INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Ako registrujete ovdje, pružamo ove web stranice besplatnoAko ste već registrirani sa FG Xpress i želite koristiti ovu web stranicu za svoje potrebe, pošaljite e-mail na adresu: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Dostupno u više od 190 zemalja širom svijeta
www.my-strip.com- Bosna i Hercegovina, bosanski, Bosnia and Herzegovina, Bosnian
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的


Bosna i Hercegovina, bosanski, Bosnia and Herzegovina, Bosnian - FG-Xpress PowerStrips - Kliknite ovdje da biste vidjeli video, mišljenja, iskustva, mišljenja o proizvodima u testu.
Exchanger, Wallet, Arbitrage-Trading Payment - All in One Wallet plus Arbitrage-Trading - bosanski
bonus crypto token wallet - bosanski
indoor cannabis - bosanski

FG Xpress Powerstrips


Sa PowerStrips dobijete više energije, izdržljivost i više koncentracije i mentalne fitness. FGXpress PowerStrips pomažu u detoksikaciji i prečišćavanje i osigurati zdraviji ćelija i za podršku kardiovaskularnog sistema. Pomoći vam u smanjenju razine stresa i pomoć za zdraviji i kvalitetniji san. U PowerStrips služe za jačanje imuniteta i novi, poboljšani seksualne funkcije.

PREDNOSTI POWERSTRIPS ™
• PowerStrips su navedene s FDA kao Class 1 Medical Device, ali i kao OTC (over the counter) svrstavaju proizvoda.
Postoji CE odobrenja za evropsko tržište.

• PowerStrips sadrže aktivne supstance i sloj ljepila imaju vanjski sloj sa zasebnim smjese, koji doprinose olakšanje privremenog bol.

• Oni se mogu nositi i do 48 sati, a može se dostaviti i isporučuju širom svijeta.

Kako funkcionira

Kako koristiti

Prije i nakon infracrvene slike

Testimonials

Live analize krvi

FG Xpress Powerstrips


Posebno pogodan za bolova FGXpress PowerStrips, rasterećenje bol i patnju sa zajedničkim problemima, hronični bol, bol u zglobovima, bolovi u telu, reume, sojeva i artritisa. Dolazi do navodno za poboljšanje sagorijevanje masti i pomaže u poremećaja cirkulacije krvi, glavobolje. PowerStrips se također može koristiti za smanjenje pauk vene i proširenih vena. Oni su također pogodne za brzo Regenetation nakon vežbanja. U PowerStrips se može koristiti na licu za tretman bora i smanjenje bora.

POWERSTRIPS su za ublažavanje bolova
PowerStrips sadrže germanij - komponenta s optičkim svojstvima koja sprovodi topline - slično belo svetlo uz čašu prizmu. Germanij okrenuti toplotu tijela i okoline - nazad u području gdje se primjenjuje PowerStrips. Germanijum također razbija toplotnog zračenja u svoje sastavne dijelove, slično kao prizma razbija bijele svjetlosti u boje spektra.

To je "dugi val" komponenta topline koja doprinosi najveći postotak za ublažavanje bolova. Kao što je prikazano infracrvene slike, dugo-talas topline prodire do 10 cm u tijelu. U ovoj regiji, postoji proširenje krvnih sudova. Ovaj promovira povećanje protoka krvi i formiranje prirodne topline. Ovo proširenje radi sa drugim komplementarnim biohemijskih i neuroloških procesa koji doprinose protiv bolova dok je PowerStrip je na koži.

Ključne elemente

U razvijanju PowerStrips su korišteni 5 ključnih sastojaka i tehnologije: Svaki primjenjuje PowerStrip ima dva sloja. Vanjski sloj sadrži elementarne germanij. Unutarnje ili sloj ljepila sadrži spoj: fermentirano Korejski crveni ginseng, Marine Fitoplankton (Alpha 3 CMP ™) i ljepilo rastvorljivi u vodi. U svakodnevnu upotrebu je lako i ugodno, kao i nježan za kožu.
Marine Fitoplankton
Korean Red Ginseng
Elemental germanij | Far Infrared Technology

Recenzije proizvoda

svaki dan sve više i više ljudi širom svijeta uče o jedinstvenom efekat za struju i objavljuju svoja iskustva na Internetu.

Ove svjedočanstva su individualne percepcije jedne osobe. Efekat ili proces ozdravljenja može ponašati drugačije u svakoj osobi i lek ili poboljšanje zdravlja ne može se obećao.
Povratak nakon nesreće
Nateknut ruku nakon operacije
koljeno
Prsti
ramenog zgloba
Spider vene
nazad
Spider ugriza
Back, ramena, Sleeping
Fibromyalgia
rast
noge
Feet
oči
jednostrani opterećenja
dijabetes
Dojke, živca (njemački)
rameRazlika između topline zakrpe i FG Xpress PowerStrips

Poslovni grijanje zakrpe od ljekarne

Kada se govori o grijanja zakrpe, tako da se zove flasterom koji se primjenjuje izravno na kožu za liječenje boli. Mnogi grijanje jastučići koristi aktivni sastojak kapsaicin, koja se vadi iz sušenog voća za cayenne paprike.

Osim toga, tu su i željezo u prahu na bazi topline patch. To ne dolazi u direktan kontakt kože sa aktivnim sastojcima i moguću iritaciju kože. The željeza u prahu reagira s kisikom iz zraka i na taj način stvara toplotu, koja se dostavlja tijelu. Ovdje, međutim, mora se voditi računa, jer je željezo u prahu može ni pod kojim okolnostima dođe u kontakt s kožom. Dakle, patch ne može se smanjiti. U obje verzije, reljef bol se postiže generiranje topline.

Ostvareni topline promovira cirkulaciju krvi, što dovodi do boljeg snabdijevanja tkiva kiseonikom i hranjivih tvari.FG Xpress PowerStrips

U PowerStrips od FG Xpress su multifunkcionalnom patch sa tzv hibridne tehnologije. U PowerStrips kombinirati patentirani spoj drevne bilja, minerala i elemenata s revolucionarnom novom tehnologijom. U oblasti bol i nelagodu mišića i tkiva se koriste za izgradnju dodatnu energiju. Stoga, zdravlje i ozdravljenje se aktiviraju u tijelu. U PowerStrips biti navedeni u SAD-u od strane FDA kao medicinski uređaj klase 1.

PowerStrips uključuju sljedeće glavne komponente:
 • Red Korean Ginseng
 • Marine fitoplanktona
 • Elemental germanij
U elementarne germanij ne dođe u kontakt s kožom, jer se nalazi na vanjskoj strani. Drugi aktivne supstance se primjenjuju na unutrašnjosti PowerStrips.
Heat patch

Olakšanje Bol u toplote zakrpa je od droge postići bilo, kao što su kapsaicin, koja je izvedena iz Cayenne paprike, ili željeznim prahom koji se grije u reakciji sa kisikom.FG Xpress PowerStrips

U PowerStrips topline generira elementarnom germanij. Ovaj germanij se nanosi na vanjski sloj i nije u kontaktu s kožom. Germanijum ima sposobnost da apsorbuje vlastite topline tijela da se pridruže ovom novom, a zatim odražavaju natrag u tijelo. Također, vrućine u našem okruženju apsorbuje germanijuma i odražava do 10 cm duboko u našim tkivima. . PowerStrips su multifunkcionalnim patch sa novim hibridne tehnologije.U oba oblika, krvnih sudova se proširiti toplote i promovira cirkulaciju krvi. Transportni kiseonika do ćelija stimulira.
Heat patch

Vrućina zakrpe su u prilogu bolnog područja na koži. The zakrpe ne treba smanjiti, jer u protivnom aktivni sastojci su izgubili. U željeza u prahu željeza u prahu na bazi topline zakrpe bi dovesti do oštećenja kože.

Učinak traje 10-48 sati, ovisno o vrsti zakrpe. Međutim, potrebno je čekati najmanje 12 sati prije sljedećeg patch se može primijeniti, jer je koža iritira aktivnih supstanci.FG Xpress PowerStrips

Kao zakrpe zagrijavanja, PowerStrips se lijepe direktno na području bol. Međutim, moguće je da se smanji PowerStrips na manje dijelove. To omogućava veću fleksibilnost u primjeni i učestalosti.

U toplotne energije je prirodno postiže preko toplota tijela i topline iz okoline. Koža je ne iritira droga. Iz tog razloga, PowerStrips se može nositi svaki dan, a to nije potrebno, kao u toplotu zakrpe, uzeti pauzu između aplikacija.

Trajanje djelovanja PowerStrips je 48 sati. PowerStrips nudi mnogo više nego samo bol olakšanje. PowerStrips su, za razliku od topline zakrpe, tzv multifunkcionalnim patch sa brojnim drugim pozitivnim kvalitete.

Crveni Korejski ginseng se koristi već hiljadama godina u tradicionalnoj kineskoj medicini kao lijek za mnoge bolesti. Između ostalog, korejskom crveni ginseng može dovesti do više energije i poboljšati san.

The Marine fitoplanktona pruža našem tijelu ćelije sa svim vitalnim sastojcima. Tijelo uzima iz patch upravo ono što je on samo treba u ovom trenutku. Naše tijelo ćelije mogu regenerirati i leči našem tijelu samo pružajući optimalnu zaštitu.
Heat patch

Aktivni sastojci mogu iritirati kožu i uzrok svraba. Tijekom upotrebe, ne bi trebalo da dodatno izlaganje drugih izvora toplote kao što je grijanje jastučići ili oblozi. To može dovesti do dodatnih iritacija kože i zdravstvenih oštećenja.

A topline patch ne treba primjenjivati na otvorene rane ili dolaze u dodir sa sluznicom. To bi moglo dovesti do ozbiljne upale.FG Xpress PowerStrips

Stvaranje topline se postiže bez aktivnih supstanci. Stoga, rizik od iritacije kože je isključena. PowerStrips biti vrlo kožu-friendly i dizajnirani su za svakodnevnu upotrebu. Ne postoje poznati nuspojava. U slučaju alergije na bilo koji sastojak, međutim, treba ponuditi zaštitu.
Heat patch

Cijena toplote patch od ljekarne je, ovisno o proizvodu, o 2-4 eura.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips se prodaju kroz način direktne prodaje. To znači da možete izravno iz firme, a ne kupuju od prodavača ili ljekarne. U PowerStrips biti poslani u više od 190 zemalja. Postaje li u lijepoj koverti poštom. Troškovi shipping je 4,95 $ diljem svijeta.

15 PowerStrips koštati 59,95 $. Inclusive troškova shipping su troškovi oko 3,50 eura svaki PowerStrip (ovisno o tečaju).
Marine Fitoplankton
Unutrašnji sloj FG Xpress PowerStrips uključuje i morskih fitoplanktona. Priprema se vrši prema patentiranoj formuli (Alpha 3 CMP).

Jedan od onih rijetkih proizvoda koji sadrže gotovo sve što vam je potrebno za život (i rekonstrukcija ćelija) je fitoplanktona.

   

Fitoplankton su jednoćelijski organizmi koji su tako male da se mogu vidjeti samo uz pomoć mikroskopa. Zato što su mikroskopski, ćelije tijela može odmah (bioraspoloživost) upijaju i dobiti sve vrijedne hranjive tvari u isto vrijeme - za maksimalnu učinkovitost.

Fitoplanktona, također poznat kao "Super Food" se vidi iz NASA i mnogih naučnih studija kao najvažniji usjeva hrane u svijetu. Fitoplankton opskrbljuje zemlju sa više od 90% od potrebnog kisika. Fitoplankton nije samo važan izvor kisika, ali i važan izvor hrane za Ocean života. I čini nam se.

Postoji vrlo malo (hrana) koje pružaju sve potrebne sirovine za formiranje novih ćelija i za održavanje postojeće ćelije. Ove biljke amazing sadrži više od 90 esencijalnih hranjivih tvari za zdrav organizam.

Fitoplankton sadrži svih devet aminokiseline ne mogu biti proizvedeni od strane tijela. Jednako esencijalne masne kiseline (omega-3 i omega-6) su uključeni. Marine Fitoplankton sadrži ključne vitamine i minerale, kao što su vitamin C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, selen, cink, krom, magnezij, kalcij, nikla, željeza i mnogi drugi.

Ove vrijedne hranjive tvari su važne za proizvodnju zdrave novih ćelija. Svako od nas je imao ikada ćelijske ili energetske blokade koje imaju jednu od emocionalnog ili fizičkog uzroka. Posebna pažnja posvećena je prirodnim pigmentima (NP), koji su također dio efektivne sastojaka u algama.

Neke prednosti (ali ne sve) morskog fitoplanktona:
 • Podršku u svojoj kardiovaskularno zdravlje: Visokog sadržaja antioksidansa, aminokiselina i visok nivo omega-3 masne kiseline su poznati da podrže kardiovaskularni sistem.

 • Promovira zdravu kožu: Fitoplankton ima velike količine bioflavonoide, koji može ukloniti toksine iz ćelija kože. Također sadrži riboflavin, što smanjuje slobodnih radikala u ćelijama kože.

 • Imunološki sustav je ojačao: Alanin, beta-karoten, bioflavonoida i vitamina E podržavaju Immumsystem.

 • Povećanje energije: Fitoplankton detoksikaciju tijela i eliminira toksine iz ćelija. To će vam pomoći da se poboljša svoju energiju i raspoloženje.

 • Stabilizuje nivo šećera u krvi: Fitoplankton je stvarno dobro za stabilizaciju razine šećera u krvi. Chromium pomaže da se spriječi ili ublaži dijabetesa. Pomoć glutaminska kiselina kako bi se smanjila žudnji za alkohol i šećer. Fenilalanin je poznat šećer žudnja reduktor.

 • Promiče zdravlje zglobova: Mangan pomaže u održavanju zglobova. Omega-6 masne kiseline mogu ublažiti simptome artritisa. Uzročnici kiseline smanjuju bol ujutro. Fitoplankton posebnu podršku zglobova i smanjuje bol i ukočenost.

 • Podrška funkcije jetre: U fitoplanktona arginin je poznat za detoksikaciju funkciju jetre.

 • Poboljšava rad mozga: Visok sadržaj omega-3 masne kiseline poboljšava funkcije mozga. Nukleinske kiseline mogu poboljšati memoriju vještine. Fenilalanin poboljšava mentalne jasnoće. Prolin povećati sposobnost učenja. Magnezij pomaže u smanjenju raspoloženja.

Analiza nutrijenata - Marine Phytoplankton (Alpha 3 CMP)
element opis promovira U nedostatku element može povećati rizik od:
Alanin amino kiseline obrasci proteina
formiranje Muscle
Imunološki sustav
Eliminira višak toksina iz jetre
Adekvatna količina glukoze
hipertenzija
Dijabetes tipa II
slobodnih radikala
Blood šećera
Arginin amino kiseline Imunološki sustav
detoksikacija jetre
Stvaranje novih mišića
Zdrava koža
Zdrava zglobova
metabolizam
artritis
Toxic jetre
Slow metabolizam
Asparagin Imunološki sustav
Brain Energizer
Asparaginska kiselina amino kiseline
Također poznat kao L-Aspartat
Važnu ulogu u ciklusu limunske kiseline
Važnu ulogu u Krebs ciklusa
Cellular energije
Zdrava RNA i DNA
Imunološki sustav
Brain Energizer
kroničnog umora
depresija
Beta karoten Imunološki sustav
Bolje probavu
Poboljšati vizije
Štiti rožnjače
Slobodnih radikala odbrane
Bioflavonoidi Imunološki sustav
Toksin Skin skidanje

Biotin

Promiče bolje kosu
bor Trace mineralnih
Promovira apsorpciju drugih važnih hranjivih tvari
Jači kosti
Mental jasnoće
kardiovaskularno zdravlje
Kalcij apsorpcije
Unaprijediti mišićne mase
Pomoć za simptoma menopauze
Smanjen nivo drugih hranjivih tvari: vitamina D, kalcija, bakra, magnezija i
osteoartritis
raka prostate
kalcijum mineral Jači kosti, zube, i vezivnog tkiva
smiruje živce
Poboljšava nivo holesterola
Zdrava probavu
Pomaže živci prolaze poruke srca i druge mišiće
Normalno zgrušavanje krvi
Pomaže u sprečavanju visokog krvnog pritiska
Prevencija raka debelog crijeva
osteoporoza
Hormonalni problemi
hlorofil Bolje probavu
hrom mineral
90% stanovništva je manjkava u kroma
Pomaže umjerene dijabetesa
Control insulin
Cardiovascular podršku
Nivoa Boost of DHEA
dijabetes
kobalt Popravci nervnih ćelija
Proizvodnja crvenih krvnih zrnaca
bakar mineral artritis Relief
Proizvodnja crvenih krvnih zrnaca
kardiovaskularne zaštite
Skeletni i nervnog sistema zaštite
Proizvodnja superoksid dismutaza snažan antioksidans
Zdravu kožu i kosu
Proizvodnju melanina: (kože, boja kose, i oka)
Sprečava aneurizme
promovira kolagena
arterije kaljenje
Gray kose
kardiovaskularne bolesti
artritis
osteoporoza
Cistein Kancerogene detox
elektroliti Pomaže bubrega
Eliminacija toksičnog otpada
fluor zdravi zubi
gustoće kostiju
Folna kiselina Mental fokusu
Sprječava anemija
germanijum Epstein-Barr virus
Gamma Linolenska Acid Snižava holesterol
glutaminska kiselina Neurotransmiter glutamat naziva Smanjuje potrebu za hranom alkohola
Smanjuje šećer cravings
aktivnosti mozga
Pomaže ispravan poremećaja ličnosti
Korisno za poremećaje u ponašanju djece
Pomaže za epilepsije liječenje
Glutamin aktivnosti mozga amino kiseline
Muscle izgradnju i održavanje
Uklanjanje amonijaka iz jetre
Zdrava centralnog nervnog sistema
Bolje raspoloženje
više energije
kroničnog umora
Donja imuni sistem funkcioniše
artritis reumatoidni
Scleroderma
Glutation antioksidativni Slobodnih radikala odbrane
Imunološki sustav
Štiti vizije
stvaranje Energy
Sprečava nakupljanje masti oksidira
Nedostatak ravnoteže i koordinacije
Mentalni poremećaji
Tremors
ateroskleroza
glikogen Fizička kondicija
histidin nutrijenata apsorpcije
Uklanja toksičnih metala
jod Regulisanje tjelesne težine
željezo Trace mineralnih
Potrebno da bi hemoglobina
To je najčešći nedostatak u cijelom svijetu
emocionalno zdravlje
Sprječava anemija
Fizička energija
Crvenih krvnih zrnaca
zdravlje Muscle
Blood oksigenaciju
Nedostatak rasta na djecu
anemija
vrtoglavica
Kratkoća daha
glavobolja
umor
razdražljivost
Izoleucin stvaranje Muscle
popravak Liver
lecitin raspuštanje holesterola
Kratkoročni memorije
Leucin Smanjite hipoglikemije simptomi
Linoleična Acid Sprečava virusne infekcije
Lizin gustoće kostiju osteoporoza
magnezij mineral mir
Smanjuje migrene
antistres
Pomaže u sprečavanju stvaranja krvnih ugrušaka
kardiovaskularno zdravlje
Sprečava komplikacije vezane za dijabetes
Anti-aging svojstva i dugovječnost svojstva
raspoloženja
mangan antioksidativni
Pomaže pretvoriti proteina i masti u energiju
Zajednički pokretljivost
Slobodnih radikala odbrane
varenje
struktura Bone
Smanji nivo umor
memorija
Poboljšati funkcije štitnjače
osteoporoza
Loša apsorpcija vitamina
neplodnost
slabost
Napadi
ateroskleroza
zbunjenost
kontrakcije mišića
problemi Eye
gubitak Memory
Metionin pojacava memorije
Bolje raspoloženje
Uklanja teških metala
molibden Trace mineralnih
Pronađeno u svim tkivima u tijelu: kosti, zube, bubrega, jetre i
Pomaže upotrebe željeza rezerve
Pomaže da se spali masti
dugovječnost Razvoja Body problemi
anemija
karijesa
impotencija
Niacin Vitamin B3

Smanjuje stres
Snižava holesterol
Pomaže u unazad artherosclerosis

nikl Cellular rasta
poboljšanja Memory
Omega 3 masna kiselina Fleksibilnost stanične membrane
Pomaže u niži holesterol
Cardiovascular podršku
Omega 6 masna kiselina Relief za simptome artritisa
Poboljšanje tonusa kože
Cardiovascular podršku
pantotenska kiselina Vitamin B5 Relief za simptome artritisa
Smanjuje toksičnost FRM alkohola
Slobodnih radikala odbrane
fenilalanin Mental jasnoće
Smanjuje šećer cravings
fosforast zdravi zubi
Pomoć za kosti popravak
kalij mineral Smanjuje hipertenzije
Kontrole krvnog pritiska
Nerve i mišića funkcija
Alergije tretiranje
hipoglikemija
Proline Povećava sposobnost učenja
hrskavica popravak
Pyridoxine Vitamin B6 Imunološki sustav
olakšava PMS
Riboflavin Energy booster
Slobodnih radikala odbrane
Eye i vizija
zamor očiju
RNA Mental fokusu
selen mineral Imunološki sustav
ublažava anksioznost
serin Zdravlje i ljepotu kože
silicijum Zdravlje kože i ton
natrij
superoksid dismutaza SOD Slobodnih radikala prevencije
Supstanca P Mental fokusu
tiamin Vitamin B1 povećanje energetske
mentalni stav
Stres reliever
Theonine Imunološki sustav
tonus kože
Tirozin emocionalno zdravlje
Mental jasnoće
memorija
Valin Muscle zgrade
vanadijum Kontrola razine šećera u krvi
Vitamin B12 Fizička energija
Mental fokusu
Nervous popravku sistema
Vitamin C Desni zdravlje
Smanjuje rizik od raka
prehladu
Vitamin E Imunološki sustav
Zdrava nervnog tkiva
cink zdravlje prostate
Imunološki sustav
bubuljice
memorija
Common simptome prehlade
Silver jona
FG Xpress PowerStrips sadrže jona srebra. Oni su poznati po svojim snažnim antimikrobna aktivnost i kao prirodni antibiotik.

Što točno su srebrni ioni?

Odavno je poznato da ioni srebra su efikasni protiv širokog spektra mikroorganizama.

   

U antimikrobno djelovanje srebra je dobro poznat po kliničari više od 100 godina.

Danas, ioni srebra se koriste u različitim medicinske aplikacije, kao što su stomatološki tretman, katetera i zarastanje opekotina za regulaciju rasta bakterija. Srebrna ioni se koriste za brojne nemedicinske svrhe, kao što je u električnim aparatima.

Za mnoge viruse, bakterije, protozoa i gljivica ćelije, srebrni ioni rezultirati bilo smrću ili neaktivnosti tih zaraznih vrsta. Nakon razvijeni su antibiotici, korištenje srebra viđena kao staromodan i manje efikasni od antibiotika. Izgleda da se sada opet mijenja, kao sve više i više bakterija postaju otporne na antibiotike.

Jonizacioni se smatra kao sljedeći korak u tehnologiji srebro. Koristi se na isti način kao i koloidno srebro, ali ionski srebrni se sastoje od atoma, nego čestica.
Pored njihov uticaj na bakterijske enzime, srebrni ioni uzrokovati značajan inhibiciju rasta bakterija. Oni sprečavaju podjela ćelija i oštećenje stanične membrane i sadržaj bakterija. To čini stanične membrane više propusne, i na taj način ometa metabolizam ćelija.

Ionic koloidno srebro nije otrovan i ne postoje nuspojave. Nema poznatih interakcija ili neželjene reakcije s drugim lijekovima.

Utvrđeno je da je srebro je veoma važno za imunološki sustav. Ona pomaže našim ćelijama da se bore protiv stranih organizama.
Korean Red Ginseng
Korejski ginseng crveno je najefikasniji ginseng, koji je dostupan. Ime je dobila zbog svoje brojne zdravstvene prednosti. Ona ima ime "Panax", što znači "izliječiti sve". Koristi se za hiljadama godina u azijskim kulturama. Danas, korejski ginseng crvena se koristi u cijelom svijetu.


   

Korean Red Ginseng traje 6 godina da raste u zemlji. Nakon toga, 10-godišnje odsustvo se mora održavati između vremena sadnje. Shodno tome, korejski ginseng crvena sadrži visok udio aktivnih elemenata i mnogo skuplji od ostalih tipova ginseng.
Što je veća troškovi su opravdani, jer sadrži tri puta veći broj ginsenosides i uzgaja bez upotrebe pesticida. U Korejski crveni ginseng, postoje razne aminokiseline, enzimi, vitamini i više od 40 minerala.

Korejski ginseng crveno i njen uticaj na naše zdravlje.

Korejski ginseng crveno sadrži mnoge aktivnih sastojaka. Najvažniji supstance nazivaju ginsenosides ili panaxosides. Unutrašnji sloj FG Xpress PowerStrips sadrži mješavinu fermentirani Korejski ginseng crveno, koji sadrži 32 različitih vrsta saponina.

Sadrži vitamine, aminokiseline, eteričnih ulja i prirodnih enzima i neuporedivo mineralnih sadržaja: 42 prirodnih minerala, kao što su vitamini A, E i B12 i tiamin, riboflavin, niacin, kalcij, željezo, fosfor, natrij, kalij, mangan, magnezij, sumpor i Tin.

Zbog visokog sadržaja minerala Korejski crveni ginseng se pripisuje sposobnost da se poveća imuni sistem i doprinose prirodne detoksikaciju organizma. Korejski ginseng crveno se koristi u borbi protiv umora i pružiti tijelo s više energije tijekom sportske aktivnosti. Ginsenosides, koji se nalaze u korejski ginseng crvene su također poznati po svojoj sposobnosti da poboljša mentalne performanse i smanjuje mentalnu tromost. Ginsenosides treba da pomogne tijelo u prirodnom stresa reliever. Korejski ginseng crveno je i da djeluje kao prirodni sedativ i pomoći da se poveća metaboličkih funkcija. Stres također može dovesti do povećanja razine kortizola, što dovodi do upale (zajednički izvor bola). Visok nivo kortizola u krvotoku također otežava proizvodnju inzulina, tako da Korejski crveni ginseng može biti od pomoći za dijabetičare i za osobe s reumatoidnim artritisom - bez upotrebe steroida.

Koje su zdravstvene prednosti?

Korejski ginseng crveno može imati pozitivne efekte na:
 • niskoenergetske
 • iscrpljenost
 • imunodeficijencije
 • Nedostatak koncentracije
 • impotencija
 • Kardiovaskularne bolesti
 • visokim ili niskim krvnim pritiskom
 • vrtoglavica
 • sprečavanje demencije ili Alzheimerove bolesti
 • Carcinomatosis
 • povišenog šećera u krvi
 • Nivo holesterola u krvi
Elemental germanij | Far Infrared Technology
Vanjski sloj PowerStrips impregnirani elementarne germanij. Germanijum je prirodna mineralna sa vrlo posebnim sposobnost za proizvodnju energije iz valova vlastitog tijela topline.


   

U elementarne germanij prikuplja emituje energiju iz vašeg tijela, preusmjerili ovu energiju i odražava se u obliku daleko-infracrvene energije natrag duboko u tkivima tijela. To dovodi do snabdijevanje energijom direktno u ćelije, organa i sistema tijela, ali i na mišiće. Ovi valovi prodiru duboko u tijelo i na taj način aktivira ćelije i sistem tijela.

To rezultira olakšanje bolova prirodnim stvaranjem topline duboko u mišiće, i podržavajući povećan protok krvi, posebno u području patch.

U PowerStrips aktivirati daleko-infracrveno (FIR) azot-monoksid, anti-upalne agent, koji se naziva "čudo molekula". Ona podržava imunološki sustav u borbi protiv bakterijskih infekcija, virusa i parazita, pa čak i da se smanji rast određenih vrsta raka.
FIR uklanja karton toksina i podržava limfnu cirkulaciju. Mnogi zdravstveni problemi uzrokovani loše limfnu cirkulaciju. Poboljšava funkciju bijelih krvnih zrnaca, pri čemu je poboljšana reakcija imunološkog sistema, a time i eliminaciju stranih patogena i proizvoda ćelijske otpada. Po FG Xpress PowerStrips ova energija može se koristiti 24-48 sati.
Povećana daleko-infracrvene energije je također odgovoran za ublažavanje bolova - povećanjem topline u tkivima tijela. Zbog svoje termogeni svojstva i sposobnost za generiranje topline za ublažavanje bolova, germanij je jedan od prirodnih sastojaka u FG Xpress PowerStrips.

Far-infrared zrake, također poznat kao FIR su nevidljivi spektar sunčeve svjetlosti, koja je otkrivena početkom 18. stoljeća. U talasne dužine ovog spektra svetlosti niz nevidljive svjetlosti, do mikrovalovi. Iako je nevidljivi dio istog bend ne može se vidjeti, ali se može osjetiti kao toplinu.

Oko 80% od ukupno proizvedene energije koju je sunce FIR. Zanimljivo je, međutim, daleko-infracrvene energije (FIR) emituje ljudsko tijelo. U daleko infracrvene zrake svjetlosti spektra može prodire u sve slojeve ljudskog tijela. FIR-energije dostiže velike regije i daljinski mjesta u mišićima, kosti i tkiva.

Opisani povećanje energetske u tkivu tijelo može biti dokumentovani sa infracrvene kamere.

Prije nanošenja PowerStrips Nakon primjene PowerStrips
Izjave ovdje su samo informacija. FG Xpress PowerStrips koristi za ublažavanje bolova. Ovo nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu ili liječenje. Ova informacija nije obećanje spasenja ili obećao efekte.
FG Xpress PowerStrips - Aplikacije

 • hroničnog bola
 • Depresija, stres
 • Problemi s potencijom
 • Zajednički bol
 • Fat burning
 • Nedostatak energije, snage i izdržljivosti problemi
 • Kardiovaskularne probleme, poremećaja cirkulacije
 • acidoza
 • Nedostatak koncentracije
 • Sleep Disorders
 • Bol u kičmi, vrat i ramena
 • Migrena glavobolje
 • Tinnitus / glava buke / Sudden Hearing Loss
 • arterioskleroza
 • Kašalj, upale grla, krajnika
 • dijabetes
 • Nedostatak energije
 • detoksikacija
 • Voda u nogama
 • Bešike i prostate problema
 • Bol prije i za vrijeme perioda
 • menopauza
 • Celulit
FG Xpress PowerStrips - Application Notes
Sljedeće točke treba uzeti u obzir kada se primjenjuje FG Xpress PowerStrips:
 • Samo za vanjsku upotrebu. Nanesite svaki strip samo 1 put

 • U nejasna nelagoda tijekom upotrebe, treba da uklonite patch i uzeti savjet.

 • U nejasno bol treba prvo postaviti dijagnozu. Ne pravi slijepi suđenja tretmana.

 • U slučaju bolesti kože treba prvo pitajte svog doktora da li i gdje se može PowerStrips Pune.

 • Do sada, bez neželjenih nuspojava i nema interakcija s drugim lijekovima su poznati.

 • U slučaju trajnog lijekova trebalo bi i dalje obavijestiti svog lekara.

 • Trudna treba prvo konzultirati sa svojim lekarom.

 • Nije pogodno za djecu do 12 godina.

 • Koristite po potrebi, ili svakih 1 do 2 dana za 12 do 48 sati.

 • Drži samo 30 do 60 minuta nakon tuširanja ili kupanja.

 • Uklonite 30 do 60 minuta prije tuširanja ili kupanja.

 • Lepak se PowerStrips iznad ili ispod zglobova, inače će se lako riješiti.

 • Odaberite područje primjene - po mogućnosti bez kose, bez znoja i bez proizvoda za njegu

 • PowerStrips može se smanjiti na manje komade.

 • PowerStrips se sastoje od prirodnih proizvoda. Oni su rastvorljivi u vodi i mogu se lako odvojiti.

 • Ne stavljajte na suncu. Čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi do 25 stepeni.

 • Ne koristite nakon datuma isteka roka (oko 1 godinu).


FG Xpress PowerStrips - Preporučena ljepilo točkice za ublažavanje bolova različitim uvjetima
Područje glavu
Glavobolja 1 cijeli trake oko 3 inča preko vrata. 1 traka preko čela.
Migrena sa ili bez problema sa vidom kao što su glavobolje.
curenje iz nosa 3-4 cm dugi i 3 cm široka traka preko nosa i / ili 1 traka preko čela.
Upale grla 1 cijeli strip s prednje strane preko grkljana.
Krajnika 1 strip, dugo 5 cm, 3 cm širine direktno na krajnika.
Zubobolja Maxilla: skine do dužine 10 cm, širina 3 cm od uha niz obraz.
Mandible: kako maxilla ali dodatnih 1 stick traka ispod donje vilice kosti.
Maksilarnog sinusa supuracije Što se tiče prehlade
Tinnitus Mala komada ispred i iza ušiju;
Alergije (kože, polen, sve vrste alergija) 5x5 cm na grlića pršljenovi
Ako nosi flaster optičkih razloga tijekom dana nije moguće, treba primijeniti svake večeri kao što je opisano.
Doseg gornji dio tijela
Kašalj zbog hladnoće 1 traka poprečno ispod grkljana. 1 traka (pola širine kolovoza) drže preko gornje grudi.
Otežano disanje zbog hladnog kao što su kašalj.
Digestive području
Disfagija
Bol u stomaku uzrokovane stresom
Bol u stomaku uzrokovane trovanja hranom
1 cijeli patch na stomaku.
Abdominalna bol uopšte
Bol u trbuhu zbog trovanja hranom
Proljev nepoznatog porijekla
1 cijeli patch na sredini trbuha.
Upala slijepog crijeva 1 strip od 10 cm, širine 3 cm na gradilištu bol
Dijabetes (testovi su pokazali već poboljšane vrijednosti nakon oko 60 minuta) 1 strip I0 cm, širine 3 cm na pankreas (ispod lijevo obalne marža).
Male organa
Prostatitis Uklonite stidne dlake i lijepljenja do mjehura.
Ženski organa
prije menstruacije: 1 žbuke na lumbalne kralježnice.
Menstrualni bol
Jajnika upale
Uterusa upale
1 cijeli pločnik preko trbuha.
Gljivičnih oboljenja Uklonite stidne dlake za komad žbuke od 6x6 cm.
Urogenital
Bubrega slabost
Općenito iscrpljenosti ovu aplikaciju se koristi za trajanja
Na poleđini, na bubrege - i svaki od njih pola patch od vrha do dna, paralelno sa kičmenog stuba i komad 4x4 cm na bubrege poena centriran pod tabanima (prvo bubrega meridijana}.
Cistitis
Uretritis
Seksualni poremećaji
1 cijeli patch na mjehura.
U seksualnih poremećaja komad 5x5 cm kao dugoročnu upotrebu.
Spojevi i kičme
Išijas bol ISG (sakroilijačni) - The stražnjice povlačenjem apart donekle. Širok 1 traka 5 cm. 1/3 dužine pločnika niz između stražnjice, a ostatak do lumbalne kralježnice.
Iz stražnjice bolnog strane, centralno još jedan strip (širine oko 6 cm).
Shoulder bol - ako su zapaljive 1 patch točno u pola; obje trake rame uz rame sa gornje ruku preko cijele ramena (prepolovljen popločavanje bolje držati u pokretu).
Artritis - upala (ne osteoartritisa). Cijela ili polovina žbuke, ovisno o zajedničkom, direktno na bolno područje.
Bol u vratu Preko vrata 1 cijeli patch.
Bol u kičmi. U vrat i bol poena na kičmi.
bol u mišićima
Bol u mišićima (upravo na pogođenim mišića) Long mišića: Start na odgovarajućim kraju, a onda se drže u pravcu bol.
RLS
RLS (sindrom nemirne noge) ISG (sakroilijačni) - The stražnjice povlačenjem apart donekle. Širok 1 traka 5 cm. 1/3 dužine pločnika niz između stražnjice, a ostatak do lumbalne kralježnice.
Ovisno pola patch ljepilo na vrhu stopala.
Bol Cancer
Rak dojke Mali pojas oko pogođeno područje.
Kolorektalnog karcinoma 1 cijeli patch na sredini trbuha (lijevo i desno)
Raka kože kao što je rak dojke.
Rak pluća Na grudima između ključne kosti i bradavice;
uvijek koristite cijeli patch.
Raka želuca 1 cijeli patch na želucu i komad 4x4 cm na bubrežne točke centriran pod tabanima (prva bubrega meridijana point}.
Karcinomom pankreasa Pola patch na pankreas (ispod lijevo obalne marža).
Raka jetre Pola gips na jetru.
Raka prostate Na lijevo i desno prepone; Bešike / stidne humku.
Sve druge vrste raka Lepak mali pojas oko pogođeno područje.
Voda u nogama
Voda u nogama Prepoloviti patch i primijeniti svaki od bubrega i mali komad centrirana pod tabane.
Time aplikacije s primjetno na snagu u roku od 1 - 4 od nedjelje
Poremećaja cirkulacije / utrnulost u nogama, rukama (ne proširenih vena i pauk vene) Depilirati prepone i 1 patch centriran poprečno dolje do prepona. Pored toga, komad 7x7 cm od vanjskog zgloba kuka.
Tu može biti i komad žbuke na oba vrhovima stopala.
Česte mokrenje, također noćne (važno biti sigurni koliko često morate mokriti -comparison ranijih sada nakon otprilike 1 - 2 od nedjelje koristiti) Na poleđini bubrega - jedna polovina maltera od vrha do dna paralelno sa kičme i komad 4x4 cm na bubrežne točke centriran pod tabanima (prva bubrega meridijana point}.
Iscrpljenost, umor, nedostatak energije, depresija tendencija, gubitak koncentracije TH 7 inclusive bubrega - Na poleđini pola patch od vrha do dna paralelno sa kičme i komad 4x4 cm na bubrežne točke centriran pod tabanima (prva bubrega meridijana point}.
ADHD (djecu i odrasle)
Prvi efekti se mogu javiti brzo, ali je više vremena da se primjenjuju.
Detaljniji ciklusa ispitivanja još nisu dostupni.
TH 7 - dodatna noć striptiz u vrat (komad 5x5 cm na kralješka vrata).
U sljedećim područjima ne treba koristiti sa zakrpama: sluzokože, otvorenih rana, ožiljaka nakon oko 4 mjeseca, oči i usne i polu-sluzokože.


ForeverGreen - FGXpress PowerStrips : Order i kupiti jeftin i jeftin online trgovine. - Bosna i Hercegovina, bosanski, Bosnia and Herzegovina, Bosnian

bosanski - Jeunesse Instantly Ageless

bosanski - Prelaunch in Brasil
Advertising in bosanski
Content in bosanski
Mining in bosanski
BTC in bosanski
BitCoin and Co. - bosanski
faccia il sollevamento - Jeunesse - bosanski
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - bosanski
Skin Tightening - products of Jeunesse - bosanski
Rhytidectomie in Nederlands - bosanski
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - bosanski
Buy Instantly Ageless - bosanski
Jeunesse - Las arrugas de distancia - bosanski
behandling rynkor - bosanski
Jeunesse Global - Antifaltencreme - bosanski
Jeunesse Rynke Creme - bosanski
NEW : facelift in the bottle - bosanski
Reduce Wrinkles - bosanski

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment