INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Nëse ju të regjistroheni këtu, ne ofrojnë këtë faqe interneti për të liraNëse ju jeni regjistruar tashmë me FG Xpress dhe dëshironi të përdorni këtë faqe për qëllime të tuaja, dërgoni një e-mail në adresën e mëposhtme: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Në dispozicion në mbarë botën në mbi 190 vende
www.my-strip.com- Albanian, Albania, Shqipëria, shqiptar
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的Përse regjistruar si një anëtar?
Në qoftë se ju përdorni produktet e FG Xpress rregullisht apo shpesh, është i vlefshëm për të regjistruar si një anëtar. Si anëtar ju mund të bleni produkte shumë më të lirë.
Një herë tarifë anëtarësimi është 12 $. Anëtarësia nuk e imponon ju për blerjen e produkteve të tjera. Nuk ka asnjë detyrim për të blerë rregullisht mallra apo tjetër për të paguar ose të bëjë diçka.

Kjo do të ju kursejnë nëse ju jeni një anëtar:

Blej si klient

PowerStrips - Quick Order Single Pack
Çmimi:
Kostoja e transportit:
$74.95
$4.95
Çmimi Total: $79.90
PowerStrips Përmbajtja: 15
FGXpress PowerStrips
Blej si anëtar

urdhri i parë

PowerStrips - Enrollment Single Pack
Çmimi:
Një kohë tarifë e anëtarësimit:
Kostoja e transportit:
$69.95
$12.00
$4.95
Çmimi Total: $86.90
PowerStrips Përmbajtja: 18 (15+3)
Përveç kësaj: Online mbrapa zyra dhe dyqan në FG Xpress

urdhrat në vijim

PowerStrips - Single Pack
Çmimi:
Kostoja e transportit:
$59.95
$4.95
Çmimi Total: $64.90
PowerStrips Përmbajtja:
15 kur urdhërimin (Quick Order)
18 (15+3) në AutoShip (Smart Order)Si një anëtar, ju mund sigurisht edhe blerjen e produkteve të tjera, si dhe paketa të mëdha në normat e veçanta.

[ tarifë ]
Blej si klient

SolarStrips - Quick Order Single Pack
Çmimi:
Kostoja e transportit:
$87.44
$4.95
Çmimi Total: $92.39
SolarStrips Përmbajtja: 30
FGXpress SolarStrips
Blej si anëtar

urdhri i parë

SolarStrips - Enrollment Single Pack
Çmimi:
Një kohë tarifë e anëtarësimit:
Kostoja e transportit:
$79.95
$12.00
$4.95
Çmimi Total: $96.90
SolarStrips Përmbajtja: 30
Përveç kësaj: Online mbrapa zyra dhe dyqan në FG Xpress

urdhrat në vijim

SolarStrips - Single Pack
Çmimi:
Kostoja e transportit:
$69.95
$4.95
Çmimi Total: $74.90
SolarStrips Përmbajtja: 30Si një anëtar, ju mund sigurisht edhe blerjen e produkteve të tjera, si dhe paketa të mëdha në normat e veçanta.

[ tarifë ]
Blej si klient

BeautyStrips - Quick Order Single Pack
Çmimi:
Kostoja e transportit:
$87.44
$4.95
Çmimi Total: $92.39
BeautyStrips Përmbajtja: 14 Serum + 1 Mask
FGXpress BeautyStrips
Blej si anëtar

urdhri i parë

BeautyStrips - Enrollment Single Pack
Çmimi:
Një kohë tarifë e anëtarësimit:
Kostoja e transportit:
$79.95
$12.00
$4.95
Çmimi Total: $96.90
BeautyStrips Përmbajtja: 16 Serum + 1 Mask
Përveç kësaj: Online mbrapa zyra dhe dyqan në FG Xpress

urdhrat në vijim

BeautyStrips - Single Pack
Çmimi:
Kostoja e transportit:
$69.95
$4.95
Çmimi Total: $74.90
BeautyStrips Përmbajtja:
14 Serum + 1 Mask kur urdhërimin (Quick Order)
16 Serum + 1 Mask në AutoShip (Smart Order)Si një anëtar, ju mund sigurisht edhe blerjen e produkteve të tjera, si dhe paketa të mëdha në normat e veçanta.

[ tarifë ]


Në të gjithë botën rreth 1.2 miliard njerëz vuajnë nga dhimbje dhe duke kërkuar për një zgjidhje. Ju mund të ndihmoni të tjerët duke rekomanduar produktet e FG Xpress. Dhe nga rruga, keni krijuar një të ardhur shtesë apo edhe të fillojnë një biznes fitimprurës ndërkombëtar.

Me porosinë tuaj të parë, dhe me çdo mënyrë të mëvonshëm ju janë "aktiv" për 4 javë. Si një anëtar aktiv ju do të merrni, në përputhje me planin e kompensimit, një komisioni për referuar njerëzve. [Plani i Kompensimit]

Për të qenë përherë "aktiv", ju gjithashtu mund të urdhërojë një AutoShip (Smart Order). Çdo 4 javë ju automatikisht do të merrni produktin urdhëruar. Ju mund të ndryshojë apo fshijë AutoShip çdo kohë.

FG Xpress ju ofron me një dyqan të personalizuar online. Klientët tuaj të ardhshëm mund të blej aty apo të kthehet regjistrohen veten si një anëtar.


Për qëllime të tuaja, ne ju ofrojmë me këtë faqe interneti këtu për të lirë në një formë të personalizuar me të dhënat tuaja.

shqiptar - Jeunesse Instantly Ageless

shqiptar - Prelaunch in Brasil
Advertising in shqiptar
Content in shqiptar
Mining in shqiptar
BTC in shqiptar
BitCoin and Co. - shqiptar
faccia il sollevamento - Jeunesse - shqiptar
Nuveau : Facelift par de la creme Instnatly Ageless - shqiptar
Skin Tightening - products of Jeunesse - shqiptar
Rhytidectomie in Nederlands - shqiptar
Scandinavia - Wrinkle ilmaiseksi - shqiptar
Buy Instantly Ageless - shqiptar
Jeunesse - Las arrugas de distancia - shqiptar
behandling rynkor - shqiptar
Jeunesse Global - Antifaltencreme - shqiptar
Jeunesse Rynke Creme - shqiptar
NEW : facelift in the bottle - shqiptar
Reduce Wrinkles - shqiptar

Gesichtslifting sofort

Facelifting ohne Nadel

Faltenreduktion ohne Nervengift

Facelift aus der Tube

Hautstraffung ohne Operation

Anti-Aging-Creme kaufen

Antifaltencreme bestellen

Gesichtsstraffung nur mit Creme

Faltenfrei in zwei Minuten

Effectcreme zur Faltenbehandlung

Faltencreme fr die Augen

Falten weg in 2 MinutenDiet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal


Non-toxic wrincle reduction

Facelift in the box

skin tightening without needles

Wrinkle eye creme

Immediat face lift

In 2 minutes winkle-free

order here your anti aging cream

Rhytidectomy

wrinkle removement within two minutes

Buy anti aging cream

Face lifting without needle

effect cream for wrinkle threatment