INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Hvis du registrerer dig her, giver vi denne hjemmeside gratisHvis du allerede er registreret hos FG Xpress og ønsker at bruge denne hjemmeside til dine egne formål, så send en e-mail til følgende adresse: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Tilgængelige i hele verden i mere end 190 lande
www.my-strip.com- Danmark, dansk, Denmark, Danish
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Danmark, dansk, Denmark, Danish - FG-Xpress PowerStrips - Klik her for at se videoer, anmeldelser, oplevelser, meninger om produkter i testen.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - dansk
bonus crypto token wallet - dansk
indoor cannabis - dansk

FG Xpress Powerstrips


Med PowerStrips får du mere energi, udholdenhed og mere koncentration og mental fitness. FGXpress PowerStrips hjælpe i afgiftning og rensning og sikre sundere celler og til støtte af det kardiovaskulære system. Hjælpe dig med at reducere stressniveauet og hjælp til en sundere og bedre søvn. De PowerStrips tjene til at styrke immunforsvaret og en forbedring af den seksuelle funktion.

FORDELE VED POWERSTRIPS ™
• PowerStrips er opført med FDA som et Klasse 1 medicinsk udstyr, og også som en OTC (over the counter) klassificeret produkt.
Der er en CE godkendelse til det europæiske marked.

• PowerStrips indeholder aktive stoffer, og et klæbende lag, der har et ydre lag med en separat blanding, der bidrager til midlertidig smertelindring.

• De kan bæres i op til 48 timer og kan leveres og leveres på verdensplan.

Hvordan virker det

Sådan bruger

Før og efter infrarøde billeder

Udtalelser

Levende blodanalyse

FG Xpress Powerstrips


Særlig velegnet til smertelindring FGXpress PowerStrips, lindre smerter og lider med ledproblemer, kroniske smerter, ledsmerter, muskelsmerter, gigt, stammer og gigt. Det kommer til en foregav at forbedre fedtforbrændingen og hjælper med lidelser blodcirkulationen, hovedpine. PowerStrips kan også anvendes til at reducere karsprængninger og åreknuder. De er også velegnet til hurtig Regenetation efter træning. De PowerStrips kan anvendes på ansigtet i rynke behandling og rynke reduktion.

POWERSTRIPS til smertelindring
PowerStrips indeholder germanium - en komponent med optiske egenskaber, der leder varme - svarende til hvidt lys med et glas prisme. Germanium tænde for varmen i kroppen og miljøet - tilbage til det område, hvor PowerStrips anvendes. Germanium bryder også varmestrålingen i dens bestanddele, ligesom et prisme bryder op hvidt lys i farverne af spektret.

Det er "langbølget" komponent af den varme, der bidrager den højeste procentdel til smertelindring. Som vist infrarøde billeder, langbølget varme trænger op til 10 cm i kroppen. I denne region, der er en udvidelse af blodkarrene. Dette fremmer stigningen af blodgennemstrømningen og dannelsen af naturlige varme. Denne udvidelse virker med andre komplementære biokemiske og neurologiske processer, der bidrager til smertelindring, mens PowerStrip er på huden.

Vigtigste ingredienser

Ved udviklingen af PowerStrips 5 centrale ingredienser og teknologier er blevet anvendt: Hver anvendt PowerStrip har to lag. Det ydre lag indeholder elementært germanium. Den indre eller klæbende lag omfatter en blanding af: fermenteret koreansk rød ginseng, Marine Fytoplankton (Alpha 3 CMP ™) og et vandopløseligt klæbemiddel. Den daglige brug er let og komfortable samt mild mod huden.
Marine Fytoplankton
Korean Red Ginseng
Elemental germanium | Infrarødt Teknologi

Produkt Anmeldelser

hver dag flere og flere mennesker rundt om i verden at lære om den unikke effekt af strømskinner og offentliggøre deres erfaringer på internettet.

Disse udsagn er individuelle opfattelse af en enkelt person. Effekten eller helingsprocessen kan opføre sig forskelligt i hver person og en kur eller forbedring af sundheden kan ikke lovet.
Tilbage efter uheld
Hævede hånd efter operationen
Knee
tæerne
Skulder joint
Spider vener
tilbage
Spider bid
Tilbage, skulder, Sleeping
Fibromyalgi
vækst
Legs
Feet
Øjne
ensidig belastning
sukkersyge
Breast, nerve (tysk)
SkulderForskel mellem varme patches og FG Xpress PowerStrips

Kommercielle opvarmning patches fra apoteket

Når vi taler om opvarmning patches, så det kaldes plaster, der anvendes direkte på huden til behandling af smerter. Mange varmepuder bruge den aktive ingrediens capsaicin, som udvindes af tørrede frugter af cayennepeber.

Desuden er der også jernpulver-baserede varme patch. Det kommer ikke i direkte hudkontakt med de aktive ingredienser og en eventuel hudirritation. Den jernpulver reagerer med oxygen fra luften og dermed genererer varme, som leveres til kroppen. Men her skal man være opmærksom, fordi jernpulver kan under ingen omstændigheder komme i kontakt med huden. Så kan plasteret ikke klippes. I begge versioner, er smertelindring opnås ved at generere varme.

Den genererede varme fremmer blodcirkulationen, hvilket fører til en bedre forsyning af væv med ilt og næringsstoffer.FG Xpress PowerStrips

De PowerStrips af FG Xpress er multifunktions plaster med en såkaldt hybrid teknologi. De PowerStrips kombinerer en patenteret blanding af gamle urter, mineraler og elementer med en banebrydende ny teknologi. På området af smerte og ubehag muskler og væv bruges til at opbygge ekstra energi. Således er sundhed og helbredelse aktiveres i kroppen. De PowerStrips blive opført i USA af FDA som medicinsk udstyr klasse 1.

PowerStrips omfatter følgende hovedkomponenter:
 • Rød koreansk ginseng
 • Marine planteplankton
 • Elemental germanium
Den elementært germanium ikke kommer i kontakt med huden, som det er placeret på den ydre side. De andre aktive stoffer påføres på indersiden af PowerStrips.
Heat patch

Den smertelindring i varme patches opnås enten ved et lægemiddel, såsom capsaicin, som er afledt af cayennepeber, eller jernpulver, der er opvarmet ved reaktion med oxygen.FG Xpress PowerStrips

I PowerStrips varmen genereret af elementært germanium. Denne germanium påføres det ydre lag og ikke er i kontakt med huden. Germanium har evnen til at absorbere kroppens egen varme at deltage i denne nye og derefter reflektere tilbage i kroppen. Også den varme i vores miljø absorberes af germanium og afspejler op til 10 cm dybt i vores væv. . PowerStrips er multifunktions plaster med ny hybrid teknologi.I begge former er blodkarrene udvidet med varme og det fremmer blodcirkulationen. Transporten oxygen til cellerne stimuleres.
Heat patch

De varme pletter er fastgjort til det smertefulde område på huden. Plastrene må ikke skæres, da ellers de aktive ingredienser er tabt. Den jernpulver jernpulver-baserede varme patches kunne forårsage skade på huden.

Virkningen varer 10-48 timer, afhængigt af typen af plasteret. Imidlertid er det nødvendigt at vente i mindst 12 timer, før den næste plaster kan anvendes, da huden er irriteret af de aktive stoffer.FG Xpress PowerStrips

Som opvarmning patches, være den PowerStrips limet direkte til smerte område. Det er imidlertid muligt at skære PowerStrips i mindre dele. Det giver bedre fleksibilitet i anvendelsen og frekvens.

Varmeudviklingen er naturligvis opnås via udstrålede kropsvarme og varmen fra omgivelserne. Huden er ikke irriteret af et lægemiddel. Af denne grund kan PowerStrips bæres hver dag, og det er ikke nødvendigt, som i de varme pletter, tage en pause mellem applikationer.

Virkningsvarigheden af PowerStrips er 48 timer. PowerStrips tilbyder meget mere end bare smertelindring. PowerStrips er i modsætning til varme patches, såkaldte multifunktions plaster med mange andre positive egenskaber.

Den røde koreanske ginseng er blevet brugt i tusinder af år i traditionel kinesisk medicin som en kur mod mange sygdomme. Blandt andet kan den koreanske rød ginseng føre til mere energi og forbedre søvn.

Det marine fytoplankton giver vores krop celler med alle de vigtige ingredienser. Kroppen tager fra plastret præcis, hvad han lige har brug for i øjeblikket. Vores kropsceller kan regenerere og helbrede vores krop selv kun ved at give optimal pleje.
Heat patch

De aktive ingredienser kan irritere huden og forårsage kløe. Under brug, bør du ikke derudover udsætter andre varmekilder såsom varmepuder eller komprimerer. Dette kan føre til yderligere irritation af huden og sundhedsskader.

En varme plaster bør ikke anvendes på åbne sår eller komme i kontakt med slimhinderne. Dette kan føre til alvorlig betændelse.FG Xpress PowerStrips

Frembringelsen af varme opnås uden aktive stoffer. Således er risikoen for hudirritation udelukket. PowerStrips gøres meget hudvenlige og er designet til hverdagsbrug. Der er ingen kendte bivirkninger. I tilfælde af allergi over for en ingrediens, men skal tilbydes pleje.
Heat patch

Prisen på en varme patch fra apoteket er, afhængigt af produktet, omkring 2-4 euro.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips sælges via vejen for direkte salg. Det betyder at du kan købe direkte fra selskabet og ikke hos en forhandler eller et apotek. De PowerStrips sendes i over 190 lande. Det får dig i en dejlig kuvert med posten. Shipping cost er 4,95 dollar på verdensplan.

15 PowerStrips koster $ 59,95. Inklusiv forsendelsesomkostninger er udgifter til ca. EUR 3,50 hver PowerStrip (afhængig af valutakursen).
Marine Fytoplankton
Det inderste lag af FG Xpress PowerStrips også marine planteplankton. Fremstillingen udføres ifølge en patenteret formel (Alpha 3 CMP).

En af de sjældne, der indeholder næsten alt hvad du behøver for livet (og genopbygningen af cellerne) er planteplankton.

   

Fytoplankton er encellede organismer, der er så små, at de kun kan ses ved hjælp af et mikroskop. Fordi de er mikroskopiske, kan cellerne i kroppen absorbere det straks (biotilgængelighed) og få alle de værdifulde næringsstoffer på samme tid - for maksimal effektivitet.

Den fytoplankton, også kendt som "Super Food" er set fra NASA og mange videnskabelige undersøgelser som den vigtigste afgrøde i verden. Fytoplankton forsyner jorden med mere end 90% af det krævede oxygen. Fytoplankton er ikke kun en vigtig kilde til ilt, men også en vigtig fødekilde for havets liv. Og det ser ud til os.

Der er meget få (fødevarer), der giver alle de nødvendige råvarer til at danne nye celler og opretholde de eksisterende celler. Disse fantastiske planter indeholder mere end 90 vigtige næringsstoffer for en sund krop.

Fytoplankton indeholder alle ni aminosyrer ikke kan produceres af kroppen. Lige så essentielle fedtsyrer (omega-3 og omega-6) er inkluderet. Marine Fytoplankton indeholder vigtige vitaminer og mineraler, såsom vitamin C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, selen, zink, chrom, magnesium, calcium, nikkel, jern og mange andre.

Disse værdifulde næringsstoffer er vigtige for produktionen af sunde nye celler. Hver af os havde nogensinde cellulære eller energi blokeringer, der enten har følelsesmæssige eller fysiske årsager. Særlig opmærksomhed gives til naturlige pigmenter (NP), som også er en del af de effektive bestanddele i tang.

Nogle fordele (men ikke alle) af marine fytoplankton:
 • Støt dit hjerte-kar-sundhed: Det høje indhold af antioxidanter, aminosyrer og et højt omega-3-fedtsyrer er kendt for at støtte det kardiovaskulære system.

 • Fremmer sund hud: Fytoplankton har store mængder af bioflavonoider, der kan fjerne giftstoffer fra hudceller. Det indeholder også riboflavin, hvilket reducerer de frie radikaler i hudceller.

 • Immunsystemet styrkes: Alanin, beta-caroten, bioflavonoider og E-vitamin understøtter Immumsystem.

 • Øget energi: Fytoplankton afgifter kroppen og fjerner giftstoffer fra cellerne. Dette hjælper til at forbedre din energi og humør.

 • Stabiliserer blodsukkeret: Fytoplankton er rigtig god til at stabilisere blodsukkeret. Chrom bidrager til at forebygge eller afbøde diabetes. Glutaminsyre hjælp til at reducere cravings for alkohol og sukker. Phenylalanin er en kendt sukker trang reducer.

 • Fremmer fælles sundhed: Mangan bidrager til at opretholde fælles mobilitet. Omega-6 fedtsyrer kan lindre symptomerne på arthritis. Patogener syrer reducere morgen smerter. Fytoplankton særlig støtte fælles mobilitet og mindske smerter og stivhed.

 • Support leverfunktion: I phytoplankton arginin er kendt for afgiftning funktion af leveren.

 • Forbedrer hjernens funktion: Det høje indhold af omega-3 fedtsyrer forbedrer hjernens funktion. Nukleinsyrer kan forbedre hukommelsen færdigheder. Phenylalanin forbedrer mental klarhed. Proline øge evnen til at lære. Magnesium bidrager til at mindske humørsvingninger.

næringsstofanalyser - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
Element Beskrivelse Fremmer Manglende element kan være øget risiko for:
alanin aminosyre Danner proteiner
muskel formation
Immunsystemet
Fjerner overskydende toksiner fra leveren
Tilstrækkelige blodsukkerniveauet
Hypertension
Diabetes type II
frie radikaler
blodsukker
Arginin aminosyre Immunsystemet
Lever afgiftning
Oprettelse af nye muskler
Sund hud
sunde led
Metabolisme
artritis
Giftig lever
langsom metabolisme
asparagin Immunsystemet
Brain energizer
asparaginsyre aminosyre
Også kendt som L-aspartat
Vigtig rolle i citronsyrecyklus
Vigtig rolle i Krebs cyklus
Cellular energi
Sund RNA og DNA
Immunsystemet
Brain energizer
Kronisk træthedssyndrom
Depression
betakaroten Immunsystemet
Bedre fordøjelse
Forbedre vision
Beskytter hornhinde
Gratis radikal forsvar
bioflavonoider Immunsystemet
Hud toksin remover

Biotin

Fremmer bedre hår
Bor spormineral
Fremmer optagelsen af andre vigtige næringsstoffer
stærkere knogler
Mental klarhed
Hjerte-kar-sundhed
Calcium absorption
Forbedre lean muskelmasse
Hjælp til menopausale symptomer
Nedsat niveau af andre næringsstoffer: D-vitamin, calcium, kobber og magnesium
Slidgigt
Prostatakræft
Calcium Mineral Stærkere knogler, tænder, og bindevæv
beroliger nerverne
Forbedrer cholesterolniveauer
Sund fordøjelse
Hjælper nerver passerer beskeder til hjerte og andre muskler
Normal blodpropper
Hjælper med at forhindre højt blodtryk
Forebyggelse af tyktarmskræft
Osteoporose
Hormonelle problemer
klorofyl Bedre fordøjelse
Chromium Mineral
90% af befolkningen er mangelfuld i krom
Hjælper moderat diabetes
Kontrol insulin
Hjerte-kar-støtte
Boost niveauer af DHEA
sukkersyge
Cobalt Reparationer nerveceller
Produktionen af røde blodlegemer
kobber Mineral Gigt relief
Produktionen af røde blodlegemer
Cardiovascular beskyttelse
Skeletal og nervøs Protection System
Produktion af kraftig antioxidant superoxiddismutase
Sund hud og hår
Melanin produktion: (hud, hår og øjenfarver)
Forhindrer aneurismer
Fremmer collagen
arterierne hærdning
grå hår
Hjerte-kar-sygdom
artritis
Osteoporose
cystein kræftfremkaldende stoffer detox
Elektrolytter Hjælper nyrer
Afskaffelse af giftigt affald
Fluor Sunde tænder
knogledensitet
folinsyre Mental fokus
Forhindrer anæmi
Germanium Epstein-Barr-virus
Gamma-linolensyre Sænker kolesterol
Glutaminsyre En neurotransmitter også kaldet glutamat Reducerer alkohol cravings
Reducerer sukker cravings
Brain aktivitet
Hjælper korrekte personlighedsforstyrrelser
Nyttigt for barndommen adfærdsforstyrrelser
Hjælper mod epilepsi behandling
glutamin Brain aktivitet aminosyre
Muskel bygning og vedligeholdelse
Fjernelse ammoniak fra leveren
Sund centralnervesystemet
Bedre humør
Mere Energi
Kronisk træthedssyndrom
Lavere immunsystemet funktioner
Gigt reumatoid
Sklerodermi
Glutathion Antioxidant Gratis radikal forsvar
Immunsystemet
Beskytter vision
Energi skabelse
Forhindrer ophobning af oxiderede fedtstoffer
Manglende balance og koordination
Psykiske lidelser
Tremors
åreforkalkning
glycogen Fysisk udholdenhed
Histidin Næringsstof absorption
Fjerner giftige metaller
Jod Regulering kropsvægt
Jern spormineral
Nødvendige for at gøre hæmoglobin
Det er det mest almindelige problem i hele verden
Følelsesmæssige sundhed
Forhindrer anæmi
Fysisk energi
Røde blodlegemer
muskel sundhed
blodets iltning
Vækst mangel på børn
Anæmi
svimmelhed
Åndenød
hovedpine
Træthed
Irritabilitet
isoleucin muskel skabelse
Lever reparation
Lecithin opløsning kolesterol
Kort sigt hukommelse
Leucin Reducer hypoglykæmiske symptomer
linolsyre Forhindrer virusinfektioner
Lysin knogledensitet Osteoporose
Magnesium Mineral Tranquility
Reducerer migræne hovedpine
Antistress
Hjælper med at forhindre dannelsen af blodpropper
Hjerte-kar-sundhed
Forhindrer komplikationer relateret til diabetes
Anti-aging egenskaber og holdbarhed egenskaber
humørsvingninger
Mangan Antioxidant
Hjælper konvertere protein og fedt til energi
fælles mobilitet
Gratis radikal forsvar
Fordøjelse
knoglestruktur
Mindske træthed niveauer
Hukommelse
Forbedre skjoldbruskkirtlen funktioner
Osteoporose
Dårlig absorption af vitaminer
Infertilitet
Svaghed
Kramper
åreforkalkning
Forvirring
muskelsammentrækninger
øjenproblemer
Hukommelsestab
Methionin forbedrer hukommelse
Bedre humør
Fjerner tungmetaller
Molybdæn spormineral
Fundet i alle væv i kroppen: knogler, tænder, nyre og lever
Hjælper brug jern reserver
Hjælper med at forbrænde fedt
Holdbarhed Krop udviklingsproblemer
Anæmi
Huller i tænderne
Impotens
Niacin vitamin B3

Reducerer stress
Sænker kolesterol
Hjælper med at vende artherosclerosis

Nikkel cellevækst
forbedringer hukommelse
Omega 3 fedtsyre Fleksibilitet i cellemembranen
Hjælper med at sænke kolesteroltallet
Hjerte-kar-støtte
Omega 6 fedtsyre Relief for arthritis symptomer
Hud tone forbedring
Hjerte-kar-støtte
pantothensyre vitamin B5 Relief for arthritis symptomer
Reducerer toksicitet FRM alkohol
Gratis radikal forsvar
Phenylalanin Mental klarhed
Reducerer sukker cravings
Fosfor Sunde tænder
Hjælp til knogleheling
Kalium Mineral Reducerer hypertension
Controls blodtryk
Nerve og muskel funktioner
allergier behandler
hypoglykæmi
Proline Øger indlæringsevne
bruskreparation
Pyridoxin vitamin B6 Immunsystemet
lindrer PMS
Riboflavin Energi booster
Gratis radikal forsvar
Eye og vision
Eye træthed
RNA Mental fokus
Selen Mineral Immunsystemet
lindrer angst
serin Hud sundhed og skønhed
Silicon Hud sundhed og tone
Natrium
superoxiddismutase SOD Frie radikaler forebyggelse
Substans P Mental fokus
Thiamin vitamin B1 Energi stigning
mental indstilling
Stress reliever
Theonine Immunsystemet
hud tone
Tyrosin Følelsesmæssige sundhed
Mental klarhed
Hukommelse
valin muskel bygning
Vanadium Kontrol blodsukkeret
vitamin B12 Fysisk energi
Mental fokus
Nervesystemet reparation
vitamin C Gums sundhed
Reducerer risiko for kræft
forkølelse
vitamin E Immunsystemet
Sund nervevæv
Zink Prostata sundhed
Immunsystemet
Acne
Hukommelse
Almindelig forkølelse symptomer
sølvioner
FG Xpress PowerStrips indeholder sølvioner. Disse er kendt for deres stærke antimikrobielle aktivitet og som et naturligt antibiotikum.

Hvad der præcist er sølvioner?

Det har længe været kendt, at sølvioner er effektive mod et bredt spektrum af mikroorganismer.

   

Den antimikrobielle virkning af sølv er kendt af klinikere i over 100 år.

I dag er sølvioner anvendes i en række medicinske anvendelser, såsom tandbehandling, katetre og heling af forbrændinger for regulering af bakterievækst. Sølvioner anvendes til en række ikke-medicinske formål, såsom i elektriske apparater.

For mange vira, bakterier, protozoer og svampeceller, sølvionerne resultere i enten død eller inaktivitet af disse infektiøse arter. Efter antibiotika blev udviklet, blev brugen af sølv ses som gammeldags og mindre effektive end antibiotika. Det synes at være igen nu ved at ændre, da flere og flere bakterier bliver resistente over for antibiotika.

Den ionisering betragtes som næste skridt i sølv teknologi. Det anvendes på samme måde som kolloidt sølv, men ionisk sølv består af atomer snarere end partikler.
Ud over deres virkning på bakterielle enzymer, sølvioner forårsage en signifikant inhibering af bakteriel vækst. De forhindrer celledeling og beskadige cellemembranen og indholdet af bakterier. Det gør cellemembranen mere permeabel, og således interfererer med cellens metabolisme.

Ionic kolloidt sølv er ikke-toksisk, og der er ingen bivirkninger. Der er ingen kendte interaktioner eller bivirkninger med andre medikamenter.

Det har vist sig, at sølv er meget vigtigt for immunsystemet. Det hjælper vores celler til at bekæmpe fremmede organismer.
Korean Red Ginseng
Koreansk rød ginseng er den mest effektive ginseng, der er til rådighed. Det fik sit navn på grund af sine mange sundhedsmæssige fordele. Det har navnet "Panax", som betyder "helbrede-all". Det bruges i tusinder af år i asiatiske kulturer. I dag er koreansk rød ginseng bruges over hele verden.


   

Korean Red Ginseng tager 6 år at vokse i jorden. Derefter skal en 10-års fravær holdes mellem plantning gange. Følgelig koreansk rød ginseng indeholder en høj andel af aktive elementer og er meget dyrere end andre former for ginseng.
De højere omkostninger er berettigede, fordi det indeholder en tre gange højere andel af ginsenosider og dyrkes uden brug af pesticider. I koreansk rød ginseng, der er en række af aminosyrer, enzymer, vitaminer og mere end 40 mineraler.

Koreansk rød ginseng og dens virkninger på vores helbred.

Koreansk rød ginseng indeholder mange aktive ingredienser. De vigtigste stoffer kaldes ginsenosides eller panaxosides. Det indre lag af FG Xpress PowerStrips indeholder en blanding af fermenteret koreansk rød ginseng, der indeholder 32 forskellige typer af saponiner.

Den indeholder vitaminer, aminosyrer, essentielle olier og naturlige enzymer og en uforlignelig mineralindhold: 42 naturlige mineraler, såsom vitamin A, E og B12 og thiamin, riboflavin, niacin, calcium, jern, phosphor, natrium, kalium, mangan, magnesium, svovl og tin.

På grund af det høje indhold af mineraler koreansk rød ginseng tilskrives evnen til at styrke immunsystemet og bidrage til naturlig afgiftning af kroppen. Koreansk rød ginseng bruges til at bekæmpe træthed og at give kroppen med mere energi i løbet af sportslig aktivitet. Ginsenosides, som findes i koreansk rød ginseng er også kendt for deres evne til at forbedre mentale ydeevne og reducere mental træghed. Ginsenosides bør også hjælpe kroppen på en naturlig stress reliever. Koreansk rød ginseng er også at fungere som en naturlig beroligende og bidrage til at øge stofskiftet. Stress kan også føre til en stigning cortisol niveauer, hvilket fører til inflammation (en almindelig kilde til smerte). Høje niveauer af cortisol i blodet hindrer også produktionen af insulin, således at koreansk rød ginseng kan være nyttige for diabetikere og personer med rheumatoid arthritis - uden brug af steroider.

Hvad er de sundhedsmæssige fordele?

Koreansk rød ginseng kan have en positiv indvirkning på:
 • lavenergi
 • Konsumption
 • immundefekt
 • Manglende koncentration
 • Impotens
 • Hjerte-kar-sygdom
 • højt eller lavt blodtryk
 • svimmelhed
 • forhindre demens eller Alzheimers
 • carcinomatose
 • forhøjet blodsukker
 • Kolesterol i blodet
Elemental germanium | Infrarødt Teknologi
Det ydre lag af PowerStrips imprægneret med elementært germanium. Germanium er et naturligt mineral med en meget speciel evne til at generere energi bølger fra ens egen kropsvarme.


   

Den elementært germanium opsamler den udsendte energi fra din krop, nyt fokus denne energi og afspejler det i form af langtrækkende infrarød energi tilbage dybt ind i væv i kroppen. Dette fører til en forsyning af energi direkte ind i dine celler, organer og organ systemer, men også i dine muskler. Disse bølger trænger dybt ind i kroppen og derved aktivere celler og kroppens system.

Dette resulterer i en naturlig smertelindring ved at generere varme dybt ind i musklerne, og ved at støtte øget blodgennemstrømning, især i området af plasteret.

De PowerStrips aktivere langt infrarød (FIR) nitrogenoxid, et anti-inflammatorisk middel, som der henvises til som "mirakel molekyle". Det understøtter immunsystemet i bekæmpelsen af bakterielle infektioner, vira og parasitter og endda at reducere væksten af visse kræftformer.
FIR fjerner ophobede giftstoffer og støtter lymfe cirkulation. Mange sundhedsproblemer er forårsaget af dårlig lymfe cirkulation. Det forbedrer funktionen af hvide blodlegemer, hvorved reaktionen af immunsystemet er forbedret og dermed også fjernelse af fremmede patogener og cellulære affaldsstoffer. Ved FG Xpress PowerStrips kan bruges denne energi 24-48 timer.
Den øgede fjern-infrarøde energi er også ansvarlig for smertelindring - ved at øge varmen i væv i kroppen. På grund af sin termogeniske egenskaber og evnen til at generere varme til lindring af smerte, germanium er en af de naturlige ingredienser i de FG Xpress PowerStrips.

Far-infrarøde stråler, også kendt som FIR er en usynlig spektrum af sollys, som blev opdaget i begyndelsen af det 18. århundrede. Bølgelængden af denne lysspektrum række usynligt lys op til mikrobølgerne. Selv om den usynlige del af samme bånd ikke kan ses, men kan mærkes som varme.

Ca. 80% af den samlede energi, der produceres af solen er FIR. Interessant er imidlertid langt infrarød energi (FIR) udsendes af det menneskelige legeme. Langt infrarød stråler af lysspektret kan trænge ind i alle lag af det menneskelige legeme. FIR-energi når store områder og fjerntliggende steder i muskler, knogler og væv.

Den beskrevne stigning i energi i kroppen væv kan dokumenteres med et infrarødt kamera.

Før anvendelse af PowerStrips Efter anvendelse af PowerStrips
Oplysningerne har heri har oplysninger. FG Xpress PowerStrips bruges til at lindre smerter. Disse er ikke en erstatning for professionel lægelig rådgivning, diagnose eller behandling. Disse oplysninger er ikke løfte om frelse eller lovede virkninger.
FG Xpress PowerStrips - Ansøgninger

 • kroniske smerter
 • Depression, stress
 • Problemer med potens
 • ledsmerter
 • fedtforbrænding
 • Mangel på energi, styrke og udholdenhed problemer
 • Kardiovaskulære problemer, kredsløbsforstyrrelser
 • acidose
 • Manglende koncentration
 • Søvnproblemer
 • Smerter i ryggen, nakke og skulder
 • Migræne hovedpine
 • Tinnitus / head støj / pludseligt høretab
 • åreforkalkning
 • Hoste, ondt i halsen, tonsillitis
 • sukkersyge
 • Mangel på energi
 • Afgiftning
 • Vand i benene
 • Blære og prostata problemer
 • Smerte før og i løbet af perioden
 • Overgangsalderen
 • Cellulite
FG Xpress PowerStrips - Application Notes
Følgende punkter skal overvejes ved anvendelsen af FG Xpress PowerStrips:
 • Kun til udvortes brug. Anvend hver strimmel kun 1 gang

 • I uklare ubehag under brug, bør du fjerne plasteret og tage en rådgivning.

 • I uklare smerte skal du først stille en diagnose. Du må ikke foretage nogen blinde forsøg med behandling.

 • I tilfælde af hudsygdomme bør du først spørge din læge, om og hvor PowerStrips kan limes.

 • Indtil videre er ingen negative bivirkninger og ingen interaktioner med andre lægemidler kendt.

 • I tilfælde af permanent medicin bør du stadig informere lægen.

 • Gravide bør først konsultere deres læge.

 • Ikke egnet til børn under 12 år.

 • Brug efter behov, eller hver 1 til 2 dage i 12 til 48 timer.

 • Stick kun 30 til 60 minutter efter brusebad eller badning.

 • Fjern 30 til 60 minutter før brusebad og karbad.

 • Lim PowerStrips over eller under leddene, ellers vil være let løst.

 • Vælg et program område - helst fri for hår, uden sved og uden plejeprodukter

 • PowerStrips kan også skæres i mindre stykker.

 • PowerStrips består af naturlige produkter. De er vandopløselige og kan let tages af.

 • Placer ikke i solen. Opbevares i den originale beholder ved stuetemperatur op til 25 grader.

 • Må ikke anvendes efter den udløbsdato (ca. 1 år).


FG Xpress PowerStrips - Anbefalede klæbemiddelpunkterne at afhjælpe forskellige smertetilstande
Område hoved
Hovedpine 1 hel strimler omkring 3 inches lang hele halsen. 1 strimmel på tværs af panden.
Migræne med eller uden synsproblemer såsom hovedpine.
løbende næse 3-4 cm lang og 3 cm bred strimmel over næsen og / eller 1 strimmel på tværs af panden.
Halsbetændelse 1 hele strimmel forfra tværs strubehovedet.
Halsbetændelse 1 strimmel, 5 cm lang, 3 cm bred direkte på mandlerne.
Tandpine Overkæben: strimler op til 10 cm lange, 3 cm bredde fra øre ned ad hendes kind.
Mandible: hvordan overkæben, men yderligere 1 pind stribe under den nedre kæbe knogle.
Maksillær sinus suppuration som for forkølelse
Tinnitus Små stykker før og bag ørerne;
Allergi (hud, pollen, alle former for allergier) 5x5 cm på halshvirvlerne
Hvis plastret til optiske grunde i løbet af dagen ikke er muligt, men det bør ske hver aften som beskrevet.
Rækkevidde overkroppen
Hoste på grund af kulde 1 strimmel på tværs under strubehovedet. 1 strimmel (halv fortovet bredde) holde hele øvre bryst.
Vejrtrækningsbesvær på grund af kulde såsom hoste.
Digestive område
Dysfagi
Mave smerter forårsaget af stress
Mavesmerter forårsaget af madforgiftning
1 hel plaster på maven.
Abdominal smerte i almindelighed
Abdominal smerte på grund af madforgiftning
Diarré af ukendt oprindelse
1 hel plaster centreret på maven.
Blindtarmsbetændelse 1 strimmel af 10 cm lange, 3 cm bred ved smerte stedet
Diabetes (tests viste allerede forbedret værdier efter ca 60 minutter) 1 strimmel I0 cm lange, 3 cm bred på bugspytkirtlen (under venstre ribben margin).
Mandlige organer
Prostatitis Fjern pubeshår og stikning til blæren.
Kvindelige organer
før menstruation: 1 plaster på lændehvirvelsøjlen.
Menstruationssmerter
Æggestokkene inflammation
Uterin inflammation
1 hele fortovet tværs maven.
Svampesygdomme Fjern pubeshår for et stykke plaster på 6x6 cm.
Urogenital
Nyre svaghed
Generelt udmattelse denne ansøgning bruges til varighed
På bagsiden, på nyrerne - er hver halvdel en patch fra top til bund, parallelt med rygsøjlen og et stykke af 4x4 cm på nyrerne punkter centreret under fodsålerne (Første punkt nyre meridian}.
Blærebetændelse
Urethritis
Seksuelle forstyrrelser
1 hel plaster på blæren.
I seksuelle forstyrrelser et stykke 5x5 cm som en langvarig brug.
Fuger og rygsøjlen
Ischiadicus smerte ISG (sacroiliac) - balderne trække fra hinanden noget. 1 strimmel 5 cm bred. 1/3 af længden af fortovet ned mellem ballerne, resten op til lændehvirvelsøjlen.
Fra balden af den smertefulde side, centralt anden strimmel (ca. 6 cm bred).
Skulder smerter - hvis de er brandfarlige 1 plaster halveret; Begge baner ved siden af hinanden fra overarmen over hele skulderen (halveret brolægning bedre holde på at flytte).
Gigt - inflammation (ikke osteoarthritis). Hel eller halv gips, afhængig af fælles, direkte på det smertefulde område.
Nakkesmerter På tværs af halsen 1 hel patch.
Smerter i rygsøjlen. I halsen og smerte punkter på rygsøjlen.
muskelsmerter
Muskelsmerter (nøjagtigt på det berørte muskel) Long muskel: Start ved den respektive ende og derefter holde i retning af smerten.
RLS
RLS (uro i benene) ISG (sacroiliac) - balderne trække fra hinanden noget. 1 strimmel 5 cm bred. 1/3 af længden af fortovet ned mellem ballerne, resten op til lændehvirvelsøjlen.
Afhængigt halv patch lim på toppen af fødderne.
Cancersmerter
Brystkræft Den lille strimmel omkring det angrebne område.
Tyktarmskræft 1 hel plaster centreret på maven (højre og venstre)
Hudkræft såsom brystkræft.
Lungekræft På brystet mellem kravebenet og brystvorten;
altid bruge hele patch.
Mavekræft 1 hel plaster på maven og et stykke af 4x4 cm på renale punkter centreret under sålerne (første nyre meridian point}.
Kræft i bugspytkirtlen Halvdelen et plaster på bugspytkirtlen (under venstre ribben margin).
Leverkræft Halvdelen et plaster på leveren.
Prostatakræft Til højre og venstre lyske; Blære / pubic mound.
Alle andre former for kræft Lim lille strimmel omkring det angrebne område.
Vand i benene
Vand i benene Halver en patch og anvende hver af nyrerne og et lille stykke centreret under dine fodsåler.
Time applikationer med mærkbar effekt ud inden for 1 - 4 uger
Kredsløbslidelser / følelsesløshed i ben, arme (ikke åreknuder og karsprængninger) Fjerne hår lysken og 1 patch centreret på tværs ned til skridtet. Desuden et stykke 7x7 cm af ydersiden af hofteleddet.
Der kan også være et stykke af gips på begge toppe af fødder.
Hyppig vandladning, også natlig (vigtigt at være sikker på, hvor ofte du nødt til at urinere -comparison af tidligere nu efter ca 1 - 2 uger bruge) På bagsiden af nyrerne - halvdelen gips fra top til bund parallelt med rygsøjlen og et stykke af 4x4 cm på renale punkter centreret under såler (første nyre meridian punkt}.
Udmattelse, træthed, mangel på energi, depression tendens, tab af koncentration TH 7 inklusive nyrer - På bagsiden halv patch fra top til bund parallelt med rygsøjlen og et stykke af 4x4 cm på renale punkter centreret under sålerne (første nyre meridian point}.
ADHD (børn og voksne)
De første virkninger kan forekomme hurtigt, men en længere tid til at blive anvendt.
Mere detaljerede test cykler er endnu ikke tilgængelige.
TH 7 - ekstra nat en strimmel i nakken (et stykke 5x5 cm på halsen ryghvirvler).
Følgende områder bør ikke anvendes med patches: slimhinder, åbne sår, ar efter omkring 4 måneder, øjne og læber og semi-slimhinder.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : bestille og købe billig og billig online butik. - Danmark, dansk, Denmark, Danish

dansk - Jeunesse Instantly Ageless

dansk - Prelaunch in Brasil
Advertising in dansk
Content in dansk
Mining in dansk
BTC in dansk
BitCoin and Co. - dansk
faccia il sollevamento - Jeunesse - dansk
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - dansk
Skin Tightening - products of Jeunesse - dansk
Rhytidectomie in Nederlands - dansk
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - dansk
Buy Instantly Ageless - dansk
Jeunesse - Las arrugas de distancia - dansk
behandling rynkor - dansk
Jeunesse Global - Antifaltencreme - dansk
Jeunesse Rynke Creme - dansk
NEW : facelift in the bottle - dansk
Reduce Wrinkles - dansk

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment