet: Fitoplankton igazán jó stabilizálására vércukorszintet. A króm segíti elkerülni vagy enyhíteni a cukorbetegség. Glutaminsav segít csökkenteni a sóvárgást alkoholra és cukorra. Fenilalanin egy ismert cukor utáni sóvárgás szűkítő.

 • Elősegíti az ízületek egészségét: Mangán segít fenntartani a közös mobilitást. Omega-6 zsírsavak enyhítheti artritisz tüneteit. Kórokozók savak csökkentik a reggeli fájdalmat. Fitoplankton speciális támogatást alkalmaz az izületmobilitásra és csökkenti a fájdalmat és merevséget.

 • Támogatja a máj funkciót: A fitoplankton arginin ismert a méregtelenítő funkciója a májnak.

 • Javítja az agyi tevékenységet: A nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 zsírsavak javítja az agyi tevékenységet. A nukleinsavak javítja a memóriát készségek. Fenilalanin javítja a szellemi frissességet. Proline növeli a tanulás képességét. A magnézium segít csökkenteni a hangulati ingadozások.

tápértékvizsgálatoknak - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
elem leírás elősegíti Hiányzik elem lehet megnövekedett kockázata:
alanin aminosav formák fehérjék
izom kialakulása
immunrendszer
Megszabadul a felesleges méreganyagokat a májból
Megfelelő glükóz szint
magas vérnyomás
Es típusú diabétesz
szabadgyök
vércukorszint
Az arginin aminosav immunrendszer
máj méregtelenítő
Létrehozása új izom
Az egészséges bőr
egészséges ízületek
anyagcsere
köszvény
mérgező máj
lassú anyagcsere
aszparagint immunrendszer
Brain Energizer
aszparaginsav aminosav
Is ismert L-aszpartát
Fontos szerepet játszik a citromsav ciklus
Fontos szerepet játszik a Krebs-ciklus
sejtek energia-
Egészséges RNS és DNS
immunrendszer
Brain Energizer
A krónikus fáradtság
depresszió
béta-karotin immunrendszer
jobb emésztés
javítja a látást
védi szaruhártya
Szabadgyök védelmi
bioflavonoidok immunrendszer
Skin toxin eltávolító

biotin

Elősegíti, hogy jobb haj
bór nyomelem
Elősegíti felszívódását más fontos tápanyagok
erősebb csontok
mentális tisztaságot
szív- és érrendszeri betegségek
A kalcium felszívódását
Fokozza a száraz izomtömeget
Help for klimaxos tünetek
Csökkent szintje más tápanyagok: D-vitamin, kalcium, réz, magnézium és
osteoarthritis
prosztatarák
kalcium ásványi Erősebb csontok, a fogak és kötőszövet
nyugtatja az idegeket
Javítja a koleszterin szintet
Az egészséges emésztés
Segít az idegek továbbítsanak üzeneteket szív és más izmok
Normális véralvadáshoz
Segít megelőzni a magas vérnyomás
Megelőzés a vastagbélrák
A csontritkulás
hormonális problémák
klorofill jobb emésztés
króm ásványi
90% -a lakosság hiányos króm
Segít mérsékelt cukorbetegség
kontroll inzulin
Szív- és érrendszeri támogatást
Lökést DHEA
cukorbaj
kobalt Javításhoz idegsejtek
A vörös vérsejtek
réz ásványi arthritis megkönnyebbülés
A vörös vérsejtek
Szív- és érrendszeri védelem
Csontváz és az idegrendszer védelme
Termelés erőteljes antioxidáns szuperoxid
Egészséges bőr és haj
Melanin termelést: (bőr, haj és szem szín)
megakadályozza aneurizma
elősegíti a kollagén
artériák megkeményedése
szürke haja
Szív- és érrendszeri betegségek
köszvény
A csontritkulás
cisztein Rákkeltő anyagok méregtelenítő
elektrolitok segít vesék
Megszüntetése mérgező hulladékok
fluor egészséges fogak
csontsűrűség
A folsav mentális fókusz
megakadályozza a vérszegénység
germánium Epstein-Barr-vírus
A gamma-linolénsav csökkenti a koleszterinszintet
glutaminsav A neurotranszmitter is nevezik glutamát Csökkenti az alkohol utáni sóvárgás
Csökkenti az édesség utáni vágyat
agyi aktivitás
Segít a helyes személyiségi zavarok
Hasznos a gyermekkori viselkedési zavarok
Segít az epilepszia kezelésére
A glutamin agyi aktivitás aminosav
Izomépítés és karbantartás
Eltávolítása ammónia májból
A központi idegrendszer egészséges
jobb hangulatban
több Energy
A krónikus fáradtság
Alsó immunrendszerét
arthritis rheumatoid
scleroderma
glutation antioxidáns Szabadgyök védelmi
immunrendszer
védi jövőkép
Energy létrehozása
Megakadályozza kiépítése oxidált zsírok
Egyensúly hiányát és koordináció
A mentális zavarok
remegés
érelmeszesedés
glikogén a fizikai állóképességet
hisztidin tápanyagok felszívódását
Eltávolítja a toxikus fémek
jód Testsúly szabályozásában
vas nyomelem
Szükség ahhoz, hogy a hemoglobin
Ez a leggyakoribb hiányosság az egész világon
érzelmi egészség
megakadályozza a vérszegénység
fizikai energia
Vörösvérsejtek
izom egészségügyi
véroxigenizáció
Növekedési hiány gyermekek
vérszegénység
szédülés
Légzési elégtelenség
fejfájás
fáradtság
ingerlékenység
Isoleucine izom létrehozása
máj javítási
lecitin feloldásával koleszterin
Rövid távú memória
Leucine Csökkentse hipoglikémiás tünetek
linolsav Megakadályozza a vírusos fertőzések
lizin csontsűrűség A csontritkulás
magnézium ásványi nyugalom
Csökkenti a migrénes fejfájás
antistress
Segít megelőzni a vérrögök képződését
szív- és érrendszeri betegségek
Megakadályozza a diabéteszben
Anti-aging tulajdonságait és a hosszú élettartam tulajdonságok
hangulatingadozás
mangán antioxidáns
Segít átalakítani fehérje és zsír energiává
közös mobilitás
Szabadgyök védelmi
emésztés
csontszerkezet
Csökkenti a fáradtságot szinten
emlékezet
Javítani kell a pajzsmirigy funkciók
A csontritkulás
Szegény vitaminok felszívódását
meddőség
gyengeség
rohamok
érelmeszesedés
zűrzavar
izom-összehúzódások
Szem problémák
memóriazavar
metionin fejleszti a memóriát
jobb hangulatban
Eltávolítja a nehézfémeket
molibdén nyomelem
Talált valamennyi szövetek a szervezetben: csontok, fogak, vese, máj és
Segít használatát vas tartalékok
Segít, hogy zsírt éget
hosszú élet Karosszéria fejlesztési problémák
vérszegénység
A fogszuvasodás
impotencia
niacin B3-vitamin

csökkenti a stresszt
csökkenti a koleszterinszintet
Segíti az irányváltó artherosclerosis

nikkel sejtnövekedést
memória fejlesztések
Omega 3 zsírsav Rugalmasság sejtmembrán
Segít csökkenteni a koleszterin
Szív- és érrendszeri támogatást
Omega 6 zsírsav Relief for arthritis tüneteit
Bőrszín javítása
Szív- és érrendszeri támogatást
pantoténsav B5-vitamin Relief for arthritis tüneteit
Csökkenti a toxicitás FRM alkoholt
Szabadgyök védelmi
fenilalanin mentális tisztaságot
Csökkenti az édesség utáni vágyat
foszfortartalmú egészséges fogak
Segítség csonthelyreállítás
kálium ásványi csökkenti a magas vérnyomás
Szabályozza a vérnyomást
Ideg- és izom funkciók
allergia kezelésére
hipoglikémia
Proline Növeli a tanulási képességet
porcregeneráló
piridoxin A B6-vitamin immunrendszer
enyhíti a PMS
A riboflavin energia emlékeztető
Szabadgyök védelmi
Szem és látás
Eye fáradtság
RNS mentális fókusz
szelén ásványi immunrendszer
enyhíti a szorongást
szerin A bőr az egészség és szépség
szilícium Bőr egészségét és hang
nátrium
szuperoxid dizmutáz SOD Szabadgyök megelőzésére
P-anyag mentális fókusz
tiamin A B1-vitamin az energia növelésére
mentális hozzáállás
stresszoldó
Theonine immunrendszer
bőr tónusát
tirozin érzelmi egészség
mentális tisztaságot
emlékezet
Valine izomépítés
vanádium Vércukorszintjét
A B12-vitamin fizikai energia
mentális fókusz
Idegrendszeri javítás
A C-vitamin íny egészségének
Csökkenti a rák kockázatát
Meghűlés
E-vitamin immunrendszer
Egészséges idegszövet
cink prosztata egészségének
immunrendszer
pattanás
emlékezet
Megfázás tünetei
ezüstionokkal
FG Xpress PowerStrips tartalmazó ezüst ionokat. Ezeket ismert, hogy erőteljes antimikrobiális aktivitása és mint egy természetes antibiotikum.

Pontosan milyen ezüst ionokat?

Régóta ismert, hogy az ezüst-ionok szemben hatásos mikroorganizmusok széles spektruma.

   

A mikrobaölő hatású ezüst jól ismert a klinikusok több mint 100 éve.

Ma, ezüst ionok használják a különböző orvosi alkalmazások, mint például a fogászati kezelés, katéterek és a gyógyulás az égési sérülések a szabályozás a baktériumok növekedését. Ezüst ionok használják számos nem-gyógyászati célokra, mint például az elektromos készülékek.

Sok vírusok, baktériumok, protozoa és gombasejtek, az ezüst ionok eredményeképpen vagy halál vagy inaktivitás ezen fertőző fajok. Miután antibiotikumok fejlesztése, és a használata ezüst volt látható, mint a régi vágású, és kevésbé hatékony, mint az antibiotikumok. Hogy változni látszik, most ismét egyre több és több baktérium ellenállóvá válnak az antibiotikumokkal szemben.

Az ionizációs úgy, mint a következő lépés a az ezüst technológia. Ezt alkalmazzák a ugyanúgy, mint kolloid ezüst, de ionos ezüst atomokból, inkább, mint a részecskék.
Amellett, hogy a hatása a bakteriális enzimek, ezüst ionok okoz jelentős gátolja a baktériumok növekedését. Megakadályozzák sejtosztódást és károsítja a sejtmembránt, és a tartalmát a baktériumok. Ez teszi a sejt membrán még átjárható, és így befolyásolja a sejtek anyagcseréjét.

Ionos ezüst kolloid nem mérgező, és nincsenek mellékhatásai. Nincs ismert kölcsönhatás, vagy mellékhatások más gyógyszerekkel.

Azt találtuk, hogy az ezüst nagyon fontos az immunrendszer. Segít a sejteket elleni küzdelmét idegen organizmusok.
Koreai Red Ginseng
Koreai vörös ginseng a leghatékonyabb ginzeng, amely rendelkezésre áll. Kapta a nevét, mert számos egészségügyi előny. Ez a név "Panax", ami azt jelenti, "csodaszer". Ezt alkalmazzák a több ezer éves ázsiai kultúrákban. Ma, a koreai vörös ginzeng használják a világ minden tájáról.


   

Koreai Red Ginseng úgy 6 évig nől a földre. Ezt követően, a 10 év kihagyás kell tartani az ültetési alkalommal. Következésképpen, koreai vörös ginzeng nagy arányban tartalmaz az aktív elemek és sokkal drágább, mint a más típusú ginseng.
A magasabb költségek indokolt, mert tartalmaz egy háromszor nagyobb arányban ginsenozid és nélkül termesztik növényvédő szerek használata. A koreai vörös ginzengbe, vannak a különböző aminosavak, enzimek, vitaminok és több mint 40 ásványi anyagok.

Koreai vörös ginseng és annak hatása az egészségünkre.

Koreai vörös ginzeng számos olyan hatóanyagokat. A legfontosabb anyagok az úgynevezett ginsenozid vagy panaxozidok. A belső réteg a FG Xpress PowerStrips keverékét tartalmazza az erjesztett koreai vörös ginzeng, amely 32 különböző típusú szaponinok.

Tartalmaz vitaminokat, aminosavakat, esszenciális olajok és természetes enzimek és egy egyedülálló ásványi anyag tartalma: 42 természetes ásványi anyagok, mint a vitamin, E-és B12 és a tiamin, riboflavin, niacin, kalcium, vas, foszfor, nátrium, kálium, mangán, magnézium, kén és ón.

Mivel a magas ásványianyag-tartalma koreai vörös ginseng tulajdonítják, hogy a képességét, hogy erősíti az immunrendszert, és hozzájárul a természetes méregtelenítő a test. Koreai vörös ginzeng elleni küzdelemben való alkalmazása fáradtság és hogy a szervezet több energiát sportolás közben. Ginsenozid, amely megtalálható a koreai vörös ginzeng is ismert, hogy képesek, hogy fokozza a szellemi teljesítményt és csökkenti a mentális lassúsága. Ginsenozid is segítik a szervezet természetes stresszoldó. Koreai vörös ginzeng is, hogy egyfajta természetes nyugtató és segít növelni anyagcsere folyamatokat. A stressz is vezethet a növekedés a kortizol szintjét, ami gyulladást (közös fájdalom forrása). A magas kortizol a véráramban is gátolja a termelés az inzulin, úgy, hogy a koreai vörös ginseng lehet hasznos a cukorbetegek és az ember a rheumatoid arthritis - használata nélkül szteroidok.

Milyen egészségügyi előnyei?

Koreai vörös ginzeng lehetnek pozitív hatással lehet:
 • alacsony energiánál
 • kimerültség
 • immunhiányos
 • koncentráció hiánya
 • impotencia
 • Szív- és érrendszeri betegségek
 • magas vagy alacsony vérnyomás
 • szédülés
 • a demencia vagy az Alzheimer-kór
 • carcinomatosis
 • emelkedett vércukorszint
 • A koleszterin szintjét a vérben
Elemental germánium | Far Infrared Technology
A külső réteg PowerStrips impregnált elemi germániummal. Germánium természetes ásványvíz, egy nagyon különleges képessége, energia előállítására hullámok a saját test hőt.


   

Az elemi germánium összegyűjti a kibocsátott energia a szervezetből, új hangsúlyokat ezt az energiát, és tükrözi azt a formáját a távoli infravörös energiát vissza mélyen a szövetek a test. Ez vezet az energiaellátás közvetlenül a sejtek, szervek és testrészek rendszerek, hanem az izmokat. Ezek a hullámok mélyen behatolnak a szervezetben, és így aktiválja a sejtek és a test rendszer.

Ennek eredménye egy természetes fájdalomcsillapító generálásával hő mélyen az izmok, és azáltal, hogy támogatja fokozott vér áramlását, különösen a területén a tapasz.

A PowerStrips aktiválja messze-infravörös (FIR) A nitrogén-oxid, egy gyulladásgátló szert, amely a továbbiakban, mint a "csoda molekula". Támogatja az immunrendszert elleni küzdelemben bakteriális fertőzések, vírusok és paraziták, és még, hogy csökkentse a növekedés bizonyos rákok.
FIR eltávolítja az összegyűlt méreg-, és támogatja a nyirokkeringést. Számos egészségügyi problémát okoznak a szegény nyirokkeringést. Ez javítja a funkcióját a fehér vérsejteknek, miáltal a reakció az immunrendszer javul, és így is a megszüntetése külföldi kórokozók és sejtes hulladékok. By FG Xpress PowerStrips ezt az energiát fel lehet használni 24-48 óra.
A megnövekedett távoli-infravörös energia is felelős a fájdalom enyhítésére - növelésével a hőt a szövetek a test. Mivel a termogén tulajdonságokat és a képessége, hogy hőt a fájdalom, germánium az egyik a természetes összetevők a FG Xpress PowerStrips.

Távol-infravörös sugarak, más néven FIR vannak láthatatlan spektrumát napfény, amelyet fedeztek fel a 18. század elején. A hullámhossza a fény spektrumának a tartományban láthatatlan fény, akár a mikrohullámok. Bár a láthatatlan része ugyanabban a sávban nem lehet látni, de érezni lehet a hőt.

Mintegy 80% -a által termelt energia a Nap FIR. Érdekes azonban, hogy a távoli infravörös energiát (FIR) bocsát ki az emberi szervezetben. A távoli infravörös sugarak a fény spektrum be tud hatolni az összes rétegetbe az emberi testbe. FIR-energia éri el a nagy régiók és a távoli helyeken az izmok, a csontok és a szövetek.

A leírt energiatermelés növekedése a testszövetek lehet dokumentálni, infravörös kamerával.

Alkalmazása előtt a PowerStrips Alkalmazása után a PowerStrips
Tett nyilatkozatok itt csak tájékoztató jellegűek. FG Xpress PowerStrips fájdalomcsillapításra. Ezek nem helyettesítik a szakszerű orvosi tanácsot, diagnózist vagy kezelést. Ez az információ nincs ígér gyogyitást vagy ígér hatások.
FG Xpress PowerStrips - alkalmazások

 • A krónikus fájdalom
 • Depresszió, a stressz
 • Problémák a potenciát
 • ízületi fájdalom
 • Zsírégető
 • Erőtlenség, erőt és kitartás problémák
 • Szív- és érrendszeri problémák, keringési zavarok
 • acidosis
 • koncentráció hiánya
 • Sleep Disorders
 • Fájdalom a gerinc, nyak és vállba
 • Migrénes fejfájások
 • Tinnitus / fő / zaj hirtelen hallásvesztés
 • érelmeszesedés
 • Köhögés, torokfájás, mandulagyulladás
 • cukorbaj
 • erőtlenség
 • méregtelenítés
 • A víz a lábakban
 • Húgyhólyag és a prosztata problémák
 • Nöi Fájdalom előtt és ideje alatt
 • klimax
 • narancsbőr
FG Xpress PowerStrips - Application Notes
A következő szempontokat kell figyelembe venni, amikor alkalmazásával FG Xpress PowerStrips:
 • Csak külső használatra. Alkalmazni minden egyes csík csak 1 alkalommal

 • Tisztázatlan kellemetlenséget használat közben, akkor távolítsa el a tapaszt és tegyen meg egy tanácsot.

 • Tisztázatlan fájdalom akkor először a diagnózis felállításához. Ne végezzen vak vizsgálatok során a kezelés.

 • Abban az esetben, bőrbetegségek akkor előbb kérdezze meg kezelőorvosát e, és ahol a PowerStrips lehet ragasztani.

 • Eddig, nincs káros mellékhatása, és nincs kölcsönhatás más gyógyszerek ismert.

 • Ebben az esetben az állandó gyógyszeres kezelés akkor is értesítse kezelőorvosát.

 • Terhes először konzultáljanak orvosukkal.

 • Nem alkalmas 12 éven aluli gyermek.

 • Használata szükség szerint, vagy minden 1 -2 nappig 12 és 48 óra között.

 • Használata csak 30-60 perc zuhanyozás vagy fürdés után.

 • Vegye ki 30-60 percig, mielőtt zuhanyozás vagy fürdés közben.

 • Ragasztó a PowerStrips alatt vagy felett az ízületek, ellenkező esetben könnyen megoldható.

 • Válasszon egy alkalmazást területen - lehetőleg haj nélkül, izzadság nélkül ápolási termékek nélkül

 • PowerStrips is lehet vágni kisebb darabokra.

 • PowerStrips áll a természetes termékek. Ezek a vízben oldható és könnyen leválaszthatók.

 • Ne tegye a napon. Az eredeti tartályban, szobahőmérsékleten, legfeljebb 25 fok.

 • Ne használjon lejárati idő után (kb 1 év).


FG Xpress PowerStrips - Ajánlott ragasztók pontok enyhítésére különféle fájdalmas állapotok
Fej környéke
Fejfájás 1 egész csíkokra körülbelül 3 cm széles a nyakára. 1 csík az egész homlokra.
Migrén vagy anélkül látási problémákat mint például a fejfájás.
orrfolyás 3-4 cm hosszú és 3 cm széles csíkot az orr és / vagy 1 csík az egész homlokra.
Torokfájás 1 egész csík elölről az egész gégét.
Mandulagyulladás 1 csík, 5 cm hosszú, 3 cm széles közvetlenül a manduláját.
Fogfájás Maxilla: szalag 10 cm hosszú, 3 cm széles, fültől le az arcán.
Állkapcsot: hogyan maxilla de további 1 stick csík alatt az alsó állkapocs csont.
Arcüreg suppuration mint a megfázás
Tinnitus Kis darabot a fül előtt és mögött,
Allergia (bőr, pollen, mindenféle allergiák) 5x5 cm a nyakcsigolyák
Ha a tapasz viselése optikai okokból a nap folyamán nem lehetséges, meg kell alkalmazni minden este leírtak.
Tartomány felső testet
Köhögés megfázás miatt 1 rézsútosan a gége alatt. 1 csík (fél járda szélessége) ragaszkodni az egész mellkas felső.
Légzési nehézség, mert hideg mint például a köhögés.
Emésztési területen
Nyelési zavar
Gyomorfájdalom, stressz okozta
Gyomorfájdalom okozta ételmérgezés
1 egész folt a gyomorban.
Hasi fájdalom általában
Hasi fájdalom miatt ételmérgezést
Hasmenés ismeretlen eredetű
1 egész folt középpontjában a has.
Vakbélgyulladás 1 csík 10 cm hosszú, 3 cm széles a fájdalom helyén
Cukorbetegség (gálata már javult értékek körülbelül 60 perc múlva) 1 csík I0 cm hosszú, 3 cm széles a hasnyálmirigy (lent balra parti margin).
Férfi szervek
Prosztatagyulladás Vegye le a szőrét és kitart a hólyag.
Női szervek
menstruáció előtt: 1 vakolat az ágyéki gerinc.
Menstruációs fájdalom
Petefészek-gyulladás
Méhgyulladás
1 egész járdán szerte a hasa.
Gombás betegségek Vegye le a szőrét és egy darab tapasz ragasszon 6-6cm
Urogenitális
Veseelégtelenség
Általános kimerültség Ez az alkalmazás időtartama,
A hátoldalon, a vese - egyenként fél tapaszt fentről lefelé, párhuzamosan a gerincoszlop és egy darab 4x4 cm a vesére pont középre alatt a talpon (első pont a vese meridián}.
Hólyaghurut
Húgycsőgyulladás
Szexuális rendellenességek
1 egész folt a hólyag.
A szexuális zavarok egy darab 5x5 cm-es, mint egy hosszú távú használatra.
Ízületek és a gerinc
Ülőideg fájdalom ISG (sacroiliakális) - A fenék húzza szét kissé. 1 csík 5 cm széles. 1/3 hosszának járdán le az a fenék, a többit akár az ágyéki gerinc.
A fenék, a fájdalmas oldalon, középen egy csík (kb 6 cm széles).
Vállfájdalom - ha tűzveszélyes 1 folt a felére csökken; Mindkét sávot egymás mellett a felkar az egész váll (megfeleződött kikövezve jobban folyamatosan mozog).
Arthritis - gyulladás (nem osteoarthritis). Teljes vagy fél vakolat, attól függően, hogy a közös, közvetlenül a fájdalmas területet.
Nyaki fájdalom A nyakára 1 egész patch.
Fájdalom a gerinc. A nyak és a fájdalmat pont a gerincen.
izomfájdalom
Izomfájdalom (pontosan az érintett izom) Hosszú izom: Start mindenkori végén, majd bottal az irányt a fájdalmat.
RLS
RLS (nyugtalan láb szindróma) ISG (sacroiliakális) - A fenék húzza szét kissé. 1 csík 5 cm széles. 1/3 hosszának járdán le az a fenék, a többit akár az ágyéki gerinc.
Attól fél folt ragasztó a tetején a lábát.
Daganatos fájdalom
Mellrák A kis csík Az érintett terület körül.
A vastag- és végbélrák 1 egész folt középpontjában a has (jobb és bal)
Bőrrák mint a mellrák.
Tüdőrák A mellkason a kulcscsont és a mellbimbó;
mindig az egész patch.
Gyomorrák 1 egész folt a gyomor és egy darab 4x4 cm a vese pont középre talpa alá (első vese meridián pont}.
Hasnyálmirigy-rák Fél folt a hasnyálmirigy (lent balra parti margin).
A májrák Fél vakolat a májban.
Prosztatarák A jobb és a bal lágyék; Húgyhólyag / szemérem halom.
Minden más típusú rák Ragaszd kis csík Az érintett terület körül.
A víz a lába
A víz a lába Felére csökkentik a tapaszt, és tegyen mind a vesék és egy kis darabot a talpa alá.
Idejű alkalmazások gyakorolt érzékelhető hatással belül 1-4 hét
Keringési zavarok / zsibbadást a lábak, karok (nem visszerek és seprűvénák) Gyantázás az ágyék és 1 folt központú keresztben le egészen a lágyék. Ezen kívül, egy darab 7x7 cm-es, a külső, a csípőízület.
Ott is egy darab vakolat mindkét tetejét a lába.
Gyakori vizelés, még az éjszakai (fontos, hogy biztos, hogy milyen gyakran kell vizelni -comparison korábbi teremteni után körülbelül 1-2 hétig használni) A hátoldalon a vese - fele vakolat fentről lefelé a gerinccel párhuzamosan és egy darab 4x4 cm a vese pont középre talpa alá (első vese meridián pont}.
Kimerültség, fáradtság, erőtlenség, a depresszió hajlam, a koncentráció elvesztése TH 7 inclusive vesét - A hátsó felében egy patch fentről lefelé a gerinccel párhuzamosan és egy darab 4x4 cm a vese pont középre talpa alá (első vese meridián pont}.
ADHD (gyermekek és felnőttek)
Az első hatás is felléphet gyorsan, de hosszabb időt kell alkalmazni.
További részletes vizsgálati ciklusokat még nem állnak rendelkezésre.
TH 7 - további éjszaka egy csík a nyakon (egy darab 5x5 cm a nyaki csigolyák).
A következő területeken nem szabad használni a tapasz: nyálkahártyák, nyílt sebek, hegek után körülbelül 4 hónapos, a szem és az ajkak és a félig nyálkahártyákat.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : Rend és vásárolnak olcsó és olcsó online áruház. - Magyarország, a magyar, Hungary, Hungarian

magyar - Jeunesse Instantly Ageless

magyar - Prelaunch in Brasil
Advertising in magyar
Content in magyar
Mining in magyar
BTC in magyar
BitCoin and Co. - magyar
faccia il sollevamento - Jeunesse - magyar
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - magyar
Skin Tightening - products of Jeunesse - magyar
Rhytidectomie in Nederlands - magyar
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - magyar
Buy Instantly Ageless - magyar
Jeunesse - Las arrugas de distancia - magyar
behandling rynkor - magyar
Jeunesse Global - Antifaltencreme - magyar
Jeunesse Rynke Creme - magyar
NEW : facelift in the bottle - magyar
Reduce Wrinkles - magyar

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment