INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Ако се регистрирате тук, ние предлагаме този сайт за безплатно ползванеАко вече сте регистрирани с FG Xpress и искате да използвате този сайт, за собствените си цели, изпратете електронна поща на следния адрес: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Наличен в над 190 страни по света
www.my-strip.com- България, Български, България, Български
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


България, Български, България, Български - FG-Xpress PowerStrips - Кликнете тук, за да видите видео, ревюта, опит, мнения за продуктите в теста.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - bulgarski
bonus crypto token wallet - bulgarski
indoor cannabis - bulgarski

FG Xpress Powerstrips


С PowerStrips можете да получите повече енергия, издръжливост и повече концентрация и психическа годност. FGXpress PowerStrips помогнат в детоксикация и пречистване и осигуряват по-здрави клетки и за подкрепа на сърдечно-съдовата система. Ви помогне в намаляване на нивата на стрес и помощ за по-здравословен и по-добър сън. На PowerStrips служат за укрепване на имунната система и подобряване на сексуалната функция.

ПОЛЗИ ОТ POWERSTRIPS ™
• PowerStrips са включени в списъка на FDA, като клас 1 медицински продукт, а също и като OTC (на гише), класифициран продукт.
Има одобрение CE за европейския пазар.

• PowerStrips съдържат активни вещества и залепващ слой, който има външен слой с отделна смес, която да допринесе за облекчаване на временна болка.

• Те се прилагат в продължение на 48 часа и могат да бъдат разпратени и доставени навсякъде по света.

Как работи

Как да използваме

Преди и след инфрачервени изображения

Отзиви

Анализ на кръвта в реално време

FG Xpress Powerstrips


Особено подходящ за болкоуспокояващ FGXpress PowerStrips, облекчават болката и страданието, с общи проблеми, хронични болки, болки в ставите, болки в тялото, ревматизъм, щамове и артрит. Той идва с цели да подобри изгарянето на мазнините и помага в кръвообращението разстройства, главоболие. PowerStrips могат да се използват за намаляване на разширени вени и разширени вени. Те също са подходящи за бързо Regenetation след тренировка. На PowerStrips могат да бъдат използвани по лицето за третиране на бръчки и намаляване на бръчките.

POWERSTRIPS ЗА облекчаване на болката
PowerStrips съдържат германий - компонент с оптични свойства, които провеждат топлината - подобно на бяла светлина през стъклена призма. Германий връща топлината на тялото и околната среда - към зоната, където се прилага PowerStrips. Елемента Германий също така разгражда топлинното излъчване на съставните му части, подобно на разчупването на бялата светлина през призмата в цветовете на спектъра.

Компонента "дълги инфрачервени вълни" на топлината, е който допринася най-много за облекчаване на болката. Както е показано на снимката с инфрачервени изображения, дълговълнова топлина прониква до 10 см в тялото. В тази зона има разширяване на кръвоносните съдове, като това спомага за увеличаване на кръвния поток и образуването на естествена топлина. Това разширение работи с други допълващи биохимични и неврологични процеси, които допринасят за облекчаване на болката, докато PowerStrip се намира върху кожата.

Основни съставки

При разработването на PowerStrips са използвани 5 ключови съставки и технологии: Всяка лепенка PowerStrip има два слоя. Външният слой съдържа елементарна германий. Вътрешния или адхезивен слой съдържа смес от: ферментирал червен корейски женшен, морски фитопланктон (Alpha 3 CMP ™) и водоразтворимо лепило. Това прави ежедневната и употреба лесена и удобна, както в същото време е щадяща и нежна спрямо кожата.
Морски фитопланктон
Корейски червен женшен
Elemental германий | Far Infrared Technology

Мнения за продукта

всеки ден все повече и повече хора по света да се запознаят с уникален ефект на разклонители и публикуват своите преживявания в интернет.

Тези заключения са индивидуално възприемане на един човек. Ефектът или лечебния процес може да се държи по различен начин във всеки човек и за излекуване или подобряване на здравето не може да бъде обещано.
Обратно след авария
Отоци ръката след операция
коляно
Пръстите
раменна става
разширени вени
обратно
ухапване от паяк
Обратно, рамото, Sleeping
Фибромиалгията
растеж
крака
Feet
очи
едностранна натоварване
диабет
На гърдата, на нервите (на немски)
рамоРазлика между топлинните кръпки и FG Xpress PowerStrips

Търговски отоплителни лепенки от аптеката

Когато говорим за отопление лепенки, така че това се нарича лейкопласт, който се прилага директно върху кожата за лечение на болка. Много подложки за отопление използват капсаицин активната съставка, която се извлича от сушени плодове на лют червен пипер.

Освен това, има и железен прах базирани топлина пластир. Той не влиза в пряк контакт с кожата с активни съставки и евентуално дразнене на кожата. Желязо на прах реагира с кислорода от въздуха и по този начин генерира топлина, която се подава към тялото. Тук обаче трябва да се внимава, тъй като желязо на прах може при никакви обстоятелства да влезе в контакт с кожата. Така че, като кръпката не може да се намали. И в двете версии, облекчаване на болката се постига чрез генериране на топлина.

Генерираната топлина спомага кръвообращението, което води до по-добро снабдяване на тъканите с кислород и хранителни вещества.FG Xpress PowerStrips

На PowerStrips на FG Xpress са многофункционални пластир с така наречените хибридни технологии. На PowerStrips съчетават патентована смес от древни билки, минерали и елементи с новаторски нова технология. В областта на болка и дискомфорт се използват мускулите и тъканите за изграждане на допълнителна енергия. По този начин, здравето и лечение са активирани в тялото. На PowerStrips бъдат изброени в САЩ от FDA като клас медицинско изделие 1.

PowerStrips включват следните основни компоненти:
 • Red Korean Ginseng
 • морски фитопланктон
 • Elemental германий
Елементарният германий не влиза в контакт с кожата, тъй като се намира от външната страна. Другите активни вещества се прилагат към вътрешността на PowerStrips.
Heat пластир

Облекчаване на болката в топлинни петна се постига или чрез лекарство като капсаицин, който е получен от лют червен пипер, или от железен прах, който се нагрява чрез реакция с кислород.FG Xpress PowerStrips

В PowerStrips топлината се генерира от елементарна германий. Това германий се прилага към външния слой и не е в контакт с кожата. Германий има способността да поглъща собствената топлина на тялото да се присъединят към тази нова и след това да отразява обратно в тялото. Също така, топлината в нашата околна среда, се абсорбира от германий и отразява до 10 см дълбочина в нашите тъкани. . PowerStrips са многофункционални пластир с нова хибридна технология.И в двете форми, кръвоносните съдове се разширяват от топлината и я насърчава кръвообращението. Транспорт на кислород към клетките се стимулира.
Heat пластир

Пластири топлина са прикрепени към болезнената зона на кожата. Пластирите не трябва да се реже, тъй като в противен случай активните съставки се губят. Железният праха на железен прах базирани топлинни петна ще доведе до увреждане на кожата.

Ефектът трае 10-48 часа, в зависимост от вида на пластира. Въпреки това е необходимо да се изчака най-малко 12 часа, преди да може да се прилага следващия пластир, тъй като кожата е раздразнена от активните вещества.FG Xpress PowerStrips

Както отоплителните кръпки, на PowerStrips бъдат залепени директно до зоната на болката. Въпреки това е възможно да се намали PowerStrips на по-малки части. Това осигурява по-голяма гъвкавост в прилагането и честотата.

Генерирането на топлина се постига естествено чрез излъчваната топлина на тялото и топлината от околната среда. Кожата не е раздразнена от наркотици. По тази причина на PowerStrips може да се носи всеки ден и не е необходимо, тъй като в топлина лепенки, си вземе почивка между приложения.

Продължителността на действие на PowerStrips е 48 часа. PowerStrips предлагат много повече от просто за облекчаване на болката. PowerStrips се, за разлика от топлинни петна, така наречените многофункционалния пластир с множество други положителни качества.

Червеният корейски жен-шен е бил използван в продължение на хиляди години в традиционната китайска медицина като лек за много заболявания. Наред с другите неща, на Корейския червен женшен може да доведе до повече енергия и подобряване на съня.

The морски фитопланктон предвижда нашите телесни клетки с всички жизненоважни съставки. Тялото отнема от пластира точно това, което той просто се нуждае в момента. Нашите клетки на тялото може да се регенерират и заздравяват нашата себе си тялото само чрез осигуряване на оптимална грижа.
Heat пластир

Активните съставки могат да раздразнят кожата и да причини сърбеж на. По време на употреба, не трябва допълнително да изложи други източници на топлина, като например електрически възглавници или компреси. Това може да доведе до допълнително дразнене на кожата и на вредите за здравето.

A топлина пластира не трябва да се прилага за отворени рани или влиза в контакт с лигавиците. Това може да доведе до тежко възпаление.FG Xpress PowerStrips

Генерирането на топлина се постига без активни вещества. По този начин, на риска от дразнене на кожата е изключено. PowerStrips бъдат направени много приятен за кожата и са предназначени за ежедневна употреба. Не са известни странични ефекти. В случай на алергия към някоя от съставките, обаче, трябва да се предлага.
Heat пластир

Цената на топлина пластир от аптеката е, в зависимост от продукта, около 2-4 евро.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips се продават чрез пътя на директните продажби. Това означава, че можете да си купите директно от компанията, а не от търговец или аптека. На PowerStrips бъдат изпратени в над 190 страни. Това стане ли в хубав плик по пощата. Цената на доставката е 4.95 $ света.

15 PowerStrips струват 59,95 $. Inclusive на транспортните разходи са разходите за приблизително 3.50 EUR всяка PowerStrip (в зависимост от валутен курс).
Морски фитопланктон
Вътрешният слой на FG Xpress PowerStrips включва и морски фитопланктон. Получаването се извършва съгласно патентована формула (Alpha 3 CMP).

Един от онези редки продукти, които съдържат почти всичко необходимо за живота (и реконструкция на клетките) е фитопланктона.

   

Фитопланктонът са едноклетъчни организми, които са толкова малки, че те могат да се видят само с помощта на микроскоп. Тъй като те са микроскопични, клетките на тялото може да го абсорбират веднага (бионаличност) и да получите всички ценни хранителни вещества, като в същото време - за максимална ефективност.

Фитопланктона, известен също като "Super Food" се вижда от NASA и много научни изследвания, като най-важната храна култура в света. Фитопланктон доставя земята с повече от 90% от необходимия кислород. Фитопланктонът е не само важен източник на кислород, но също така важен източник на храна за живота в океана. И това ни се струва.

Има много малко (храни), които предоставят всички необходими суровини, за да се образуват нови клетки и да се запази съществуващото клетките. Тези невероятни растения съдържат повече от 90 основни хранителни вещества за здраво тяло.

Фитопланктонът съдържа всички девет аминокиселини не могат да се произвеждат от организма. Включени са също така основни мастни киселини (Омега-3 и омега-6). Морски фитопланктон съдържа основни витамини и минерали като витамин С, Н, А, В1, В2, В3, В6, В12, С, D, Е, селен, цинк, хром, магнезий, калций, никел, желязо и много други.

Тези ценни хранителни вещества са важни за производството на здрави клетки. Всеки от нас някога клетъчни или енергийни блокажи, които имат или емоционални или физически причини. Специално внимание е отделено на естествени пигменти (NP), които също са част от ефективните съставки в морските водорасли.

Някои доходи (но не всички) на морски фитопланктон:
 • Помогнете си сърдечно-съдовите заболявания: Високото съдържание на антиоксиданти, аминокиселини и високо ниво на омега-3 мастни киселини са известни в подкрепа на сърдечно-съдовата система.

 • Поддържа здрава кожа: Фитопланктонът има големи количества биофлавоноиди, които могат да премахнат токсините от клетките на кожата. Той също така съдържа рибофлавин, което намалява свободните радикали в клетките на кожата.

 • Имунната система се засилва: Аланин, бета-каротин, биофлавоноиди и витамин E подкрепи Immumsystem.

 • Повишаването на енергийната: Фитопланктонът детоксикира организма и премахва токсините от клетките. Това помага да подобрите своята енергия и настроение.

 • Стабилизира нивата на кръвната захар: Фитопланктонът е наистина добро за стабилизиране на нивата на кръвната захар. Chromium помага за предотвратяване или намаляване на диабет. Помощ глутаминова киселина, за да се намали апетита за алкохол и захар. Фенилаланинът е известен захар жаден редуктор.

 • Поддържа здравето на ставите: Манганът помага да се поддържа подвижността на ставите. Омега-6 мастни киселини могат да облекчат симптоми на артрит. Патогени киселини намаляват сутрин болката. Фитопланктонът специална подкрепа на мобилността на ставите и намалява болката и сковаността.

 • Помогнете на чернодробната функция: В фитопланктона аргинин е известно за детоксикация функцията на черния дроб.

 • Подобрява мозъчната функция: Високото съдържание на омега-3 мастни киселини подобрява мозъчната функция. Нуклеинови киселини могат да развиват своята памет. Фенилаланин подобрява умствената яснота. Proline увеличи способността да се учи. Магнезият помага за намаляване на промени в настроението.

Хранителен Анализ - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
елемент описание Популяризира Липсата елемент може да бъде повишен риск от:
аланин аминокиселина формуляри протеини
формация Muscle
имунната система
Елиминира излишните токсините от черния дроб
Адекватни нива на глюкоза
Хипертония
Диабет тип II
свободните радикали
Кръвната захар
Аргининът аминокиселина имунната система
детоксикация на черния дроб
Създаване на нова мускулна
Здравата кожа
Здрави стави
метаболизъм
артрит
Токсичен черния дроб
бавен метаболизъм
аспарагин имунната система
Brain Energizer
аспарагинова киселина аминокиселина
Също така знаем, като L-аспартат
Важна роля в цикъла на лимонената киселина
Важна роля в цикъла на Кребс
Cellular енергия
Здравословен РНК и ДНК
имунната система
Brain Energizer
Хроничната умора
депресия
бета каротин имунната система
По-добро храносмилане
Подобряване на зрението
Защита на роговицата
Свободните радикали отбраната
Биофлавоноидите имунната система
Skin токсин отстраняване

Биотин

Насърчава по-добрата коса
бор минерал
Поддържа абсорбцията на други важни хранителни вещества,
здрави кости
умствена яснота
сърдечно-съдовите заболявания
абсорбцията на калций
Увеличаване на чистата мускулна маса
Помощ за симптомите на менопаузата
Понижени нива на други хранителни вещества: витамин D, калций, мед и магнезий
Остеоартритът
Ракът на простатата
калций минерален Здрави кости, зъби и съединителната тъкан
Успокоява нервите
Подобрява нивата на холестерола
добро храносмилане
Помага нервите преминават съобщения до сърцето и други мускули
Нормалното съсирване на кръвта
Помага за предотвратяване на високо кръвно налягане
Превенция на рак на дебелото черво
Остеопорозата
Хормоналните проблеми
хлорофил По-добро храносмилане
хром минерален
90% от населението е с дефицит на хром
Помага умерено диабет
контрол на инсулин
Сърдечно-съдова поддръжка
Повишаване на нивото на DHEA
диабет
кобалт Ремонти нервните клетки
Производството на червени кръвни клетки
мед минерален артрит облекчение
Производството на червени кръвни клетки
Сърдечно-съдова защита
Скелетната и нервната система защита
Производство на мощен антиоксидант супероксид дисмутаза
Здрава кожа и коса
Производството на меланин: (кожа, коса и цветове на очите)
Предотвратява аневризми
Популяризира колаген
Артериите втвърдяване
сива коса
Сърдечно-съдовите заболявания
артрит
Остеопорозата
Cysteine Канцерогенни детоксикация
Електролити Помага бъбреците
Премахване на токсични отпадъци
флуор Здравите зъби
Костната плътност
Фолиева киселина Психично фокус
Предотвратява анемия
германиум Epstein-Barr вирус
Гама-линоленова киселина понижава холестерола
глутаминова киселина Невротрансмитер, наречен също глутамат Намалява апетита алкохол
Намалява апетита захар
Мозъчна дейност
Помага правилни личностни разстройства
Полезно за детските поведенчески разстройства
Помага за епилепсия
Глутаминът Мозъчна дейност аминокиселина
Изграждане и поддържане на мускулите
Премахване на амоняк от черния дроб
Здравословен централната нервна система
По-добро настроение
Повече Energy
Хроничната умора
По-ниски функции на имунната система
артрит ревматоиден
склеродермия
Глутатионът Antioxidant Свободните радикали отбраната
имунната система
Защита на зрението
създаване на Енергийна
Предотвратява натрупването на окислени мазнини
Липсата на баланс и координация
психични разстройства
Трусове
Атеросклерозата
Гликогенът Физическа издръжливост
Хистидин Хранителен абсорбция
Премахва токсични метали
йод Регулиране на телесната маса
желязо минерал
Необходими за извършване на хемоглобина
Това е най-често срещаната дефицит в целия свят
Емоционално здраве
Предотвратява анемия
физическа енергия
Червените кръвни клетки
Muscle здраве
кислород в кръвта
Дефицит на растежен на деца
анемия
виене на свят
Недостиг на въздух
главоболие
умора
раздразнителност
Isoleucine създаване Muscle
Liver ремонт
лецитин Разтварянето на холестерола
Краткосрочната памет
Leucine Намаляване на хипогликемични симптоми
линолова киселина Предотвратява вирусни инфекции
Лизин Костната плътност Остеопорозата
магнезий минерален спокойствие
Намалява мигренозно главоболие
Антистрес
Помага за предотвратяване на образуването на кръвни съсиреци
сърдечно-съдовите заболявания
Предотвратява усложнения, свързани с диабета
Анти-стареене свойства и дълголетие имоти
промени в настроението
манган Antioxidant
Помага конвертирате белтъчини и мазнини за енергия
подвижността на ставите
Свободните радикали отбраната
храносмилане
костната структура
Намаляване на умората у
памет
Подобряване на функциите на щитовидната жлеза
Остеопорозата
Лошо усвояване на витамини
безплодие
слабост
Припадъци
Атеросклерозата
объркване
мускулни контракции
проблеми с очите
загуба на паметта
Метионин подобрява паметта
По-добро настроение
Премахва тежките метали
молибден минерал
Намерено във всички тъкани на организма: кости, зъби, бъбреците, черния дроб и
Помага употреба железни резерви
Помага за изгаряне на мазнините
дълголетие Проблеми в развитието на тяло
анемия
кариес
импотентност
Ниацин Витамин B3

Намалява стреса
понижава холестерола
Съдейства за заден ход, артеросклероза

никел клетъчния растеж
подобрения на паметта
Omega 3 Съдържание на мастни киселини Гъвкавост на клетъчната мембрана
Помага за намаляване на холестерола
Сърдечно-съдова поддръжка
Омега-6 Съдържание на мастни киселини Облекчение на симптомите на артрит
Подобряване на цвета на кожата
Сърдечно-съдова поддръжка
пантотенова киселина Витамин B5 Облекчение на симптомите на артрит
Намалява токсичността FRM алкохол
Свободните радикали отбраната
Фенилаланин умствена яснота
Намалява апетита захар
фосфорист Здравите зъби
Помощ за ремонт на костите
калий минерален Намалява хипертония
Контролира кръвното налягане
Нервните и мускулни функции
алергии, лекуващи
Хипогликемията
Proline Увеличава способността за учене
ремонт на хрущяла
Пиридоксин Витамин B6 имунната система
Облекчава PMS
Рибофлавин Energy бустер
Свободните радикали отбраната
Eye и визия
умората на очите
RNA Психично фокус
селен минерален имунната система
Облекчава тревожността
серин Здравето на кожата и красотата
силиций Здравето на кожата и тонус
натрий
супероксиднадисмутаза SOD Свободните радикали превенция
Субстанция Р Психично фокус
Thiamine Витамин В1 повишаване на енергийната
умствена нагласа
облекчаване на стреса
Theonine имунната система
цвета на кожата
Tyrosine Емоционално здраве
умствена яснота
памет
валин изграждане на мускулите
ванадий Контролиране на нивата на кръвната захар
Витамин В12 физическа енергия
Психично фокус
Нервна система за ремонт
Витамин С венците здраве
Намалява риска от рак на
настинка
Витамин E имунната система
Здравата тъкан нерв
цинк здравето на простатата
имунната система
акне
памет
Чести симптоми на настинка
Сребърни йони
FG Xpress PowerStrips съдържащи сребърни йони. Те са известни за тяхната мощна антимикробна активност и като естествен антибиотик.

Какво точно са сребърни йони?

Отдавна е известно, че сребърните йони са ефективни срещу широк спектър от микроорганизми.

   

Антимикробното действие на среброто е добре известно от клиницистите за повече от 100 години.

Днес, сребърни йони се използват в най-различни медицински приложения, като лечение на зъбите, катетри и заздравяването на изгаряния за регулиране на растежа на бактериите. Сребърни йони се използват за редица немедицински цели, като например в електрически уреди.

В продължение на много вируси, бактерии, протозои и гъбични клетки, сребърните йони довело до смърт или бездействието на тези инфекциозни видове. След са разработени антибиотици, използването на среброто се разглежда като старомоден и по-малко ефективен от антибиотиците. Това изглежда се променя отново сега, тъй като все повече бактерии стават резистентни към антибиотици.

Йонизацията се счита за следващата стъпка в сребърна технология. Той се използва по същия начин като колоидно сребро, но йонни сребро състои от атоми, отколкото частици.
В допълнение към техните ефекти върху бактериални ензими, сребърни йони предизвикват значително инхибиране на растежа на бактериите. Те предотвратяват клетъчното делене и увреждане на клетъчната мембрана и съдържанието на бактериите. Това прави клетъчната мембрана по-пропускливи, и по този начин пречи на клетъчния метаболизъм.

Ionic колоидно сребро е нетоксичен и няма странични ефекти. Не са известни взаимодействия или нежелани реакции с други лекарства.

Установено е, че среброто е много важно за имунната система. Той помага на нашите клетки да се борят срещу чужди организми.
Корейски червен женшен
Корейския червен женшен е най-ефективният женшен, който съществува. Той е получил името си заради многото ползи за здравето. Той носи името "Panax", което означава "пенкилер". Използва се в продължение на хиляди години от азиатските култури. Днес Корейския червен женшен се използва по целия свят.


   

На корейския червен женшен са му необходими 6 години, за да узрее в земя, която след това изисква 10-годишна "почивка" за повторно засаждане. Следователно, корейски червен женшен съдържа висок процент на активни елементи и е много по-скъп от другите видове женшен.
По-високите разходи са оправдани, тъй като съдържа три пъти по-висок дял на гинсеноциди и се отглежда без употребата на пестициди. В корейски червен женшен, има голямо разнообразие от аминокиселини, ензими, витамини и повече от 40 минерали.

Korean червен женшен и неговото въздействие върху здравето ни.

Korean червен женшен съдържа много активни съставки. Най-важните вещества се наричат гинсеноциди или панаксоциди Вътрешният слой на FG Xpress PowerStrips съдържа смес от ферментирал червен корейски женшен, съдържащ 32 различни видове сапонини.

Той съдържа витамини, аминокиселини, етерични масла и естествени ензими и несравнимо минерално съдържание: 42 естествени минерали, като например витамини А, Е и В12 и тиамин, рибофлавин, ниацин, калций, желязо, фосфор, натрий, калий, манган, магнезий, сяра и калай.

Благодарение на високото съдържание на минерали и корейски червен женшен, се дължи на способността да се стимулира имунната система и допринася за естествената детоксикация на организма. Korean червен женшен се използва за борба с умората и да осигуряват на организма повече енергия по време на спортна дейност. Гинсеноциди, които се намират в корейския червен женшен също са известни със способността си да подобряват умствената дейност и намаляват умствената умора Гинсеноциди трябва също да помага на организма по естествен за облекчаване на стреса. Корейския червен женшен също да действа, като естествено успокоително и помага за увеличаване на метаболитната функция. Стресът може да доведе до увеличаване нивата на кортизол, което води до възпаление (чест източник на болка). Високите нива на кортизол в кръвта също пречат на производството на инсулин, така че корейски червен женшен может да бъде полезен за диабетици и за хора с ревматоиден артрит - без използването на стероиди.

Какви са ползите за здравето?

Корейския червен женшен може да окаже положително влияние върху:
 • липса на енергия
 • изтощение
 • слаба имунна система
 • липса на концентрация
 • импотентност
 • Сърдечно-съдовите заболявания
 • високо или ниско кръвно налягане
 • виене на свят
 • предотвратяване на деменция или Алцхаймер
 • карциноматоза
 • повишена кръвна захар
 • Нивото на холестерола в кръвта
Elemental германий | Far Infrared Technology
Външният слой на PowerStrips импрегнирани с елементарна германий. Германий е естествен минерал с много специална способност за генериране на енергия вълни от собствената телесна топлина.


   

Елементарният германий събира на излъчваната енергия от тялото си, пренасочи тази енергия и тя отразява под формата на дълги инфрачервени енергия обратно дълбоко в тъканите на тялото. Това води до приток на енергия директно в клетките ви, органи и системи, но и в мускулите. Тези вълни проникват дълбоко в тялото и по този начин се активират клетките и тялото система.

Това води до физическо облекчаване на болката чрез генериране на топлина дълбоко в мускулите, и чрез подкрепа увеличава притока на кръв, особено в областта на пластира.

На PowerStrips активират от дълги инфрачервени (FIR) Азотният оксид, противовъзпалително средство, което се нарича "чудо молекула". Той поддържа имунната система в борбата срещу бактериални инфекции, вируси и паразити и дори да намали растежа на някои видове рак.
FIR премахва натрупаните токсини и подкрепя лимфната циркулация. Много здравословни проблеми са причинени от лоша лимфната циркулация. Това подобрява функцията на белите кръвни клетки, при което реакцията на имунната система и по този начин се подобрява и премахване на чужди патогенни агенти и клетъчни отпадъци. Чрез FG Xpress PowerStrips тази енергия може да се използва 24-48 часа.
Увеличеният дълги инфрачервени енергия е отговорен и за облекчаване на болката - чрез увеличаване на топлината в тъканите на тялото. Благодарение на своите термогенни свойства и възможността за генериране на топлина за облекчаване на болката, германий е един от най-естествените съставки в PowerStrips FG Xpress.

Дълги инфрачервени лъчи, известни още като FIR са невидим спектър на слънчевата светлина, която е открита в началото на 18 век. Дължината на вълната на тази светлина диапазон на спектъра на невидима светлина, до микровълните. Въпреки че невидимата част на същата честотна лента не може да се види, но може да се почувства като топлина.

Около 80% от общата енергия, произведена от слънцето е FIR. Интересното е, обаче, дълги инфрачервени енергия (FIR) се отделя от човешкото тяло. Далечния инфрачервени лъчи на светлинния спектър могат да проникват през всички слоеве на човешкото тяло. FIR-енергия достига големи райони и отдалечени места в мускулите, костите и тъканите.

Описаната увеличението на енергия в тъканта на тялото може да бъде документирана с инфрачервена камера.

Преди прилагането на PowerStrips След прилагане на PowerStrips
Изявленията тук, са само информация. FG Xpress PowerStrips използвани за облекчаване на болка. Това не са заместител на професионален медицински съвет, диагноза или лечение. Тази информация не е обещание за спасение или обещават ефекти.
FG Xpress PowerStrips - Приложения

 • Хроничната болка
 • Депресия, стрес
 • Проблеми с потентността
 • болки в ставите
 • изгаряне на мазнините
 • Проблеми с липсата на енергия, сила и издръжливост
 • Сърдечно-съдови проблеми, заболявания на кръвообращението,
 • Ацидозата
 • липса на концентрация
 • Нарушения на съня
 • Болка в гръбначния стълб, врата и рамото
 • Мигренозно главоболие
 • Шум в ушите/главата / Загуба на слуха
 • артериосклероза
 • Кашлица, болки в гърлото, възпаление на сливиците
 • диабет
 • Липса на енергия
 • Детоксикация
 • Вода в краката
 • проблеми с пикочния мехур и простата
 • Болки, преди и по време на месечния цикъл
 • менопауза
 • Целулит
FG Xpress PowerStrips - Бележки
Следните точки трябва да бъдат взети предвид при прилагането на PowerStrips FG Xpress:
 • Само за външна употреба. Нанесете всяка лента само 1 път

 • В неясно дискомфорт по време на употреба, трябва да премахнете пластира и за вземане на становище.

 • В неясна болка, първо трябва да се постави диагноза. Не правете никакви слепи проучвания на лечение.

 • В случай на кожни заболявания, първо трябва да попитате Вашия лекар дали и къде PowerStrips може да бъде залепен.

 • Досега няма нежелани странични ефекти и взаимодействие с други лекарства са известни.

 • В случай на постоянна медикаменти все още трябва да уведомите вашия лекар.

 • Бременните трябва първо да се консултират със своя лекар.

 • Не е подходящ за деца под 12 години.

 • Използвайте колкото е необходимо, или на всеки 1-2 дни, за 12 до 48 часа.

 • Придържайте се само на 30 до 60 минути след душ или вана.

 • Махни от 30 до 60 минути преди душ или вана.

 • Лепило PowerStrips над или под ставите, в противен случай те ще бъдат лесно решим.

 • Изберете област на приложение - за предпочитане без коса, без пот и без продукти за грижа

 • PowerStrips също могат да бъдат нарязани на малки парчета.

 • PowerStrips се състоят от естествени продукти. Те са разтворими във вода и могат да се отделят лесно.

 • Не поставяйте в слънцето. Да се съхранява в оригиналната опаковка при стайна температура до 25 градуса.

 • Не използвайте след срока на годност (около 1 година).


FG Xpress PowerStrips - Препоръчителни самозалепващи точки за облекчаване на различни болкови състояния
Площ главата
Главоболие 1 цели ивици около 3 инча широк цяла врата. 1 лента през челото.
Мигрена с или без проблеми със зрението като главоболие.
Хрема Дълги 3-4 см и 3 см широка лента над носа и / или 1 лента през челото.
Възпалено гърло 1 цялата ивица от фронта през ларинкса.
Възпаление на сливиците 1 лента, дълга 5 cm, 3 см широки директно на сливиците.
Зъбобол Челюст: съблекат до 10 см дълги, 3 cm ширина от ухото по бузата й.
Мандибулата: как челюст, но допълнително 1 пръчка ивица под долната челюст.
Максиларния синус нагнояване както при настинки
Шум в ушите Малки парчета, преди и зад ушите;
Алергии (кожа, цветен прашец, всички видове алергии) 5x5 см на шийните прешлени
Ако носите пластира за оптични причини през деня не е възможно, трябва да се прилага всяка вечер, както е описано.
Обхват горната част на тялото
Кашлица поради студено 1 лента напречно под ларинкса. 1 лента (половината ширина на настилката) придържаме през горната част на гърдите.
Затруднено дишане поради студено като кашлица.
Храносмилателната зона
Дисфагия
Болки в стомаха, причинени от стрес
Болки в стомаха, причинени от хранителни отравяния
1 цялата кръпка върху стомаха.
Болки в корема като цяло
Коремна болка в резултат на хранително отравяне
Диария с неизвестен произход
1 цялата кръпка центриран върху корема.
Апендицит 1 лента от 10 см, ширина 3 см на мястото на болката
Диабет (тестове вече показват подобрено стойности след около 60 минути) 1 ивица дълга I0 см, широк 3сантиметър на панкреаса (долу в ляво на крайморската марж).
Мъжките органи
Простатит Махни пубиса и залепване на пикочния мехур.
Женските органи
преди менструация: 1 мазилка на лумбалните прешлени.
Менструални болки
Яйчниците възпаление
Матката възпаление
1 цялата настилка в целия корем.
Гъбични заболявания Махни пубиса за парче мазилка от 6х6 см.
Урогенитални
Kidney слабост
Най-общо изтощение това приложение се използва за продължителност
На гърба, на бъбреците - са всеки половин лепенка от горе до долу, успоредно на гръбначния стълб и парче 4х4 см на бъбреци точки центрирани под стъпалата на краката (Първа точка бъбреците меридиан}.
Цистит
Уретрит
Сексуални разстройства
1 целия участък на пикочния мехур.
В сексуални разстройства парче 5х5 см като дългосрочна употреба.
Стави и гръбначния стълб
Седалищния болка ISG (сакроилиачните) - задните части разделил донякъде. 1 лента 5 cm встрани. 1/3 от дължината на тротоарни надолу между бедрата, а останалата част до гръбначния стълб.
От хълбока на болезнената страна, централно друга лента (с ширина около 6 cm).
Болка в рамото - ако те са запалими 1 пластир намали наполовина; Двете ленти една до друга, от горната част на ръката над цялата рамото (намалена наполовина тротоарни-добре да продължим напред).
Артрит - възпаление (не остеоартрит). Цели или половин мазилка, в зависимост от мястото на съединяването, директно върху болезнените места.
Болка във врата От другата страна на врата 1 целия пластир.
Болка в гръбначния стълб. В врата и точките болка в гръбначния стълб.
Мускулни болки
Мускулни болки (точно върху засегнатия мускул) Дълъг мускулна: Старт в съответния край и след това се придържаме в посока на болката.
RLS
RLS (синдром на неспокойните крака) ISG (сакроилиачните) - задните части разделил донякъде. 1 лента 5 cm встрани. 1/3 от дължината на тротоарни надолу между бедрата, а останалата част до гръбначния стълб.
В зависимост от половин пластир лепило на върха на стъпалата.
Cancer болка
Рак на гърдата Малкият ивица около засегнатата област.
Ракът на дебелото черво 1 цялата кръпка центриран върху корема (лява и дясна)
Рак на кожата като рак на гърдата.
Рак на белия дроб На гърдите между ключицата и зърното;
Винаги използвайте цялата кръпка.
Рак на стомаха 1 цялата кръпка върху стомаха и парче 4х4 см на бъбречните точки центрирани под стъпалата (първата бъбречна точка меридиан}.
Рак на панкреаса Half кръпка на панкреаса (долу в ляво на крайморската марж).
Рак на черния дроб Половин мазилка върху черния дроб.
Рак на простатата От дясната и лявата слабините; Пикочния мехур / срамната могила.
Всички други видове рак Залепете малка ивица около засегнатата област.
Вода в краката
Вода в краката Намаляване наполовина на кръпка и прилага всяка от бъбреците и малко парче центрирано под стъпалата на краката ви.
Час приложения с осезаем ефект в рамките на 1-4 седмици
Циркулаторни нарушения / изтръпване на краката, ръцете (не варикозни вени и разширени вени) Обезкосмявам слабините и 1 пластир центриран напречно надолу до чатала. В допълнение, част от 7x7 см от външната страна на тазобедрената става.
Може да има и парче мазилка от двете върховете на краката.
Често уриниране, също нощна (важно да бъдете сигурни колко често трябва да се уринира -comparison от рано сега след около 1 - 2 седмици употреба) На гърба на бъбрека - половината мазилка от горе до долу успоредно на гръбначния стълб и парче 4х4 см на бъбречните точки центрирани под стъпалата (първата бъбречна точка меридиан}.
Изтощение, умора, липса на енергия, депресия тенденция, загуба на концентрация TH 7 приобщаващи бъбреците - На гърба половин лепенка от горе до долу успоредно на гръбначния стълб и парче 4х4 см на бъбречните точки центрирани под стъпалата (първата бъбречна точка меридиан}.
ADHD (деца и възрастни)
Първите ефекти могат да възникнат бързо, но по-дълго време да се прилага.
По-подробни изпитвателни цикли, все още не са налични.
TH 7 - допълнителна нощувка лента в областта на шията (парче 5х5 см на прешлените на врата).
Следните зони не трябва да се използват с пластирите: лигавиците, отворени рани, белези след около 4 месеца, очите и устните и полу-лигавиците.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : Поръчка и купуват евтини и евтин онлайн магазин. - България, Българската, Bulgaria, Bulgarian

bulgarski - Jeunesse Instantly Ageless

bulgarski - Prelaunch in Brasil
Advertising in bulgarski
Content in bulgarski
Mining in bulgarski
BTC in bulgarski
BitCoin and Co. - bulgarski
faccia il sollevamento - Jeunesse - bulgarski
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - bulgarski
Skin Tightening - products of Jeunesse - bulgarski
Rhytidectomie in Nederlands - bulgarski
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - bulgarski
Buy Instantly Ageless - bulgarski
Jeunesse - Las arrugas de distancia - bulgarski
behandling rynkor - bulgarski
Jeunesse Global - Antifaltencreme - bulgarski
Jeunesse Rynke Creme - bulgarski
NEW : facelift in the bottle - bulgarski
Reduce Wrinkles - bulgarski

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment