INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Εάν εγγραφείτε εδώ, παρέχουμε αυτή την ιστοσελίδα για δωρεάνΕάν είστε ήδη εγγεγραμμένοι FG Xpress και θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα για τους δικούς σας σκοπούς, στείλτε e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Διατίθεται σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 190 χώρες
www.my-strip.com- Ελλάδα, Ελληνικό, Greece, Greek
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Ελλάδα, Ελληνικό, Greece, Greek - FG-Xpress PowerStrips - Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα βίντεο, κριτικές, εμπειρίες, απόψεις σχετικά με τα προϊόντα στη δοκιμή.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - ellinika
bonus crypto token wallet - ellinika
indoor cannabis - ellinika

FG Xpress Powerstrips


Με PowerStrips θα έχετε περισσότερη ενέργεια, αντοχή και μεγαλύτερη συγκέντρωση και τη διανοητική ικανότητα. FGXpress PowerStrips βοηθούν στην αποτοξίνωση και τον καθαρισμό και την εξασφάλιση υγιέστερα κύτταρα και για την υποστήριξη του καρδιαγγειακού συστήματος. Σας βοηθούν στη μείωση των επιπέδων στρες και βοηθούν για μια πιο υγιή και καλύτερο ύπνο. Οι PowerStrips Χρησιμεύουν για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μια βελτίωση στη σεξουαλική λειτουργία.

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ POWERSTRIPS ™
• Οι PowerStrips παρατίθενται με την FDA ως κλάσης 1 ιατρική συσκευή, και επίσης ως OTC (over the counter) κατατάσσονται προϊόν.
Υπάρχει έγκριση CE για την ευρωπαϊκή αγορά.

• PowerStrips περιέχουν δραστικές ουσίες και ένα συγκολλητικό στρώμα που έχει μια εξωτερική στιβάδα με ένα ξεχωριστό μείγμα, τα οποία συμβάλλουν στην προσωρινή ανακούφιση από τον πόνο.

• Μπορούν να φορεθεί για έως 48 ώρες και μπορεί να παραδοθεί και αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο.

Πώς λειτουργεί

Πώς να χρησιμοποιήσετε

Πριν και μετά υπέρυθρες εικόνες

Μαρτυρίες

Ζωντανή ανάλυση αίματος

FG Xpress Powerstrips


Ιδιαίτερα κατάλληλο για PowerStrips ανακούφισης από τον πόνο FGXpress, την ανακούφιση του πόνου και της ταλαιπωρίας με κοινά προβλήματα, χρόνιο πόνο, πόνο στις αρθρώσεις, πόνους στο σώμα, ρευματισμούς, αρθρίτιδα και στελέχη. Έρχεται σε μια φιλοδοξούσε να βελτιώσει την καύση του λίπους και βοηθά στις διαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος, πονοκεφάλους. PowerStrips μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση των ευρυαγγειών και κιρσών. Αυτές είναι επίσης κατάλληλες για γρήγορη Regenetation μετά την άσκηση. Οι PowerStrips μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο για τη θεραπεία των ρυτίδων και μείωση των ρυτίδων.

POWERSTRIPS για την ανακούφιση πόνου
PowerStrips περιέχουν γερμάνιο - ένα συστατικό με οπτικές ιδιότητες που διεξάγει θερμότητα - παρόμοια με λευκό φως με ένα γυάλινο πρίσμα. Γερμάνιο μετατρέψει τη θερμότητα του σώματος και του περιβάλλοντος - πίσω στην περιοχή όπου εφαρμόζεται το PowerStrips. Γερμάνιο σπάει επίσης τη θερμική ακτινοβολία στα συστατικά του, όπως ένα πρίσμα σπάει το λευκό φως στα χρώματα του φάσματος.

Είναι το «μακρύ κύμα» συνιστώσα της θερμότητας που συμβάλλει το υψηλότερο ποσοστό για την ανακούφιση του πόνου. Όπως δείχνεται υπέρυθρες εικόνες, θερμότητα μακρού κύματος διεισδύει έως 10 εκατοστά στο σώμα. Στην περιοχή αυτή, υπάρχει μια διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό προάγει την αύξηση της ροής του αίματος και το σχηματισμό της φυσικής θερμότητας. Αυτή η επέκταση συνεργάζεται με άλλα συμπληρωματικά βιοχημικές και νευρολογικές διαδικασίες που συμβάλλουν στην ανακούφιση από τον πόνο, ενώ η PowerStrip είναι στο δέρμα.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κατά την ανάπτυξη των PowerStrips έχουν 5 βασικά συστατικά και τεχνολογίες χρησιμοποιούνται: Κάθε εφαρμογή PowerStrip έχει δύο στρώματα. Το εξωτερικό στρώμα περιέχει στοιχειακό γερμάνιο. Το εσωτερικό ή συγκολλητικό στρώμα περιλαμβάνει ένα μίγμα από: ζύμωση Κορέας κόκκινο ginseng, Marine φυτοπλαγκτού (Alpha 3 CMP ™), και ένα υδατοδιαλυτό συγκολλητικό. Η καθημερινή χρήση είναι εύκολη και άνετη καθώς και ήπια για το δέρμα.
Θαλάσσιου φυτοπλαγκτού
Κορέας Red Ginseng
Στοιχειακή γερμάνιο | Far Infrared Τεχνολογία

Κριτικές Προϊόντων

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να μάθουν για το μοναδικό αποτέλεσμα της πολύπριζα και δημοσιεύουν τις εμπειρίες τους στο διαδίκτυο.

Αυτές οι μαρτυρίες είναι ατομική αντίληψη ενός και μόνο ατόμου. Το αποτέλεσμα ή η διαδικασία επούλωσης μπορεί να συμπεριφέρονται διαφορετικά σε κάθε άτομο και μια θεραπεία ή βελτίωση της υγείας δεν μπορεί να υποσχεθεί.
Επιστροφή μετά από ατύχημα
Πρησμένα χέρι μετά από χειρουργική επέμβαση
γόνατο
δάχτυλα
άρθρωση του ώμου
Spider φλέβες
πίσω
τσίμπημα αράχνης
Πίσω, τον ώμο, τον ύπνο
ινομυαλγία
ανάπτυξη
Πόδια
Πόδια
Μάτια
μονόπλευρη φορτίο
διαβήτης
Του μαστού, των νεύρων (γερμανικά)
ώμοςΔιαφορά μεταξύ θερμαντικά έμπλαστρα και PowerStrips FG Xpress

Εμπορικές επιθέματα θέρμανσης από το φαρμακείο

Όταν μιλάμε για επιθέματα θέρμανσης, έτσι ονομάζεται λευκοπλαστες που εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα για τη θεραπεία του πόνου. Πολλά μαξιλάρια θέρμανσης χρησιμοποιούν το δραστικό συστατικό καψαϊκίνη, η οποία εξάγεται από τον αποξηραμένο καρπό της πιπέρι καγιέν.

Επιπλέον, υπάρχουν επίσης σκόνη σιδήρου βασίζεται έμπλαστρο θερμότητας. Δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα με τα δραστικά συστατικά και μια πιθανή ερεθισμό του δέρματος. Η σκόνη σιδήρου αντιδρά με το οξυγόνο από τον αέρα και έτσι παράγει θερμότητα, η οποία παρέχεται στο σώμα. Εδώ, όμως, πρέπει να ληφθεί μέριμνα, επειδή η σκόνη σιδήρου μπορεί σε καμία περίπτωση να έρθουν σε επαφή με το δέρμα. Έτσι, το έμπλαστρο δεν μπορεί να κοπεί. Και στις δύο εκδόσεις, η ανακούφιση πόνου επιτυγχάνεται με την παραγωγή θερμότητας.

Η παραγόμενη θερμότητα προωθεί την κυκλοφορία του αίματος, η οποία οδηγεί σε μια καλύτερη παροχή ιστού με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες.FG Xpress PowerStrips

Οι PowerStrips του FG Xpress είναι πολυλειτουργική μπάλωμα με το λεγόμενο υβριδική τεχνολογία. Οι PowerStrips συνδυάζει πατενταρισμένο μείγμα της αρχαίας βότανα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία με μια πρωτοποριακή νέα τεχνολογία. Στον τομέα του πόνου και της δυσφορίας οι μύες και ο ιστός που χρησιμοποιείται για την κατασκευή επιπλέον ενέργεια. Έτσι, η υγεία και η επούλωση ενεργοποιούνται στο σώμα. Οι PowerStrips να αναγράφονται στις ΗΠΑ από το FDA ως ιατρική συσκευή τάξης 1.

PowerStrips περιλαμβάνουν τα ακόλουθα κύρια στοιχεία:
 • Κόκκινο Κορέας Ginseng
 • Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν
 • Στοιχειακή γερμάνιο
Το στοιχειακό γερμάνιο να μην έρθει σε επαφή με το δέρμα, καθώς βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά. Οι άλλες δραστικές ουσίες που εφαρμόζονται στο εσωτερικό των PowerStrips.
Μπάλωμα θερμότητας

Η ανακούφιση από τον πόνο σε έμπλαστρα θερμότητα επιτυγχάνεται είτε με ένα φάρμακο όπως η καψαϊκίνη, η οποία προέρχεται από το πιπέρι καγιέν, ή με σκόνη σιδήρου που θερμαίνεται με αντίδραση με το οξυγόνο.FG Xpress PowerStrips

Στα PowerStrips η θερμότητα παράγεται με στοιχειακή γερμάνιο. Αυτό το γερμάνιο εφαρμόζεται στο εξωτερικό στρώμα και δεν είναι σε επαφή με το δέρμα. Το γερμάνιο έχει την ικανότητα να απορροφά τη δική του θερμότητα του σώματος να ενταχθούν σε αυτό το νέο και στη συνέχεια να αντανακλούν πίσω στο σώμα. Επίσης, η θερμότητα στο περιβάλλον μας απορροφάται από το γερμάνιο και αντανακλά έως 10 cm βάθος στους ιστούς μας. . PowerStrips είναι πολυλειτουργικό μπάλωμα με νέα υβριδική τεχνολογία.Σε αμφότερες τις μορφές, τα αιμοφόρα αγγεία επεκτάθηκε από τη θερμότητα και προάγει την κυκλοφορία του αίματος. Η μεταφορά του οξυγόνου στα κύτταρα διεγείρεται.
Μπάλωμα θερμότητας

Τα επιθέματα θερμότητα επισυνάπτεται στην επώδυνη περιοχή στο δέρμα. Τα έμπλαστρα δεν πρέπει να κόβεται, δεδομένου ότι τα άλλα δραστικά συστατικά χάνονται. Η σκόνη σιδήρου σκόνη σιδήρου που βασίζονται σε έμπλαστρα θερμότητα θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα.

Η επίδραση διαρκεί για 10-48 ώρες, ανάλογα με τον τύπο του εμπλάστρου. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να περιμένει τουλάχιστον 12 ώρες πριν να μπορεί να εφαρμοστεί το επόμενο έμπλαστρο, δεδομένου ότι το δέρμα είναι ερεθισμένο από τις δραστικές ουσίες.FG Xpress PowerStrips

Καθώς τα επιθέματα θέρμανσης, οι PowerStrips να κολληθεί άμεσα στην περιοχή του πόνου. Ωστόσο, είναι δυνατόν να κοπούν οι PowerStrips σε μικρότερα τμήματα. Αυτό παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στην εφαρμογή και τη συχνότητα.

Η παραγωγή θερμότητας φυσικά επιτυγχάνεται μέσω ακτινοβολούμενη θερμότητα του σώματος και η θερμότητα από το περιβάλλον. Το δέρμα δεν ερεθίζεται από ένα φάρμακο. Για το λόγο αυτό, οι PowerStrips μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα και αυτό δεν είναι απαραίτητο, όπως στα έμπλαστρα θερμότητας, ένα διάλειμμα μεταξύ των εφαρμογών.

Η διάρκεια της δράσης των PowerStrips είναι 48 ώρες. PowerStrips προσφέρουν πολύ περισσότερα από ό, τι ακριβώς ανακούφιση από τον πόνο. PowerStrips είναι, σε αντίθεση με θερμαντικά έμπλαστρα, τα λεγόμενα πολλαπλών λειτουργιών μπάλωμα με πολλές άλλες θετικές ιδιότητες.

Το κόκκινο Κορέας ginseng έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ως θεραπεία για πολλές ασθένειες. Μεταξύ άλλων, η κορεατική κόκκινο ginseng μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη ενέργεια και να βελτιώσει τον ύπνο.

Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν παρέχει τα κύτταρα του σώματός μας με όλα τα ζωτικά συστατικά. Το σώμα παίρνει από το έμπλαστρο ακριβώς ό, τι ακριβώς χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Κύτταρα του σώματός μας μπορούν να αναγεννηθούν και να θεραπεύσει το ίδιο μας το σώμα μόνο με την παροχή βέλτιστης φροντίδας.
Μπάλωμα θερμότητας

Τα δραστικά συστατικά μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα και προκαλούν κνησμό. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, δεν θα πρέπει επιπλέον να εκθέτουν άλλες πηγές θερμότητας όπως θερμαντικά επιθέματα ή κομπρέσες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον ερεθισμό του δέρματος και των βλαβών για την υγεία.

Ένα επίθεμα θερμότητα δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ανοιχτές πληγές ή να έρθουν σε επαφή με τους βλεννογόνους. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρή φλεγμονή.FG Xpress PowerStrips

Η παραγωγή θερμότητας επιτυγχάνεται χωρίς δραστικές ουσίες. Έτσι, ο κίνδυνος του ερεθισμού του δέρματος αποκλείεται. PowerStrips να γίνει πολύ φιλικά προς το δέρμα και έχουν σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση. Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες. Σε περίπτωση αλλεργίας σε οποιοδήποτε συστατικό, όμως, πρέπει να προσφέρονται.
Μπάλωμα θερμότητας

Η τιμή ενός patch θερμότητας από το φαρμακείο είναι, ανάλογα με το προϊόν, περίπου 2-4 ευρώ.FG Xpress PowerStrips

Οι PowerStrips πωλούνται μέσα από το δρόμο των απευθείας πωλήσεων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε απευθείας από την εταιρεία και όχι από έναν αντιπρόσωπο ή ένα φαρμακείο. Οι PowerStrips να αποσταλεί σε περισσότερες από 190 χώρες. Σας παίρνει σε ένα ωραίο φάκελο με e-mail. Το κόστος αποστολής είναι 4,95 δολάρια σε όλο τον κόσμο.

15 PowerStrips κοστίζουν 59,95 δολάρια. Συμπεριλαμβανομένων έξοδα αποστολής είναι το κόστος περίπου 3,50 ευρώ κάθε PowerStrip (ανάλογα με την συναλλαγματική ισοτιμία).
Θαλάσσιου φυτοπλαγκτού
Το εσωτερικό στρώμα του FG Xpress PowerStrips περιλαμβάνει επίσης θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν. Η προετοιμασία πραγματοποιείται σύμφωνα με μια πατενταρισμένη φόρμουλα (Alpha 3 CMP).

Ένα από αυτά τα σπάνια προϊόντα που περιέχουν σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για μια ζωή (και την ανοικοδόμηση των κυττάρων) είναι το φυτοπλαγκτόν.

   

Το φυτοπλαγκτόν είναι μονοκύτταροι οργανισμοί που είναι τόσο μικρό ώστε να μπορεί να δει μόνο με τη βοήθεια ενός μικροσκοπίου. Επειδή είναι μικροσκοπικά, τα κύτταρα του σώματος μπορεί να απορροφήσει αμέσως (βιοδιαθεσιμότητα) και να πάρει όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά την ίδια στιγμή - για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Το φυτοπλαγκτόν, επίσης γνωστή ως "Super Food" φαίνεται από το NASA και πολλές επιστημονικές μελέτες ως την πιο σημαντική καλλιέργεια τροφίμων στον κόσμο. Φυτοπλαγκτόν τροφοδοτεί τη γη με περισσότερο από το 90% του απαιτούμενου οξυγόνου. Το φυτοπλαγκτόν είναι όχι μόνο μια σημαντική πηγή οξυγόνου, αλλά επίσης μια σημαντική πηγή τροφής για τη ζωή στον ωκεανό. Και αυτό φαίνεται σε μας.

Υπάρχουν πολύ λίγες (τρόφιμα) που παρέχουν όλες τις απαραίτητες πρώτες ύλες για να σχηματίσουν νέα κύτταρα και τη διατήρηση των υφιστάμενων κυττάρων. Αυτά τα καταπληκτικά φυτά περιέχουν περισσότερο από 90 απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για ένα υγιές σώμα.

Φυτοπλαγκτόν περιέχει όλα τα εννέα αμινοξέα δεν μπορούν να παραχθούν από το σώμα. Εξίσου απαραίτητα λιπαρά οξέα (ωμέγα-3 και ωμέγα-6) που περιλαμβάνονται. Θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν περιέχει βασικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, όπως βιταμίνη C, Η, Α, Β1, Β2, Β3, Β6, Β12, C, D, Ε, σελήνιο, ψευδάργυρος, χρώμιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, νικέλιο, σίδηρο και πολλά άλλα.

Αυτές οι πολύτιμες θρεπτικές ουσίες είναι σημαντικές για την παραγωγή υγιεινών νέα κύτταρα. Κάθε ένας από εμάς είχε ποτέ κυτταρική ή ενεργειακά μπλοκαρίσματα που έχουν είτε συναισθηματική ή φυσικά αίτια. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε φυσικές χρωστικές ουσίες (NP), που είναι επίσης μέρος των δραστικών συστατικών σε φύκια.

Ορισμένες παροχές (αλλά όχι όλες) από το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν:
 • Υποστηρίξτε την καρδιαγγειακή υγεία σας: Η υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες, αμινοξέα και ένα υψηλό επίπεδο ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι γνωστό για την υποστήριξη του καρδιαγγειακού συστήματος.

 • Προάγει το υγιές δέρμα: Το φυτοπλαγκτόν έχει μεγάλες ποσότητες βιοφλαβονοειδή, η οποία μπορεί να αφαιρέσει τις τοξίνες από τα κύτταρα του δέρματος. Περιέχει επίσης ριβοφλαβίνη, η οποία μειώνει τις ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα του δέρματος.

 • Το ανοσοποιητικό σύστημα ενισχύεται: Αλανίνη, βήτα-καροτίνη, βιοφλαβονοειδή και βιταμίνη Ε υποστηρίζει την Immumsystem.

 • Αύξηση της ενέργειας: Φυτοπλαγκτόν αποτοξινώνει το σώμα και αποβάλλει τις τοξίνες από τα κύτταρα. Αυτό βοηθά στην βελτίωση της ενεργειακής και τη διάθεσή σας.

 • Σταθεροποιεί τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα: Το φυτοπλαγκτόν είναι πραγματικά καλό για τη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Το χρώμιο βοηθά στην πρόληψη ή τον μετριασμό του διαβήτη. Βοήθεια Γλουταμινικό οξύ για να μειώσει τους πόθους για το αλκοόλ και τη ζάχαρη. Η φαινυλαλανίνη είναι ένα γνωστό μειωτήρα λαχτάρα ζάχαρη.

 • Προωθεί την υγεία των αρθρώσεων: Μαγγάνιο βοηθά στη διατήρηση της κινητικότητας των αρθρώσεων. Οξέα ωμέγα-6 λιπαρά μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα της αρθρίτιδας. Τα παθογόνα οξέα μειώνουν τον πόνο το πρωί. Φυτοπλαγκτόν ειδική στήριξη της κινητικότητας των αρθρώσεων και τη μείωση του πόνου και της δυσκαμψίας.

 • Υποστήριξη της ηπατικής λειτουργίας: Σε φυτοπλαγκτόν αργινίνη είναι γνωστή για την λειτουργία αποτοξίνωσης του ήπατος.

 • Βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου: Η υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρών οξέων βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου. Τα νουκλεϊκά οξέα μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες μνήμης. Φαινυλαλανίνη βελτιώνει την πνευματική διαύγεια. Proline αυξήσει την ικανότητα να μάθουν. Το μαγνήσιο βοηθά στη μείωση εναλλαγές της διάθεσης.

Θρεπτικά Ανάλυση - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
στοιχείο περιγραφή Προωθεί Λείπει το στοιχείο μπορεί να αυξηθεί κίνδυνο:
αλανίνη αμινο οξύ Έντυπα πρωτεΐνες
της δημιουργίας των μυών
Ανοσοποιητικό σύστημα
Εξαλείφει την υπερβολική τοξίνες από το ήπαρ
Κατάλληλα επίπεδα γλυκόζης
υπέρταση
Διαβήτης τύπου II
των ελευθέρων ριζών
Το σάκχαρο στο αίμα
αργινίνη αμινο οξύ Ανοσοποιητικό σύστημα
αποτοξίνωση του ήπατος
Δημιουργία νέων μυών
Το υγιές δέρμα
Υγιείς αρθρώσεις
μεταβολισμός
αρθρίτιδα
Τοξικό ήπατος
αργό μεταβολισμό
Ασπαραγίνης Ανοσοποιητικό σύστημα
Εγκέφαλος Energizer
ασπαρτικό οξύ αμινο οξύ
Επίσης γνωστό ως L-Ασπαρτική
Σημαντικό ρόλο στον κύκλο του κιτρικού οξέος
Σημαντικό ρόλο στον κύκλο του Krebs
Κινητή ενέργεια
Υγιής RNA και DNA
Ανοσοποιητικό σύστημα
Εγκέφαλος Energizer
Η χρόνια κόπωση
κατάθλιψη
βήτα Καροτίνη Ανοσοποιητικό σύστημα
Καλύτερη πέψη
Βελτίωση της όρασης
προστατεύει κερατοειδή
Δωρεάν ριζική άμυνα
Τα βιοφλαβονοειδή Ανοσοποιητικό σύστημα
Αφαίρεσης τοξίνη του δέρματος

Βιοτίνη

Προωθεί την καλύτερη μαλλιά
βόριο ιχνοστοιχείου
Προωθεί την απορρόφηση των άλλων σημαντικών θρεπτικών συστατικών
ισχυρότερα οστά
πνευματική διαύγεια
Καρδιαγγειακή υγεία
Η απορρόφηση του ασβεστίου
Ενισχύστε τη μυϊκή μάζα
Βοήθεια για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης
Μειωμένα επίπεδα των άλλων θρεπτικών συστατικών: βιταμίνη D, ασβέστιο, χαλκό και μαγνήσιο
Οστεοαρθρίτιδα
Ο καρκίνος του προστάτη
ασβέστιο ορυκτό Ανθεκτικότερα οστά, τα δόντια, και του συνδετικού ιστού
ηρεμεί τα νεύρα
Βελτιώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης
υγιή πέψη
Βοηθά νεύρα περνούν μηνύματα για την καρδιά και άλλους μύες
Φυσιολογική πήξη του αίματος
Βοηθά στην πρόληψη της υψηλής αρτηριακής πίεσης
Πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου
οστεοπόρωση
Τα ορμονικά προβλήματα
χλωροφύλλη Καλύτερη πέψη
χρώμιο ορυκτό
90% του πληθυσμού είναι ελλιπής σε χρώμιο
Βοηθά μέτρια διαβήτη
ινσουλίνη Ελέγχου
καρδιαγγειακή υποστήριξη
Στην ενίσχυση των επιπέδων της DHEA
διαβήτης
κοβάλτιο Επισκευές νευρικά κύτταρα
Παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων
χαλκός ορυκτό ανακούφιση Αρθρίτιδα
Παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων
καρδιαγγειακή προστασία
Η σκελετική και το νευρικό σύστημα προστασίας
Παραγωγή ισχυρό αντιοξειδωτικό υπεροξειδική δισμουτάση
Το υγιές δέρμα και μαλλιά
Παραγωγή μελανίνης: (δέρμα, χρώματα μαλλιών και των ματιών)
Αποτρέπει ανευρύσματα
Προωθεί το κολλαγόνο
σκλήρυνση των αρτηριών
γκρίζα μαλλιά
Η καρδιαγγειακή νόσος
αρθρίτιδα
οστεοπόρωση
κυστεΐνη Καρκινογόνες ουσίες αποτοξίνωσης
Ηλεκτρολύτες Βοηθά τα νεφρά
Εξάλειψη των τοξικών αποβλήτων
φθόριο Υγιή δόντια
Η οστική πυκνότητα
Φολικό οξύ ψυχική εστίαση
Αποτρέπει την αναιμία
γερμάνιο Τον ιό Epstein-Barr
Γάμμα λινολενικού οξέος Μειώνει τη χοληστερόλη
γλουταμινικό οξύ Μια νευροδιαβιβαστή που ονομάζεται επίσης, γλουταμινικό οξύ Μειώνει τους πόθους αλκοόλ
Μειώνει πόθους ζάχαρης
Η εγκεφαλική δραστηριότητα
Βοηθά στην σωστή διαταραχές της προσωπικότητας
Χρήσιμο για διαταραχές συμπεριφοράς των παιδιών
Βοηθά για την θεραπεία της επιληψίας
Γλουταμίνη Η εγκεφαλική δραστηριότητα αμινο οξύ
Μύες κτίριο και συντήρηση
Απομάκρυνση της αμμωνίας από το ήπαρ
Υγιούς κεντρικού νευρικού συστήματος
Καλύτερη διάθεση
Περισσότερη Ενέργεια
Η χρόνια κόπωση
Κάτω λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος
Αρθρίτιδα ρευματοειδής
Σκληρόδερμα
Η γλουταθειόνη αντιοξειδωτικό Δωρεάν ριζική άμυνα
Ανοσοποιητικό σύστημα
προστατεύει όραμα
δημιουργία Ενέργειας
Αποτρέπει τη συσσώρευση οξειδωμένων λιπαρών ουσιών
Η έλλειψη ισορροπίας και του συντονισμού
Οι ψυχικές διαταραχές
σεισμικές δονήσεις
αθηροσκλήρωση
γλυκογόνο φυσική αντοχή
ιστιδίνη την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών
Αφαιρεί τοξικά μέταλλα
ιώδιο Η ρύθμιση του σωματικού βάρους
σίδερο ιχνοστοιχείου
Χρειάζεται για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης
Είναι η συνηθέστερη ανεπάρκεια σε όλο τον κόσμο
Συναισθηματική υγεία
Αποτρέπει την αναιμία
Φυσική ενέργεια
Ερυθρά αιμοσφαίρια
υγεία Μύες
οξυγόνωση του αίματος
Έλλειψη ανάπτυξης για τα παιδιά
αναιμία
ζάλη
Δύσπνοια
πονοκέφαλος
κούραση
ευερεθιστότητα
ισολευκίνη δημιουργία Μύες
συκώτι επισκευή
Λεκιθίνη Διάλυση της χοληστερόλης
Βραχυπρόθεσμη μνήμη
λευκίνη Μείωση υπογλυκαιμικά συμπτώματα
Λινολεϊκό οξύ Αποτρέπει ιογενείς λοιμώξεις
Λυσίνη Η οστική πυκνότητα οστεοπόρωση
μαγνήσιο ορυκτό ηρεμία
Μειώνει τις ημικρανίες
Αντιστρές
Βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού θρόμβων στο αίμα
Καρδιαγγειακή υγεία
Αποτρέπει επιπλοκές που σχετίζονται με το διαβήτη
Αντιγηραντικές ιδιότητες και τις ιδιότητες της μακροζωίας
Κυκλοθυμία
μαγγάνιο αντιοξειδωτικό
Βοηθά στην μετατροπή των πρωτεϊνών και του λίπους σε ενέργεια
Κοινή κινητικότητα
Δωρεάν ριζική άμυνα
πέψη
δομή των οστών
Μειώστε τα επίπεδα κόπωσης
μνήμη
Να βελτιώσει τις λειτουργίες του θυρεοειδούς
οστεοπόρωση
Κακή απορρόφηση των βιταμινών
Υπογονιμότητα
αδυναμία
Κατασχέσεις
αθηροσκλήρωση
σύγχυση
μυϊκές συσπάσεις
Τα προβλήματα των ματιών
Η απώλεια μνήμης
Η μεθειονίνη Βελτιώνει τη μνήμη
Καλύτερη διάθεση
Αφαιρεί τα βαρέα μέταλλα
μολυβδαίνιο ιχνοστοιχείου
Βρίσκεται σε όλους τους ιστούς του σώματος: τα οστά, τα δόντια, των νεφρών και του ήπατος
Βοηθά χρήση αποθέματα σιδήρου
Βοηθά να κάψετε λίπος
μακροβιότητα Προβλήματα ανάπτυξης του σώματος
αναιμία
τερηδόνα
ανικανότητα
νικοτινικό οξύ Η βιταμίνη Β3

Μειώνει το στρες
Μειώνει τη χοληστερόλη
Βοηθά στην αναστροφή της αρτηριοσκλήρυνσης

νικέλιο Κυτταρική ανάπτυξη
βελτιώσεις μνήμης
Ωμέγα-3 λιπαρό οξύ Ευελιξία της κυτταρικής μεμβράνης
Βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης
καρδιαγγειακή υποστήριξη
Ωμέγα 6 λιπαρό οξύ Ανακούφιση για τα συμπτώματα της αρθρίτιδας
Βελτίωση τόνο του δέρματος
καρδιαγγειακή υποστήριξη
Παντοθενικό Οξύ Η βιταμίνη Β5 Ανακούφιση για τα συμπτώματα της αρθρίτιδας
Μειώνει frm την τοξικότητα του αλκοόλ
Δωρεάν ριζική άμυνα
φαινυλαλανίνη πνευματική διαύγεια
Μειώνει πόθους ζάχαρης
φώσφορος Υγιή δόντια
Βοήθεια για την αποκατάσταση των οστών
κάλιο ορυκτό Μειώνει την υπέρταση
Ελέγχει την πίεση του αίματος
Νεύρων και μυών λειτουργίες
αλλεργίες θεραπεία
υπογλυκαιμία
Proline Αυξάνει την ικανότητα μάθησης
επισκευή χόνδρου
Η πυριδοξίνη Η βιταμίνη Β6 Ανοσοποιητικό σύστημα
Ανακουφίζει PMS
Ριβοφλαβίνη αναμνηστική ενέργειας
Δωρεάν ριζική άμυνα
Ματιών και όραμα
κούραση των ματιών
RNA ψυχική εστίαση
σελήνιο ορυκτό Ανοσοποιητικό σύστημα
Ανακουφίζει από το άγχος
σερίνη Για την υγεία του δέρματος και την ομορφιά
πυρίτιο Για την υγεία του δέρματος και τον τόνο
νάτριο
δισμουτάση του υπεροξειδίου SOD Δωρεάν ριζική πρόληψη
Η ουσία Ρ ψυχική εστίαση
θειαμίνη βιταμίνη Β1 την αύξηση της ενεργειακής
ψυχική στάση
ανακουφίζει από το άγχος
θρεονίνης Ανοσοποιητικό σύστημα
τόνο του δέρματος
Η τυροσίνη Συναισθηματική υγεία
πνευματική διαύγεια
μνήμη
Βαλίνη Μύες κτίριο
βανάδιο Τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα Ελέγχου
βιταμίνη Β12 Φυσική ενέργεια
ψυχική εστίαση
Επισκευή του νευρικού συστήματος
βιταμίνη C υγεία ούλα
Μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου
Κοινό κρυολόγημα
βιταμίνη Ε Ανοσοποιητικό σύστημα
Υγιή νευρικού ιστού
ψευδάργυρος την υγεία του προστάτη
Ανοσοποιητικό σύστημα
ακμή
μνήμη
Συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος
Τα ιόντα αργύρου
FG Xpress PowerStrips που περιέχουν ιόντα αργύρου. Αυτά είναι γνωστά για την ισχυρή αντιμικροβιακή δραστικότητα τους και ως ένα φυσικό αντιβιοτικό.

Τι ακριβώς είναι τα ιόντα αργύρου;

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι τα ιόντα αργύρου είναι αποτελεσματικά έναντι ενός ευρέως φάσματος μικροοργανισμών.

   

Η αντιμικροβιακή δράση του αργύρου είναι γνωστή από τους κλινικούς γιατρούς για πάνω από 100 χρόνια.

Σήμερα, τα ιόντα αργύρου χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία ιατρικών εφαρμογών, όπως οδοντιατρική θεραπεία, καθετήρες και την επούλωση των εγκαυμάτων για τη ρύθμιση της βακτηριακής ανάπτυξης. Τα ιόντα αργύρου που χρησιμοποιούνται για έναν αριθμό από μη-ιατρικούς σκοπούς, όπως σε ηλεκτρικές συσκευές.

Για πολλούς ιούς, βακτήρια, πρωτόζωα και κύτταρα μυκήτων, τα ιόντα αργύρου ως αποτέλεσμα είτε τον θάνατο ή την αδράνεια των εν λόγω μολυσματικών ειδών. Μετά αναπτύχθηκαν αντιβιοτικά, η χρήση του αργύρου θεωρήθηκε ως ντεμοντέ και λιγότερο αποτελεσματική από αντιβιοτικά. Αυτό φαίνεται να αλλάζει και πάλι σήμερα, καθώς όλο και περισσότερα βακτήρια γίνονται ανθεκτικά στα αντιβιοτικά.

Ο ιονισμός θεωρείται ως το επόμενο βήμα στην τεχνολογία αργύρου. Χρησιμοποιείται κατά τον ίδιο τρόπο όπως κολλοειδές ασήμι, αλλά ιοντικό άργυρο αποτελούνται από άτομα, παρά σωματίδια.
Εκτός από τις επιπτώσεις τους στην βακτηριακά ένζυμα, ιόντα αργύρου προκαλούν μία σημαντική αναστολή της βακτηριακής ανάπτυξης. Εμποδίζουν την κυτταρική διαίρεση και την καταστροφή της κυτταρικής μεμβράνης και τα περιεχόμενα των βακτηρίων. Καθιστά την κυτταρική μεμβράνη πιο διαπερατή, και έτσι παρεμβαίνει στο μεταβολισμό των κυττάρων.

Ιωνικό κολλοειδής άργυρος είναι μη τοξικό και δεν υπάρχουν παρενέργειες. Δεν υπάρχουν γνωστές αλληλεπιδράσεις ή τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις με άλλα φάρμακα.

Έχει βρεθεί ότι ο άργυρος είναι πολύ σημαντική για το ανοσοποιητικό σύστημα. Βοηθά τα κύτταρα μας να αγωνιστούμε ενάντια σε ξένους οργανισμούς.
Κορέας Red Ginseng
Κορέας κόκκινο ginseng είναι η πιο αποτελεσματική ginseng, το οποίο είναι διαθέσιμο. Πήρε το όνομά της λόγω των πολλών οφέλη για την υγεία του. Έχει το όνομα "Panax", που σημαίνει "πανάκεια". Χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην ασιατική κουλτούρα. Σήμερα, η κορεατική κόκκινο ginseng χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο.


   

Κορέας Red Ginseng διαρκεί 6 χρόνια για να αναπτυχθούν στο έδαφος. Στη συνέχεια, ένα 10-χρόνια απουσίας, πρέπει να διατηρείται μεταξύ των χρόνων φύτευση. Κατά συνέπεια, Κορεατικά κόκκινο ginseng περιέχει ένα υψηλό ποσοστό των ενεργών στοιχείων και είναι πολύ πιο ακριβά από τα άλλα είδη του ginseng.
Το υψηλότερο κόστος είναι δικαιολογημένες, διότι περιέχει τρεις φορές υψηλότερο ποσοστό των ginsenosides και καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων. Σε Κορέας κόκκινο ginseng, υπάρχει μια ποικιλία από αμινοξέα, ένζυμα, βιταμίνες και περισσότερο από 40 ορυκτά.

Κορέας κόκκινο ginseng και τις επιπτώσεις της στην υγεία μας.

Κορέας κόκκινο ginseng περιέχει πολλά δραστικά συστατικά. Οι πιο σημαντικές ουσίες που ονομάζονται ginsenosides ή παναξοσίδες. Το εσωτερικό στρώμα του FG Xpress PowerStrips περιέχει ένα μίγμα από ζύμωση Κορέας κόκκινο ginseng, που περιέχει 32 διαφορετικούς τύπους σαπωνίνες.

Περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα, αιθέρια έλαια και φυσικά ένζυμα και μια ασύγκριτη περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα: 42 φυσικά ορυκτά, όπως οι βιταμίνες Α, Ε και Β12 και θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, ασβέστιο, σίδηρο, φωσφόρο, νάτριο, κάλιο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, θείο και κασσίτερο.

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ανόργανα Κορέας κόκκινο ginseng αποδίδεται στην ικανότητα να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να συνεισφέρει στη φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού. Κορέας κόκκινο ginseng χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της κόπωσης και να παρέχουν στο σώμα με περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας. Τζινσενοσίδες που βρίσκονται σε Κορεατικά κόκκινο ginseng είναι επίσης γνωστή για την ικανότητά τους να ενισχύουν την πνευματική απόδοση και να μειώσει την ψυχική νωθρότητα. Ginsenosides θα πρέπει επίσης να βοηθήσει το σώμα σε ένα φυσικό αγχολυτικό. Κορέας κόκκινο ginseng είναι επίσης να λειτουργήσει ως ένα φυσικό ηρεμιστικό και βοηθούν στην αύξηση της μεταβολικής λειτουργίας. Το στρες μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αύξηση των επιπέδων της κορτιζόλης, που οδηγεί σε φλεγμονή (μια κοινή πηγή του πόνου). Υψηλά επίπεδα κορτιζόλης στην κυκλοφορία του αίματος εμποδίζει επίσης την παραγωγή της ινσουλίνης, έτσι ώστε Κορέας κόκκινο ginseng μπορεί να είναι χρήσιμη για διαβητικούς και για τα άτομα με ρευματοειδή αρθρίτιδα - χωρίς τη χρήση των στεροειδών.

Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία;

Κορέας κόκκινο ginseng μπορεί να έχει θετικές επιπτώσεις για:
 • χαμηλής ενέργειας
 • εξάντληση
 • Ανοσοανεπάρκειας
 • έλλειψη συγκέντρωσης
 • ανικανότητα
 • Η καρδιαγγειακή νόσος
 • υψηλή ή χαμηλή αρτηριακή πίεση
 • ζάλη
 • προλαμβάνει την άνοια ή Αλτσχάιμερ
 • καρκινωμάτωση
 • αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα
 • Τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα
Στοιχειακή γερμάνιο | Far Infrared Τεχνολογία
Το εξωτερικό στρώμα του PowerStrips εμποτισμένα με στοιχειακό γερμάνιο. Γερμάνιο είναι ένα φυσικό ορυκτό με μια πολύ ιδιαίτερη ικανότητα να παράγουν ενέργεια κυμάτων από τη δική του θερμότητα του σώματος ενός ατόμου.


   

Το στοιχειακό γερμάνιο συλλέγει το εκπεμπόμενο ενέργεια από το σώμα σας, επανεστίαση αυτήν την ενέργεια και αντανακλά με τη μορφή του πολύ-υπέρυθρης ενέργειας πίσω βαθιά μέσα στους ιστούς του σώματος. Αυτό οδηγεί σε μια παροχή ενέργειας απευθείας σε κύτταρα σας, όργανα και συστήματα του σώματος, αλλά επίσης και στους μύες. Αυτά τα κύματα διεισδύουν βαθιά μέσα στο σώμα και, συνεπώς, να ενεργοποιήσει τα κύτταρα και το σύστημα του σώματος.

Αυτό οδηγεί σε μια φυσική ανακούφιση του πόνου με την παραγωγή θερμότητας βαθιά μέσα στους μύες, και με την υποστήριξη αυξημένη ροή του αίματος, ειδικά στην περιοχή του εμπλάστρου.

Οι PowerStrips ενεργοποιούν με πολύ υπέρυθρες οξείδιο (FIR) Νιτρικά, ένα αντι-φλεγμονώδη παράγοντα, ο οποίος αναφέρεται ως "μόριο θαύματος". Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα στην καταπολέμηση βακτηριακών μολύνσεων, ιούς και παράσιτα και ακόμη και να μειώσει την ανάπτυξη ορισμένων μορφών καρκίνου.
FIR απομακρύνει τις συσσωρευμένες τοξίνες και υποστηρίζει τη λεμφική κυκλοφορία. Πολλά προβλήματα υγείας που προκαλούνται από την κακή λεμφική κυκλοφορία. Βελτιώνει τη λειτουργία των λευκών αιμοσφαιρίων, όπου η αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος βελτιώνεται και συνεπώς επίσης την εξάλειψη των ξένων παθογόνων και κυτταρικών αποβλήτων προϊόντων. Με PowerStrips FG Xpress αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί 24-48 ώρες.
Η αυξημένη μακριά υπέρυθρη ενέργεια είναι επίσης υπεύθυνη για την ανακούφιση του πόνου - την αύξηση της θερμότητας στους ιστούς του σώματος. Λόγω των θερμογόνων ιδιοτήτων του και την ικανότητα να παράγει θερμότητα για την ανακούφιση του πόνου, γερμάνιο είναι ένα από τα φυσικά συστατικά στα PowerStrips FG Xpress.

Άπω υπέρυθρες ακτίνες, επίσης γνωστή ως FIR είναι ένα αόρατο φάσμα του ηλιακού φωτός, το οποίο ανακαλύφθηκε στις αρχές του 18ου αιώνα. Το μήκος κύματος του φωτός εύρος του φάσματος των αόρατο φως, μέχρι τα μικροκύματα. Παρά το γεγονός ότι το αόρατο μέρος της ίδιας ζώνης δεν μπορεί να δει, αλλά μπορεί να γίνει αισθητό ως θερμότητα.

Περίπου 80% της συνολικής ενέργειας που παράγεται από τον ήλιο είναι FIR. Είναι ενδιαφέρον, ωστόσο, πολύ-υπέρυθρη ενέργεια (FIR) εκπέμπεται από το ανθρώπινο σώμα. Οι άπω υπέρυθρες ακτίνες του φάσματος φωτός μπορεί να διαπεράσει όλα τα στρώματα του ανθρώπινου σώματος. FIR ενέργειας φτάνει μεγάλες περιοχές και απομακρυσμένες θέσεις στους μυς, τα οστά και τους ιστούς.

Η περιγραφόμενη αύξηση της ενέργειας στον ιστό του σώματος μπορεί να τεκμηριωθεί με μία κάμερα υπερύθρων.

Πριν από την εφαρμογή των PowerStrips Μετά την εφαρμογή των PowerStrips
Οι δηλώσεις που γίνονται στο παρόν είναι μόνο για πληροφορίες. FG Xpress PowerStrips χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου. Αυτά δεν είναι ένα υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Αυτή η πληροφορία δεν είναι υπόσχεση της σωτηρίας ή υποσχέθηκε αποτελέσματα.
FG Xpress PowerStrips - Εφαρμογές

 • Χρόνιου Πόνου
 • Η κατάθλιψη, το άγχος
 • Προβλήματα με την ισχύ
 • πόνος στις αρθρώσεις
 • καύση λίπους
 • Έλλειψη ενέργειας, τη δύναμη και τα προβλήματα αντοχής
 • Καρδιαγγειακά προβλήματα, διαταραχών του κυκλοφορικού
 • οξέωση
 • έλλειψη συγκέντρωσης
 • Διαταραχές ύπνου
 • Πόνος στην σπονδυλική στήλη, το λαιμό και τον ώμο
 • Πονοκέφαλους ημικρανίας
 • Θόρυβος εμβοή / κεφαλή / αιφνίδια απώλεια ακοής
 • αρτηριοσκλήρωση
 • Βήχας, πονόλαιμος, αμυγδαλίτιδα
 • διαβήτης
 • έλλειψη ενέργειας
 • αποτοξίνωση
 • Το νερό στα πόδια
 • Της ουροδόχου κύστης και του προστάτη προβλήματα
 • Πόνος πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου
 • εμμηνόπαυση
 • Κυτταρίτιδα
FG Xpress PowerStrips - Σημειώσεις εφαρμογής
Τα ακόλουθα σημεία πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την εφαρμογή των PowerStrips FG Xpress:
 • Για εξωτερική χρήση μόνο. Εφαρμόστε κάθε λωρίδα μόνο 1 φορά

 • Σε ασαφείς δυσφορία κατά τη διάρκεια της χρήσης, θα πρέπει να αφαιρέσετε το έμπλαστρο και παίρνουν συμβουλές.

 • Σε ασαφείς πόνο θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια διάγνωση. Μην κάνετε οποιεσδήποτε τυφλές δοκιμές της θεραπείας.

 • Στην περίπτωση των ασθενειών του δέρματος θα πρέπει πρώτα να ρωτήσετε το γιατρό σας εάν και εφόσον οι PowerStrips μπορεί να κολληθεί.

 • Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες και αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα που είναι γνωστό.

 • Σε περίπτωση μόνιμης φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να εξακολουθεί να ενημερώσετε το γιατρό σας.

 • Οι έγκυες πρέπει να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό τους.

 • Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών.

 • Χρησιμοποιούν, όπως απαιτείται, ή κάθε 1 έως 2 ημερών για 12 έως 48 ώρες.

 • Κολλήσει μόνο 30 έως 60 λεπτά μετά από το ντους ή το μπάνιο.

 • Κατάργηση 30 έως 60 λεπτά πριν από το ντους ή το μπάνιο.

 • Κολλήστε τα PowerStrips πάνω ή κάτω από τις αρθρώσεις, αλλιώς θα μπορούν εύκολα να επιλυθούν.

 • Επιλέξτε μια περιοχή εφαρμογής - κατά προτίμηση χωρίς μαλλιά, χωρίς ιδρώτα και χωρίς προϊόντα φροντίδας

 • PowerStrips μπορεί επίσης να κοπεί σε μικρότερα κομμάτια.

 • PowerStrips αποτελούνται από φυσικά προϊόντα. Είναι υδατοδιαλυτή και μπορούν να αποκολληθούν με ευκολία.

 • Μην τοποθετείτε στον ήλιο. Φυλάσσεται στον αρχικό περιέκτη σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι 25 βαθμούς.

 • Μην το χρησιμοποιείτε μετά την ημερομηνία λήξης (περίπου 1 έτος).


FG Xpress PowerStrips - Συνιστώμενη κόλλα τελείες για να ανακουφίσει τον πόνο διάφορες συνθήκες
Επικεφαλής του Τομέα
Πονοκέφαλος 1 ολόκληρο λωρίδες πλάτους περίπου 3 ίντσες πλάτος κατά μήκος του λαιμού. 1 λωρίδα πέρα από το μέτωπο.
Η ημικρανία με ή χωρίς προβλήματα όρασης όπως πονοκεφάλους.
καταρροή 3-4 cm μήκος και 3 cm πλάτος λωρίδα πάνω από τη μύτη ή / και 1 λωρίδα πέρα από το μέτωπο.
Πονόλαιμο 1 Ολόκληρη η λουρίδα από το μέτωπο σε όλη την λάρυγγα.
Αμυγδαλίτιδα 1 λωρίδα, μήκους 5 εκατοστών, πλάτους 3 cm άμεσα στις αμυγδαλές.
Πονόδοντος Γνάθο: ταινία μέχρι 10 εκατοστά, πλάτος 3 cm από το αυτί στο μάγουλό της.
Κάτω γνάθος: πώς άνω γνάθο, αλλά επιπλέον λωρίδα 1 ραβδί κάτω από το κάτω γνάθος.
Άνω γνάθου διαπύηση κόλπων όπως για το κρυολόγημα
Εμβοές Μικρά κομμάτια πριν και πίσω από τα αυτιά?
Αλλεργίες (δέρμα, γύρη, όλα τα είδη των αλλεργιών) 5x5 cm για αυχενικών σπονδύλων
Εάν φορώντας το έμπλαστρο για οπτικές λόγους κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι δυνατόν, θα πρέπει να εφαρμόζεται κάθε βράδυ, όπως περιγράφεται.
Επάνω περιοχή του σώματος
Βήχας λόγω του κρύου 1 λωρίδα εγκάρσια κάτω από το λάρυγγα. 1 λωρίδα (το μισό πλάτος οδοστρώματος) κολλήσει σε όλη την άνω μέρος του θώρακα.
Δυσκολία στην αναπνοή λόγω του κρύου όπως βήχας.
Πεπτικό περιοχή
Δυσφαγία
Πόνος στο στομάχι που προκαλείται από το στρες
Πόνος στο στομάχι που προκαλούν τροφική δηλητηρίαση
1 ολόκληρο patch για το στομάχι.
Κοιλιακό άλγος γενικά
Κοιλιακός πόνος που οφείλεται σε τροφική δηλητηρίαση
Διάρροια άγνωστης προέλευσης
1 όλου του μπαλώματος με επίκεντρο την κοιλιά.
Σκωληκοειδίτιδα 1 λωρίδα μήκους 10 cm, πλάτους 3 cm στη θέση του πόνου
Διαβήτης (δοκιμές έδειξαν ήδη βελτιωμένες τιμές μετά από περίπου 60 λεπτά) 1 λωρίδα καιρό Ι0 cm, 3 cm πλάτος στο πάγκρεας (κάτω από το αριστερό πλευρικό όριο).
Άντρας όργανα
Προστατίτιδα Αφαιρέστε ηβική τρίχα και την προσκόλληση προς την ουροδόχο κύστη.
Θηλυκά όργανα
πριν από την έμμηνο ρύση: 1 γύψο για την οσφυϊκή σπονδυλική στήλη.
Πόνους της περιόδου
Φλεγμονή ωοθηκών
Μήτρας φλεγμονή
1 ολόκληρο πεζοδρόμιο σε όλη την κοιλιά.
Μυκητιάσεις Αφαιρέστε ηβική τρίχα για ένα κομμάτι σοβά 6x6 cm.
Του ουρογεννητικού συστήματος
Αδυναμία των νεφρών
Σε γενικές γραμμές εξάντληση Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιείται για τη διάρκεια
Στην πλάτη, στο νεφρό - είναι το καθένα μισό έμπλαστρο από πάνω προς τα κάτω, παράλληλα προς τη σπονδυλική στήλη και ένα κομμάτι του 4x4 εκατοστών σχετικά με τα σημεία νεφρά κεντράρεται κάτω από τα πέλματα των ποδιών (πρώτο σημείο νεφρού μεσημβρινό}.
Κυστίτιδα
Ουρηθρίτιδα
Σεξουαλικές διαταραχές
1 ολόκληρο έμπλαστρο στην ουροδόχο κύστη.
Σε σεξουαλικών διαταραχών ένα κομμάτι του 5x5 cm ως μακροχρόνια χρήση.
Αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη
Ισχιακό πόνο ISG (ιερολαγόνιων) - Οι γλουτοί τράβηγμα χώρια κάπως. 1 λωρίδα πλάτους 5 cm. 1/3 του μήκους του οδοστρώματος κάτω μεταξύ των γλουτών, ενώ το υπόλοιπο έως το οσφυϊκής μοίρας.
Από γλουτό της επώδυνης πλευρά, κεντρικά άλλη λωρίδα (πλάτους περίπου 6 cm).
Πόνος στον ώμο - αν είναι εύφλεκτο 1 έμπλαστρο κομμένα στη μέση? δύο λωρίδες δίπλα-δίπλα από το άνω τμήμα του βραχίονα σε όλο το ώμο (στο μισό ανοίγοντας καλύτερα συνεχίσει να κινείται).
Αρθρίτιδα - φλεγμονή (όχι οστεοαρθρίτιδα). Ολόκληρο ή ένα δεύτερο γύψο, ανάλογα με την άρθρωση, απευθείας στην επώδυνη περιοχή.
Ο πόνος στον αυχένα Απέναντι από το λαιμό 1 όλου του μπαλώματος.
Πόνος στη σπονδυλική στήλη. Στο λαιμό και τα σημεία του πόνου στην σπονδυλική στήλη.
Ο μυϊκός πόνος
Μυϊκός πόνος (ακριβώς για την πληγείσα μυ) Μακρύς μυς: Έναρξη στο αντίστοιχο άκρο και στη συνέχεια να κολλήσει κατά τη διεύθυνση του πόνου.
σύνδρομο ανήσυχων ποδιών
Σύνδρομο ανήσυχων ποδιών (σύνδρομο ανήσυχων ποδιών) ISG (ιερολαγόνιων) - Οι γλουτοί τράβηγμα χώρια κάπως. 1 λωρίδα πλάτους 5 cm. 1/3 του μήκους του οδοστρώματος κάτω μεταξύ των γλουτών, ενώ το υπόλοιπο έως το οσφυϊκής μοίρας.
Ανάλογα μισή κόλλα ενημερωμένη έκδοση κώδικα στην κορυφή των ποδιών.
Καρκινικού πόνου
Καρκίνο του μαστού Η μικρή λωρίδα γύρω από την πληγείσα περιοχή.
Καρκίνος του παχέος εντέρου 1 όλου του μπαλώματος με επίκεντρο την κοιλιά (δεξιά και αριστερά)
Ο καρκίνος του δέρματος όπως ο καρκίνος του μαστού.
Καρκίνο του πνεύμονα Στο στήθος μεταξύ της κλείδας και τη θηλή?
χρησιμοποιείτε πάντα ολόκληρο το patch.
Ο καρκίνος του στομάχου 1 ολόκληρο patch για το στομάχι και ένα κομμάτι του 4x4 cm στη νεφρική σημεία στο κέντρο κάτω από τα πέλματα (πρώτη νεφρό σημείο μεσημβρινό}.
Ο καρκίνος του παγκρέατος Μισό patch για το πάγκρεας (κάτω από το αριστερό πλευρικό όριο).
Καρκίνο του ήπατος Μισό γύψο στο ήπαρ.
Ο καρκίνος του προστάτη Σχετικά με την δεξιά και αριστερή βουβωνική χώρα? Κύστης / εφηβαίο.
Όλα τα άλλα είδη καρκίνου Κολλήστε μικρή λωρίδα γύρω από την πληγείσα περιοχή.
Το νερό στα πόδια
Το νερό στα πόδια Κόψτε στη μέση ένα patch και να εφαρμόσει κάθε ένα από τα νεφρά και ένα μικρό κομμάτι στο κέντρο κάτω από τα πέλματα των ποδιών σας.
Ώρα εφαρμογές με αξιοσημείωτη επίδραση εντός 1-4 εβδομάδων
Κυκλοφορικές διαταραχές / μούδιασμα στα πόδια, τα χέρια (δεν κιρσούς και ευρυαγγείες) Αποτριχώνω τη βουβωνική χώρα και 1 επίθεμα στο κέντρο εγκάρσια προς τα κάτω μέχρι τον καβάλο. Επιπλέον, ένα κομμάτι του 7x7 εκατοστών του εξωτερικού της άρθρωσης του ισχίου.
Μπορεί επίσης να υπάρξει ένα κομμάτι του σοβά και στις δύο κορυφές των ποδιών.
Η συχνή ούρηση, επίσης νυκτόβια (σημαντικό να είστε σίγουροι πόσο συχνά θα πρέπει να ουρήσει -comparison του νωρίτερα σήμερα μετά από περίπου 1-2 χρήση εβδομάδων) Στο πίσω μέρος του νεφρού - το ήμισυ γύψο από την κορυφή προς τα κάτω παράλληλα προς την σπονδυλική στήλη και ένα κομμάτι του 4x4 εκατοστών στη νεφρική σημεία κεντράρεται κάτω από τα πέλματα (πρώτη νεφρό σημείο μεσημβρινό}.
Εξάντληση, κόπωση, έλλειψη ενέργειας, κατάθλιψη τάση, απώλεια συγκέντρωσης Θ 7 αποκλεισμούς νεφρά - Στο πίσω μισό μπάλωμα από πάνω προς τα κάτω παράλληλα με την σπονδυλική στήλη και ένα κομμάτι του 4x4 cm στη νεφρική σημεία στο κέντρο κάτω από τα πέλματα (πρώτη νεφρό σημείο μεσημβρινό}.
ΔΕΠ-Υ (παιδιά και ενήλικες)
Τα πρώτα αποτελέσματα μπορεί να συμβεί γρήγορα, αλλά ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να εφαρμοσθούν.
Πιο λεπτομερείς κύκλοι δοκιμών δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.
Θ 7 - επιπλέον διανυκτέρευση μια λωρίδα στο λαιμό (ένα κομμάτι του 5x5 cm στην σπόνδυλοι του λαιμού).
Οι ακόλουθες περιοχές δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με τα έμπλαστρα: βλεννογόνους, ανοικτές πληγές, ουλές μετά περίπου 4 μήνες, τα μάτια και τα χείλη και ημι-βλεννογόνους.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : Παραγγελία και να αγοράζουν φτηνά και ανέξοδα σε απευθείας σύνδεση κατάστημα. - Ελλάδα, Ελληνικό, Greece, Greek

ellinika - Jeunesse Instantly Ageless

ellinika - Prelaunch in Brasil
Advertising in ellinika
Content in ellinika
Mining in ellinika
BTC in ellinika
BitCoin and Co. - ellinika
faccia il sollevamento - Jeunesse - ellinika
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - ellinika
Skin Tightening - products of Jeunesse - ellinika
Rhytidectomie in Nederlands - ellinika
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - ellinika
Buy Instantly Ageless - ellinika
Jeunesse - Las arrugas de distancia - ellinika
behandling rynkor - ellinika
Jeunesse Global - Antifaltencreme - ellinika
Jeunesse Rynke Creme - ellinika
NEW : facelift in the bottle - ellinika
Reduce Wrinkles - ellinika

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment